2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kuzumm gece sana cevap yazarken uyumuş kalmışım,uyandığımda da sen çıkmıştın

Tatlım benim en küçüğüz diye düşünme, bebeklerin hepsi 40 haftasını doldurmuyor ki, 38. ve 39. haftalarda da doğum yapan arkadaşım o kadar çok ki,özellikle kız bebekleri bekleyemiyor geliveriyor hemen, onları da hesaba kat bence ben de tam haftamda doğurmıycam, ekim 20sinden sonra bekliyorum prensesimi
Alt temizleme konusunda ben de senin gibiyim aysunum, kardeşimle yaş farkımız bayaa çok onun altını temizlerdim ama ne olduysa şu 7-8 senedir her şeyden tiksinir oldum.Ama Allahım ona göre şekillendiriyor bizi eminim, kendi bebemizinkinden iğrenmeyiz, gerçi ben arada iğrenme numarasıyla kocacığa yaptırmayı da düşünmüyor değilimmm

Mervemmm nerelerdesin sen bakiimm?Kaç gündür hiç gözükmüyorsunn
Allahım tuttuğun oruçları kabul etsin. Ben de evde olsam çok istiyordum ama çalıştığım için gözüm yemedi açıkçası

Oyy kıyamam ağlama ama senn Bak ne güzel tüm hayallerine kavuşuyorsun ve şu bir-iki hafta içinde her şey daha da güzel olacak

Canım doktorlar o süreci uzatabiliyor bildiğim kadarıyla, ama sürekli dinlenmen ve ağır hiçbir şey yapmaman gerekiyor. İki hafta sonra kesin görün doktoruna bakalım, inşallah her şey yolunda gidecek

Burcumm ne güzel haberlerle gelmişsin,gözün aydın çok sevindimm Doğum yaklaştıkça bizde de sorular çoğalıyor değil mi?
Benim de bu gittiğimde öğrenmem lazım hastaneyle ilgili olanları ama çok var daha eylülün ilk haftası kontrolümüz :44:

maş. süphanallah çok sevindirici inş. böyle devam eder canım...
hangi şehirdesin sen?
ne iyi hasateneymiş öyle herşey var..
doğumdan sonra sana fön maşa da yaparlar kesin..
kaç tl doğumun canım hastanen ne?

korkma canım için rahat olsun ciğer geliştirici vurulan bebekler 28 de doğsa bile benim bildiklerim hep yaşıyo...
allahın izniyle bebeğin erken gelmeyecek gelsede bişey olmayacak inşallah...
ama sen kendıne çok dikkat et....

slm kızlar herkes genelde iyi şükür burcu adına sevindim.kaç tl imiş hastane. Bende dün başka hastaneye de baktım bakalım ama benim gittiğim yer nedense daha kaliteliydi ama doğum yaptıracakları anlaşmalı hastane çok pahalı 4000 tl civarı dünkü gittiğim yer 1000tl ama daha araştırıyorum bakalım birde normal doğum diye ısrar etmiyorlar bu da iyi oldu birde evime 2 km uzaklıkta ama yine de ikisine de gideceğim

tahlillerimş şimdi aldım kansızmışım ferro mecburi suyu bol iç dedi ama bol içiyorum zaten 3 lt iç diyo zaten içiyorum ki ben anlamadım

ohhh ohh çook sevindim canım benim şu saatlerde eşinle kavuşmuşsunuzdur rabbim bir daha hiç ayırmasın kızçenle birlikte mutlu mesut yaşayın evinizde

sende canım benim güzel geçir bayramını inşallah
benim gibi 9 gün tatil yapacak olan biri daha iyi tatiller kuzucum

olabiliyormuş canım telaş yapma dinlen ayaklarını yükseğe koy
sen neden sezeryan oluyorsun ki canım ?
canım benim Allah yardımcın olsun umarım bebişin kandırmıştır seni ve zamanında gelir
çok sevindm burcum maşallahh kızçene de sana da rabbim nazardan saklasın
günaydın kızlar biz kalktık güzel bir kahvaltı sonrasında evi biraz toparladık şimdi ütü zamanı sizlere bir bakalım dedik muhtemelen 2 saa falan süreck ütü birikimim var sonrası da temizlik zamanı snrada perte çkkarım sanırım sizleri öpüyoruz

sudem özel mesaj attım ama sana görmedin mi yoksam :26:
ohh ne güzel haberler ne güzel haberler kız ben sana dedim senin kızın tam amazon diye değil mi sen çok sıkıntı çeksen bile kızın herseye inat sağlıklı ve tombik bir bebek olacak

tahlillerimş şimdi aldım kansızmışım ferro mecburi suyu bol iç dedi ama bol içiyorum zaten 3 lt iç diyo zaten içiyorum ki ben anlamadım
geçmiş olsun canıum kansızlık başa bela

Heeyy bizim aktif kızların nerdeyse hepsi burda
Bi kaç kişi eksik sadece, yoksa bugün hafta içi de ben mi cumartesi sanıyorumm

cicişlerrr biz geldikkk kızımlaa

dün gece yorgunluktan ve kolumuzun ağrısından uyuyamadıkk

dün ablamlar bizdeydi bugünde yemeğe misafirim olucak Allah kolaylık versin

kociş hala uyuyor 1 saat sonra kaldıırıcammm

esrammmmmm gözün aydın bitanemmm çok sevindimmmmm annenlerde gitmişşş gözün aydın yalnızsınız deseneee

burcummm ne güzel hersey yolundaymışş maşAllahhhh kızınaaa aferim kız 1 kilo almışsın kuzucugun kaç kilo olmuş annesi doktor dogum şeklinden bahsetti mi

beysalım bulemsummm selam nasılsınız kuzular

milanomm canımmm haklısın benimkii de sizlerinkideee gelişimlerini doldurup gelsinler inşAllahhhh yaramazlık yapmasınlarr ben çizelgede vs hep szden gerideyim yaa ona gıcık oluyorumm

Heeyy bizim aktif kızların nerdeyse hepsi burda
Bi kaç kişi eksik sadece, yoksa bugün hafta içi de ben mi cumartesi sanıyorumm
hafta sonu ama biz gene burdayızzz
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
hoşgeldin kuzu nasılsın bakalım ev de olmak zor değil mi şekerim ne gelen giden biter ne iş biter:26:

hafta sonu ama biz gene burdayızzz
hoşgeldin canım nasılsın bakalım

hoşgeldin kuzu nasılsın bakalım ev de olmak zor değil mi şekerim ne gelen giden biter ne iş biter:26:

aynen şekerim saol iyi sayılırım kızımla

şimddide hazırlanıyorum kocişle alışverişe gidicezzz öpüyorummmm

canlarım şimdiden herkese hayırlı bayramlar Rabbim ailelerimizle kocalarımızla bebeklerimizle sevdiklerimizle huzur sağlık iman bereketle geçireceğimiz nice nice bayramlar nasip etsin aminnnnn

Kizlar selamlar,
Bu hava degisimleri beni mahvetti burun tikanikligim zaten gecmemisti ama iyice zorlamaya basladi beni yine.doktora gittim zytrec verdi var mi aranizda bu ilaci kullanan yada burun tikanikligi ile ugrasan

Selam kızlar napıyorsunuz?

Dün yoktum topikte,kimse de özlememiş zaten
Annemlerin koltukları geldi sonunda çok hoş şık oldu,güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım..

Bugün de eşimin doğum günü işe gitti,bende yarım saat sonra çıktım ondan o beni uyuyor bildi
Gittim hediyesini aldım aşkımın..

Akşama da güzel bi sürprizle veririm artık hediyesini

şekercim ben zaten kendi derdimdeyimm temmizlik misafir vs

hayırlı olsun annecin gule gule otursun

hımmm iiyi bakalım nasıl vwereceğini cok iyi biliyoruzzzz bugün raamazanda bitiyor bayram geldi çifte kutlama yaparsınız artıkk

Sağol canım inşallah..kolay gelsin sana da fazla yorma kendini..

aynen aynen bakalım artık akşam belli olur nasıl vereceğim

esrada kocişe kavustu artık bilemm bugün su faturalarında artış olabilirrr

saol cnmmmmmm

Ay sorma kız valla artabilir helal valla Esra'ya da..

Geçen benim dr umun yerine bakan dr 34.haftadan sonra yavaş yavaş bırakın dedi:2:

Off ondan sonra en az 2,5-3 ay tık yok

aman sağlık olsun da yaa naapak..

günaydın herkese napıyosunuz bakalım ben biraz önce uyandım valla bir uyumuşum sormayın acayip dinlendim bizim bayram tatili zaten yatarak geçer gidecek kimsecikler yok herkes gitti memleketine buralı olanlarda köylerine gitti napalım artık bu sene de böyle geçecek
kızlar bişey sorcam size sol kaburgasının orası meme altı ağrıyan var mı ben çok çekiyorum ağrıdan mahvoluyorum ya ağrı girdiğinde ((

Kizlar selamm.

Seker yüklemem süper cikti :))) sekerim yok yani :))
Yanli kum döküyormuşum 10 gun antibiyotik kullanicam :)) oglum 1 kg'yi gecmis yüzünü göstermedi yine el isreti yapti bize:)

merhaba canım geçmiş olsun ben de en son acilden doktora gittiğimde erken doğum tehditiyle 31 mm demişti dr ve sıkıntı yok 25in altında olmadığı sürece dedi.. benim de malesef riskli ben de hiç kalkmadan yatıyorum iğneleri bana da yaptılar nidilat kullanıyorum kasılma engelleyici bakalım hayırlısı artık...

çok uzuldum senın için bugun senin içinde dua edicem arife ya en korktugum şey benımde erken dogum bıde hiç belirtide vermiyor senin belirtin falan oldu mu şphelendiğin bişey üzülme yinede ya hiç anlaşılmasaydı en azından önlem alınacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…