Günaydınn
Bayramda kimsecikler yok tabi, ben de çalışıyorum, ne kadar sinir bozucu anlatamam. Sabahtan beri boş boş oturuyoruz kızçemle, babacığımız evde yalnız ve işin en kötü yanı bayramda iş olmadığını bile bile getiriyorlar bizi
Şimdi saydım da, topu topu 14 gün çalıştıktan sonra doğum iznime ayrılıcam, eminim daha mutlu olucaz prensesimle...
şeekercim günaydınnnnn nasılsınız prensesleee
olur mu yaa bayram bayram çalıştırmakkkkne paragözler yaaa toprağın altına da kesin götüreceklerrrrr
yarenimmmm kıyamam saanaaa bende çook özledim canım anlatamam cumartesini iple çekiyorummm pteside gelir meraklanma sen
Günaydınn
Bayramda kimsecikler yok tabi, ben de çalışıyorum, ne kadar sinir bozucu anlatamam. Sabahtan beri boş boş oturuyoruz kızçemle, babacığımız evde yalnız ve işin en kötü yanı bayramda iş olmadığını bile bile getiriyorlar bizi
Şimdi saydım da, topu topu 14 gün çalıştıktan sonra doğum iznime ayrılıcam, eminim daha mutlu olucaz prensesimle...
selam kızlar, kimseler yok topikte bizde oğluşumla evdeyiz, bu günlerde her sabah oğluşum hareketleriyle beni uyandırıyor , çok hoşuma gidiyor sanki kalk anne acıktım der gibi
kızlar ben 5 hafta çalışabilir raporu alıcam , malum doğumdan sonra dahada lazım olacak çalışabildiğim yere kadar çalışayım diyorm , sizler ne yapıcaksınız??
ahh canım bende dört gözle şu 6 ay yasasını bekliyorum bir an evvel çıksada bizede vursa .eğer biz faydalanamazsak çok üzülürüm.bana doktorum 30+6 da verecek çalışabilir raporunu , Allah güç kuvvet versinde çalışalım ne kadar bebeklerimizle vakit geçirirsek okadar iyi.canım benim mrb bende izin konusunda ne yapcam bilmiyorum aktarırım heralde ama sonrası dahada lazım olacak şu ekimde meclis açılınca 6 au muhabbeti bi kabul olsa ne güzel olacak onu bekliyorum sabırsızlıkla
çok güzel canım her zaman kullanabileceğin bir şey, siyah olmasıda ayrı avantaj.bende şu içinde bakım setleri olan çantalara bakıyorum ama daha çantasını çok beğendiğim bir ürün bulamadım.kızlar bişey sorcam bebek bakım çantası alan var mı nasıl bişey aldınız
Molly Anne Bebek Bakım Çantası M-861 - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bunu beğendim ama sizce nasıl
ahh canım bende dört gözle şu 6 ay yasasını bekliyorum bir an evvel çıksada bizede vursa .eğer biz faydalanamazsak çok üzülürüm.bana doktorum 30+6 da verecek çalışabilir raporunu , Allah güç kuvvet versinde çalışalım ne kadar bebeklerimizle vakit geçirirsek okadar iyi.
çok güzel canım her zaman kullanabileceğin bir şey, siyah olmasıda ayrı avantaj.bende şu içinde bakım setleri olan çantalara bakıyorum ama daha çantasını çok beğendiğim bir ürün bulamadım.
merhaba bayram şekerlerı nasılsınız bakalım
selam şekercim iyiyiz arkadaşa gittik eşimleee oturduk geldik şimdide uyuyor kociş bendeee takılıyorummm
sen nasılsınsanki bugün pazar günü gibi yaa
oooo ıyı yapmışınız cnm benım guzel sohpetler etmısınızdır benımde dun akşam 2 lıse arkadaşı geldı eşim çelışıyo kızlarında eşlerı bıraktı ıyı kaynatttık coluk cocuk
buakşamda kv ler vardı gıttıler
şimdi bakıyım dedım kızlar napıyo sevındım ama kızlar yazmıyo aysunum ya
oy oyy güzelmişş canımm bizimde 2 gun öncee liseden arkadaşlarım geldiii 12 ye kadar bizdelerdi
özleniyor yaaa
ewet ya kızlar hu huuu nasılsınuzzzz
canım senin oda hazırlıgın bittimi biz daha başlamadık kocişeee baskı yapıyorum artık alışverişee baslayalım diyeeee
oh ne kadar guzel cnm
su anda arasın ı odası olmucak tatlım evımız 4 odalı yarenın bızım salonumuz bıde ısafır yatak odamız var ordakı dolabı arasa duzenledım ilerıde odasını ayıracagım zaman yapıcam bışeyler artık su anda sepette yatırmayı duşunuyoruz sonra park yatak sonra odasını ayırcaz ama sende yavaştan başla cnm senın planlar nasıl cnm bu konuda
iyi düşünmüşsün canım mantıklı
bizde oturma odasını bebek odası ve bizim yatak odası yapıcaz bir yatak birde dolap almayı düşünüyorum nasipse birde beşik alıcam sallanan pratik odalara taşıyabileceğim
halı perde avize vs aksesuar ayarlıcaz inşAllah
ben çok agırlasmadan alalım diyorum ama babamızzz fazlaa rahat sinir edior beniii
haha olsun cnm daha 3 ayın var ama ınsanda sabırsınlanıyo dımı ama sen altttan alttan aaraşırmalarını yap derım o olmadan bı daha oda sıkılmaz hem rahat alışverış olur ay cok heyecanlı cnm ya
evet cnm Allah hevesimizi kursağımızda koymasınRabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin aminnn
cnm sen normal sezeryan mı olucaksın epudural mi:26:
cnm amınnnn
nasıp olursa tatlım ben genel anestesı altında olucam yarendede öle olmuştu zaten dr um genel anestesıden taraftar ben dr umu dınlıcem cnm yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?