http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-62.html#post26079254
herkese ıyı bayramlar bayramın ılk göbuşş resımlerı bendenn:)[
maşallah canım çok güzel bir göbüşün var yerim ben o göbüşün içindekini sanada iyi bayramlar
saolasın teyzoşuu sana ve bebısıne de ıyı bayramlarr
kuzular ben uff oldumgece 12 de acile gittim 3te çıktım anlamadım midemimi üşüttüm bilemiyorum ama dr. bişeyler dokunmuş dedikarnıma bir ağrı sancı giriyordu doğum sancısı bunan beterse ben nasıl doğurucam acaba nts ye bağladılar çok şükür sancı gözükmedi ama hiç bir ilaç vermeengönderdi idrar testi iyi çıktı kum döküyorumya ben onanmı acaba ağrı dedim öyle olsa böbreklerin kasıkların ağrır dedi ama benim ara ara devam ediyor ağrılarım ve gerçekten hiç iyi değilim dün ankaradaydık çankırıya gelince eve gitmeden hemen acile gittik zaten cannım çıkmıştı c.tesi akşam gittik dün dönük bizim bayram bitti evde oturuyorum kociş çalışıyor
bakırlı ne canım klasik olanlar mı sağlık ocağında bile takılan?
nilgün niye yatmadın bacım...
ben bebek arabalarına baktım...
Evet canım ama daha takılmıyormuş galiba sağlık ocaklarında diye duydum..
Valla kociş berbere gitmişti o saatte bende onu bekliyordum gezindim öyle..:)
iyi bayramlar herkese....
bebeklern çamaşırlarını yıadınız mı kızlar? 30 derecede kısa programlı yıkıyorum şuan.. iyi mi sizce?
esra cım cnm nasıılsın nasıl gecıyo 2. balayınız eşine kavuştun cnm gözunaydın cnm ben yarenden kalanları yıkadım yenılerı yıkamadım henuz dolapta duryolar sanırım son ay yıkarım saadece cantaya koyacakalrımı yıkıcam hazırlayacagım zaman
sağol canım... az önce yolcu ettim sevgili eşimi... bu son ayrılıktı inşallah... 10 güne kadar bundan sonra hep yanımda olucak.... ben de çantaya koyacaklarımı yıkarken hepsini yıkayayım çıksın aradan dedim.. yavaş yavaş ütülerini yaparım artık...
ıyı yapmışın tatlım ay ınsan ne kadar heyecanlanıyo dmı kucucukler bıde bende hayal kuruyorum hep o cicişlerın ıcınde
evet yaaa.. minicikler... 6 kişilik çamaşıra yeten mandallar bir bebeğin çamaşırlarına yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?