güle güle kullan tatlım hediyeniKızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii
İlk miyim ben şimdiBurcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttun Fotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık
evet canımın içihayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engellediyarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
tamam canım bugun açsada olur hediye alan kişi sayısı çoğalmaya başlıyor çünkünasıl yarın ya neden bugün açmıyorsun paylaşsana bziimle aşkolsun ama yaaaaaaaaa
biraz moralim bozuldu, bilemedim esram...
nasılsınız öncelikle ...benim moral bozuk gene cünkü karnımda kasılmalar olyor gün içinde bazen o kadar sertleşiyor ki korkuyorum ..bu kasılmalar normami olagandışı mı yarın yola cıkacagız doktoru aradım meşgul hep meşgul off..Sercun arkadaşımızın cocuklarına acil şifalar diliyorum cok üzüldüm Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasib etsin..bu taş gibi karın durumu sizlerde de oluyormu bu arada bebek kıpır kıpır maşallah hareket var yani
valla bilemiyorum canım, eğer aşırı yemiyorsan sorun olacağını sanmıyorum ben. ama diyet ürünlerinden kesinlikle uzak dur bebeğim. şuanda inan onların hiç sırası değil. yüzde bir riski olsa bile elimizi sürmememiz lazım.
ben çok üzüldüm sercuna... hala onun etkisindeyim. bundan sonra herşeye çok daha dikkat edicem...
canım sertleşme oluyorsa doktora git mutlaka. meşgulse başka bi doktoru bağlasınlar, çok acil ve önemli de.
güle güle kullan tatlım hediyeniburcununda kesesine bereket
tahminlerinin tutmadığını söylemiştim sana değil mi
ilk hediye sana gelmedi malesefff
evet canımın içiilk hediye senin ve karışıklık çıkmasın diye topikden sakladık hediyenin gelmesini malum gönderim tarihimiz belli
aysunun kurada çıktığı heyecanlı annemiz erkenden yollayıvermiş gerçi daha aysun kim olduğunu tam kestiremiyor ama
topiğini açsın hediyesini resimlesin gönderen arkadaşın ismini söyleyeceğim ben onahediyesi gelsede merakı gitmedi yani aysunun
tamam canım bugun açsada olur hediye alan kişi sayısı çoğalmaya başlıyor çünkü
valla bilemiyorum canım, eğer aşırı yemiyorsan sorun olacağını sanmıyorum ben. ama diyet ürünlerinden kesinlikle uzak dur bebeğim. şuanda inan onların hiç sırası değil. yüzde bir riski olsa bile elimizi sürmememiz lazım.
ben çok üzüldüm sercuna... hala onun etkisindeyim. bundan sonra herşeye çok daha dikkat edicem...
canım sertleşme oluyorsa doktora git mutlaka. meşgulse başka bi doktoru bağlasınlar, çok acil ve önemli de.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
bu hafta beysal- makikosan ve sercuna okuyoruz kızlar....
oluyor maalesef canım ama bu bende epeydir oluyor ben normaldir zannettim araştırınca nette korktum birde yola cıkacagız sende hiç olmuyormu canım birde yalancı kasılmalar oluyormuş doguma hazırlık için normal bir durummuş ama ...bilemedim mutlsaka gitmeliyim doktora
oluyor maalesef canım ama bu bende epeydir oluyor ben normaldir zannettim araştırınca nette korktum birde yola cıkacagız sende hiç olmuyormu canım birde yalancı kasılmalar oluyormuş doguma hazırlık için normal bir durummuş ama ...bilemedim mutlsaka gitmeliyim doktora
nasılsınız öncelikle ...benim moral bozuk gene cünkü karnımda kasılmalar olyor gün içinde bazen o kadar sertleşiyor ki korkuyorum ..bu kasılmalar normami olagandışı mı yarın yola cıkacagız doktoru aradım meşgul hep meşgul off..Sercun arkadaşımızın cocuklarına acil şifalar diliyorum cok üzüldüm Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasib etsin..bu taş gibi karın durumu sizlerde de oluyormu bu arada bebek kıpır kıpır maşallah hareket var yani
haklısın bende ikidir sercun'un yazısını okuyorum.
boğazım düğümlendi
böyle bi durumu göz önüne aldıgımda benim kilo sorunum sanırım bencillikten başka bi şey degil.
bebekler sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dogsunda , bunlar teferruat galiba..
Allah dualarımızı kabul eder inşallah !
yok canım olmuyor. ne kasılma ne sertleşme hissediyorum.. namaz kılarken zorlanıyodum, onda da secdelere yarım gidicem artık. yola çıkmana doktorun izin verdi mi?
canım benim bencillik değil... hayatımızda görmediğimiz kilolara çıkıyoruz ve bu bizi korkutuyor ... ama doğumla 6-7 kilo gidicek, ödemler inicek, emzirince zaten deli gibi kalori harcıcaz, değil mi? şurda kalmış 2-3 ayımız... şu dönemi sağlıkla huzurla bitirelim de kalan bize kilo olsun, veririz elbet.
valla ben gelemedim kendime. ne topice yazasım var ne bi iş yapasım ne de konuşasım. tek istediğim uyuyup unutmak. yarın doktora gidicem, o yazıyı okuyunca doktora gitme isteğim kalmadı. ya bişey derse diye...
izin verdi canım yaa benim doktor hem yola hem denize izin verdi servikal ölcümmüdür nedir her muayenede bakıyor ve iyi erken dogum riski görünmüyor diyor ama bu kasılmalar neyin nesi(
aynı dertten bende muzdaribim ama çaresi yok karnım patlicak gibi oluyo kasılmalar oluyo
evet bugun hep üzücü haberler duydum haberlerde ve topicte ...arefe günü bol dua edelim ..sercuna da özellikle. Esra iyi düşün sende yarın cok mutlu geleceksin inşallah..bende yarın yola cıkamdan doktora gitmeliyim bu kafayla cıkamam yola..
saol canım aslında cok baslarda tahmın etmıstım ama yok ben deılım dıye benı ınandırmıstı
sudemcım bende hersyeı yıyım tamamda bende cok saglıklı beslenemıyorum süt yogurt fazla tüketmıyorum bastan tıksındım yemekelrden sabahalrı ıs eyrınde hep hamur ısı sımıt poaca gdııyroum o yuzden dedım evde kahvaltıalrıma dıkkate dereım artık yürüryüsede baslarım ıns braz daha duzene sokmak ıstıyorum bende
canım benim bencillik değil... hayatımızda görmediğimiz kilolara çıkıyoruz ve bu bizi korkutuyor ... ama doğumla 6-7 kilo gidicek, ödemler inicek, emzirince zaten deli gibi kalori harcıcaz, değil mi? şurda kalmış 2-3 ayımız... şu dönemi sağlıkla huzurla bitirelim de kalan bize kilo olsun, veririz elbet.
valla ben gelemedim kendime. ne topice yazasım var ne bi iş yapasım ne de konuşasım. tek istediğim uyuyup unutmak. yarın doktora gidicem, o yazıyı okuyunca doktora gitme isteğim kalmadı. ya bişey derse diye...
izin verdi canım yaa benim doktor hem yola hem denize izin verdi servikal ölcümmüdür nedir her muayenede bakıyor ve iyi erken dogum riski görünmüyor diyor ama bu kasılmalar neyin nesi(
hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engellediyarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu
arzucum en erken senin hediye gelmişşş ben daha almadım bile
resmini isterizzzzzzzzz
Burcu hızlı davranmışsın hayatımmm
sercun canım dualarım seninle cok üzüldüm
lavinyam neden öyle yaptı patronun ne anlayışsız, bencil biriymiş
bi arakadaşımda bana diyo kız 6 ayda 20 kılo felan almış....oda ben her doğumda 30 kılo alıyorum diyor...ama çokta güzel veriyor 90 la doğum yapıyor 1 sene içinde 58 e düşüyor...emziriyor tabide...nasıl yarın ya neden bugün açmıyorsun paylaşsana bziimle aşkolsun ama yaaaaaaaaa
ağlama kuzucum yapacak birşeyimiz yok Allah başka dert vermesin
banada iyi iyi kilo almamışsın diyorlar 12 filan aldım bende ne güzel dimi
ödemdir sıkma canını hamur işini azlt kendıne bve bege ıyılık yapıucaksan...tatlı porsiyonlarını küçült ama diyet ürünü yeme...onlarda hamur işi sonuçta kılo aldırır...onunilerde inşallah birz büyüyünce bu resme bakıp hep birlikte gülersiniz
bende sorım bari, randevum 24ünde.
SERCUN; ne diyecegimi bilemedim ben, Allah bu mübarek günlerde sana ve bebeklerine şifa versin..
inşallah herşey düzelir inşallah !
Allahtan ümit kesilmez !
doktor bana her gittigimde kilo alışımın cok güzel oldugunu söyledi, ki öyleydi..
ben bu sabah tartıya cıktıgımda, daha randevuma 1 hafta varken +3,5 kilo görünüyor şok oldum
o yüzden bi an önce önlemimi almak istiyorum.
gerci o kadar kilo nerde onu da anlayamadım..
biraz moralim bozuldu, bilemedim esram...
canım kızdım bak şimdi evden zeytin,peynir domates koy en azındna saklama kabına simitin yanında bari bunları ye...kantınden süt al iç...ben okula giderken bi beslenme hazırlıyodum..süperdi..kuru meyvemden maden suyumdan sütümden ayranımdan ne ararsan...hamur yememek için sebze yemeği götürüyodum evden...iş yerınde dolap felan vardır...biz bile müdürün dolabına koyuyoduk sebzeyı bazen....alternetif üret sen annesin...güzel beslen...saol canım aslında cok baslarda tahmın etmıstım ama yok ben deılım dıye benı ınandırmıstı
sudemcım bende hersyeı yıyım tamamda bende cok saglıklı beslenemıyorum süt yogurt fazla tüketmıyorum bastan tıksındım yemekelrden sabahalrı ıs eyrınde hep hamur ısı sımıt poaca gdııyroum o yuzden dedım evde kahvaltıalrıma dıkkate dereım artık yürüryüsede baslarım ıns braz daha duzene sokmak ıstıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?