Bende de sag taraf ayni solda daha az uyutmuyor bazen kurek kemiklerimde oyle ins gecer en kisa zamanda herkese iyi bayramlar ben evdeyim -günaydın herkese napıyosunuz bakalım ben biraz önce uyandım valla bir uyumuşum sormayın acayip dinlendim bizim bayram tatili zaten yatarak geçer gidecek kimsecikler yok herkes gitti memleketine buralı olanlarda köylerine gitti napalım artık bu sene de böyle geçecek
kızlar bişey sorcam size sol kaburgasının orası meme altı ağrıyan var mı ben çok çekiyorum ağrıdan mahvoluyorum ya ağrı girdiğinde((
canım yalnız ben saana milonaa demiyorummm milanooo diyorum yaaa
pişttttttttttttt nbrsın bakalım cnm dun ben sana oğullarımız yazmışım dr un sana yuzde kaç vermıştı bu sne dedıgım tum cınsıyetler tuttu haberın ola
canım yüzde vermediler iki ayrı doktora giddiyorum arada bir basksına gidiyordum ikiside kız dedi
iyiyim sen nasılsın cnmcımm persembe gidiyorsun dimiii
hım tamamdır ozman cnm ay bu kadar alışmışken kötu olur mumkunse kızımız gelsın
cnm nasıp olursa ben perşembe gıdıcem pzartesı randavu alıcam ay cok heycanlı cnm ya nasıl kuzucugum kımbılır dun canımı cektırdınız bende temızlık yaptım bugun bıde kızımlla atıştık ona ceza verdım arıfe arıfe kzımla gerıldık ucundan aysun tayzesı
ohhh temizzlikte bitmişş gözün aydın sekercimm
aa neden annesii :26: barısırsınız
az kalmış bizde cumartesi gidicezzpersembede kuaföre gidicem yolunmuşş tavuk kiimin olucam
aysun teyzesı ben de senın gıbı başak burcuyum ve duznı cok sevıyorum ağacta yaşken egılır mantıgındayım ona böle kucuk kucuk kutular aldım mutfak eşyalar logolar falan hep kutu kutu ayırıyorum onada öğretıyorum o duzenı ama 3 defadır pat hepsı sepette darmadagan ben de ına ceza olarak tum oyuncaklarını topladım bı surelıgıne(gogglen arşatırmalarıma göe bu ceza verılmelıymış)şu an hıc bışey kalmadı oyuncak namına
cnm ya arka arkaya gıdıcez demekkı dr a ınşalla bebişimin sağlık haberı bana doğumgunu hedıyesı olur cuma doğumgunum
Selam kızlar napıyorsunuz?
Dün yoktum topikte,kimse de özlememiş zaten
Annemlerin koltukları geldi sonunda çok hoş şık oldu,güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım..
Bugün de eşimin doğum günü işe gitti,bende yarım saat sonra çıktım ondan o beni uyuyor bildi
Gittim hediyesini aldım aşkımın..
Akşama da güzel bi sürprizle veririm artık hediyesini
Aminn tatlım benimm, prensesinle size de hayırlı bayramlarrraynen şekerim saol iyi sayılırım kızımla
şimddide hazırlanıyorum kocişle alışverişe gidicezzz öpüyorummmm
canlarım şimdiden herkese hayırlı bayramlar Rabbim ailelerimizle kocalarımızla bebeklerimizle sevdiklerimizle huzur sağlık iman bereketle geçireceğimiz nice nice bayramlar nasip etsin aminnnnn
Sağol canım inşallah..kolay gelsin sana da fazla yorma kendini..
aynen aynen bakalım artık akşam belli olur nasıl vereceğim
esrada kocişe kavustu artık bilemm bugün su faturalarında artış olabilirrr
saol cnmmmmmm
Kizlar selamm.
Seker yüklemem süper cikti :))) sekerim yok yani :))
Yanli kum döküyormuşum 10 gun antibiyotik kullanicam :)) oglum 1 kg'yi gecmis yüzünü göstermedi yineel isreti yapti bize:)
İyi Bayramlar CanımmmBende de sag taraf ayni solda daha az uyutmuyor bazen kurek kemiklerimde oyle ins gecer en kisa zamanda herkese iyi bayramlar ben evdeyim -
hımmm haklısın annesi güzeş dusunmussunoda anlayacaktır hatasınıı ve duzeene girecektirr
evet inşAllahhh canım guzel haberler alalımmm maşAllah ne guzeel 1 kız 1 oglan annesi olucaksındarısı basımıza hayırlıısylaa
evet çook guzel hediye olacak sanaaa
Kuzumm olur mu öyle şey özlememek filan,, dün herkes bayram telaşındaydı, işlerini yetiştirmeye çalışıyordu. Alınganlık hat safhada bizim topikte hihihh
Anneciğin güle güle kullansın mobilyalarını canımcım, bayrama yepyeni eşyalarla girmek çok güzel olsa gerek
Aminn tatlım benimm, prensesinle size de hayırlı bayramlarrr
Enemmm bizim kızlar coşmuşlar yine, kocişler yaşadı
Aysunn bu arada çok fenasınnn:92:
Ohh hadi gözün aydın tatlım, şeker çok meşgul ediyordu aklını bişi yokmuş bakOğluşunun kilosu da çok iyi maşallah Yüzünü de doğuma saklıyor annesi heyecan yaptırıyor size,az kaldı,doğduğunda ısırıp öpüverirsin bol bol sakladığı yanacıklarından
İyi Bayramlar Canımmm
Biz de evdeyiz bu bayram malesef, kocacıkla bayram geçiricez
Bugün çok yoruldum ben, önce sabah işe geldim sonra eve geçince dinlenmeden bayram temizliğine başladım. Sözde eşim başlayacaktı,ben gelince beraber bitirecektik ama ne olduysa halıları kaldırmış ve bırakmış. Hadi yapalım dediğimde de oralı olmadı ben de kendim yaptım tüm temizliği. Sanırsam dış mihrapların etkisi oldu47:) , yoksa böyle davranmazdı Sonra bir de yemek yaptım ve şu an bitmiş durumdayım. Kötü çıkmaz acısı inşallah....
Kızlaaaarr meleklerimizle ilk bayramımız kutlu olsunnn, Daha nice, yavrularımızla beraber huzurlu, mutlu Bayramlara inşallahh
Kuzumm olur mu öyle şey özlememek filan,, dün herkes bayram telaşındaydı, işlerini yetiştirmeye çalışıyordu. Alınganlık hat safhada bizim topikte hihihh
Anneciğin güle güle kullansın mobilyalarını canımcım, bayrama yepyeni eşyalarla girmek çok güzel olsa gerek
Aminn tatlım benimm, prensesinle size de hayırlı bayramlarrr
Ohh hadi gözün aydın tatlım, şeker çok meşgul ediyordu aklını bişi yokmuş bakOğluşunun kilosu da çok iyi maşallah Yüzünü de doğuma saklıyor annesi heyecan yaptırıyor size,az kaldı,doğduğunda ısırıp öpüverirsin bol bol sakladığı yanacıklarından
İyi Bayramlar Canımmm
Biz de evdeyiz bu bayram malesef, kocacıkla bayram geçiricez
Bugün çok yoruldum ben, önce sabah işe geldim sonra eve geçince dinlenmeden bayram temizliğine başladım. Sözde eşim başlayacaktı,ben gelince beraber bitirecektik ama ne olduysa halıları kaldırmış ve bırakmış. Hadi yapalım dediğimde de oralı olmadı ben de kendim yaptım tüm temizliği. Sanırsam dış mihrapların etkisi oldu47:) , yoksa böyle davranmazdı Sonra bir de yemek yaptım ve şu an bitmiş durumdayım. Kötü çıkmaz acısı inşallah....
Kızlaaaarr meleklerimizle ilk bayramımız kutlu olsunnn, Daha nice, yavrularımızla beraber huzurlu, mutlu Bayramlara inşallahh
aaa şekercim ben mi fenayımmmm
sanada iyi bayramlarrr
benim kociş de yardım etmıyor çokkim etkilledi acabbbaaa
Kizlar selamm.
Seker yüklemem süper cikti :))) sekerim yok yani :))
Yanli kum döküyormuşum 10 gun antibiyotik kullanicam :)) oglum 1 kg'yi gecmis yüzünü göstermedi yineel isreti yapti bize:)
günaydın herkese napıyosunuz bakalım ben biraz önce uyandım valla bir uyumuşum sormayın acayip dinlendim bizim bayram tatili zaten yatarak geçer gidecek kimsecikler yok herkes gitti memleketine buralı olanlarda köylerine gitti napalım artık bu sene de böyle geçecek
kızlar bişey sorcam size sol kaburgasının orası meme altı ağrıyan var mı ben çok çekiyorum ağrıdan mahvoluyorum ya ağrı girdiğinde((
amın cnm benım evet bı kızım bı oğlum olcak nasıp olursa aslında kızım olsada yarenın bı kızkardeşi olacagı ıcın cok mutlu olurdum sankı bız 3 kız kardeşiz kızkardeş paylaşımı cokdaha farklı oluyo ama aileler acısından bırazda erkek olmasına sevınıyorum annemlerın özellıkle 3 kız 5 kız torundan sonra bı erkek torun sahıbı olmalarınada sevındım cnm
sen kaç kerdeşsın cnm kız erkek nedır
Ooo hoşgelmişsin aysunummmcanım yalnız ben saana milonaa demiyorummm milanooo diyorum yaaa
ohhh temizzlikte bitmişş gözün aydın sekercimm
aa neden annesii :26: barısırsınız
az kalmış bizde cumartesi gidicezzpersembede kuaföre gidicem yolunmuşş tavuk kiimin olucam
bugun benımde eşim yoktu ama ramazanda ızınlıydı meslek ıcabı bayağı yardım ettı 2 tanecık ıftar yaptım bu sene eşim sağolsun hallettı eee yuzlerce ınsana yemek sunuyo yerı gelıyo okadar olsun dımı ama
Ooo hoşgelmişsin aysunummmBayramlık aldırdın mı kocacığına bakkemmm???
Aslında milanoyu doğru diyorsun bebeğimm, içimden milano geçmişti hesabı açtırırken ama başkası kullandığı için ben de bi değişik versiyonu olan ismi almıştım. Hemm istediğin gibi seslen tatlımm nolcek kiiii
Oooh temiz temiz kaymak gibin olucan yaniinedense bu kuaför olayları hamileliğimden bu yana çok geriyor beni canım yaa;normalde hiç etkilenmez,çıtım çıkmazken şimdi çok canım yanıyo, bir de kanıyo cildim. Hormonların etkisi olsa gerek
eşin aşçı mı cnmmm ne guzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?