2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya bak cıkıyo işte yavaştan oğullarımızda aynı burc nasıpse ama onlar bıraz telıkelı akrep

canım benimki kız ve yay olcak sanırım

ay dun bir tanıdıkla konustumdaa ablası dogum yapmışşş % 90 erkek demişler kız dogmusss hersey mavi dedii ayyy sende oglan dedin şimdiii :26:

kızlar dikkatimi çekti göbüşler çıkmadan millet bir heves göbüş resmi koydu şimdi göbüşler aldı başını gitti resim koyan yok resim istiyorummm...

İyi sabahlar herkesee... Sahur yaptik bi bakam dedim kim var kim yok.kadir gecesinden sonra 2. Orucum olcak ins. Kendimi su an kendi kendine konusan deliler gibi hissettim kimsecikler olmayinca. neyse canlar sabah topigi ilk acana slmlar olsun.. Biz artik uyuyabiliriz iyi gecelerrr

iyi sabahlar tatlımmm....

sahur yapıp annemleri yolcu ettim, kendimi çok kötü hissettim yaa... onlar gideken ağladım halbuki tatile çıkıyolar
sabah eşim gelicek 10 gibi... şimdi bi duş alıp, Kuran okuyayım...

seviyoruz sizi teyzoşlar :)

ewet canım kesınlıkle etkılıo bende 2 haftadır raporluyum ve bende anladımkı kendımı dınleyemedıgım ıcın ne bebegımın hareketını nede gebelık belırtılerımı hıc farkedemıomusum evdeyken bı uyku halı var uzerımde hep gebe oldugumu anladım azcık ama sabah oldu benımkınden hala bıse yok bugun dra gıderım sanırım

selam herkese arefe günü yarın bayram bi yerlere gıtmediğim için hiç bayram heyecanı yaşayamıyorum...oruçda tutmamanın etkısıyle...inşallah seneye kuzularımızla bır bayram olur....onlara bayramlıkalr giydiririz de bayram heycanını telaşını ailecek yaşarız...

arefe günü 1000 ihlas okumak çok makbulmuş bitirebilirsem okuyacam inşallah...
daha önceler bilmediğim için hiç yapmadım ömrümde...
ilk defa deniycem ihlas kısa olduğu için çabuk biter diye düşünüyorum..
öpüyorum hepinizi

selam canım... bende de bayram heyecanı yok ama şuan eşim uçakta ve onu karşılayacak olmanın heyecanı var...:)

1000 ihlas kolay biter canım, çok rahat okursun bence...

iyi bayramlar...

selam canım... bende de bayram heyecanı yok ama şuan eşim uçakta ve onu karşılayacak olmanın heyecanı var...:)

1000 ihlas kolay biter canım, çok rahat okursun bence...

iyi bayramlar...

canım ne güzel hayırla kavuş sevdiceğine...

rabbim eşlerimizdn kuzualrımızdan ayrıması hep dua edıyorum...aşkımız muahebbetimiz artsın diye...inşallah....

esram yakın zamanda bişeyler aldın mı?

senın eczaneden daha alışveriş yapacam dediğin gibi en uygun orası bende kıyasladım...saolsaın bu arada yardımcı olduğun için...

Benim kaslarım çok kuwetli değil ondan canım sol yanım biraz tembel

kızlar slm kotu heberım var erken dogum teddıtlerım basladı rahım uzunlugu32mm ye kısalmş cok kısa degıl ıkı hafta sonra bakalım duzenlı olarak kısalırmı dedı dr.um cıger geliştirici iğnemı vuruldum bakalım ne zamana kadar sabredıcek 28. haftamdayım dr. a gore 29. haftadayız 1250grm gelişimi guzel ama tetikteyım sızlerde durumlar nası erken bekleyen varmı bnm gibi

kızlar günaydın, doktordan geliyorum. bebişim iyimiş Allahıma bin şükür. kasık ağrılarım biraz olmuştu korkmuştum, tatilden evvel göreyim bir doktorumu dedim. klimadan olmuştur dedi, doğum sancısı pratikleri için erkenmiş, Allah korusun dedi. hem çok sık geliyormuş o sancılar. olursa hemen gel dedi. tatile gitcem denize gircem bişi olur mu dedim. havuza girme denizden zarar gelmez dedi. ayrıca bende arada bir ufak sivilceler çıkıyordu dermotolijede gittim. krem verdiler hassas cildinden dolayı olmuş dediler.

canım kızım kilosu, boyu, kan dolaşımı, benim suyum herşey iyimiş. şekere dikkat etmeye devam et dedi. sen şeker hastasısın unutma sadece insülin alacak kadar ileri boyutta değilsin dedi. 1 kilo almış göründüm. çok iyi gidiyorsun dedi. bu defa kilo almalıydın demedi :)))

çok merak ettiğim konuyu sordum işlerimi yetiştirmem için ekimde de çalışmam lazım risk var mı dedim. yok uzunca daha çalışabilirsin dedi. bu beni çok rahatlattı.

doğum çantasınıda sordum. bebek kıyafeti veriyorlarmış ama siz yinede koyun dediler. hasta bezi almanıza gerek yok dediler, terlikte veriyorlarmış ama ben yinede herşeyi koyacağım.

doğum masraflarınıda sordum. doğum + oda ücreti verecekmişiz. bebeğin 28 günlük tüm tedavileri dahilmiş. diğer aylar için sadece muayene ücreti alıyorlarmış.

çok rahatladım. çok şükür, Allahım sen bebeklerimizi koru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…