düdüklüsüz kuru fasülyeyi nasıl pişiriyorsun bebem...
korkma o kadar ya çok doldurmadığın sürece hava alma yerine yıyecek kaçmadığı sürece patlamaz...
ben bekarlığımdan beri kullanırım...markalı markasız bi sürü düüdklü kullandım çok şükür de bişey olmadı...
kendı evıme saatli olandan aldım pişince hemen kapatıyom zaten 20-25 dk da pişiyo en geç ...
Evet benim arkadaşım da 3 hafta oldu doğum yapalı o da azar azar geliyo diyo bitecekmiş gibi diyo,her gün 1 ped gider herhalde...Benim bi de adetlerim günü gününe hiç şaşmazdı 28 günde 1 olurdum.İnşallah düzenim değişmez yaa:18:
korkma o kadar ya çok doldurmadığın sürece hava alma yerine yıyecek kaçmadığı sürece patlamaz...
ben bekarlığımdan beri kullanırım...markalı markasız bi sürü düüdklü kullandım çok şükür de bişey olmadı...
kendı evıme saatli olandan aldım pişince hemen kapatıyom zaten 20-25 dk da pişiyo en geç ...
Herkese merhabalar
yazıkkkk ne anlıyorlar kiiii ama eşin çok dinliyor cnmmm umarım tez zamanda gözleriniii açççarrrr
aaa süppeeerrr
yaaa yarın ramazan bayramı ve tüm anteptee bizim yoresel yemeğimiz yenir sabah bayram namazından sonra kahaltıdaaa yuvarlamaa ymeği ve pirinç pilavı yerlerrr ben yiyemicemm napıcam şiiimdiiii
hoşbulduk hayatım benim kociş erken geldi dışarda buluştuk,yemek yedik,sinemaya gittik geldiiiiik veee geliş o geliş
valla havlumla oturuyorum dersem gülmeyin bana
aynen yaa valla onu sorucam sen deneyimlisin canım kanama tam 40 gün sürüp 40 gün sonra bitiyor mu?
ondan sonra rahatlayacak mıyız*?
Valla yaa kıyamam yazık onlaraaa,aynı zaman da bize deeee
kocişeee bak sennnnndurumları iyi o zaman sizinkilerin desenee bebek odası yapıcaklarmı hediyee olarak bizimkileern ceplerinden para gitmesinnn korkularındannn bişeyler aldınız mı diye bile sormuyorlarrr pintiler nolucaakkk Allah kalplerimizi katılaştırmasınnn
:18::18::18::18::18: ay evett Allah yardımcımız olsunnn
Herkese merhabalar
cnm ablamda senın gıbıdr saatt gıbı maşalla ama sapıttı doğumdan sonra duzenı bakalım senın nasıl olcak
merhaba canım h.geldin..
Ayyy bozulmasın yaaaa
B
Aman aman nelerrrr duyuyoruzz,
Benim kocacık da, melül melül bakışlar atıyor deminden beri ama ııh yok ona, cezalı
haha bıde eşine sor tatlım duşunsene hıc kırmızı ışık yok hep yeşil ışık
merhaba tatlım uzun zamndır yoktun göremedım senı nasılsın
haha valla yaaa..
ya canım bi de şeyi sorucam.
ben spiral taktırmayı düşünüyorum kısmetse,sen 2.ye kadar nasıl korundun,etrafındakiler nasılmış?
çok araştırıyorum da :))
teşekkür ederim iyiyim allaha şükür , biraz zor günler atlattım kızımla ama şimdi iyiyiz bol bol yattıksizler nasılsınız ?
ayyy bu arada direk konuya dalmış gibi olacağım ama neyse1 hafta olan bile var 40 gün adet olmuyorsun ilk 3-4 gün çok sonra az az pamuk bile koyabiliyorsun
eşinlede adetin bittikten hemen sonra yatabilirsin ama rahim tam toparlanmadığı için acıya biliyormuş bazılarında , ama dinen beklemek zorunda değilsin 40 gün bildiğim ve araştırdığım kadarıyla
Kız yapma yazık çok ararsın bu günleri sonra
Haklısın da kuzumm, sabah iş mesaisi yaptım,eve geldim bayram temizliği mesaisi (gıcık kocam hiç yardım etmedi).... Eee bir de gece mesaisine kalırsam nice olurum ki benn
cnm benım cok yakınım 3 kışı taktırdı eltım ablamın görumce ve dayımın eşi eltim kaydıgından dolayı cıkarttı sukurkı o sırad gebe kalmmaış diğer ıkısıde 15 gunde bı adet görduklerıdn cıkarttılar cevremde cokta memnun kalan yok tatlım benım tavsıye etmem ben emzırme dönemım bıtınce doğum kontrol hapı ole korundum cnm tabı yıllık kontrollerımı aksatmadan bana en rahatı o gelıyo 4.5 sene kullandık bıraktım 2 kere adet odlum 3.ay hamıle kaldım cnm
Off ben de hap kullanıyordum tatlım ama kılcal damarlarımı çatlattı bacaklarımdaki. O yüzden bırakmıştım aralık ayında, o ay adet gördüm, ocakta gördüm tabi bu sırada korunuyordum ben ama nasıl olduysa hamile kalmışım :44: Halen çözebilmiş değilim ben bu bebişin ne zaman olduğunu, tufaya getirdi bizi
hahaha ay neguldum bencede gece mesaısı senı bozar bu durumda ee bıde yardım da yok oysakı guzel bı yardım etseydı guzel bı ödul olabılırdı kaş göz oynamazdı dımı ama
tatlım benı gecmış olsun sımdı durumlar nasıl
cnm benım dr um rahımın normalde kac katına cıktıgını ızah ettı onun topanması ıcın bu sureye ıhtıyacı oldugunu belırttı bıde dınımız acısından da uygun degıl 40 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?