Kuzumm gece sana cevap yazarken uyumuş kalmışım,uyandığımda da sen çıkmıştıncanımmmmbende çok özlüyorum siizi ama evde olunca maaleseff rahat duramıyorum ki yemek alışveriş temizlik derkennn pek online olamıyorum ama girip okuyorum heppp
oy cnm yaa benim annemlerde memleketteler bizde yalnızız
esrayada çok sevindim Allaha hamd olsun tayini çıkmışbebişte iyi maşallahh
yaa biz topiğin en kucuguz yaa sinir oluyorumm bzen brnimkii ufaak
oy kurban olsunlar dimi mama emzirme alt temizleme derdi yokkben bide bebeklerin altını temizlemekten çok huylanırdım baskalarındaa bakalım nasıl olucakkk kendi çocugumdaaa
Tatlım benim en küçüğüz diye düşünme, bebeklerin hepsi 40 haftasını doldurmuyor ki, 38. ve 39. haftalarda da doğum yapan arkadaşım o kadar çok ki,özellikle kız bebekleri bekleyemiyor geliveriyor hemen, onları da hesaba kat
Alt temizleme konusunda ben de senin gibiyim aysunum, kardeşimle yaş farkımız bayaa çok onun altını temizlerdim ama ne olduysa şu 7-8 senedir her şeyden tiksinir oldum.Ama Allahım ona göre şekillendiriyor bizi eminim, kendi bebemizinkinden iğrenmeyiz, gerçi ben arada iğrenme numarasıyla kocacığa yaptırmayı da düşünmüyor değilimmm
İyi sabahlar herkesee... Sahur yaptik bi bakam dedim kim var kim yok.kadir gecesinden sonra 2. Orucum olcak ins. Kendimi su an kendi kendine konusan deliler gibi hissettimkimsecikler olmayinca. neyse canlar sabah topigi ilk acana slmlar olsun.. Biz artik uyuyabiliriz iyi gecelerrr
Mervemmm nerelerdesin sen bakiimm?Kaç gündür hiç gözükmüyorsunn
Allahım tuttuğun oruçları kabul etsin. Ben de evde olsam çok istiyordum ama çalıştığım için gözüm yemedi açıkçası
iyi sabahlar tatlımmm....
sahur yapıp annemleri yolcu ettim, kendimi çok kötü hissettim yaa... onlar gideken ağladımhalbuki tatile çıkıyolar
sabah eşim gelicek 10 gibi... şimdi bi duş alıp, Kuran okuyayım...
seviyoruz sizi teyzoşlar :)
Oyy kıyamam ağlama ama senn
kızlar slm kotu heberım var erken dogum teddıtlerım basladı rahım uzunlugu32mm ye kısalmş cok kısa degıl ıkı hafta sonra bakalım duzenlı olarak kısalırmı dedı dr.um cıger geliştirici iğnemı vuruldum bakalım ne zamana kadar sabredıcek 28. haftamdayım dr. a gore 29. haftadayız 1250grm gelişimi guzel ama tetikteyım sızlerde durumlar nası erken bekleyen varmı bnm gibi
Canım doktorlar o süreci uzatabiliyor bildiğim kadarıyla, ama sürekli dinlenmen ve ağır hiçbir şey yapmaman gerekiyor. İki hafta sonra kesin görün doktoruna bakalım, inşallah her şey yolunda gidecek
kızlar günaydın, doktordan geliyorum. bebişim iyimiş Allahıma bin şükür. kasık ağrılarım biraz olmuştu korkmuştum, tatilden evvel göreyim bir doktorumu dedim. klimadan olmuştur dedi, doğum sancısı pratikleri için erkenmiş, Allah korusun dedi. hem çok sık geliyormuş o sancılar. olursa hemen gel dedi. tatile gitcem denize gircem bişi olur mu dedim. havuza girme denizden zarar gelmez dedi. ayrıca bende arada bir ufak sivilceler çıkıyordu dermotolijede gittim. krem verdiler hassas cildinden dolayı olmuş dediler.
canım kızım kilosu, boyu, kan dolaşımı, benim suyum herşey iyimiş. şekere dikkat etmeye devam et dedi. sen şeker hastasısın unutma sadece insülin alacak kadar ileri boyutta değilsin dedi. 1 kilo almış göründüm. çok iyi gidiyorsun dedi. bu defa kilo almalıydın demedi :)))
çok merak ettiğim konuyu sordum işlerimi yetiştirmem için ekimde de çalışmam lazım risk var mı dedim. yok uzunca daha çalışabilirsin dedi. bu beni çok rahatlattı.
doğum çantasınıda sordum. bebek kıyafeti veriyorlarmış ama siz yinede koyun dediler. hasta bezi almanıza gerek yok dediler, terlikte veriyorlarmış ama ben yinede herşeyi koyacağım.
doğum masraflarınıda sordum. doğum + oda ücreti verecekmişiz. bebeğin 28 günlük tüm tedavileri dahilmiş. diğer aylar için sadece muayene ücreti alıyorlarmış.
çok rahatladım. çok şükür, Allahım sen bebeklerimizi koru.
Burcumm ne güzel haberlerle gelmişsin,gözün aydın çok sevindimm
Benim de bu gittiğimde öğrenmem lazım hastaneyle ilgili olanları ama çok var daha eylülün ilk haftası kontrolümüz :44: