2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oğluşun da seviyo bizi

benim belli olmuyo canım, gece onun hareketine uyandığım oluyo ama her zaman değil... bugün de çok hareketli mesela, gece uyutmıcak. gündüz hareketi azsa gece de az oluyo.

ah cnm benımn nasılda duzn koymuş kendısıne gunduzu gecesını belırlıyo
babasınada kavuşmaya azkaldı

evet benim kızçemde göbegimi sağa sola çekiştirip duruo
benimki bazen duruo ama genelde hep hareketli
orasını hiç düşünmedim ben hareketli die seviniorum

deemk 1 gun arayla gıdıcez ay cok heyecanlı ya gecen ay 26 sında gıtmıştım gecmedı zman bı turlu bakalım bu ayda oğlumun yuzunu bu kadar net görebılcekmıyız gecen ay vesıkalıktı resmen

offf bende görmek istiorum cokkkkk
agzını, burnunu, dudaklarını görmek istiommmmm
he bi de kilo olayı var bakalım bu ay bayramda girio araya tatlılar, börekler, çörekler

kızlar merhabalr hepinize hayırlı kandiller diliyorum öncelikle ..size biey soracagım ERDEM ismi nasıl sanki bu isimde yoğunlaştık gibi fikir verin bana MEHMET ERDEM nasıl olur

benim oğlumun adı da ERDEM olacak teyzesi adaş olacak desene tosunlarımız :)

yok kuzum benimki düzenli uyuyor gündüz iş yerinde otururken çok sıkışırsa yer açıyor kendine haricinde akşam eve gidince 1 saat falan bol hareketli oluyor gerisinde ara ara tekmeliyor sıpacım :) senin zıpır olacak aras bey desene

kızlar bebek odası yada yatağıyla ilgili bişeyler yapanlar varmı acaba, neyi nerden ne kadara aldıklarını yazsalar, ben baktım demirkapıdaki mobilyacılar çarşısına 2000 den aşağı bişey yok, ev kredimizolduğu için mümkün değil şimdilik böyle bi para vermem ucuz bulan alan varsa please :))

cnm benım takma kafana bak döndununhıssedıyosun bebgın pozısyonu su mıktarı senın yorgun olmam yada fazla hareket ıcınde olmanda etkılıyo olabılır

sağlılı olsunlarda cnm belkıde sallanarak uyumayı sevıyo bızımkıler dımı ama sabıtlenınce uyuyolar
cnm ebnde bu ay kg den korkuyorum sahur ıftar sabah kahvaltı araları saymıyorum
bakalım bebışın ınşalla guzl poz verır önceden varmı cnm vesıkalıgı prensesın yoksa nazlımı

hadı ya bızımkı zıpır olcak desene ay anne karnında bıle duuzellerı farklı yarende hareketlerı guclu hıssedılen bebktı ama gun ıcnde uyur o dönemlerde oynamazdı anlardım uyudugununama ufaklık aktıf acaba uykuda oynuyo olabılırmı babsı kılıklı eşimde arada uyurken ırkılır gıbı olur hahah ne senorylar bendekı

haha ay ınanmıyorum bu kadar denk gelır ama sezeryan olcagından 39 dan nce alamaz cnm ay kardesıne neler yapıcak kmıbılır bebk oldugunu anlayamayabılır cunku

fırtınalı günler bızı beklıyo bakalım neler yaşayaagız dıkıslerım zarar gormezse saglıgım el verırse beklıycem ama aksı bır durumda 38haftada alacak doktor hayırlısı olsun artık

hadı ya bızımkı zıpır olcak desene ay anne karnında bıle duuzellerı farklı yarende hareketlerı guclu hıssedılen bebktı ama gun ıcnde uyur o dönemlerde oynamazdı anlardım uyudugununama ufaklık aktıf acaba uykuda oynuyo olabılırmı babsı kılıklı eşimde arada uyurken ırkılır gıbı olur hahah ne senorylar bendekı

fırtınalı günler bızı beklıyo bakalım neler yaşayaagız dıkıslerım zarar gormezse saglıgım el verırse beklıycem ama aksı bır durumda 38haftada alacak doktor hayırlısı olsun artık

tatlım bnım yakın arkadşımda ayı senın gıbı araları sıkıntısız atlattı amelyat dönemını

litewayler hem çok güzel, kullanışlı hem de fiyatları uygun ben öok araştırdım netten falan hep kapılar buna çıktı kuzum sende araştır

selam canım.. iyiyiz çok şükür. ben de hiç gecelik çamaşır almadım. artık almamız lazım...

tamam canım ekliyorum...
bol bol tesbih çek canım. çok düşünme herşeyi.... herşey olacağına varıyor. insan düşündükçe hayattan zevk alamıyor malesef...

ah cnm benımn nasılda duzn koymuş kendısıne gunduzu gecesını belırlıyo
babasınada kavuşmaya azkaldı

inşallahh....

20 tane de bana yaz canım..

tamam canım...

hadi bitirelim kızlar....
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr

TOPLAM : 940 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -

inşallah bende atlatırım çok yoruluyorum artık sıpanın oesınden kostur et halım kalmıyo

cnm arkadaşımda öle dıo ama o kv ıle altlı ustlu oturuyo kv sı cok yardımcı ona cokta ıyı anlaşıyolar yoksa zor dıo senın varmı annnen kv sana yardım edebılcek yakınında

cnm benım ben dıkkatlı okumamışım göruyorum ama cuma duası dıye bakmışım bu akşammı okuncak nasr suresı kaldı heralde dımı cnm bende 30 okurum pakala bellı bı neyt mı edıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…