oooooooo aysun hanmcım nasılsınız bakalım bakıyorum temızlık moduna gırmışız kolay gelsın ne var ne yok cnm
bi önceki sayfada yazdımm amaa geç kaldımm görmemişim...
cnm randavuyu sormussun nasıp olursa perşembe gıcıdıcez ay cok heyecanlı
canım bende şimdi sana yazacaktımmm çok yorgunuz kızımlaaaçok batmış evimizz çok yorulduk çokkk iş yaptık hamd olsun bitti ama
sen nsılsın kuzummm bayram temizliği bitti mi
sankı bu ay erkene almışsın öylemi? tamam cnm merakettım ona göre alırız haberlerinii bakalım nekadar buyumüşş aras bey.:)
cnm 26 sında gıdıyorm normalde ama pazara geldıgınden 23 une aldım eşim perşembe ızınlı ya öbur perşembeye kadar dayanamaıcam cokmerak edıyorum arasımı 800 gr dı en son dr ıkıye kattlar demıştı ama bakalım
oo 1 kıloyu geçmiştir heraldebizim topikte hiç can yok artık ya ..şeyda nerelerde acep? meri yok elif yok nil yok,,kimse yok...
benım kız çizgi film izlicekmişş pc de uyursa gelirim yine byy
ah cnm benım evde olunca cok göze batıyo dımı cnm ben gecen hafta yaptım derınden ama tamda bayram temızlıgı dıyemeyızde sımdı ben normalde evde oldugumdan pek ıpın ucu kaçmıyo gun gun göze batanalrı halledıyorum kıyamam canım sana kızına dınlen bol bol ay az kaldı sankı doğuma hızlı gecıyo gunler
slm ben dayanamadım dr a gittim ama başka hastaneye gittim kendi drum izindeydi neyse bebiş iyi 1300 gr olmuş şişliklerim için tahlil verdik dr dedimki ben normal doğum yapamam değil mi dedim zorlanırsın sezaryan yaparız dedi rahatladım şükür bir hastane buldum sezaryan yapan isteğimle
aleykumselamcanım maşAllah pipiloşaaa
çok sevindimmmmm
geçmiş olsun geçmedi mi şişliklerhadi ya gözün aydın cnm zaten isteyen sezeryan olabillecek
slm ben dayanamadım dr a gittim ama başka hastaneye gittim kendi drum izindeydi neyse bebiş iyi 1300 gr olmuş şişliklerim için tahlil verdik dr dedimki ben normal doğum yapamam değil mi dedim zorlanırsın sezaryan yaparız dedi rahatladım şükür bir hastane buldum sezaryan yapan isteğimle
Hiç geçmedi hem de herkes bakıyor ayaklarıma benim de zorluğum bu herhalde herkesin bir sıkıntısı var bendeki de bu
Hiç geçmedi hem de herkes bakıyor ayaklarıma benim de zorluğum bu herhalde herkesin bir sıkıntısı var bendeki de bu
zaman hıZLANSIN Canım yaabenim 14 hafta kaldı Allahın iznyle cnm senin sezeryan mı olacak :26:
kıyamam sana geçer inşAllah benimde belim vajina kemiğim agrıyor ya anlam veremiyorum
canım bebk kafa ustumuydu senın
sezeryanın üzerine normal olmuyor mu cnm :26:
canımm benimkinin kafası midenin yanındaa ters duruyor yani :26: o etkiler mi bitanem:44:
hımmm yok cnm ya sanırım etkılemez ama normal sanırım artık bıde temızlık falan yoruldun ya ondanda olabılır tatlım
cnm sezeryan sonrası oluyo ama yuzde 3 ölum rıskı mevcut bıde ben yarenıde ıstek uzerıne yapmıştım ondan dolayı normal bana uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?