geçmiş olsun haticemmm noldu sana...
nazar mı değdi sana yoksa bayramda ?
kıyamam canım benim yaa...
Offf uyudum uyuycam şimdi, zaman da geçmiyor zaten...
Kızlaarr, Vıpdukkandan zıbın takımı almıştım ya, son teslim tarihi yarını gösteriyor ama halen sipariş alındı yazıyor. Aradım kargoya verilmedi mi diye sormak için;siparişiniz bayram haftasına denk geldi, şu an tedarik aşamasında haftaya ancak elinize geçer diyor.
E bu gecikme yapacağınız anlamına geliyor, neden teslim tarihi yazıyorsunuz o zaman dedim,,, size gecikmeyle ilgili bir mail atılmadı gecikme söz konusu değil daha diyor...
Ne yapayım şimdi ben bunlara
bende normal doğum dusunuyorum bebısın bası asagıda 2 kontroldur zaten bıdahakı kntrolume eylulun 10u gıbı gıdıcem.doktor daha fazla kılo almazsan tansıyon problemınde cıkmazsa kı suan öle bı sorun yok normal doğurabılırsın dıor
ama son anda sezeryan olmam gerekırse genel anestezı ısterım dıgerlerını benım psıkolojım kaldırmaz:)) daha önce bademcık amelıyatı oldugumdan genelden korkmuyorum ama dıgerlerınden uyusmam hıssederım dıye korkuyorum
kuzum evden çıksaydımda nazar değseydi keşke ankarada in cin yoktu kayınvalideler yoktu, görümce, kaynım, benim taraf hep köyde arkadaşlar şehir dışında ediyle büdü gibiydik evde canım.. genel rahatsızlığım işte...
vipdukkan hep yapıyor bunu sonrada iptal edildi vs diye de mail gönderebiliyor hazırlıklı ol....
vipdukkan hep yapıyor bunu sonrada iptal edildi vs diye de mail gönderebiliyor hazırlıklı ol....
canım benim dikkat et kendine.. inşallah bi daha olmaz.. cok agrın sızın oluyor mu peki ?
benimde bayramdan beri bebiş acaip kasıyor göbegimi, sanırım büyüdükçe yeri dar geliyor..
Canım arıyorum açmıyosun.
2 gün şiddetli ağrı çektim canım sonrada dün deli gibi sertleşti bebek tostopak bi yere yığıldı karnım taş gibi sıkıyor yavrumu geçmedi ben de hemen koştum doktora....
Gerçekten mi
Off, ben de bişiycik almam daha ordan
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın pekii..benim tavsiyemi uyguladınmı ılık havlu sardınmı karnına2 gün şiddetli ağrı çektim canım sonrada dün deli gibi sertleşti bebek tostopak bi yere yığıldı karnım taş gibi sıkıyor yavrumu geçmedi ben de hemen koştum doktora....
Gerçekten mi
Off, ben de bişiycik almam daha ordan
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bi daha.. doktorun ne diyor peki bu duruma ?
Neyse kızlar bende kaçayım akşama misafirim var
öpüyorum hepiciğinizi...görüşürüz..
geçmişe bakmadım kızlar alınmayın bizi görmedi diye hastayım kötüyüm eşim bizi bırakıp bahçeye gitti ankaradan misafirler var onlarla beraber olacaklar bugun zaten hasta olunca gitmeyecektim ama teklif edende olmadı bize büşra sinir oldu ama
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın pekii..benim tavsiyemi uyguladınmı ılık havlu sardınmı karnına
geçmişe bakmadım kızlar alınmayın bizi görmedi diye hastayım kötüyüm eşim bizi bırakıp bahçeye gitti ankaradan misafirler var onlarla beraber olacaklar bugun zaten hasta olunca gitmeyecektim ama teklif edende olmadı bize büşra sinir oldu ama
Evet bende 5 parça bişey almıştım 4 ü bir ay sonra geldi 1 i iptal oldu yerine 10 tllik çek verdiler ama gelen ürünler kullanışlı ve iyi çıktı bilgine
vıdı vııdııııı gülben ergennnnnnn
kızlar cetvellere bakıyorum şöle mi zıçtıkk az kaldı
eskiden en başındaydı
su an baş ağrım çok fazla ama dün gece ishal ve mide şişkinliği yüzünden uyuyamadım bile canımİyi işte ilerde lazım olur bu koz sana laf vurursun beni çağırmadınız diye bu arada neyin var yaaa
canım benim geçende dedim ya durumun çok tanıdık diye ben ne çekmiştim o ağrılardannnn... bunu bana ebe tavsiye etti eğer riskli olsa söylemezdicanım geçen bir ağrım oldu uyguladım geçtide sana da çok dua ettim ama sıcak rahim kaslarını açıp erken doğuma neden olacak diye korkup yapamıyorum açıkçası... bu zaten sertlikti bişeyden geçecek bir durum değildi...
benim aldıklarımda güzel çıktı Allah var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?