ay ablamda öğururdu bu arada ablamın adıda aysun ama kendı bebgı olunca tamamen degıştı
cnm senın plesantayla ılgılı sorun varmıydı
ay ciddimisin cnm şimddiden dusunuyorum ben başak burcuyum bidee pimpirikliyim titizim huylanırım herseydennn Allah buuykk
maşallah son muayenede yoktu birsorun çok şükür
değişir tatlım al bı kucagına bu arada bende başalk burcuyu 24 ağustos senın tarıh nedır
anaaammm ne guzeelll burcudaşızzz5 eylul şekerim benimmmm
ya bak cıkıyo işte yavaştan oğullarımızda aynı burc nasıpse ama onlar bıraz telıkelı akrep
kızlar dikkatimi çekti göbüşler çıkmadan millet bir heves göbüş resmi koydu şimdi göbüşler aldı başını gitti resim koyan yok resim istiyorummm...
sende koy tatlım bende inşAllah bayramda çekinicem koyarımm
İyi sabahlar herkesee... Sahur yaptik bi bakam dedim kim var kim yok.kadir gecesinden sonra 2. Orucum olcak ins. Kendimi su an kendi kendine konusan deliler gibi hissettimkimsecikler olmayinca. neyse canlar sabah topigi ilk acana slmlar olsun.. Biz artik uyuyabiliriz iyi gecelerrr
bi arkadaş daha demiş ama bugün kendini yormuş olabilirsin, ben şöyle bu işin ciddiyetini kavradım, çalışıyorum ben ve bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye yakınıyodum hep, geçenlerde karnımda ağrı ve lekelenmem oldu 3 gün evde yattım, görmen lazımdı hareketi, gerçekten anladımki anne ne kadar dinleniyosa bebek o kadar hareketli oluyo. doktorum hep "istirahat lütfen" diyodu ama ciddiye almıyodum, kesinlikle almak lazım, yat dinlen bak nasıl tepişmeye başlıyo
selam herkese arefe günü yarın bayram bi yerlere gıtmediğim için hiç bayram heyecanı yaşayamıyorum...oruçda tutmamanın etkısıyle...inşallah seneye kuzularımızla bır bayram olur....onlara bayramlıkalr giydiririz de bayram heycanını telaşını ailecek yaşarız...
arefe günü 1000 ihlas okumak çok makbulmuş bitirebilirsem okuyacam inşallah...
daha önceler bilmediğim için hiç yapmadım ömrümde...
ilk defa deniycem ihlas kısa olduğu için çabuk biter diye düşünüyorum..
öpüyorum hepinizi
selam canım... bende de bayram heyecanı yok ama şuan eşim uçakta ve onu karşılayacak olmanın heyecanı var...:)
1000 ihlas kolay biter canım, çok rahat okursun bence...
iyi bayramlar...
gecmış olsun tatlım benım ınşalla sonuçlarında guzel cıkar bebışınede maşalla cnm benım
cnm sen neden normal doğum yapamıysun
ama sevndım ınankı cunku ıstediğin halde olamamk ruh halını bozabılır bende ustek uzere sezeryandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?