kızlar bugün bir halt yedim cam sildim uzanmadım çok sözde ama genedde yukarıları da sildim tam bitti derken göbek deliğimin iç kısmına bir ağrı saplandıki yırtılıyor bıçaklıyorlar sanki epey geçmedi buaraa hareket etsin diye uğraşıyorum yok yarım saat kadar sonra hareketlendi şimdide çok hareketli maşallah ama göbeğimin içi çok acıyor nolmuş olabilir yatıyorum şimdi ama sağa sola dönerken bile çok acıyor kıpırdarkende acıyor uff kızlar şeyime doğru ağrı var korkutuyot beni
slm canımkızlar bugün bir halt yedim cam sildim uzanmadım çok sözde ama genedde yukarıları da sildim tam bitti derken göbek deliğimin iç kısmına bir ağrı saplandıki yırtılıyor bıçaklıyorlar sanki epey geçmedi buaraa hareket etsin diye uğraşıyorum yok yarım saat kadar sonra hareketlendi şimdide çok hareketli maşallah ama göbeğimin içi çok acıyor nolmuş olabilir yatıyorum şimdi ama sağa sola dönerken bile çok acıyor kıpırdarkende acıyor uff kızlar şeyime doğru ağrı var korkutuyot beni
slm canımkorkma canım bebiş sen esnediğin için olsa gerek darda kaldı ve iç karnında yer açtı kendine
bende bugun ütü yaptım çok yoruldum evde olmak çok zor iş yaaayapsan bir türlü yapmazsan başka türlü iş kendini gösteriyor o orda dururken yan gelip yatamıyor insan
yarencim nasılsın bakımmm
kızlar bugün bir halt yedim cam sildim uzanmadım çok sözde ama genedde yukarıları da sildim tam bitti derken göbek deliğimin iç kısmına bir ağrı saplandıki yırtılıyor bıçaklıyorlar sanki epey geçmedi buaraa hareket etsin diye uğraşıyorum yok yarım saat kadar sonra hareketlendi şimdide çok hareketli maşallah ama göbeğimin içi çok acıyor nolmuş olabilir yatıyorum şimdi ama sağa sola dönerken bile çok acıyor kıpırdarkende acıyor uff kızlar şeyime doğru ağrı var korkutuyot beni
yorulduğumu gören olmuyor kikuzucuk ya cok yoruyon kendını gercı doğumunda kolay olcak gıbı gelıyo bu gıdışle ama bıtmıyo hıc ışın tatlım ya
arıların vardı nasıl oldu
mesajına cevap vereceğim canım ama 10 dk sıkıntııs var onu bekliyorum istersen bulemsu_@hotmail adresinden görüşelim olmaz mıkalp kalbe karşıymış cnm bende sana yazıyodm tam bak bu arda özeldende yazdım okudunmu tatlım
Hamarat hamiş seniii, çok yorma ama kendini tatlım bak sonra bıdışının kemikleri ağrıyo. Benim evim de temizlik için beni bekliyor, yarın bir sürü iş var pufff
Yaaa şunlara bak yaa fıs fıs fıs ha bire özel mesajlar filan noluyooo??? Kışkanoooj ama biz kıjımla
yorulduğumu gören olmuyor kibende hırsımdan yükleniyorumda yükleniyorum canım ağrılarım var hala hele çatı ağrısı öldrüyor beni ama olacak ne yapalım sıkıntı çeksemde meyvesi çook tatlı olacak inşş
mesajına cevap vereceğim canım ama 10 dk sıkıntııs var onu bekliyorum istersen bulemsu_@hotmail adresinden görüşelim olmaz mı
bebeğim benimmm temizlik bitti ama bende bittim ne kadar batmışş evvv
sanada kolay gelsin kuzummm
yok cnm yaaa benim tazminat işi var yaa lavinyamın arkadaşı var saolsun muhasebeci o yardımcı oluyor onu soruyorumm
arkadaslar dundenberı bebegımden dogru duzgun bı hareket yok hergun cılgınlar gıbı tepınen cocuktan ses seda yok korkmaya basladım yatıp bakıorum cok zayıf bıseler hısedeıyorum hareket oldugundan emın bıle olamıyorum pınpırıklenmek ıstemıorum ama hastaneyemı gıtsem bu haftada bu normalmı sızce
bi arkadaş daha demiş ama bugün kendini yormuş olabilirsin, ben şöyle bu işin ciddiyetini kavradım, çalışıyorum ben ve bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye yakınıyodum hep, geçenlerde karnımda ağrı ve lekelenmem oldu 3 gün evde yattım, görmen lazımdı hareketi, gerçekten anladımki anne ne kadar dinleniyosa bebek o kadar hareketli oluyo. doktorum hep "istirahat lütfen" diyodu ama ciddiye almıyodum, kesinlikle almak lazım, yat dinlen bak nasıl tepişmeye başlıyo
bi arkadaş daha demiş ama bugün kendini yormuş olabilirsin, ben şöyle bu işin ciddiyetini kavradım, çalışıyorum ben ve bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye yakınıyodum hep, geçenlerde karnımda ağrı ve lekelenmem oldu 3 gün evde yattım, görmen lazımdı hareketi, gerçekten anladımki anne ne kadar dinleniyosa bebek o kadar hareketli oluyo. doktorum hep "istirahat lütfen" diyodu ama ciddiye almıyodum, kesinlikle almak lazım, yat dinlen bak nasıl tepişmeye başlıyo
evet kesinlikle öyle ben uyumaya yatıyorum fıldır fıldır birde benim ki kahkaha atınca cok kıpırdanıyor
erva cnm nasılsın bugun denk gelemedık bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?