hımmm evet cn benım şef osmanlı mutfagı yabancı m utfak uzerıne ama ustune yıgılmasın dıyemı gercekmı bılememdım ıftarlar dışında pekte guzellıgını göremıyorum yemeklerım ona daha tatlı gelıyomus ınansammıbılelemedım
sonunda halletmişsin canım şeker yüklemesini gözün aydın çok sevindim..
maaşallah miniğe...
meme altı demişsin ya tam mide hizasına doğru özellikle yemekten sonra fena sıkışıyor o bölge benim de canım yaa..şişiyo ve sıkışıyo sanki..
Yok şekerim işin gırgırındayım ben,özleyen de sağolsun özlemeyen detşk ederim tatlımmm..
valla yaşatalım şurda dr un dediği 34.haftadan sonra bırakın diyo tadını çıkarsınlar gariplerim
Evet canım yaa,, forumda okuyorum da çoğu hamiş gününden 2 hafta önce filan doğumunu yapıyo. 25 ekim kurban bayramı bu sene, doktorum da 20 ekimden itibaren bekle dedi bana :18: Biliyor musun 24 ekim benim doğum günüm aynı gün oluyormuş hi hihh ne güzel olurmılanocum bebeklerımızn ılk bayraı ay aklıma gelmemıştı aslında hıc kımbılır topiğimizden kımler kurban bayramında evlatları kucaklarında olucak
Offf bu kocişleri zaten ne yapmalı bilmiyorum, iyice ağırlaştık artık ama halen hizmet bekliyorlar bizden. Acaba nasıl çıkarsam bugünün acısını çok kırıldım çokkkkaaa şekercim ben mi fenayımmmm
sanada iyi bayramlarrr
benim kociş de yardım etmıyor çokkim etkilledi acabbbaaa
sonunda halletmişsin canım şeker yüklemesini gözün aydın çok sevindim..
maaşallah miniğe...
meme altı demişsin ya tam mide hizasına doğru özellikle yemekten sonra fena sıkışıyor o bölge benim de canım yaa..şişiyo ve sıkışıyo sanki..
Yok şekerim işin gırgırındayım ben,özleyen de sağolsun özlemeyen detşk ederim tatlımmm..
valla yaşatalım şurda dr un dediği 34.haftadan sonra bırakın diyo tadını çıkarsınlar gariplerim
ne guzel
benceee inannnmaaa terzi kendi söküğünü dikemezzz bıkıyordur artıkk
Evet canım yaa,, forumda okuyorum da çoğu hamiş gününden 2 hafta önce filan doğumunu yapıyo. 25 ekim kurban bayramı bu sene, doktorum da 20 ekimden itibaren bekle dedi bana :18: Biliyor musun 24 ekim benim doğum günüm aynı gün oluyormuş hi hihh ne güzel olur
Offf bu kocişleri zaten ne yapmalı bilmiyorum, iyice ağırlaştık artık ama halen hizmet bekliyorlar bizden. Acaba nasıl çıkarsam bugünün acısını çok kırıldım çokkkkKimin etkileyebileceği aslında aşikar gibi bişi tatlımmm, telefonundan da teyit ettim
34.hafta mıı?? Hımmm, bir de lohusalık var, duvarları tırmalar artık bizimkiler
Evet canım yaa,, forumda okuyorum da çoğu hamiş gününden 2 hafta önce filan doğumunu yapıyo. 25 ekim kurban bayramı bu sene, doktorum da 20 ekimden itibaren bekle dedi bana :18: Biliyor musun 24 ekim benim doğum günüm aynı gün oluyormuş hi hihh ne güzel olur
Offf bu kocişleri zaten ne yapmalı bilmiyorum, iyice ağırlaştık artık ama halen hizmet bekliyorlar bizden. Acaba nasıl çıkarsam bugünün acısını çok kırıldım çokkkkKimin etkileyebileceği aslında aşikar gibi bişi tatlımmm, telefonundan da teyit ettim
ay adamacagızım onca yemegın arasında yoğurtlu makarna hastası sorunsuz
nilttcim hoşgelddinnnn
kız seninnn burda ne işin varr
haha ama onada sukur dımı cnm bıde 40 gunde var ah garıpler cok özlerler bebk çalışmalarındakı tempoları
yazıkkkk ne anlıyorlar kiiii ama eşin çok dinliyor cnmmm umarım tez zamanda gözleriniii açççarrrr
aaa süppeeerrr
yaaa yarın ramazan bayramı ve tüm anteptee bizim yoresel yemeğimiz yenir sabah bayram namazından sonra kahaltıdaaa yuvarlamaa ymeği ve pirinç pilavı yerlerrr ben yiyemicemm napıcam şiiimdiiii
hoşbulduk hayatım benim kociş erken geldi dışarda buluştuk,yemek yedik,sinemaya gittik geldiiiiik veee geliş o geliş
valla havlumla oturuyorum dersem gülmeyin bana
aynen yaa valla onu sorucam sen deneyimlisin canım kanama tam 40 gün sürüp 40 gün sonra bitiyor mu?
ondan sonra rahatlayacak mıyız*?
Valla yaa kıyamam yazık onlaraaa,aynı zaman da bize deeee
hoşbulduk hayatım benim kociş erken geldi dışarda buluştuk,yemek yedik,sinemaya gittik geldiiiiik veee geliş o geliş
valla havlumla oturuyorum dersem gülmeyin bana
aynen yaa valla onu sorucam sen deneyimlisin canım kanama tam 40 gün sürüp 40 gün sonra bitiyor mu?
ondan sonra rahatlayacak mıyız*?
Valla yaa kıyamam yazık onlaraaa,aynı zaman da bize deeee
ah yavruum benım kıyamam sana ben ya uzuldum şimdi bak ya bayramda bende sevıyorum öle adetlerı bızde hepımız ananecıgımde buluşuyoruz bıze ymekler yapıyo bayramın 1.gunu
bugun benımde eşim yoktu ama ramazanda ızınlıydı meslek ıcabı bayağı yardım ettı 2 tanecık ıftar yaptım bu sene eşim sağolsun hallettı eee yuzlerce ınsana yemek sunuyo yerı gelıyo okadar olsun dımı ama
aaa o zaman dogru diyorum şekercim milanommm demek hoşuma gidiyorr
evet cnm yaaa daha hassaas oluy0or cilt benimde canım yanıyoee:18::18:
doktor alttan muayene eder mi kiii
nilttcim hoşgelddinnnn
kız seninnn burda ne işin varr
Yemeklerin eminim tatlı geliyordur canım ama asıl senin ona hizmet etmen tatlı geliyor bence. Bir de artık bıktığı için yemek yapmaktan senin yapman çok daha güzel geliyordur onahımmm evet cn benım şef osmanlı mutfagı yabancı m utfak uzerıne ama ustune yıgılmasın dıyemı gercekmı bılememdım ıftarlar dışında pekte guzellıgını göremıyorum yemeklerım ona daha tatlı gelıyomus ınansammıbılelemedım
cnm benım benm kanamam 40 gun surmedı 20 gunluken tamamen bıtmıştı ama dr rahım toplanması acısından 40 gun ılışkı önermıyo dınımız acısındanda malum gunah
bıde ben emzırdıgım dönem boyunca hıc adet olmadım emzırme bıttı hemen o ay adet oldum
aaa nedewnnnn güleliimm olacak şeylerrr bunlaaaarrrr
Aaa benim de k.validem aşçı, kaynımın restoranında. güzel yemek yapar hatun Allah var şimdi. Ne şanslısın tatlımm değerini bil, benim eşim de kendi işi rahat olduğu için (bi hafta iki gün çalışıyor, bi hafta 4 gün) izinli olduğu günlerde restoranda garsonluk,temizlikçilik, paketçilik ne yapabilirse yapıyor. Ama bana gelince de bugün ki gibi keçiliği tutuyo. Son bir- iki aydır temizliğe yardım eidyordu ama ondan da oldum bugün:113:
Alttan pek etmiyorlar muayeneyi tatlımm, çok gerekirse anca,onu da istemediğini de belirtirsen yapmaz.
Amaan en son doğum zamanımız geldiğinde düşünelim asıl,açilmaya bakak için parmaklayan parmaklayana olacak :18:
Yemeklerin eminim tatlı geliyordur canım ama asıl senin ona hizmet etmen tatlı geliyor bence. Bir de artık bıktığı için yemek yapmaktan senin yapman çok daha güzel geliyordur ona
Aaa benim de k.validem aşçı, kaynımın restoranında. güzel yemek yapar hatun Allah var şimdi. Ne şanslısın tatlımm değerini bil, benim eşim de kendi işi rahat olduğu için (bi hafta iki gün çalışıyor, bi hafta 4 gün) izinli olduğu günlerde restoranda garsonluk,temizlikçilik, paketçilik ne yapabilirse yapıyor. Ama bana gelince de bugün ki gibi keçiliği tutuyo. Son bir- iki aydır temizliğe yardım eidyordu ama ondan da oldum bugün:113:
Alttan pek etmiyorlar muayeneyi tatlımm, çok gerekirse anca,onu da istemediğini de belirtirsen yapmaz.
Amaan en son doğum zamanımız geldiğinde düşünelim asıl,açilmaya bakak için parmaklayan parmaklayana olacak :18:
Yemeklerin eminim tatlı geliyordur canım ama asıl senin ona hizmet etmen tatlı geliyor bence. Bir de artık bıktığı için yemek yapmaktan senin yapman çok daha güzel geliyordur ona
Evet canım tabi ki 40 gün olmaz diye biliyorum bende.
Ama işte o kanama günlerini merak ediyorum.normalde adetlerim 3 gün sürer benim acaba bu kaç gün sürer..
Ay tabi ki kızzz,tadını çıkarmak lazım,malum neredeyse 2-3 ay olmaz.. inşallah bebişlerin uykusu da düzene girer de ondan sonrası...
oy cnm yaa canım çok çekıyor ama düdüklü kullanmaısını biilmiyorumdaa kociş kucukken duduklu patlamış yanma tehlikesi yasamıs çok korkmus banada kullandırmadı
cnm benım normalde 7 gun surrer adetlerım ama bu 20 gun bıle surmedı hanı kımı nın 40 gun oluyo ya öle yoğun değilde lekelenme tarzı oluyo ablamın 60 gun öle olmuştu
cnm 2 3 ay olmuyo ya o ıstekle o eşin pervane olmasıda bı hoş oluyo hanı o duygular fazlaaşınca malum ılgıde duygulrda fazlalaşıyı oda gzuel oluyo hanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?