2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
boşverin kuzum ya Rabbimin verdiğiyle uğraşan beter olur hiç takmayın kafanıza....

Lafa bak yaa lafa bak..ay deli oluyorum böylelerine
Bizde 2 kız kardeşiz yıllardır anneme "hep oğlun yok mu hımmm canın sağolsun boşver"

derlerdi,sinir oluyordum var ya,öyle diyenlerin saçını başını yolasım geliyor..
kız evlat daha hayırlıdır ben buna inanıyorum...

boşver tatlım sen öyle cahil cühelanın laflarını kaale bile alma,yıllardır bilirim o saçma muhabbeti çünkü...

hilalim hoşgeldinn

aynı benzer şeyde ben yaşadım

eşimin annanesini aradık bebein cinsiyetini sordu eşimde kız annane dedi

annane yaşlı baya başlado " olsun kız olsun oda evlat napıcaksın eli yüzü düzgün olsun kız olsun hayırlısı olsun " 3 kez söyledi aynı seylri ben sapıttım amaaa

eşim başladı annane neden öyle diyorsun ben kız istiyordum zaten hamd olsun Allahaa dedi

ay güldüm bayaa amaa

telefonu kapattı eşim dediki " aşkım ben bu eski zihniyeti anlamıyorum hamd olsun kızımız olucak ya olmasaydı Allah korusun ne bu erkek çocuk tutkusu kendileri kadın değil mi ilginçç" dedi

dün arkadaşımgile gittik sordu cinsiyetini abi eşimde kız çok sukur dedi bizde istiyoruz ama erkek olur gibi geliyor bana dedi bizde hep erkek var dedi onlarda erkek istiyor bilemiyorum

insanlar çok değişik

Kocaman kocaman selamlarrr öpücüklerrrrr

Canlarım ne var ne yok ?
tatil dönüşü işlerim epey yogun bugün anca nefes alabiliorummm

Bayram cok güzel geçti.. benim için bayramın önemi ailedir, akrabalardır, bayramlaşmalardır..
Şükür bütün ailemle beraberdim, bayramın tadını doyasıya yaşadım :)
her ne kadar annemlerden eve dönüşte içim buruk ve ağlamaklı olsam da (uzak olmanın zor yanları iştee)
Darısı bi daha ki bayrama dicem ama bilemiorum o zaman ne durumda olurumm:26:

hediyemi de sabahtan paketleyip gönderdim inşallah sağasalim ulaşırrr

kızlar merhaba ben bu hafta evdeyim ama eşim işte olunca çok sıkılıyo bugün şeyimde bir ağrı var lavinya geçmiş olsun canım sen ite kalka haftanda doğum yapacaksın merqk etme ben cuma farklı dr a gittim linada doğumhane olmadığından dr ayak şişlerim için kansızlık olduğunu söyledi bir de sordum ben normal doğum yapamam değil mi dedim o da zor olur dedi soru sordu o zamab seni sezaryan yaparız dedi çok rahatladım şimdi türüne takıldım sprinal mi epidural mi genel mi ilk ikisinin konforu kadar yan etkisi de var genel de de uyuma düşüncesi kötü bebek ters dönmüş 1300 gr dr gayet iyi dedi. Ben elimden geldiğince izne ayrılmıycam bebiş için zaten sıkıcı ev...ama dün gölbaşına gittik azıcık yürüdük yorulduk bilemiyorum artık

Hoş geldin tatlım..
Aynen aileyle bir arada olmak gibisi yok gerçekten.

Bu bayram bende öyleydim,eşimin ailesi Sivas'talar hala ay sonunda gelecekler.Bende kendi ailemle amcalarım,dedemler,annemler,kuzenlerim hep beraber geçirdim ilk günü çok güzeldi..Sadece ablamlar ve halamlar tatildeydi..

Şükürler olsun..Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah..

hoşgeldin şekerimmm ne guzel bencede bayram aile ile zaman geçirmektir ziyarettir biz maalesef yalnızdık ve cok sıkıcıydı

seneye inşAllah hem kayseri hem antebe gidicezzz

hoşgeldin canım benim... çok sevindim bayramının güzel geçmesine:)

aaa geçmiş olsun

Allahım hepimizin meleklerini sağlıkla hayırlı şekilde zaamanı gelince göndersin

inşallah canım benim ya... genel yapma kuzum ya bebeğinin sesini duy ilk çıkışını gör hisset onu....

Canım arıyorum açmıyosun.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benim... çok sevindim bayramının güzel geçmesine:)

inşallah canım benim ya... genel yapma kuzum ya bebeğinin sesini duy ilk çıkışını gör hisset onu....

Kafamda bin tilki var canım ya gizli bel fıtığı olanlar felç olabiliyormuş bazılarının sürekli belleri ağrıyormuş. Genel anestezi de hiç ben uyumadım öyle ya bişey olursa uyanma anı berbatmış sayıklamalar sancılar ağlamalar... İki ucu pis değnek ama olacak bi şekilde keşke bebekler hap gibi doğsalarda biz onları lastik gibi şişirsek girerken hiç zorlanmamışlartı oysa girdikleri gibi rahatça çıksa ya

pişşt napıyosunuz bakıyım...

bayramsonrası durgun mu sankim buralar..

arcak doğum iznine mi ayrıldı?

başka doğum iznine ayrılan var mı?

lavınyaya ne oldu?

bende hep diyorum ama malesef olmuyor....

pişşt napıyosunuz bakıyım...

bayramsonrası durgun mu sankim buralar..

arcak doğum iznine mi ayrıldı?

başka doğum iznine ayrılan var mı?

lavınyaya ne oldu?

canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli

Offf uyudum uyuycam şimdi, zaman da geçmiyor zaten...
Kızlaarr, Vıpdukkandan zıbın takımı almıştım ya, son teslim tarihi yarını gösteriyor ama halen sipariş alındı yazıyor. Aradım kargoya verilmedi mi diye sormak için;siparişiniz bayram haftasına denk geldi, şu an tedarik aşamasında haftaya ancak elinize geçer diyor.
E bu gecikme yapacağınız anlamına geliyor, neden teslim tarihi yazıyorsunuz o zaman dedim,,, size gecikmeyle ilgili bir mail atılmadı gecikme söz konusu değil daha diyor...

Ne yapayım şimdi ben bunlara

bende normal doğum dusunuyorum bebısın bası asagıda 2 kontroldur zaten bıdahakı kntrolume eylulun 10u gıbı gıdıcem.doktor daha fazla kılo almazsan tansıyon problemınde cıkmazsa kı suan öle bı sorun yok normal doğurabılırsın dıor

ama son anda sezeryan olmam gerekırse genel anestezı ısterım dıgerlerını benım psıkolojım kaldırmaz:)) daha önce bademcık amelıyatı oldugumdan genelden korkmuyorum ama dıgerlerınden uyusmam hıssederım dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…