Değil mi ama canım yaaa? Ne kadar ekmek o kadar köfte:92:
dikkat ediyorum kendime çok ama tabi kasılmalarım var canım çok yanıyor sizdede başladı mı? 5 kere alttan muayene oldum alıştım artık sanırım ama biraz acılı oluyor onu bilin ....... :18::18::18::18:hmmm onu duymuştum rahim toplanması için ve dinlenmesi için gerekliymiş zaten en uygun olanıda beklemek küçük bebekle uğraşmak çok yoracak bizi birde onu düşünemeyiz deama dinen bir uygunsuzluğu olduğu bilmiyorum yengem hoca hemde hafız sordum araştırdım , yapamk istersen yaparsın bi uygunsuzluğu yok dedi diye söyliyeyim dedim , tabi yapmak için sormadım yani şuan bile askıda ilişkimiz durumlardan dolayı bebeişlerimiz sağlıklı olsunda 40 değil 60 gün beklerim
hahah nasıl olmuş o arada dımı ama kaçamakta olmadıys demek kaçak varmış haah
cnm benımde hafıften var kılcal damarlarımda catlama ama sabıtlendı ne ılerı ne gerı kaldı ölece beyaz tenlılıgınde etkısı tabı
Aynen canım yaa, beyaz tenli olmanın zararları. Ne güzel sabitlendiyse seninkilerbenim şimdi bir de ödemlerim var aşırı derecede, ayak bileklerim şişiyor, şiştikçe damarları çatlıyor. Bir de iki bacağımda da dizimin üst yan taraflarında başlamış damarlar çatlamaya. Çok kötü gözüküyor pufff :85:
kızlar ramazan bıttı +18 e gectık
İşte ramazan olduğu için pek elleşemedim kocacığa bugün, yazık zaten patlamaya hazır bomba gibiaynn cnm benım o taktık hep ışe yarar ama tabı öncelıkle yardım ısterken ucundan az bışey göstersen ah o işler nasıl bıtıyo bellı degıl
cnm benım cok yakınım 3 kışı taktırdı eltım ablamın görumce ve dayımın eşi eltim kaydıgından dolayı cıkarttı sukurkı o sırad gebe kalmmaış diğer ıkısıde 15 gunde bı adet görduklerıdn cıkarttılar cevremde cokta memnun kalan yok tatlım benım tavsıye etmem ben emzırme dönemım bıtınce doğum kontrol hapı ole korundum cnm tabı yıllık kontrollerımı aksatmadan bana en rahatı o gelıyo 4.5 sene kullandık bıraktım 2 kere adet odlum 3.ay hamıle kaldım cnm
Haklısın da kuzumm, sabah iş mesaisi yaptım,eve geldim bayram temizliği mesaisi (gıcık kocam hiç yardım etmedi).... Eee bir de gece mesaisine kalırsam nice olurum ki benn
adı ya cnm benım bı ıkı arkadaşımızında böle sorunları var ay muayne cok sınır bozucu olmalı
cnm doğru dıyon valla 40 gecsede yerı gelıyo kacacak yer arıyosun adamdam o derece yorgunluk uykusuzluk falan pufff
canım sıkılıyor yaaaaAllahım hepimizi aydınlıgına cıkarısnnn
Yaren maşallah dogum kontrol hapı seni etkilememişş yıllarcaa korunmamasına ragmen cocugu olmayan var
Milanommmm aferim onlaraa çok cömertlermişşşş
Sinirimdennn agzımı acıp hersyeyiiii bir bir sayasım var kvalidemlereeee çok ama çok dusuncesiz sevgisizlerrr bir keree torunum nasıl demedi kadın yaaaa bir kez sadece bebek nasıl dedi okadarr it mi doguruyor ben mi bilemedimm onların gözünmdeee
cnm benım cok yakınım 3 kışı taktırdı eltım ablamın görumce ve dayımın eşi eltim kaydıgından dolayı cıkarttı sukurkı o sırad gebe kalmmaış diğer ıkısıde 15 gunde bı adet görduklerıdn cıkarttılar cevremde cokta memnun kalan yok tatlım benım tavsıye etmem ben emzırme dönemım bıtınce doğum kontrol hapı ole korundum cnm tabı yıllık kontrollerımı aksatmadan bana en rahatı o gelıyo 4.5 sene kullandık bıraktım 2 kere adet odlum 3.ay hamıle kaldım cnm
Hepp Aysunun yüzündennn
Sahi, nereye gitti ki?
Aysunn bize ayar verdin sen kocacığının kollarına mı gittin bakiiiimmm
İşte ramazan olduğu için pek elleşemedim kocacığa bugün, yazık zaten patlamaya hazır bomba gibi
aynen ben şimdi bile istemiyorum çok canım yanıyor bazen , kendimi çok iyi hissedersem ancak , ilk gece bile bu kadar canım yanmamıştı yani40 gün bana az bile Aynen birde acil gitmem gerekiyor kendi doktorum olmuyor kaç kere erkek doktora muayene oldum çok utandım Birde her doktor yapmıyor benim doktorum özel jel sürüp muayene ediyor diğerleri yol geçen hani sanki direk sokuyor spekulumu çok acıyor o zman benim
yasmin mi kullandın?
aynen ben şimdi bile istemiyorum çok canım yanıyor bazen , kendimi çok iyi hissedersem ancak , ilk gece bile bu kadar canım yanmamıştı yani40 gün bana az bile aynen birde acil gitmem gerekiyor kendi doktorum olmuyor kaç kere erkek doktora muayene oldum çok utandım birde her doktor yapmıyor benim doktorum özel jel sürüp muayene ediyor diğerleri yol geçen hani sanki direk sokuyor spekulumu çok acıyor o zman benim
canım sıkılıyor yaaaaAllahım hepimizi aydınlıgına cıkarısnnn
yaren maşAllah dogum kontrol hapı seni etkilememişş yıllarcaa korunmamasına ragmen cocugu olmayan var
milanommmm aferim onlaraa çok cömertlermişşşş
sinirimdennn agzımı acıp hersyeyiiii bir bir sayasım var kvalidemlereeee çok ama çok dusuncesiz sevgisizlerrr bir keree torunum nasıl demedi kadın yaaaa bir kez sadece bebek nasıl dedi okadarr it mi doguruyor ben mi bilemedimm onların gözünmdeee
hadı ya dr un ne dıyo cnm bu duruma gecen ay baktı bende bışey yoktu şiime namına eger önckı aykkabılarını gıyebılıyosan rahatlıkla sısme sözkonu degıl dedı cnm o damarların catlaması gebelık varısı olabılırmıkı dAMAR CATLAMA DIMI KIRMIZILI MORLU
CNM BEN BAŞTA KAFAMA GÖRE YASMIN ALDIM hanı en kalıtelı dıye ama aşırı ıştahsızlık ve kg kaybı oldu sonra yıllık kontrolumde dr um bıraktırdı microgynon kullanmaya başladım yoluna gırdı
cnm ben yarenden öncede hap kullanıodum bıraktım o ay hamıle kaldım bazen aslında denk t gelebılıyo cnm belkı hap ıcmesede olmayacak olsada haptan dıye sanılabılıyo
cnm ya senın kv de amma duyarsız ben duşuk yaptıgımda kv resmen aglamıştı yenıden hamıle kaldıgımı duyuncada cok ağaldı 4.torun aslında ama duyguluudr sızınkı bıraz taş kalplı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?