cok gecmıs olsun canım ıns düzelir sıkıntıların
canım deniz ismi güzel ama badeyi bende sevmiyorum içki anlamına geldiği için
oyy masallah suna bak gzuel bı hatıra olmus oglusa
nereye gıtmeyı düşünüyosunuz cok uzak deılse gıt bence
günaydın canım bence git iyiysen tabi doktoruna da danış:)
günaydın kolay gelsin canım...
günaydın esram Allah kabul etsin kuzum:)
ne kadar yüzsüzler ya utanmadan nasıl rahat konuşuyolar hani unutmuslardı zammı o zamn oyle demıslerdı sana
gunaydın hepınıze kızlar bugun daha ıyıyım
kocısle konusuyorum ama daha sevıyelı tabı onda özür dıelme alttan alma olmaz tam tersı üste cıkmaya calısır ama bu sfer en azından oyle deıl ben laf vurdukca ses etmedı normal cevaplar cerdı sasırdım
esracım aysuncum doktora gıtcekmıs sanırım hayırlı haberlerle gelın ınsallah
anammm yazıyorum yazıyorum bişey görünmüyorArcak akçakoca olabilir tatil yeri ama sercurundan sonra tırstım. Bu arada bebek sağ göğüs altıma vuruyor acaba kafasıyla mı eliyle mi vuruyor offf sıhatle gelselerdi . yeni gelenlere selam olsun biz ir giriyoruz bir çıkıyoruz işlerden ötürü hepini seviyoruz
valla o anki psikolojide doktorları hiç gözümün göreceğini sanmıyorumbana kendi doktorum diye başka doktoru bile yutturabilirler
selam canım... amin inşallahh...
bu hafta sercunu da dua listesine ekliyorum kızlar..
Kızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii
İlk miyim ben şimdiBurcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttun Fotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık
İlk miyim ben şimdiBurcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttun Fotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık
inşallah beğenirsin:) canım dedim ya dün korkudan biraz aceleye geldi yanına bişeyler koyamadım:)
hayırlı olsun kuzucum sakın resim eklemeyi unutma çatlarız bak :)
estagfurullah canım cok begendım cok duygulandım kesene bereket
slm kızlar, beni hatırladınız mı ? hani tüp bebek 3. denemede ikizlere hamile kaldım. bir kız bir erkek. ne mutlu günlerdi. 25. haftada aniden su geldi. öncesinde doktorum havuz ve denize izin vermişti. ayrıca o gün oturarak ütü yapmıştım ve oturarak 10 rekat teravih namazı kılıyordum. Ama oturarakda olsa secdelerde aşağı doğru kapanıyordum. biraz sancı hissetmiştim ama bırakmadım. şimdi kendimi suçluyorum. su geldiğinde saat gece idi, doktoru aradım. bu gece yat yarın hastaneye gel dedi. kendi yoktu. ebeler baktı. su değil dediler. bir hafta hafif istirahatle geçirdim. bir hafta sonra doktoru arayıp, ultrasonla bakalım içim rahat değil dedim. baktık, evet alttaki oğlanın suyu azalmış dedi antibiyotik verdi, erken doğum kesin görünüyor . ilerleyen haftalarda akciğer geliştirici iğne vurabiliriz dedi. full yatak istirahati ile eve gönderdi. ertesi gün sabah hafif kanamam oldu. yine aradım . sabah hastaneye gittim. doktor muayene etti ve hafta sonu hastanede yattım. antibiyotik verdiler. sonra taburcu etti. bir hafta da evde anunlrtibiyotik kullandım ve asla ayağa kalkmadım.böylece 28. haftaya gelmiştim. doktoru aradım. acaba benim enfeksiyon yükselmiş olabilirmi hala az az su geliyor dedim. bir yerden kan testi yaptır dedi. yaptık ki ne, enfeksiyon bir hayli yükselmiş. artık hepimiz için hayati tehlike başlamış. bunlar çok küçük derhal bir üniversite hastanesine yatman lazım . ben oranın doktoru değilim sana bir doktor ayarladım. onunla konuş, randevu al o senin yatışını yapacak dedi. aradım doktoru bana öğleden sonra 3,5 için randevu verdi. madem hayati tehlikem başlamış. bu saat bana geç geldi. ve ben doğruca İzmir Ege üniversitesi acil servisine gittim. hiç sancım yoktu.orda polikilinikte muayane ettiler ve kanama başladı ve rahim açık doğum başlamış sakın ıkınma diye beni anında doğumhaneye götürdüler. akciğer iğnesi dedim, sezeryan olacaktı dedim, epidural ağrı kesici bişey yapın dedim. hiçbiri için vakit yok dediler. zaten çıkmış , geri çekemeyiz dediler. ama ikiz bunlar. üstteki dönmemişti dedim. alel acele ultrasona baktılar ve sakın ıkınma deyip sezeryana aldılar. oğlan 960, kız 940 gram olarak doğdular, oğlanı Ege-pol yeni doğan ağır prematüre servisinde küvöze koymuşlar, kızı da Medical park yeni doğan ağır prematüre de küvöze koymuşlar. alttaki suyu gelen oğlan epey susuz kalmış başta biraz eziklik ve bir kulak küçükmüş. ben ikisinide hiç görmedim. doğum 10 ağustosta oldu. ayrıca enfekte olmuşlar. oğlan için su gelince heralde gelişimi durmuş, bu sanki 26 haftalık gibi demişler. bu gün 6. gün oluyor. her gün arıyoruz. doktorlar ne iyi ne kötü birşey diyemeyiz, bu bebeklerin bir saat sonrası belli değil demişler. otizmden, zihinsel engelden, görsel, işitsel, kalp, mide bağırsak, solunuma ilişkin milyon tane olabilecek risk saymışlar. doğumda susuz kalındığı için, benimde içimde plesantanın bir parçası kalmış, rahime yapışmış , rahime zarar verip, delmemek için onu çıkarmamışlar. onun için daha sonra geleceksin dediler. 4 gün hastanede yattım. 2 gün önce taburcu oldum. Allahım diyorum, özürlü olmalarından sa hayatta kalmamalarını tercih ederim. kendimi asla affetmem, kendimi suçluyorum. doktoru suçluyorum ve dayanamıyorum. her an ağlıyorm. tutamıyorum. heryerden buna benzer olaylar anlatıyorlar tanıdıklarım, iki ay küvözde kaldılar, sonra iyileştiler , üzme kendini diyorlar. inşallah diyorum. ama sonra yine düşünceler beynimi yemeye başlıyor. Yani kızlar benim hikayem böyle bitti. artık ne olacağnı bilemiyorum. Heran dua ediyorum. Allahım onlara sağlık ver diyorum, yalvarıyorum.. Hepinizin dualarını bekliyorum. herkese sevgiler.. lütfen doktorunuz hiç tehlikke yok dese bile, siz gereğinden fazla olsa bile özen gösterin ki, en azından kendinizi suçlayacak bir şey olmasın. hoşçakalın.. Benim doktoruum İzmir'de Kahraman Kolday'dı. Yoğun biriyde, çok talep vardı. bende güvendim. Hem kendimi, hem doktorumu, kısaca herşeyi herkesi suçluyorum. Bunlarıda daha dikkatli olmanız için yazdım. Lütfen lütfen çok çok daha özenli davranın, bişey olmaz demeyin. Allah hepinizin bebeklerini korusun, herkesi öpüyorum.
ekle ekle bebeklerine dua edelim kızın.. Keşke kadir gecesinde yazsaydı onuda katardık dualara
pembe almadım pembe çok gelir diye küçük almadım onu da ağzını aradım biliyorsun hem zaten yeni doğan zamanınıda almışındır diye düşündüm herşeyim tam dediğinden ötürü biraz büyükçe aldım işe yarasın diye güzel günlerde kullanın
benim kargomda bugün gelecek kargo dağıtıma çıkmış takipteyim bu arada 10 tl özür çeki yollamışlar 60 gün içinde kullanın diye
hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engellediyarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
bende yazmadım resımde paylasayım dıye ama ıstedıgım renk tam cok ıyı düşünmüşsün canım saol zaten cok mınıkken o tarz seyelrı kullanmak zor oluyo azcık ele gelınce baslarım onu kullanmaya cok rahat olur
banada yenı msj geldı yola cıktı kargonuz dıye belkı banada yollarlar çek o zaman gercı benım hevesım kactı o siteden ya bakalım:26:
bende yazmadım resımde paylasayım dıye ama ıstedıgım renk tam cok ıyı düşünmüşsün canım saol zaten cok mınıkken o tarz seyelrı kullanmak zor oluyo azcık ele gelınce baslarım onu kullanmaya cok rahat olur
banada yenı msj geldı yola cıktı kargonuz dıye belkı banada yollarlar çek o zaman gercı benım hevesım kactı o siteden ya bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?