2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Kızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii

İlk miyim ben şimdi Burcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttunFotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık

Kızlar merhaba.. Bayağı oldu geleli ama sercun'un mesajından sonra dondum kaldım bişey yazamadım

Lavinyam Senin patronda kudurmuş.. Özel sektörde çalışmak çok zor yaaa....
Doğum izni bitince işsizlik maaşı alabiliyormuyuz ? bunu bilmiyordum ben

ekle ekle bebeklerine dua edelim kızın.. Keşke kadir gecesinde yazsaydı onuda katardık dualara

İlk miyim ben şimdi Burcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttunFotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık

inşallah beğenirsin:) canım dedim ya dün korkudan biraz aceleye geldi yanına bişeyler koyamadım:)

hayırlı olsun kuzucum sakın resim eklemeyi unutma çatlarız bak :)

inşallah beğenirsin:) canım dedim ya dün korkudan biraz aceleye geldi yanına bişeyler koyamadım:)

estagfurullah canım cok begendım cok duygulandım kesene bereket

ben vıp dukkandan geldı sandım bıde burcu tam süpriz oldu bana

Son düzenleme:
estagfurullah canım cok begendım cok duygulandım kesene bereket

pembe almadım pembe çok gelir diye küçük almadım onu da ağzını aradım biliyorsun hem zaten yeni doğan zamanınıda almışındır diye düşündüm herşeyim tam dediğinden ötürü biraz büyükçe aldım işe yarasın diye güzel günlerde kullanın
benim kargomda bugün gelecek kargo dağıtıma çıkmış takipteyim bu arada 10 tl özür çeki yollamışlar 60 gün içinde kullanın diye

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun benim dr da denize izin vermişti ama ben de idrar yolları enfeksiyonu oldum erken doğum tehlikem varmış acaba ondan mı deyip duruyorum keşke girmeseydim denize.. ben de oturarak namaz kılıyorum hala da devam ediyorum bırakmak istemiyorum Allah'a sığınıyorum artık napıyım.. sen kendini suçlama ben de suçladım çok ama elden bir şey gelmiyor olacak olan oluyor biz engelleyemiyorum ben ki temizlik konusunda deli gibi hassas bi insanım ama geldi beni buldu enfeksiyon işte napalım kader.. bence de dr.lara çok güvenmiceksin hep içgüdülerini dinliceksin benim de sancım vardı ama beni eve yolladılar içim rahat etmedi ertesi gün yine gittim ve direk yatış yaptılar beni eve yollayan dr.a da kızdılar işte napıcaksın Allah'a emanet gidiyoruz biri öyle diyo biri böyle diyo 5 dr.a git 5i farklı şey söylüyo.. sen şimdi içini rahat tut, Allah'tan hayırlısını iste ben çok okudum prematüre hikayeleri herkese neler neler demişler ama bebekler maşallah çok sağlıklı olmuş sonradan.. sen bol bol dua et biz de sana dua edicez Allah hakkında hayırlısını versin ama merak etme her şey güzel olacak 24 haftalık doğan bebek yaşıyor seninkilere de Allah şifa ve sağlık versin inş.. sen de bize dua et..

kızlar hadi arkadaşımıza moral verelim topiğimizin ilk bebekleri geldi her şey güzel olacak inş

hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engelledi yarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm

beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu

bende yazmadım resımde paylasayım dıye ama ıstedıgım renk tam cok ıyı düşünmüşsün canım saol zaten cok mınıkken o tarz seyelrı kullanmak zor oluyo azcık ele gelınce baslarım onu kullanmaya cok rahat olur
banada yenı msj geldı yola cıktı kargonuz dıye belkı banada yollarlar çek o zaman gercı benım hevesım kactı o siteden ya bakalım:26:

canım çek yollamıyorlar mail atmışlar 10 tl lik çek hakkı veriyoruz diye

canım çek yollamıyorlar mail atmışlar 10 tl lik çek hakkı veriyoruz diye daha yolda bakıyım gelir mi bugün ama ben hergün mesajla taciz ettim ine ayrılacam bebek doğacak diye :)) offf mide yanması ne kötü bişeymiş yahuu 2-3 gündür maffetti beni

günaydın kızlar...

arzu gözun aydın hediyen gelmiş...bekliyoruz en kısa zamanda....

burcu kesene bereket canım...

aysun sende ekle bır an önce ya evdesın görmek istiyoz....

sercun canım allah bebeklerıne akıl,ruh,beden sağlığı versin...erken doğum yaptığım için küvez anılarını iyi biliyorum...kendını suçlama kaderini yaşıyorsun sen...dua edicem sana ve bebeklerine....

kızlar dr. unuz yolculuk yapabilirisn denıze havuza girebilirisn desede temkinli olun ben hamileyken asla denize havuza girmiyorum bahtsız bedevi hesabı kimseye bişey olmaz gelir beni bulur diye...

birde namaz konusunda kandıl günü mesela ben oturarak kıldım ve secdeye 2 kocaman yastık koyup çok az eğilerek kıldım....sizde öyle yapın...koca koca yastıkarla secdeyi yükseltin...

alpella kendını suçlama canım bundan sonra ne yapabilirim diye düşün...daha dikkatli ol...

kızlar selaaam,

bugün kızımın imç'den haftasonu seçtiğimiz duvar kağıdı geldi, balerinli çok tatlı:)
biran önce kaplamak istiyorum biraz fazla aldık biz artanıyla ne yapabilirim? Kutu kaplama, çerçeve kaplama, başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…