oğluşun da seviyo bizi
benim belli olmuyo canım, gece onun hareketine uyandığım oluyo ama her zaman değil... bugün de çok hareketli mesela, gece uyutmıcak. gündüz hareketi azsa gece de az oluyo.
kızlar ya karnım da su anda depremler yapanıyo karnım bı o yana bı bu yana yamuluyo oğlumdamı mutlu oluyo topikten ne
kızlar bıde bışey soracagım sıze aras ben uyumadan hıc uyumuyo ben ne zman uyursam onda hareket kesılıyo am gece wc ye bıle kalksam hep hemen uyanıyo yada eşime bışey sorsam sızdede bölemı yoksa benım oğlum az uykulumu olucak kızım gun icinde uyudgu zmanlarda olurdu arasta tık yok paso zıplıyo
deemk 1 gun arayla gıdıcez ay cok heyecanlı ya gecen ay 26 sında gıtmıştım gecmedı zman bı turlu bakalım bu ayda oğlumun yuzunu bu kadar net görebılcekmıyız gecen ay vesıkalıktı resmen
kızlar merhabalr hepinize hayırlı kandiller diliyorum öncelikle ..size biey soracagım ERDEM ismi nasıl sanki bu isimde yoğunlaştık gibi fikir verin bana MEHMET ERDEM nasıl olur
kızlar ya karnım da su anda depremler yapanıyo karnım bı o yana bı bu yana yamuluyo oğlumdamı mutlu oluyo topikten ne
kızlar bıde bışey soracagım sıze aras ben uyumadan hıc uyumuyo ben ne zman uyursam onda hareket kesılıyo am gece wc ye bıle kalksam hep hemen uyanıyo yada eşime bışey sorsam sızdede bölemı yoksa benım oğlum az uykulumu olucak kızım gun icinde uyudgu zmanlarda olurdu arasta tık yok paso zıplıyo
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
TOPLAM : 870 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi - BİTTİ
50 Nasr suresi de bana yaz canım
ayetel kürsi de okuyacağım ben zaten
Aman depresifim işte, oğlum tekmelemiyor gene 3 gündür doğru düzgün sadece döndüğünü hissediyorum....
İstediğim şeyler istediğim gibi olmuyor, gebelik beni daha duygusal yaptı....
Ben bazı şeyleri yok saydıkça bu da böyle olsun dedikçe hiçbir şey değişmiyor....
evet benim kızçemde göbegimi sağa sola çekiştirip duruo
benimki bazen duruo ama genelde hep hareketli
orasını hiç düşünmedim ben hareketli die seviniorum
offf bende görmek istiorum cokkkkk
agzını, burnunu, dudaklarını görmek istiommmmm
he bi de kilo olayı var bakalım bu ay bayramda girio araya tatlılar, börekler, çörekler
benim oğlumun adı da ERDEM olacak teyzesi adaş olacak desene tosunlarımız :)
yok kuzum benimki düzenli uyuyor gündüz iş yerinde otururken çok sıkışırsa yer açıyor kendine haricinde akşam eve gidince 1 saat falan bol hareketli oluyor gerisinde ara ara tekmeliyor sıpacım :) senin zıpır olacak aras bey desene
haha ay ınanmıyorum bu kadar denk gelır ama sezeryan olcagından 39 dan nce alamaz cnm ay kardesıne neler yapıcak kmıbılır bebk oldugunu anlayamayabılır cunku
benim oğlumun adı da ERDEM olacak teyzesi adaş olacak desene tosunlarımız :)
yok kuzum benimki düzenli uyuyor gündüz iş yerinde otururken çok sıkışırsa yer açıyor kendine haricinde akşam eve gidince 1 saat falan bol hareketli oluyor gerisinde ara ara tekmeliyor sıpacım :) senin zıpır olacak aras bey desene
fırtınalı günler bızı beklıyo bakalım neler yaşayaagız dıkıslerım zarar gormezse saglıgım el verırse beklıycem ama aksı bır durumda 38haftada alacak doktor hayırlısı olsun artık
yaren nasılsın fıstığım aras bey nasıl peki yaren hanım
bende şimdi aradım doktorumu randevum 22siydi 24ü cumaya erteledim,
bayram dönüşü cok yogun olucam şirkette cünkü...
neden depresifmişsin bakalım ?
ne bilem yazdım internete öle cıktı
319 da cok iyi ben bakıorum hep fiyatlar 700 ve üzeri :26:
Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz, odamız geldi bugün :) yatağımızda bayramdan sonra inşallah..artık kendimle ilgili şeyler kaldı gecelik iç çamaşırı bide bebek bakım çantası almadım hala..
50 Nasr suresi de bana yaz canım
ayetel kürsi de okuyacağım ben zaten
Aman depresifim işte, oğlum tekmelemiyor gene 3 gündür doğru düzgün sadece döndüğünü hissediyorum....
İstediğim şeyler istediğim gibi olmuyor, gebelik beni daha duygusal yaptı....
Ben bazı şeyleri yok saydıkça bu da böyle olsun dedikçe hiçbir şey değişmiyor....
ah cnm benımn nasılda duzn koymuş kendısıne gunduzu gecesını belırlıyo
babasınada kavuşmaya azkaldı
20 tane de bana yaz canım..
inşallah bende atlatırım çok yoruluyorum artık sıpanın oesınden kostur et halım kalmıyotatlım bnım yakın arkadşımda ayı senın gıbı araları sıkıntısız atlattı amelyat dönemını
inşallah bende atlatırım çok yoruluyorum artık sıpanın oesınden kostur et halım kalmıyo
selam canım.. iyiyiz çok şükür. ben de hiç gecelik çamaşır almadım. artık almamız lazım...
selam canım.. iyiyiz çok şükür. ben de hiç gecelik çamaşır almadım. artık almamız lazım...
tamam canım ekliyorum...
bol bol tesbih çek canım. çok düşünme herşeyi.... herşey olacağına varıyor. insan düşündükçe hayattan zevk alamıyor malesef...
inşallahh....
tamam canım...
hadi bitirelim kızlar....
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr
TOPLAM : 940 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?