2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
doktorun aynu dimii Allah iyi doktorlarla karsılastırsınn cok kolay geçssin dogumumuz

amın tatlım benım 6 seneyı gectı aynı dr agıdıyorum cnm yıllık kontroller dahıl aslında ben harenın doğumunda epıdural yada spıal cok ıstedım ama dr um bana rısklerını anlatmak zorundayım deyıp anlatınca vazgectım dr a guvenmek cok öenmlı bence gercektende cok guzel rahat bı amelyta ve sonrası gecırdım ınşalla 2.de guzel gecer tatlım sen su anda aksılık olmazsa normal ıstıyosun dımı cnm

Allah nasip ederse normal istiyorum canımm bilemiorum Allahtan hayırlı kolay sağlıcakla kucagıma hangiisyle alıcvaksam onu nasip etsin

canım ben yatıyorum yarın görüşürüz inşAllah hayırlı geceler öpuyorum

aysun bı arkadaşım bebegının hıckırıklerını hıssettıgını söyluyordu sanırım bende su an su dakıkalarda onu ıssedıyorum tıık tık sureklı aynı yerden rıtmık hareket seklınde goggle amcayada sordum hemencık ay aras hıckırıyo cnm ya

amın cnm tatlı ruyalar ay cnm ya herdefasında oğlunla yazıyorum sonra sılıyorum hayır olsun muck

kızz yarenn nerelerdesin sennnn :))))))))))

hahaah cnm benımya ay ne mutlu oldum ben buralardayım cnm sen nerlerdesın baktım bıkaç defa gercı snana ben cvaplardan nasıl gıdıyo bakalım koca göbuş oldunmu oğluşun olcaqakmış tam bı çörek otu bebesı he

kızz yarenn nerelerdesin sennnn :))))))))))

hahaah cnm benımya ay ne mutlu oldum ben buralardayım cnm sen nerlerdesın baktım bıkaç defa gercı snana ben cvaplardan nasıl gıdıyo bakalım koca göbuş oldunmu oğluşun olcaqakmış tam bı çörek otu bebesı he

günaydın kızçeler bugün dr 'a gidicez 24 saatlik idrar tahlili istedi dr 'umuz tansiyonumuz iyi şükür ama bakalım ne çıkacak dua edin inş...

günaydın kızçeler bugün dr 'a gidicez 24 saatlik idrar tahlili istedi dr 'umuz tansiyonumuz iyi şükür ama bakalım ne çıkacak dua edin inş...

günaydın canım neden istediler idrar tahlilini?

günaydın herkese....

hala uyanamamış kimse :)

günaydın tatlım...

kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

tatilden sonra bugün işe gelmek zor oldu. biraz çalışalım sonra geliriz. öpüyorum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…