boşverin kuzum ya Rabbimin verdiğiyle uğraşan beter olur hiç takmayın kafanıza....ahhh canım kıyamam sana...hep üzüyorlar bizi...bebeciklerimizin bunları anladıgını kavrayamıyor bu insanlar...senin mücadelenin bir benzerini bende verdim bayramda ama roller değişik sadece...
aynen şöylee oluyorr diyaloglarımız:
luzumsuz akrabam: bebeğin cinsiyeti ne?
ben: kız
luzumsuz akrabam: hmmm olsun...o da evlat...
eşimin babannesi çıldırttı beni özellikle..kayınpederime diyorki...Allah sana bi erkek evlat vermedi...bu da kızmışş
bende çok gıcık oluyorum canım bacım..aynen senin gibi duygusal sulu gözün tekiyim...ama kızım için tatlı canımı üzmemeye çalışıyorum...ağlasam zırlasam niyee bu insanlar böylee diye yine kendime ve yavrumaa yapıcam...rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin...:26:
ahhh canım kıyamam sana...hep üzüyorlar bizi...bebeciklerimizin bunları anladıgını kavrayamıyor bu insanlar...senin mücadelenin bir benzerini bende verdim bayramda ama roller değişik sadece...
eşimin babannesi çıldırttı beni özellikle..kayınpederime diyorki...Allah sana bi erkek evlat vermedi...bu da kızmışş
bende çok gıcık oluyorum canım bacım..aynen senin gibi duygusal sulu gözün tekiyim...ama kızım için tatlı canımı üzmemeye çalışıyorum...ağlasam zırlasam niyee bu insanlar böylee diye yine kendime ve yavrumaa yapıcam...rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin...:26:
günaydın canım... inşallah iyi çıkar tahlilin.. idrar tahlilini niye istedi ki?[/QUOT
Şişim çoktu idrarda da albumın çıkınca 24 saatlık istedi bakalım ne çıkacak bende bekliyorum
ahhh canım kıyamam sana...hep üzüyorlar bizi...bebeciklerimizin bunları anladıgını kavrayamıyor bu insanlar...senin mücadelenin bir benzerini bende verdim bayramda ama roller değişik sadece...
günaydın canım neden istediler idrar tahlilini?
günaydın tatlım...
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya
canlarr
esra nerde :26:
esranın sabahtan ağrısı vardı dinlenmek için eve gitti canım...
Kocaman kocaman selamlarrr öpücüklerrrrr
Canlarım ne var ne yok ?
tatil dönüşü işlerim epey yogun bugün anca nefes alabiliorummm
Bayram cok güzel geçti.. benim için bayramın önemi ailedir, akrabalardır, bayramlaşmalardır..
Şükür bütün ailemle beraberdim, bayramın tadını doyasıya yaşadım :)
her ne kadar annemlerden eve dönüşte içim buruk ve ağlamaklı olsam da (uzak olmanın zor yanları iştee)
Darısı bi daha ki bayrama dicem ama bilemiorum o zaman ne durumda olurumm:26:
hediyemi de sabahtan paketleyip gönderdim inşallah sağasalim ulaşırrr
Canlarım ne var ne yok ?
Bayram cok güzel geçti.. benim için bayramın önemi ailedir, akrabalardır, bayramlaşmalardır..
her ne kadar annemlerden eve dönüşte içim buruk ve ağlamaklı olsam da (uzak olmanın zor yanları iştee)
Canlarım ne var ne yok ?
aaa geçmiş olsun
Allahım hepimizin meleklerini sağlıkla hayırlı şekilde zaamanı gelince göndersin
kızlar merhaba ben bu hafta evdeyim ama eşim işte olunca çok sıkılıyo bugün şeyimde bir ağrı var lavinya geçmiş olsun canım sen ite kalka haftanda doğum yapacaksın merqk etme ben cuma farklı dr a gittim linada doğumhane olmadığından dr ayak şişlerim için kansızlık olduğunu söyledi bir de sordum ben normal doğum yapamam değil mi dedim o da zor olur dedi soru sordu o zamab seni sezaryan yaparız dedi çok rahatladım şimdi türüne takıldım sprinal mi epidural mi genel mi ilk ikisinin konforu kadar yan etkisi de var genel de de uyuma düşüncesi kötü bebek ters dönmüş 1300 gr dr gayet iyi dedi. Ben elimden geldiğince izne ayrılmıycam bebiş için zaten sıkıcı ev...ama dün gölbaşına gittik azıcık yürüdük yorulduk bilemiyorum artık
Canlarım ne var ne yok ?
hoşgeldin canım benim... çok sevindim bayramının güzel geçmesine:)
inşallah canım benim ya... genel yapma kuzum ya bebeğinin sesini duy ilk çıkışını gör hisset onu....
Kafamda bin tilki var canım ya gizli bel fıtığı olanlar felç olabiliyormuş bazılarının sürekli belleri ağrıyormuş. Genel anestezi de hiç ben uyumadım öyle ya bişey olursa uyanma anı berbatmış sayıklamalar sancılar ağlamalar... İki ucu pis değnek ama olacak bi şekilde keşke bebekler hap gibi doğsalarda biz onları lastik gibi şişirsek girerken hiç zorlanmamışlartı oysa girdikleri gibi rahatça çıksa ya
pişşt napıyosunuz bakıyım...
bayramsonrası durgun mu sankim buralar..
arcak doğum iznine mi ayrıldı?
başka doğum iznine ayrılan var mı?
lavınyaya ne oldu?
bende hep diyorum ama malesef olmuyor....
canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?