2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

adı ya cnm benım bı ıkı arkadaşımızında böle sorunları var ay muayne cok sınır bozucu olmalı
cnm doğru dıyon valla 40 gecsede yerı gelıyo kacacak yer arıyosun adamdam o derece yorgunluk uykusuzluk falan pufff

Aynen canım yaa, beyaz tenli olmanın zararları. Ne güzel sabitlendiyse seninkiler benim şimdi bir de ödemlerim var aşırı derecede, ayak bileklerim şişiyor, şiştikçe damarları çatlıyor. Bir de iki bacağımda da dizimin üst yan taraflarında başlamış damarlar çatlamaya. Çok kötü gözüküyor pufff :85:

canım sıkılıyor yaaaa Allahım hepimizi aydınlıgına cıkarısnnn

yaren maşAllah dogum kontrol hapı seni etkilememişş yıllarcaa korunmamasına ragmen cocugu olmayan var

milanommmm aferim onlaraa çok cömertlermişşşş

sinirimdennn agzımı acıp hersyeyiiii bir bir sayasım var kvalidemlereeee çok ama çok dusuncesiz sevgisizlerrr bir keree torunum nasıl demedi kadın yaaaa bir kez sadece bebek nasıl dedi okadarr it mi doguruyor ben mi bilemedimm onların gözünmdeee

hadı ya dr un ne dıyo cnm bu duruma gecen ay baktı bende bışey yoktu şiime namına eger önckı aykkabılarını gıyebılıyosan rahatlıkla sısme sözkonu degıl dedı cnm o damarların catlaması gebelık varısı olabılırmıkı dAMAR CATLAMA DIMI KIRMIZILI MORLU

kızlar ramazan bıttı +18 e gectık

Hepp Aysunun yüzündennn
Sahi, nereye gitti ki?

Aysunn bize ayar verdin sen kocacığının kollarına mı gittin bakiiiimmm

aynn cnm benım o taktık hep ışe yarar ama tabı öncelıkle yardım ısterken ucundan az bışey göstersen ah o işler nasıl bıtıyo bellı degıl
İşte ramazan olduğu için pek elleşemedim kocacığa bugün, yazık zaten patlamaya hazır bomba gibi

Valla benim etrafımda da çok memnun olanlar var öyle kafam karışık ki bu spiral konusunda.
Bende 2 yıl kullandım doğum kontrol hapını damar sertliği yapar korkusundan dolayı bi daha kullanmam herhalde..
Of yaa naapcaz...

Haklısın da kuzumm, sabah iş mesaisi yaptım,eve geldim bayram temizliği mesaisi (gıcık kocam hiç yardım etmedi ).... Eee bir de gece mesaisine kalırsam nice olurum ki benn

sende haklısın canikom yaa,yardım etmediyse katılıyorum sana o zaman

aynen ben şimdi bile istemiyorum çok canım yanıyor bazen , kendimi çok iyi hissedersem ancak , ilk gece bile bu kadar canım yanmamıştı yani 40 gün bana az bile aynen birde acil gitmem gerekiyor kendi doktorum olmuyor kaç kere erkek doktora muayene oldum çok utandım birde her doktor yapmıyor benim doktorum özel jel sürüp muayene ediyor diğerleri yol geçen hani sanki direk sokuyor spekulumu çok acıyor o zman benim

cnm ben yarenden öncede hap kullanıodum bıraktım o ay hamıle kaldım bazen aslında denk t gelebılıyo cnm belkı hap ıcmesede olmayacak olsada haptan dıye sanılabılıyo
cnm ya senın kv de amma duyarsız ben duşuk yaptıgımda kv resmen aglamıştı yenıden hamıle kaldıgımı duyuncada cok ağaldı 4.torun aslında ama duyguluudr sızınkı bıraz taş kalplı sanırım

yasmin mi kullandın?

yok kızz nerdeee

annemle konustum onun için şekerimmm

yanı ben bıkere vajınal muayne oldum oda bı cubuk gıbı bışeye jel surdu ama asıstanın elını öle sıktımkı kadın nazıkce cektı
cnm fazala ara verıldıyse ozamnda acı olabılır hele doğum sonrası sure bayagı acıldıgından daha zor oluyo

hormonlu sprali duydunuz mu?

bi arkadaşım onu taktıracaktı normal spiral gibi rahme felan yapışmıyomuş...pahalı ama kullanışlıymış...özel hastanede taktıracaktı sormayı unuttum ne yaptın diye...

kızlar bıde aklınızda bulunsun normal doğum yapanlarda spıralın uyum saglaması daha zor oluyomuş hanı dıyolar ya cıkmış falan dıye

Aa yok ben 3-4 kez alttan muayene oldum,smear falan aldırmıştım.

Onlar sokmadan ben direk söylüyordum jeli bol sıkın lütfen diye..kendimi de kasmadım mı yağ gibi kayıyordu valla hiç acı hissetmedim ben şu ana kadar hamileliğin 5. haftası bile bakmışlardı bana...Meraktan kadın doğum acile gitmiştik..

Kuzummm sıkma o güzel canını sen, bazılarının sormamaları,ilgilenmemeleri daha iyidir. Boşver sevmesinler, senin annenlerin sevgisi yeter size. Benim de babannemler aynı öyleydi ve çocuk halimle bilirdim kimin ne olduğunu. Ona göre davranırdım. Hele dur sen birazcık büyüsün ele gelsin, dillensin prensesin, çatır çatır yüzlerine o vuracak yaptıklarını. Sen eşine bak sadece tatlım, aranızdaki muhabbet, aşk, huzurunuz bozulmasın yeter....

Canımmmm, nerdee eski ayakkabılarımı giymek. Bir tane sandalet aldım bi numara büyük ve geniş onu giyebiliyorum sadece. Doktorum da baktı, bacaklarına çıkmadıkça şişlik sorun yok dedi. Ama bugünlerde bacağıma doğru da çıkıyor gibi
Damarlarım da kılcal olanlar işte tatlımm, dediğin gibi böyle kırmızı mor oluyor, ince ince içerden çatlıyor.

ne güzel işte diyet yapmadan zayıflarsın...istediğin kiloya ulaşınca yasmini bırakıp hoop diğer ilaca...

haklısın cnm nasip kısmet Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin

çok benciller canım yaaa herseyi hesaplıyorlar nefret ederim ben maalesef ki öyleler cimriler yani eşime bir eksiğiniz var mı diye sormuyorla dedimm biz alırız diyee guvenıyorlar ondan sormuyorlar diyor ben anlam veremiyorum yaaa

kız oldugundan da adını kaldırmıyor benceee ilk torunu erkek diğer oglundan ona hamileyken nasıl mutluydu kvalidem oglan olacal diyeee havalara ucuyordu

çok fenalar canım yaa hangisini anlatsamkiii cok sogudum ama eşimi sevdiğimden sesim çıkmıyor yoksa kapılarında ne karnın doyar ne de rahatca uyku uyursun

kızlar belkı aradancok uzun yıllar gectı ama bende sspıral cocuguyum 3.ıstenmeden doğan adıda songül olan
annem sımdılerde ıykı doğurmusum dıyo ama spıral maduruymuş annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…