2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne guzel

benceee inannnmaaa terzi kendi söküğünü dikemezzz bıkıyordur artıkk

haha ama onada sukur dımı cnm bıde 40 gunde var ah garıpler cok özlerler bebk çalışmalarındakı tempoları

mılanocum bebeklerımızn ılk bayraı ay aklıma gelmemıştı aslında hıc kımbılır topiğimizden kımler kurban bayramında evlatları kucaklarında olucak
Evet canım yaa,, forumda okuyorum da çoğu hamiş gününden 2 hafta önce filan doğumunu yapıyo. 25 ekim kurban bayramı bu sene, doktorum da 20 ekimden itibaren bekle dedi bana :18: Biliyor musun 24 ekim benim doğum günüm aynı gün oluyormuş hi hihh ne güzel olur

aaa şekercim ben mi fenayımmmm

sanada iyi bayramlarrr

benim kociş de yardım etmıyor çok kim etkilledi acabbbaaa
Offf bu kocişleri zaten ne yapmalı bilmiyorum, iyice ağırlaştık artık ama halen hizmet bekliyorlar bizden. Acaba nasıl çıkarsam bugünün acısını çok kırıldım çokkkk Kimin etkileyebileceği aslında aşikar gibi bişi tatlımmm, telefonundan da teyit ettim

34.hafta mıı?? Hımmm, bir de lohusalık var, duvarları tırmalar artık bizimkiler

Son düzenleme:

ay evet cnm öyle oluyo ben zaten korkuyorum amelıyat gunumden önce yanlışlıkla doğururum falan dıye dr um ıstersen bayram öncesı alırız dedı ama bızde 29 ekım ıstıyoruz bakalım nasıl nasıp olcak sendede bayramda doğum olur korkusu varmı cnm

yazıkkkk ne anlıyorlar kiiii ama eşin çok dinliyor cnmmm umarım tez zamanda gözleriniii açççarrrr

ay adamacagızım onca yemegın arasında yoğurtlu makarna hastası sorunsuz

aaa süppeeerrr

yaaa yarın ramazan bayramı ve tüm anteptee bizim yoresel yemeğimiz yenir sabah bayram namazından sonra kahaltıdaaa yuvarlamaa ymeği ve pirinç pilavı yerlerrr ben yiyemicemm napıcam şiiimdiiii

nilttcim hoşgelddinnnn

kız seninnn burda ne işin varr

hoşbulduk hayatım benim kociş erken geldi dışarda buluştuk,yemek yedik,sinemaya gittik geldiiiiik veee geliş o geliş
valla havlumla oturuyorum dersem gülmeyin bana

haha ama onada sukur dımı cnm bıde 40 gunde var ah garıpler cok özlerler bebk çalışmalarındakı tempoları

aynen yaa valla onu sorucam sen deneyimlisin canım kanama tam 40 gün sürüp 40 gün sonra bitiyor mu?
ondan sonra rahatlayacak mıyız*?

34.hafta mıı?? Hımmm, bir de lohusalık var, duvarları tırmalar artık bizimkiler

Valla yaa kıyamam yazık onlaraaa,aynı zaman da bize deeee

ah yavruum benım kıyamam sana ben ya uzuldum şimdi bak ya bayramda bende sevıyorum öle adetlerı bızde hepımız ananecıgımde buluşuyoruz bıze ymekler yapıyo bayramın 1.gunu

aaa nedewnnnn güleliimm olacak şeylerrr bunlaaaarrrr

cnm benım benm kanamam 40 gun surmedı 20 gunluken tamamen bıtmıştı ama dr rahım toplanması acısından 40 gun ılışkı önermıyo dınımız acısındanda malum gunah
bıde ben emzırdıgım dönem boyunca hıc adet olmadım emzırme bıttı hemen o ay adet oldum

ah yavruum benım kıyamam sana ben ya uzuldum şimdi bak ya bayramda bende sevıyorum öle adetlerı bızde hepımız ananecıgımde buluşuyoruz bıze ymekler yapıyo bayramın 1.gunu

oy cnm yaa canım çok çekıyor ama düdüklü kullanmaısını biilmiyorumdaa kociş kucukken duduklu patlamış yanma tehlikesi yasamıs çok korkmus banada kullandırmadı

Aaa benim de k.validem aşçı, kaynımın restoranında. güzel yemek yapar hatun Allah var şimdi. Ne şanslısın tatlımm değerini bil, benim eşim de kendi işi rahat olduğu için (bi hafta iki gün çalışıyor, bi hafta 4 gün) izinli olduğu günlerde restoranda garsonluk,temizlikçilik, paketçilik ne yapabilirse yapıyor. Ama bana gelince de bugün ki gibi keçiliği tutuyo. Son bir- iki aydır temizliğe yardım eidyordu ama ondan da oldum bugün :113:

Alttan pek etmiyorlar muayeneyi tatlımm, çok gerekirse anca,onu da istemediğini de belirtirsen yapmaz.
Amaan en son doğum zamanımız geldiğinde düşünelim asıl,açilmaya bakak için parmaklayan parmaklayana olacak :18:

Yemeklerin eminim tatlı geliyordur canım ama asıl senin ona hizmet etmen tatlı geliyor bence. Bir de artık bıktığı için yemek yapmaktan senin yapman çok daha güzel geliyordur ona

Evet canım tabi ki 40 gün olmaz diye biliyorum bende.
Ama işte o kanama günlerini merak ediyorum.normalde adetlerim 3 gün sürer benim acaba bu kaç gün sürer..

aaa nedewnnnn güleliimm olacak şeylerrr bunlaaaarrrr

Ay tabi ki kızzz,tadını çıkarmak lazım,malum neredeyse 2-3 ay olmaz..inşallah bebişlerin uykusu da düzene girer de ondan sonrası...

kocişeee bak sennnnn durumları iyi o zaman sizinkilerin desenee bebek odası yapıcaklarmı hediyee olarak bizimkileern ceplerinden para gitmesinnn korkularındannn bişeyler aldınız mı diye bile sormuyorlarrr pintiler nolucaakkk Allah kalplerimizi katılaştırmasınnn

:18::18::18::18::18: ay evett Allah yardımcımız olsunnn

aa ne kadar guzel cnm aile restourantı demekkı dedıgın gıbı eşim svıyo ev yemeklerını
cnm benımde eşim evdeydı ya ramazanda ben o varken gunluk yaşantım dışında daha fazla ış yaptım oda acımaya başladı ay ev ışlerı ne kadar cokmuş hıc ışın bıtmıyo aşkım derken ışın ucundan tutmaya başladı sanırım bıraz gözmu boyadım ne hahaha
bu arada ben hıc parmaklanmayı sevıyorum bı kere yaptırdım oda yıllık kontorlde yarende ıstek uzeere sezeryan oldugundan yıne parmaklanmadım ay cok gıcık bı durum ya

cnm benım normalde 7 gun surrer adetlerım ama bu 20 gun bıle surmedı hanı kımı nın 40 gun oluyo ya öle yoğun değilde lekelenme tarzı oluyo ablamın 60 gun öle olmuştu
cnm 2 3 ay olmuyo ya o ıstekle o eşin pervane olmasıda bı hoş oluyo hanı o duygular fazlaaşınca malum ılgıde duygulrda fazlalaşıyı oda gzuel oluyo hanı

oy cnm yaa canım çok çekıyor ama düdüklü kullanmaısını biilmiyorumdaa kociş kucukken duduklu patlamış yanma tehlikesi yasamıs çok korkmus banada kullandırmadı

düdüklüsüz kuru fasülyeyi nasıl pişiriyorsun bebem...

korkma o kadar ya çok doldurmadığın sürece hava alma yerine yıyecek kaçmadığı sürece patlamaz...

ben bekarlığımdan beri kullanırım...markalı markasız bi sürü düüdklü kullandım çok şükür de bişey olmadı...

kendı evıme saatli olandan aldım pişince hemen kapatıyom zaten 20-25 dk da pişiyo en geç ...

Evet benim arkadaşım da 3 hafta oldu doğum yapalı o da azar azar geliyo diyo bitecekmiş gibi diyo,her gün 1 ped gider herhalde...Benim bi de adetlerim günü gününe hiç şaşmazdı 28 günde 1 olurdum.İnşallah düzenim değişmez yaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…