2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadı yıne ıyısınız kargo geç geldıysede 10 tllık çeki kaptınız burcuyla ikiniz....

güle güle harcayın çeklerinizi...

kız hevesın kaçmasın benım 9 numaralı kargo gelecek bugun yada yarın bi tek cin bebden aldığım şapkayla patiği begenmedım...digerlerinin hepsi çok güzel çıktı...

esraaaaaaaaa...bebefox un emzirme önlüğünü sen unnadodan mı aldın?
benımkını tedarik edememişler daha....

Kızçelerim çok yoğunum:126:

bi yandan bankacılar arayıp yalvarıooo "nolur kredi kullanın hedefimi tutturmam lazım bayram öncesi" diyeee
bi yandan çek yazıorum , müşterilerin ödemelerini vermeye çalışıom bayram öncesiii
bi yandan bizim cimcime rahat vermioo kıpır kıpır

bi de sabah tartıya cıkınca cok moralim bozuldu, karnım acıktı gittim bunları aldım marketten

akılma direk oyuncak sepeti geldi odasıyla uyumlu olur çok şıkta olur bence....büüykçe bi kartonu kapla bıde kapak yap kapla al sana mıs giib uyumlu oyuncak kuutsu...

yada şu plastık çamaşır sepetleri varya kapaklı al onu kapla...

arzucum en erken senin hediye gelmişşş ben daha almadım bile
resmini isterizzzzzzzzz

Burcu hızlı davranmışsın hayatımmm

sercun canım dualarım seninle cok üzüldüm

lavinyam neden öyle yaptı patronun ne anlayışsız, bencil biriymiş

dün burdaki e-bebek mağazasına gittik çok çeşit olur sandım ama yoktu sadece 2 beşik vardı mesela... sadece 10lu çıkış setleri filan....
hiç beğenmedim...

yanlış besleniyom canım...bu bisküvilerden hiç yemeden...

şöyle sabah kahvaltılarıyla 2,5 kılo verdım 4 haftada...hemde 2 yumurta bol kaşarlı yada beyaz peynirli gayet doyurucu ve bebeği besleyıcı

anammmmmm 2,5 kilo mu verdinnnn ?

öğlen, akşam ne yedin ?

yaa beni her gören cok güzel fazla kilo almamışsın dio ama tartı öle sölemio ben anlamadımmm

saol canım koyucam resmını sen katılmısmıydın hedıye cekılısıne:26:
bende oturarak kıldım ama koltuga oturudm valla senın dedıgın dah amantıklı secde onemlı cunku bıdaha oyle yapayım bende
bılmıyorum canım bı gelsın aldıkalrım bakalım benıdme hsouam gıtcek mı uygun bısey denk gelırse kullanırım cekı duruma göre
kııız onlarla karın mı doyarmıs valla bu sabah bende fazla cıktım ama napım yanı o tarz seyer yersem bdıahakı ogune saldırırım ben

kızlar ya bebekleriniz nasıl çok hareketli mi? benimki çok az hareketli ya hiç eskisi gibi değil hastanedeyken dr.a fln da sordum kalp atışlarına bakıyolar iyi diyolar ama içim huzursuz güvenmiyorum hiç birine

dün burdaki e-bebek mağazasına gittik çok çeşit olur sandım ama yoktu sadece 2 beşik vardı mesela... sadece 10lu çıkış setleri filan....
hiç beğenmedim...

hangisine gittin canım ben akşam forum istanbuldaydım...ama e bebeğe uğrayacak fırsatım olmadı yemekti diğer mağazalrdı derken...ordan da ıkea yaptık kankimle.

Eki Görüntüle 490324

bunu aldım

Son düzenleme:

aferın sudem kız bencede aksam öğle yemekelrınıde paylas su yemek topıgınde ornek alalım

yaaa napimmm artık azaltmam şartttt cok moralim bozuk
bugüne kadar cok iyi geldim ama bu aydan sonra almadıgım kiloların hepsini alırsam yandım bennn:96:

kızlar ya bebekleriniz nasıl çok hareketli mi? benimki çok az hareketli ya hiç eskisi gibi değil hastanedeyken dr.a fln da sordum kalp atışlarına bakıyolar iyi diyolar ama içim huzursuz güvenmiyorum hiç birine

doktorun kontrol edip iyi dediyse dert etme canım
her bebek aynı olmuyor ki..

aferın sudem kız bencede aksam öğle yemekelrınıde paylas su yemek topıgınde ornek alalım

sudemmmmmm istiozzzzz istiozzzzzzzz sırrını açıkla bizeeeeee:92:

nittttttttt çok tatlı bebeğinnnnnn pipişini yesinlerrrrrr

yirim o pipiyi bennnnnnn

[/COLOR][/B]

oyy masallah suna bak gzuel bı hatıra olmus oglusa

Enemmm erkeke bak sennn sermiş malı meydanee Maşallah annesi oğluşuna bin kere maşallah

Sağolun teyzoşları böyle fırlama bişey olacak galiba bizim minik..Gerçekten Allah nasip ederse ilerde o resmi görürse ne kadar güler herhalde..:))

Bu arada SERCUN'cum bebişlerin iyileşip sağ salim evlerine dönerler inşallah iyi düşün ki iyi olsun,yalnız ben plasenta parçasına takıldım,sana zararı olmaz mı onun yaa,tekrar bi sorsaydın?

--Bende dr uma soracağım şu bayram işini,malum ekim sonuna denk gelirse Cumhuriyet bayramıyla birleşip 5 gün tatil oluyo,inşallah bi yerlere falan gitmez şu an izinde gerçi ama bilemiyorum yaaa:26: haftaya gidicem bi sorarım.

çok zor günler geçirdiğini biliyorum tesellide okadar kolay olmuyo ama kendini suçlayacak bir durum yok bunlar senin dışında gelişen şeyler. bak bebeklerin herşeye rağmen direniyolar senin onların yanında olman sabırla dua edip beklemen lazım. daha dün konuştuk bir tanıdığım 28. haftasında 700gr doğurdu yaşamaz dedi doktorlar daha sonrada baktı bebek hala hayat mücadelesi veriyor bu seferde sakat kalır dediler şimdi 7 yaşında vede hiç bir sağlık problemi yok oldukçada zeki. ve bu benim bildiğim. daha kaç bebek var doktorları yanıltan. sende onlara güven yanında ol. umarım en yakın zamanda senden mutlu haberler alırız allah hepimizin yardımcısı olsun

öğlen, akşam ne yedin ?

yaa beni her gören cok güzel fazla kilo almamışsın dio ama tartı öle sölemio ben anlamadımmm
canım ben zayıflamak için yapmıyorum dr. un tavsıyesıne uyuyorum sadece...tuzlu yemiyorum,pasta ,börek,kek,hamur işi,dondurma,tatlı yemiyorum sadece tek yaptığım şey bu,,,,suyu,sütü,ayranı bol içiyorum,vitamin kan megnezyum haplarımı ıhmal etmiyorum...meyveyi az yiyorum,pıalvı makarnayı çok az yıyorum....ekmeği tam tahıllı yiyorum...

benımkı zoraki canım çekmiyormu tabiki çekiyo tatlı,dondurma ama bebeğim için buna katlanmak zorundayım...sizlerin yerınde olsam ben her şeyi yerdım

kullan canım boşver paran kalmasın onlarda...e
canım siz normal beslenin dediğim gibi benimli zorunlu ...yukarda sedefe bahsettiğim şeylere dikkat edersen sana yol gösterici olur...

canım bi de mesela leke çıkarıcı kutuları var ya yuvarlak (oxi gibi), onları da kaplayabilirsin... başka da bişi yapılmaz sanırım :)

hayır canım vipdükkandan almıştım ben.

o kadar iş arasında hareketleriyle yüzünü güldüren bebek için Allaha hamdolsun

canım hamileyken diyet bisküvileri çok zararlı... bunları hemen başkalarına veriyosun... eğer bisküvi istiyosan kepekli,üzümlü,incirli bisküvisi var etinin ondan al, etimek al, lirht değil ama tuzsuz... tamam mı tatlım?
bak bugün hiç iyi şeyler duymuyoruz, Rabbim korusun bebeklerimizi... daha dikkat edelim lütfen. boşver kiloyu, ödem de tutuyoruz, şişiyoruz. ama dikkat edelim lütfen canım...

canım büyüdüğü için yeri darlaşmış olabilir.

hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engelledi yarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
nasıl yarın ya neden bugün açmıyorsun paylaşsana bziimle aşkolsun ama yaaaaaaaaa

beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu
ağlama kuzucum yapacak birşeyimiz yok Allah başka dert vermesin

öğlen, akşam ne yedin ?

banada iyi iyi kilo almamışsın diyorlar 12 filan aldım bende ne güzel dimi

ilerde inşallah birz büyüyünce bu resme bakıp hep birlikte gülersiniz
bende sorım bari, randevum 24ünde.

SERCUN; ne diyecegimi bilemedim ben, Allah bu mübarek günlerde sana ve bebeklerine şifa versin..
inşallah herşey düzelir inşallah !
Allahtan ümit kesilmez !

doktor bana her gittigimde kilo alışımın cok güzel oldugunu söyledi, ki öyleydi..
ben bu sabah tartıya cıktıgımda, daha randevuma 1 hafta varken +3,5 kilo görünüyor şok oldum
o yüzden bi an önce önlemimi almak istiyorum.
gerci o kadar kilo nerde onu da anlayamadım..

biraz moralim bozuldu, bilemedim esram...

nasılsınız öncelikle ...benim moral bozuk gene cünkü karnımda kasılmalar olyor gün içinde bazen o kadar sertleşiyor ki korkuyorum ..bu kasılmalar normami olagandışı mı yarın yola cıkacagız doktoru aradım meşgul hep meşgul off..Sercun arkadaşımızın cocuklarına acil şifalar diliyorum cok üzüldüm Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasib etsin..bu taş gibi karın durumu sizlerde de oluyormu bu arada bebek kıpır kıpır maşallah hareket var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…