2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet canım mirena diyorlar adına.

Ama o da adetleri neredeyse 1 güne falan düşürüyormuş bi zararı var mıdır acaba?
taktıranların yorumları çok iyiydi ama bilemiyorum tabi.

ya bakırlı ya da hormonlu taktırıcaz bakalım..

cnm benı aslında tam aksıne sevınmesı lazım bıde kız torunu olcak dıye dımı ama
zor be cnm öle ınsanlarla ugraşmak ama eş hatırı ışte benım kv lerde kendılerı ancak gecınıyolar ama onun guleryuzu ıyı nıyetı annelıgı bana yetıyo yanı varyemez olsa bende bozulurdum heralde

Allaha şükür eşimde düşkün degil onlara 10-15 gunde bir telde konusurlar oda 3 dk yı geçmez konusmaları

ama bazennn onada kızıyorum armut dibine duserrr cekiyor az da olsaa

Allah huzurumuzu bozmaya izin vermesin onalraaa

benim kızdıgım diğer ogullarında yapmadıkları herseyi bizde yapıyorlarrrr doguma gitmedi diğer gelinine istenmedi ama benimkine gelecekmişş senin n e işin var ne yuzle geliyrsun

2 yıllık evliyiz saha evime adım atmadılarrrr aman yol parası gider hediye filan alırlar para gider ceplerinden

ne güzel işte diyet yapmadan zayıflarsın...istediğin kiloya ulaşınca yasmini bırakıp hoop diğer ilaca...

ah cnm benım ben kızıma 51 kg ıla hamıle kaldım 81 kg ıle doğuma gıttım dr umda bende 10 kg kalması yönundeydı ama nerddeeee 6 ayda hepsı 31 olarak gıttı o zmanlar oldum 50 kg 1.70 ede hoş olmadı tabıkı bakalım şimdilerde nasıl olcak kg verışım nasıl olcak

ya ben hiç bilmediğim için hamile kalmadan önce sadece 1 kere olmuştum ondada spekulum değilde ultrasonla bakmışlardı hiç acımamıştı .............

iişte bilmemezlik çok kötü ya bende bundan sonra söyliyeyim jel sürün diye valla sağol kızlar ne diyeceğim size bilginiz olsun yada araştırın ben BEBEDOR un göğüs pedini almıştım ama hiç iyi değilmiş orkidler gibiymiş NUK un göğüs pedini çok övüyorlaaar sizin bir bilginiz var mı bu konuda

yaa yüzsüzlerr birde benden kvalidem tum evine stor perde yaptırmamı istedi benim evimde hala yok stor perdee neden yaptrıayım para gitmesin diye bir vileda almıyor paspasın ucuna bez sarıp sılıyrmus yerleri banada sildirdi gecen bayramda belim koptu resmen 25 tl yaaa vileda

tum evinin balkonlarını kapattırdılar en son cıkan camlardan aynen varyemez daha da kötüüüü

Fıstıklar bana yorgunluk çöktü iyice, kocacık da çökmeden 9:) yatıp uyuyayım iyisi mi...
Hepinize Mutlu,Huzurlu Bayramlar Diliyorumm Komacan öpüyoruz kızımla sizleri

aaaa ne munasebet bıde böle şeyler ıstenmezkı nasıl bı kışılıktır
demek ışıne geldıgınde var aman cnm cokta gelıp gıtmesınler dahada ıyı sınırleını bozzacagına uzak olsun

evet cnm pamugu toplanıyo ben nasıp olursa lansinoh gögus pedı kullanmayı duşunuyorum hem jelı sayesınde yumuşakta tutuyo aklında bulunsın cnm

aman sende 2 kez 2 hafta göruyorum ömrümden ömür gidiyor sankii vallahi doymadan kalkıyorumm sofradan kocamla gece 12 de tekrar yiyoruzzz

birdee bana ha bire siz çokk yiyorsunuzzz diyor utanmadan bizim gibi sofra acamıyor dahada bana ve aileme dil uzatıyor Allaha havale ettimmm

aaaa oderce yanı bı deyemek ıcmek kıskanılırmı bızde cocuk bıle gelse mısafır yemek ıcmek ne cıkarsak dıye cıkarırız cnm Allah kolaylık versın gercekten

bakırlı ne canım klasik olanlar mı sağlık ocağında bile takılan?

ben 1,72 yım ama kemikli olduğumdan galiba en az gördüğüm kilo 66 küsürdüi..

eltimin tavsiyesi üzerine eczaneden wee aldım...hemde ikili poşetlerde olması taşıma kolylığı sağlar çantada...

benimde viledanın sapı kırıldı almadım dah yenisini...kendimi senin kv. ye benzettim...hahaha...

nilgün niye yatmadın bacım...

ben bebek arabalarına baktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…