anladım cnm Allah hepimizi kurtarsın kolaycaaa hiç anlamayalım dogum yaptıgımızı okadar aıcısız agrıısız olsun sağlıcakla alalım meleklerimizi kucaklarımıza
bebek umarım zamanı gelince dönerde sağlıcakla normal dogum yaparım
ay evet tatlım ya nasıl mutluysak öle doğum yapalım dımı ama kızımdakı gıbı gecsın ne ısterım daha
cnm ya benım 2.cı ama ben yınede cok heyecanlıyım sankı ılk bebek gıbı sanırım bız bebk cok özledık eşim zaten bebek hastası hedeflerden dolayı hep öteledık sanırım sımdı bı patlama yaşıyoruz
ay canım ne guzelheyecan çok guzel yaa bir yandan korkuyorum dogumdan bir yandanda zaman hızlansın hayırlısıyla meleğime kavusayım diyorum çok garip duygular
yarencim eşim pc başına geldi ondan sebeb cevap yazamadım msn den kabul ettim seni
şimdide yatıyorum başım çok ağrıyor sizlere iyi geceler
aysun ben yoruşuyorum bir anlamı olmuyor ev işi hiç bitmiyor o yüzden sen bari yorulma olmaz mı şekerimm
yarencim eşim pc başına geldi ondan sebeb cevap yazamadım msn den kabul ettim seni
şimdide yatıyorum başım çok ağrıyor sizlere iyi geceler
aysun ben yoruşuyorum bir anlamı olmuyor ev işi hiç bitmiyor o yüzden sen bari yorulma olmaz mı şekerimm
yaren sana mail attım ayrıca
milanommm gelmişşş canımm gelmişşşşş
nasılsın kuzummm
ay canım ne guzelheyecan çok guzel yaa bir yandan korkuyorum dogumdan bir yandanda zaman hızlansın hayırlısıyla meleğime kavusayım diyorum çok garip duygular
ay kız inanmıyorum sana boşver camları sen göbeğin kaçmış olmasın öle bişiler var benim başıma hiç gelmedi ama
Tatlımmm iyiyiz çok şükür, k.validemler yarın eskişehire gidiyorlar onlardaydık akşam. İçim bi acayip oldu kocacıkla yalnız kaldık burda kimsemiz kalmadı bu bayram
Yaa bu arada çok özlüyoruz seni, sen yokken hiç tadı olmuyor topiğin, bugün esra da yoktu, bulemsu da eskisi gibi gelemiyorDiğer çalışan kızlar da izne çıkınca tamamen sessizleşicek herhalde burası
Off o korku bende de var canım yaa, sezeryandan ayrı korkuyorum, normalden ayrı. Bazen diyorum hep karnımda kalsın doğurma, ağlama, emme,uyuma sorunu olmazSonra diyorum tööbe tööbe, Allahım bi avazda kucağımıza alalım. Hem çok merak ediyorum prensesimi, kime benzeyecek nasıl bişi olacak??? Son ay iyice artacak bu düşünceler sanırımm
yaaaaaaaaaa benim hala göbüşüm acıyor batıyor bikaç saat önce hele doğum sancısımı çekiyorum acaba dedim pelvik bölgeme doğru ağrı olunca ağrım artarsa giicez bakalım ufff
yaaaaaaaaaa benim hala göbüşüm acıyor batıyor bikaç saat önce hele doğum sancısımı çekiyorum acaba dedim pelvik bölgeme doğru ağrı olunca ağrım artarsa giicez bakalım ufff
canımmmmbende çok özlüyorum siizi ama evde olunca maaleseff rahat duramıyorum ki yemek alışveriş temizlik derkennn pek online olamıyorum ama girip okuyorum heppp
oy cnm yaa benim annemlerde memleketteler bizde yalnızız
esrayada çok sevindim Allaha hamd olsun tayini çıkmışbebişte iyi maşallahh
yaa biz topiğin en kucuguz yaa sinir oluyorumm bzen brnimkii ufaak
oy kurban olsunlar dimi mama emzirme alt temizleme derdi yokkben bide bebeklerin altını temizlemekten çok huylanırdım baskalarındaa bakalım nasıl olucakkk kendi çocugumdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?