2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bugün bir halt yedim cam sildim uzanmadım çok sözde ama genedde yukarıları da sildim tam bitti derken göbek deliğimin iç kısmına bir ağrı saplandıki yırtılıyor bıçaklıyorlar sanki epey geçmedi buaraa hareket etsin diye uğraşıyorum yok yarım saat kadar sonra hareketlendi şimdide çok hareketli maşallah ama göbeğimin içi çok acıyor nolmuş olabilir yatıyorum şimdi ama sağa sola dönerken bile çok acıyor kıpırdarkende acıyor uff kızlar şeyime doğru ağrı var korkutuyot beni

cnm bebegın hareket edıyosa korkma kanama kasılma falanda yok heralde o haftalarımız ıle ılgılı bışey yorulmanada bağlı olabılr cunku benımde zman zamn göbegımın ıcınde acı olabılıyo sankı ıcerden cekıkıyo gıbı ama yınede dıkkat et cnm hele sen arada lekelenmede yaşıyosun bırak dursun camlar öle

slm canım korkma canım bebiş sen esnediğin için olsa gerek darda kaldı ve iç karnında yer açtı kendine
bende bugun ütü yaptım çok yoruldum evde olmak çok zor iş yaaayapsan bir türlü yapmazsan başka türlü iş kendini gösteriyor o orda dururken yan gelip yatamıyor insan

kuzucuk ya cok yoruyon kendını gercı doğumunda kolay olcak gıbı gelıyo bu gıdışle ama bıtmıyo hıc ışın tatlım ya
arıların vardı nasıl oldu

ay kız inanmıyorum sana boşver camları sen göbeğin kaçmış olmasın öle bişiler var benim başıma hiç gelmedi ama

kuzucuk ya cok yoruyon kendını gercı doğumunda kolay olcak gıbı gelıyo bu gıdışle ama bıtmıyo hıc ışın tatlım ya
arıların vardı nasıl oldu
yorulduğumu gören olmuyor kibende hırsımdan yükleniyorumda yükleniyorum canım ağrılarım var hala hele çatı ağrısı öldrüyor beni ama olacak ne yapalım sıkıntı çeksemde meyvesi çook tatlı olacak inşş

kalp kalbe karşıymış cnm bende sana yazıyodm tam bak bu arda özeldende yazdım okudunmu tatlım
mesajına cevap vereceğim canım ama 10 dk sıkıntııs var onu bekliyorum istersen bulemsu_@hotmail adresinden görüşelim olmaz mı

bebeğim benimmm temizlik bitti ama bende bittim ne kadar batmışş evvv

sanada kolay gelsin kuzummm

yok cnm yaaa benim tazminat işi var yaa lavinyamın arkadaşı var saolsun muhasebeci o yardımcı oluyor onu soruyorumm

olur tatlım ekleyım senı

oooooooo aysun hanmcım nasılsınız bakalım bakıyorum temızlık moduna gırmışız kolay gelsın ne var ne yok cnm

bi arkadaş daha demiş ama bugün kendini yormuş olabilirsin, ben şöyle bu işin ciddiyetini kavradım, çalışıyorum ben ve bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye yakınıyodum hep, geçenlerde karnımda ağrı ve lekelenmem oldu 3 gün evde yattım, görmen lazımdı hareketi, gerçekten anladımki anne ne kadar dinleniyosa bebek o kadar hareketli oluyo. doktorum hep "istirahat lütfen" diyodu ama ciddiye almıyodum, kesinlikle almak lazım, yat dinlen bak nasıl tepişmeye başlıyo

cnm bende okumuştum annenın yorgunluguyla ılışkısı varmış bebek hareketlerının

evet kesinlikle öyle ben uyumaya yatıyorum fıldır fıldır birde benim ki kahkaha atınca cok kıpırdanıyor

evet kesinlikle öyle ben uyumaya yatıyorum fıldır fıldır birde benim ki kahkaha atınca cok kıpırdanıyor

ah cn m benım odamı guluyo ıcerıden acaba annesı ay bızım oğlan ben uyumadan hıc uyumuyo gun boyu aktıf ay gunuzu uykusu olmucakmı ne ancak ben uyursam uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…