hormonlu sprali duydunuz mu?
bi arkadaşım onu taktıracaktı normal spiral gibi rahme felan yapışmıyomuş...pahalı ama kullanışlıymış...özel hastanede taktıracaktı sormayı unuttum ne yaptın diye...
haklısın cnm nasip kısmet Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin
çok benciller canım yaaa herseyi hesaplıyorlar nefret ederim ben maalesef ki öyleler cimriler yani eşime bir eksiğiniz var mı diye sormuyorla dedimm biz alırız diyee guvenıyorlar ondan sormuyorlar diyor ben anlam veremiyorum yaaa
kız oldugundan da adını kaldırmıyor benceee ilk torunu erkek diğer oglundan ona hamileyken nasıl mutluydu kvalidem oglan olacal diyeee havalara ucuyordu
çok fenalar canım yaa hangisini anlatsamkiii cok sogudum ama eşimi sevdiğimden sesim çıkmıyor yoksa kapılarında ne karnın doyar ne de rahatca uyku uyursun
Kuzummm sıkma o güzel canını sen, bazılarının sormamaları,ilgilenmemeleri daha iyidir. Boşver sevmesinler, senin annenlerin sevgisi yeter size. Benim de babannemler aynı öyleydi ve çocuk halimle bilirdim kimin ne olduğunu. Ona göre davranırdım. Hele dur sen birazcık büyüsün ele gelsin, dillensin prensesin, çatır çatır yüzlerine o vuracak yaptıklarını. Sen eşine bak sadece tatlım, aranızdaki muhabbet, aşk, huzurunuz bozulmasın yeter....
Canımmmm, nerdee eski ayakkabılarımı giymek. Bir tane sandalet aldım bi numara büyük ve geniş onu giyebiliyorum sadece. Doktorum da baktı, bacaklarına çıkmadıkça şişlik sorun yok dedi. Ama bugünlerde bacağıma doğru da çıkıyor gibi
Damarlarım da kılcal olanlar işte tatlımm, dediğin gibi böyle kırmızı mor oluyor, ince ince içerden çatlıyor.
ne güzel işte diyet yapmadan zayıflarsın...istediğin kiloya ulaşınca yasmini bırakıp hoop diğer ilaca...
Aa yok ben 3-4 kez alttan muayene oldum,smear falan aldırmıştım.
Onlar sokmadan ben direk söylüyordum jeli bol sıkın lütfen diye..kendimi de kasmadım mı yağ gibi kayıyordu valla hiç acı hissetmedim ben şu ana kadar hamileliğin 5. haftası bile bakmışlardı bana...Meraktan kadın doğum acile gitmiştik..
cnm benı aslında tam aksıne sevınmesı lazım bıde kız torunu olcak dıye dımı ama
zor be cnm öle ınsanlarla ugraşmak ama eş hatırı ışte benım kv lerde kendılerı ancak gecınıyolar ama onun guleryuzu ıyı nıyetı annelıgı bana yetıyo yanı varyemez olsa bende bozulurdum heralde
Fıstıklar bana yorgunluk çöktü iyice, kocacık da çökmeden9:) yatıp uyuyayım iyisi mi...
Hepinize Mutlu,Huzurlu Bayramlar DiliyorummKomacan öpüyoruz kızımla sizleri
yaa yüzsüzlerr birde benden kvalidem tum evine stor perde yaptırmamı istedi benim evimde hala yok stor perdee neden yaptrıayım para gitmesin diye bir vileda almıyor paspasın ucuna bez sarıp sılıyrmus yerleri banada sildirdi gecen bayramda belim koptu resmen 25 tl yaaa vileda
tum evinin balkonlarını kapattırdılar en son cıkan camlardan aynen varyemez daha da kötüüüü
ya ben hiç bilmediğim için hamile kalmadan önce sadece 1 kere olmuştum ondada spekulum değilde ultrasonla bakmışlardı hiç acımamıştı .............
iişte bilmemezlik çok kötü ya bende bundan sonra söyliyeyim jel sürün diye valla sağolkızlar ne diyeceğim size bilginiz olsun yada araştırın ben BEBEDOR un göğüs pedini almıştım ama hiç iyi değilmiş orkidler gibiymiş NUK un göğüs pedini çok övüyorlaaar sizin bir bilginiz var mı bu konuda
Fıstıklar bana yorgunluk çöktü iyice, kocacık da çökmeden9:) yatıp uyuyayım iyisi mi...
Hepinize Mutlu,Huzurlu Bayramlar DiliyorummKomacan öpüyoruz kızımla sizleri
aaaa ne munasebet bıde böle şeyler ıstenmezkı nasıl bı kışılıktır
demek ışıne geldıgınde var aman cnm cokta gelıp gıtmesınler dahada ıyı sınırleını bozzacagına uzak olsun
aman sende 2 kez 2 hafta göruyorum ömrümden ömür gidiyor sankii vallahi doymadan kalkıyorumm sofradan kocamla gece 12 de tekrar yiyoruzzz
birdee bana ha bire siz çokk yiyorsunuzzz diyor utanmadan bizim gibi sofra acamıyor dahada bana ve aileme dil uzatıyor Allaha havale ettimmm
aaaa oderce yanı bı deyemek ıcmek kıskanılırmı bızde cocuk bıle gelse mısafır yemek ıcmek ne cıkarsak dıye cıkarırız cnm Allah kolaylık versın gercekten
bakırlı ne canım klasik olanlar mı sağlık ocağında bile takılan?
evet canım mirena diyorlar adına.
Ama o da adetleri neredeyse 1 güne falan düşürüyormuş bi zararı var mıdır acaba?
taktıranların yorumları çok iyiydi ama bilemiyorum tabi.
ya bakırlı ya da hormonlu taktırıcaz bakalım..
ben 1,72 yım ama kemikli olduğumdan galiba en az gördüğüm kilo 66 küsürdüi..ah cnm benım ben kızıma 51 kg ıla hamıle kaldım 81 kg ıle doğuma gıttım dr umda bende 10 kg kalması yönundeydı ama nerddeeee 6 ayda hepsı 31 olarak gıttı o zmanlar oldum 50 kg 1.70 ede hoş olmadı tabıkı bakalım şimdilerde nasıl olcak kg verışım nasıl olcak
eltimin tavsiyesi üzerine eczaneden wee aldım...hemde ikili poşetlerde olması taşıma kolylığı sağlar çantada...ya ben hiç bilmediğim için hamile kalmadan önce sadece 1 kere olmuştum ondada spekulum değilde ultrasonla bakmışlardı hiç acımamıştı .............
iişte bilmemezlik çok kötü ya bende bundan sonra söyliyeyim jel sürün diye valla sağolkızlar ne diyeceğim size bilginiz olsun yada araştırın ben BEBEDOR un göğüs pedini almıştım ama hiç iyi değilmiş orkidler gibiymiş NUK un göğüs pedini çok övüyorlaaar sizin bir bilginiz var mı bu konuda
benimde viledanın sapı kırıldı almadım dah yenisini...kendimi senin kv. ye benzettim...hahaha...yaa yüzsüzlerr birde benden kvalidem tum evine stor perde yaptırmamı istedi benim evimde hala yok stor perdee neden yaptrıayım para gitmesin diye bir vileda almıyor paspasın ucuna bez sarıp sılıyrmus yerleri banada sildirdi gecen bayramda belim koptu resmen 25 tl yaaa vileda
tum evinin balkonlarını kapattırdılar en son cıkan camlardan aynen varyemez daha da kötüüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-62.html#post26079254
herkese ıyı bayramlar bayramın ılk göbuşş resımlerı bendenn:)[
maşallah canım çok güzel bir göbüşün var yerim ben o göbüşün içindekini sanada iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?