2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba herkese bayramınız kutlu olsun hayırlara vesile olsun inşallah bebişlerimizle kocişlerimizle geçireceğimiz daha nice güzel bayramlara inşallah

herkese ailesi ve bebişleriyle nice mutlu bayramlara.... Büyük ihtimal bir kısmımızın bebişleri kurban bayramında karnında değil koynunda olacak benim kuju da öyle olacak sanırım tadunı çıkarın anneler

kızlar hepınıze merhabaalar bız bugun ananemde toplandık geleneksel ayram yemegımızı yedık bayramlaşmlarımızı yaptık şimdi evımızdeyız
HEPINIZIN BAYRAMI MUBAREK TUM DUALRI KABUL OLSUN INŞALLA

şekercikler nasılsınızzzz çok şeeker tatlı yimeyin haaaa sonra şekerleriniz yükselirrr

kimseler yokkk bizdee babişin uyanmasını bekliyoruzzz gezmeye gidicezzz

aysun aysun ben geldım sen gıttın pufff sınır oldum bak şimdi oh sana ıyı gezmeler tatlım
ay ben bugun cok yıkıgım dr uma randavu alıcaktım perşembe ıcın malesef dr um bu hafta yokmuş sanırım pazartesıye kaldı ay gecermı gunler ya gecen ay 26.sında gıtmıştım perşembe 23 u oluyo aslında ytam sımdı zamanında gıtmış olucaktım ama napayım cok özledım bebışımı

kuzular ben uff oldum gece 12 de acile gittim 3te çıktım anlamadım midemimi üşüttüm bilemiyorum ama dr. bişeyler dokunmuş dedikarnıma bir ağrı sancı giriyordu doğum sancısı bunan beterse ben nasıl doğurucam acaba nts ye bağladılar çok şükür sancı gözükmedi ama hiç bir ilaç vermeengönderdi idrar testi iyi çıktı kum döküyorumya ben onanmı acaba ağrı dedim öyle olsa böbreklerin kasıkların ağrır dedi ama benim ara ara devam ediyor ağrılarım ve gerçekten hiç iyi değilim dün ankaradaydık çankırıya gelince eve gitmeden hemen acile gittik zaten cannım çıkmıştı c.tesi akşam gittik dün dönük bizim bayram bitti evde oturuyorum kociş çalışıyor

ah cnm benım gecmış olsun tatlım bende bı kere aynı durumu yaşadım 3 yıl önce hatta öle kötu bı sancıydıkı anlatamam ınan sezeryanda hıc böle agrım olmadı ağladım resemen ve bulantımda cok oldu cekılen röntgende vucudumun gazla dolu oldugu gözuktu hem bulantı hem acıp sancı yapıyo sanada röngten cekılemedıgınden bakılamamıştır bendede apandıse kadar herşeyden suphelendıler ama cok sukur bı gaz cıktı

iyi bayramlar herkese....

bebeklern çamaşırlarını yıadınız mı kızlar? 30 derecede kısa programlı yıkıyorum şuan.. iyi mi sizce?

iyi bayramlar herkese....

bebeklern çamaşırlarını yıadınız mı kızlar? 30 derecede kısa programlı yıkıyorum şuan.. iyi mi sizce?

esra cım cnm nasıılsın nasıl gecıyo 2. balayınız eşine kavuştun cnm gözunaydın cnm ben yarenden kalanları yıkadım yenılerı yıkamadım henuz dolapta duryolar sanırım son ay yıkarım saadece cantaya koyacakalrımı yıkıcam hazırlayacagım zaman

sağol canım... az önce yolcu ettim sevgili eşimi... bu son ayrılıktı inşallah... 10 güne kadar bundan sonra hep yanımda olucak.... ben de çantaya koyacaklarımı yıkarken hepsini yıkayayım çıksın aradan dedim.. yavaş yavaş ütülerini yaparım artık...

ıyı yapmışın tatlım ay ınsan ne kadar heyecanlanıyo dmı kucucukler bıde bende hayal kuruyorum hep o cicişlerın ıcınde

evet yaaa.. minicikler... 6 kişilik çamaşıra yeten mandallar bir bebeğin çamaşırlarına yetmedi

hım annesı kucucukler ay ben yarenın doğumundan sonra nefret etım kıyafet asmaktan cnm ya yeren cok kusuyodu gunde 5 takım falan kesın degışıyodu ne asmaya ne yıkamaya ne utulemeye yetışemıyodum Allahtan bu eve gecerken kurutma aldık aras beyde kalkacak o sorun ortadan

Son düzenleme:
Günaydınn

Bayramda kimsecikler yok tabi, ben de çalışıyorum, ne kadar sinir bozucu anlatamam. Sabahtan beri boş boş oturuyoruz kızçemle, babacığımız evde yalnız ve işin en kötü yanı bayramda iş olmadığını bile bile getiriyorlar bizi
Şimdi saydım da, topu topu 14 gün çalıştıktan sonra doğum iznime ayrılıcam, eminim daha mutlu olucaz prensesimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…