2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay evet tatlım ya nasıl mutluysak öle doğum yapalım dımı ama kızımdakı gıbı gecsın ne ısterım daha
cnm ya benım 2.cı ama ben yınede cok heyecanlıyım sankı ılk bebek gıbı sanırım bız bebk cok özledık eşim zaten bebek hastası hedeflerden dolayı hep öteledık sanırım sımdı bı patlama yaşıyoruz

ay canım ne guzel heyecan çok guzel yaa bir yandan korkuyorum dogumdan bir yandanda zaman hızlansın hayırlısıyla meleğime kavusayım diyorum çok garip duygular

ay canım ne guzel heyecan çok guzel yaa bir yandan korkuyorum dogumdan bir yandanda zaman hızlansın hayırlısıyla meleğime kavusayım diyorum çok garip duygular

ya cnm haklısın yaşamadıgın bışeyden korkman cok normal ben su anda korkmuyorum bıldıgım ıcın ama şimd arkamda bı kzıım oldugundan ılkı kadar rahat degılım
cnm asıl maraton bebiş doğunca başlıo aslında

yarencim eşim pc başına geldi ondan sebeb cevap yazamadım msn den kabul ettim seni
şimdide yatıyorum başım çok ağrıyor sizlere iyi geceler
aysun ben yoruşuyorum bir anlamı olmuyor ev işi hiç bitmiyor o yüzden sen bari yorulma olmaz mı şekerimm

tamam ttalım uygun oldugunda göruşuruz artık hadı yat dınlen yoruldun cok cnm

canımcım geçmiş olsun yaa bende dokuluyorum şekerim en zor meslek ev hanımlıgı nankööörr ve beleşeeee çalsıyoruzzz

milanommm gelmişşş canımm gelmişşşşş

nasılsın kuzummm

Tatlımmm iyiyiz çok şükür, k.validemler yarın eskişehire gidiyorlar onlardaydık akşam. İçim bi acayip oldu kocacıkla yalnız kaldık burda kimsemiz kalmadı bu bayram

Yaa bu arada çok özlüyoruz seni, sen yokken hiç tadı olmuyor topiğin, bugün esra da yoktu, bulemsu da eskisi gibi gelemiyor Diğer çalışan kızlar da izne çıkınca tamamen sessizleşicek herhalde burası

Off o korku bende de var canım yaa, sezeryandan ayrı korkuyorum, normalden ayrı. Bazen diyorum hep karnımda kalsın doğurma, ağlama, emme,uyuma sorunu olmaz Sonra diyorum tööbe tööbe, Allahım bi avazda kucağımıza alalım. Hem çok merak ediyorum prensesimi, kime benzeyecek nasıl bişi olacak??? Son ay iyice artacak bu düşünceler sanırımm

ay kız inanmıyorum sana boşver camları sen göbeğin kaçmış olmasın öle bişiler var benim başıma hiç gelmedi ama

kızken olmuştu 2 kez biliyorum onun nasıl bişey oluğunu ama bu ötle eğil sanırım bulemsunun dediği gibi nettende okudum kaslar yer açmak için gerilip yırtılıyormuş bazen göbüş büyürken bende ani hareket yapınca tuz biber oldu ama bayram üstü hiç iyi olmadı yarın kaynanamlara gidiyoruz bayram için 1 gece kalıp dönücez acıma kimse inanmıyor ki uffffffff

yaaaaaaaaaa benim hala göbüşüm acıyor batıyor bikaç saat önce hele doğum sancısımı çekiyorum acaba dedim pelvik bölgeme doğru ağrı olunca ağrım artarsa giicez bakalım ufff

canımmmm bende çok özlüyorum siizi ama evde olunca maaleseff rahat duramıyorum ki yemek alışveriş temizlik derkennn pek online olamıyorum ama girip okuyorum heppp

oy cnm yaa benim annemlerde memleketteler bizde yalnızız

esrayada çok sevindim Allaha hamd olsun tayini çıkmış bebişte iyi maşallahh

yaa biz topiğin en kucuguz yaa sinir oluyorumm bzen brnimkii ufaak

oy kurban olsunlar dimi mama emzirme alt temizleme derdi yokk ben bide bebeklerin altını temizlemekten çok huylanırdım baskalarındaa bakalım nasıl olucakkk kendi çocugumdaaa

yaaaaaaaaaa benim hala göbüşüm acıyor batıyor bikaç saat önce hele doğum sancısımı çekiyorum acaba dedim pelvik bölgeme doğru ağrı olunca ağrım artarsa giicez bakalım ufff

yavrum selamm ne sen nede ben yerimizde duramıyoruzz heeee bendee bugun ne temizllik yaptım ama öldüm resmen belim kıçım başım agrıyor

Allah korusun evlatlarımızı bbizleriii

ay ablamda öğururdu bu arada ablamın adıda aysun ama kendı bebgı olunca tamamen degıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…