2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii

İlk miyim ben şimdi Burcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttunFotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık
güle güle kullan tatlım hediyeni burcununda kesesine bereket
tahminlerinin tutmadığını söylemiştim sana değil mi
ilk hediye sana gelmedi malesefff

hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engelledi yarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
evet canımın içi ilk hediye senin ve karışıklık çıkmasın diye topikden sakladık hediyenin gelmesini malum gönderim tarihimiz belli
aysunun kurada çıktığı heyecanlı annemiz erkenden yollayıvermiş gerçi daha aysun kim olduğunu tam kestiremiyor ama
topiğini açsın hediyesini resimlesin gönderen arkadaşın ismini söyleyeceğim ben onahediyesi gelsede merakı gitmedi yani aysunun

nasıl yarın ya neden bugün açmıyorsun paylaşsana bziimle aşkolsun ama yaaaaaaaaa
tamam canım bugun açsada olur hediye alan kişi sayısı çoğalmaya başlıyor çünkü

biraz moralim bozuldu, bilemedim esram...

valla bilemiyorum canım, eğer aşırı yemiyorsan sorun olacağını sanmıyorum ben. ama diyet ürünlerinden kesinlikle uzak dur bebeğim. şuanda inan onların hiç sırası değil. yüzde bir riski olsa bile elimizi sürmememiz lazım.
ben çok üzüldüm sercuna... hala onun etkisindeyim. bundan sonra herşeye çok daha dikkat edicem...

canım sertleşme oluyorsa doktora git mutlaka. meşgulse başka bi doktoru bağlasınlar, çok acil ve önemli de.

oluyor maalesef canım ama bu bende epeydir oluyor ben normaldir zannettim araştırınca nette korktum birde yola cıkacagız sende hiç olmuyormu canım birde yalancı kasılmalar oluyormuş doguma hazırlık için normal bir durummuş ama ...bilemedim mutlsaka gitmeliyim doktora

Slm kızçeler ,biz dr teyzoşa pipiloşu gösterdik bugün iyiyiz şükürinormal herşeyimiz. Bir an dr 'umuz gene plesantamızı aşağıda sandı ve bu sefer mecburiyetten alttan muayne olduk.Yok dedi aşagıda değil ama oğlancık ters düzelmesini bekleyeceğiz.İnatçı oğlancığım benim :))

saol canım aslında cok baslarda tahmın etmıstım ama yok ben deılım dıye benı ınandırmıstı

sudemcım bende hersyeı yıyım tamamda bende cok saglıklı beslenemıyorum süt yogurt fazla tüketmıyorum bastan tıksındım yemekelrden sabahalrı ıs eyrınde hep hamur ısı sımıt poaca gdııyroum o yuzden dedım evde kahvaltıalrıma dıkkate dereım artık yürüryüsede baslarım ıns braz daha duzene sokmak ıstıyorum bende

haklısın bende ikidir sercun'un yazısını okuyorum.
boğazım düğümlendi
böyle bi durumu göz önüne aldıgımda benim kilo sorunum sanırım bencillikten başka bi şey degil.
bebekler sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dogsunda , bunlar teferruat galiba..

Allah dualarımızı kabul eder inşallah !

canım gecmı solsun madem yoal cıakcaksın doktorada ulasmaıyorsun acıldem gırıs yap mutlaka bakmak zorundalar

yok canım olmuyor. ne kasılma ne sertleşme hissediyorum.. namaz kılarken zorlanıyodum, onda da secdelere yarım gidicem artık. yola çıkmana doktorun izin verdi mi?

aynı dertten bende muzdaribim ama çaresi yok karnım patlicak gibi oluyo kasılmalar oluyo

canım benim bencillik değil... hayatımızda görmediğimiz kilolara çıkıyoruz ve bu bizi korkutuyor ... ama doğumla 6-7 kilo gidicek, ödemler inicek, emzirince zaten deli gibi kalori harcıcaz, değil mi? şurda kalmış 2-3 ayımız... şu dönemi sağlıkla huzurla bitirelim de kalan bize kilo olsun, veririz elbet.

valla ben gelemedim kendime. ne topice yazasım var ne bi iş yapasım ne de konuşasım. tek istediğim uyuyup unutmak. yarın doktora gidicem, o yazıyı okuyunca doktora gitme isteğim kalmadı. ya bişey derse diye...

yok canım olmuyor. ne kasılma ne sertleşme hissediyorum.. namaz kılarken zorlanıyodum, onda da secdelere yarım gidicem artık. yola çıkmana doktorun izin verdi mi?

izin verdi canım yaa benim doktor hem yola hem denize izin verdi servikal ölcümmüdür nedir her muayenede bakıyor ve iyi erken dogum riski görünmüyor diyor ama bu kasılmalar neyin nesi(

evet bugun hep üzücü haberler duydum haberlerde ve topicte ...arefe günü bol dua edelim ..sercuna da özellikle. Esra iyi düşün sende yarın cok mutlu geleceksin inşallah..bende yarın yola cıkamdan doktora gitmeliyim bu kafayla cıkamam yola..

normalde eşimle gidicektik, işlerini ayarlayamadı, cumartesi doktor yoğun diye mecburen yarın gidicem. haberlerdeki o olayı da okumamıştım, bi arkadaş anlattı iyice fena oldum... ufff Allah sonunu hayretsin. geçmek bilmedi bugün

Sercun ve yaşama tutunmaya çalışan bebekleri için dua edeceğim.
Kızlar hepimizi Allah sağlıkla kavuştursun yavrularına.

Buarada Amerikan hastanesi'nde ileri gebelikler (24.hafta ve sonrası) için eğitim başladı.
Dün oradaydım, katılan var mıydı ya da katılmayı düşünen?
Eğitimler ücretsiz, üstelik orada doğum yapmanız da gerekmiyor.
VKV Amerikan Hastanesi

bende cok sağlıksız besleniyorum ama zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum..
bi düzene girsek iyi olacak sanırım..
yürüyüşe bende ramazan bitişinde, önümüzdeki hafta başlayacağım..

haklısın esram senin söylediklerin su an ilaç gibi geldi bana biliyor musun..
bi nebze de olsa içim rahatladı.. nasıl olurda ayda +3,5 - +4 kilo alırım diye kendimi yiyip bitiriyorum sabahtan beri..
sakin kafayla düşününce ve sağlık konusunu da göz önüne alınca fazla abartmamak lazım sanki..

izin verdi canım yaa benim doktor hem yola hem denize izin verdi servikal ölcümmüdür nedir her muayenede bakıyor ve iyi erken dogum riski görünmüyor diyor ama bu kasılmalar neyin nesi(

tatile çıktıgımda denize bende girdim canım, bi problem yaşamadım..
kasılmaların için muhakkak doktorunla görüş, hiçbir şeyi ihmal etmemeliyiz..

hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engelledi yarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm

aa göndermeye başladk mıııııııı

bende gönderim ona göre ?

beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu

ağlama kuzum yaaaaaaaa kıyamam geçecekk

pştttttttt slm canım napıyonnnnn

bi arakadaşımda bana diyo kız 6 ayda 20 kılo felan almış....oda ben her doğumda 30 kılo alıyorum diyor...ama çokta güzel veriyor 90 la doğum yapıyor 1 sene içinde 58 e düşüyor...emziriyor tabide...

ödemdir sıkma canını hamur işini azlt kendıne bve bege ıyılık yapıucaksan...tatlı porsiyonlarını küçült ama diyet ürünü yeme...onlarda hamur işi sonuçta kılo aldırır...onun
yerıne kuru meyve ye,üzüm ,incir hurma hem tok tutar hemde faydalı kan yapar....

canım kızdım bak şimdi evden zeytin,peynir domates koy en azındna saklama kabına simitin yanında bari bunları ye...kantınden süt al iç...ben okula giderken bi beslenme hazırlıyodum..süperdi..kuru meyvemden maden suyumdan sütümden ayranımdan ne ararsan...hamur yememek için sebze yemeği götürüyodum evden...iş yerınde dolap felan vardır...biz bile müdürün dolabına koyuyoduk sebzeyı bazen....alternetif üret sen annesin...güzel beslen...

sedef sende yabalirisn bak bunları...

canım sercun ve ben gibi o kadar çok erken doğum hıkayesı varki...ben sürekli okuyorum sürekli bunları yaşayan arkadaşların içindeyim 2 yıldır....malesef bende 2010 kasım annesı olacaktım ama kısmet değilmiş....inş. 2012 kasım annesi olurum....rabbim nasip ederse...

bi arkadaşımın 2 kez doğum yaptı ıkısını de doğumdan sonra kaybetti...1. si erken doğumdu,2. si zamanında oldu....şu an 3. doğurdu şükür o yaşıyor ...bende onu düşünüyorum...ye bende 2. kaybedersem korkusu içimi yiyo...düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil....Alah imtihan etmek istediği kulunu bi şekilde imtihan ediyo yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…