2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay bende dududklu olmadan yapamam denır ya elim kolum et falanda pamukk gıbı oluyo ay bıde ben bıber dolma ve yaprak sarmasını duduklude pışırıyorum mukemmel oluyo 10 dkkada

cnm ablamda senın gıbıdr saatt gıbı maşalla ama sapıttı doğumdan sonra duzenı bakalım senın nasıl olcak

Aynen bende çok korkardım düdüklüden ama sağolsun 2 sene önce k.validem doğumgünümde hediye almıştı tefal'inki ni ilk sıralar kapağını eşime açtırıyordum korkudan
ama alıştım şimdi çok büyük rahatlık ve de lezzet açısından süper..özellikle de söylemesi ayıp mısır haşlamada üstüne tanımam...

Benim annecim de her bayram sabahı erkenden kalkar ve su böreği yapar, peynirli, kıymalı ve cevizli Geçen sene bayramlarda burdaydılar ama bu sene yoklar, hatta kimseler yok yakınlarımızdan. Oysaki ben şu yaşıma kadar hep kalabalık bayramlar yaşadım, anneannemler,teyzemler, kuzenler ne güzel olurdu. Bu sene çok buruk geçicek... Meleğim var neyseki

Aman aman nelerrrr duyuyoruzz,
Benim kocacık da, melül melül bakışlar atıyor deminden beri ama ııh yok ona, cezalı

Nerde kuzum yaaa, eminönüne gittiler iki battaniye, bi tulum, üç çorap alıp gelmişler. Dün akşam onlardaydık, bugün yola çıkıyorlardı yaa. En son evden çıkarken k.pederimin elini öptüm iyi bayramlar dedim öptü o kadar. Sonra ben işi arsızlığa vurup elimi açtım, bayram harçlığı isteriz torununla babaa dedim, k.pederim de kendi elini açmış siz bana verin diyor
Bakalım kaynım da bileklik alıcakmış bebişe, alırsa artık. (Onu da ben öğrettim eşime iste bak amcası olarak takması gerekir dedim de öyle akıllarına düştü )

kuru fasulye yemiyoruz cnm iş yerinde bol bol cıktıgından

haha bıde eşine sor tatlım duşunsene hıc kırmızı ışık yok hep yeşil ışık

haha valla yaaa..

ya canım bi de şeyi sorucam.

ben spiral taktırmayı düşünüyorum kısmetse,sen 2.ye kadar nasıl korundun,etrafındakiler nasılmış?

çok araştırıyorum da :))

merhaba tatlım uzun zamndır yoktun göremedım senı nasılsın

teşekkür ederim iyiyim allaha şükür , biraz zor günler atlattım kızımla ama şimdi iyiyiz bol bol yattık sizler nasılsınız ?

ayyy bu arada direk konuya dalmış gibi olacağım ama neyse 1 hafta olan bile var 40 gün adet olmuyorsun ilk 3-4 gün çok sonra az az pamuk bile koyabiliyorsun
eşinlede adetin bittikten hemen sonra yatabilirsin ama rahim tam toparlanmadığı için acıya biliyormuş bazılarında , ama dinen beklemek zorunda değilsin 40 gün bildiğim ve araştırdığım kadarıyla

haha valla yaaa..

ya canım bi de şeyi sorucam.

ben spiral taktırmayı düşünüyorum kısmetse,sen 2.ye kadar nasıl korundun,etrafındakiler nasılmış?

çok araştırıyorum da :))

cnm benım cok yakınım 3 kışı taktırdı eltım ablamın görumce ve dayımın eşi eltim kaydıgından dolayı cıkarttı sukurkı o sırad gebe kalmmaış diğer ıkısıde 15 gunde bı adet görduklerıdn cıkarttılar cevremde cokta memnun kalan yok tatlım benım tavsıye etmem ben emzırme dönemım bıtınce doğum kontrol hapı ole korundum cnm tabı yıllık kontrollerımı aksatmadan bana en rahatı o gelıyo 4.5 sene kullandık bıraktım 2 kere adet odlum 3.ay hamıle kaldım cnm

tatlım benı gecmış olsun sımdı durumlar nasıl
cnm benım dr um rahımın normalde kac katına cıktıgını ızah ettı onun topanması ıcın bu sureye ıhtıyacı oldugunu belırttı bıde dınımız acısından da uygun degıl 40 gun

Haklısın da kuzumm, sabah iş mesaisi yaptım,eve geldim bayram temizliği mesaisi (gıcık kocam hiç yardım etmedi ).... Eee bir de gece mesaisine kalırsam nice olurum ki benn

hahaha ay neguldum bencede gece mesaısı senı bozar bu durumda ee bıde yardım da yok oysakı guzel bı yardım etseydı guzel bı ödul olabılırdı kaş göz oynamazdı dımı ama

Off ben de hap kullanıyordum tatlım ama kılcal damarlarımı çatlattı bacaklarımdaki. O yüzden bırakmıştım aralık ayında, o ay adet gördüm, ocakta gördüm tabi bu sırada korunuyordum ben ama nasıl olduysa hamile kalmışım :44: Halen çözebilmiş değilim ben bu bebişin ne zaman olduğunu, tufaya getirdi bizi

hahah nasıl olmuş o arada dımı ama kaçamakta olmadıys demek kaçak varmış haah
cnm benımde hafıften var kılcal damarlarımda catlama ama sabıtlendı ne ılerı ne gerı kaldı ölece beyaz tenlılıgınde etkısı tabı

dikkat ediyorum kendime çok ama tabi kasılmalarım var canım çok yanıyor sizdede başladı mı? 5 kere alttan muayene oldum alıştım artık sanırım ama biraz acılı oluyor onu bilin ....... :18::18::18::18:hmmm onu duymuştum rahim toplanması için ve dinlenmesi için gerekliymiş zaten en uygun olanıda beklemek küçük bebekle uğraşmak çok yoracak bizi birde onu düşünemeyiz de ama dinen bir uygunsuzluğu olduğu bilmiyorum yengem hoca hemde hafız sordum araştırdım , yapamk istersen yaparsın bi uygunsuzluğu yok dedi diye söyliyeyim dedim , tabi yapmak için sormadım yani şuan bile askıda ilişkimiz durumlardan dolayı bebeişlerimiz sağlıklı olsunda 40 değil 60 gün beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…