2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçmiş olsun haticemmm noldu sana...
nazar mı değdi sana yoksa bayramda ?
kıyamam canım benim yaa...

kuzum evden çıksaydımda nazar değseydi keşke ankarada in cin yoktu kayınvalideler yoktu, görümce, kaynım, benim taraf hep köyde arkadaşlar şehir dışında ediyle büdü gibiydik evde canım.. genel rahatsızlığım işte...

vipdukkan hep yapıyor bunu sonrada iptal edildi vs diye de mail gönderebiliyor hazırlıklı ol....

Sakinleştirici yapıyorlarmış canım psikolojiden korkma bir de diş çektirdin mi hiç çektirdiğinde iğneyle uyuşuyorsa ondan da korkma ben bir kere dişime iğne vurmuşlardı çekildiğini hissetmedim bile offf yapmak bir dk düşünmek aylarca.

canım benim dikkat et kendine.. inşallah bi daha olmaz.. cok agrın sızın oluyor mu peki ?

benimde bayramdan beri bebiş acaip kasıyor göbegimi, sanırım büyüdükçe yeri dar geliyor..

canım benim dikkat et kendine.. inşallah bi daha olmaz.. cok agrın sızın oluyor mu peki ?

benimde bayramdan beri bebiş acaip kasıyor göbegimi, sanırım büyüdükçe yeri dar geliyor..

2 gün şiddetli ağrı çektim canım sonrada dün deli gibi sertleşti bebek tostopak bi yere yığıldı karnım taş gibi sıkıyor yavrumu geçmedi ben de hemen koştum doktora....

2 gün şiddetli ağrı çektim canım sonrada dün deli gibi sertleşti bebek tostopak bi yere yığıldı karnım taş gibi sıkıyor yavrumu geçmedi ben de hemen koştum doktora....

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bi daha.. doktorun ne diyor peki bu duruma ?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın pekii..benim tavsiyemi uyguladınmı ılık havlu sardınmı karnına

geçmişe bakmadım kızlar alınmayın bizi görmedi diye hastayım kötüyüm eşim bizi bırakıp bahçeye gitti ankaradan misafirler var onlarla beraber olacaklar bugun zaten hasta olunca gitmeyecektim ama teklif edende olmadı bize büşra sinir oldu ama

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bi daha.. doktorun ne diyor peki bu duruma ?

doktorum cuma muayene etti sertlik var hala dedi bebeğe baktı suyu iyi açıklık yok iyi dedi. sancımda yoktu güzel dikkat et bol bol istirahat et dedi. haftada 1 yapılacak bir iğnemiz var dedi onu yazdı, bol su iç dedi, bayramda ben yokum ama bişey olursa hemen beni arıyorsun gaziye asistanlarıma yönlendiririm dedi. bunlar erken doğum belirtisi sebebi yok biz elimizden geldiğince engelleyeceğiz dedi.. dünde tatilde olmasına rağmen saolsun baya bir ilgilendi 3 asistanı vardı her türlü takibi yapıp telle bildirdiler o da şunu şunu yapın vs dedi rahatladım çok şükür...

Neyse kızlar bende kaçayım akşama misafirim var

öpüyorum hepiciğinizi...görüşürüz..

İyi işte ilerde lazım olur bu koz sana laf vurursun beni çağırmadınız diye bu arada neyin var yaaa

Applepayy,, kuzummm nabersin?
Bebiş büyümüş de annesini mi sıkıştırıyormuuuş
Benimki de sağ tarafıma dizini mi dayadı ne yaptıysa elimi dokunduğumda hafif sivri gibi sertlik geliyor, tutup ham diye ıssırasım geliyo fıstığımı ama biraz daha sabır

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın pekii..benim tavsiyemi uyguladınmı ılık havlu sardınmı karnına

canım geçen bir ağrım oldu uyguladım geçtide sana da çok dua ettim ama sıcak rahim kaslarını açıp erken doğuma neden olacak diye korkup yapamıyorum açıkçası... bu zaten sertlikti bişeyden geçecek bir durum değildi...

Evet bende 5 parça bişey almıştım 4 ü bir ay sonra geldi 1 i iptal oldu yerine 10 tllik çek verdiler ama gelen ürünler kullanışlı ve iyi çıktı bilgine

benim aldıklarımda güzel çıktı Allah var...

İyi işte ilerde lazım olur bu koz sana laf vurursun beni çağırmadınız diye bu arada neyin var yaaa
su an baş ağrım çok fazla ama dün gece ishal ve mide şişkinliği yüzünden uyuyamadım bile canım
laf vursan bile anlayan olmaz canım eşimin ailesi ufak dağları onlar yaratmış gibi hep ilgi beklerler hiç ilgi vermezler etinden ve sütünden yararlanırlar çok güzel adam kullanırlar ama senin için bişey yapmazlar

canım benim geçende dedim ya durumun çok tanıdık diye ben ne çekmiştim o ağrılardannnn... bunu bana ebe tavsiye etti eğer riskli olsa söylemezdi
aynı senin gibi açılmam yoktu bebek kalp atışları mükememldi ama ben ağrıda tabiri caizse sekiyordum evin içinde
ama ılık havluyu uyguladığımda bebeğim kendini kasmayı bırakıyordu sakinleşiyordu o sertlik geçiyordu ağrıda geçiyordu
daha öncede dedim ya bunu söyleyen ebe 35-40 senedir ebelik yapan emekli bir ebeydi bir bildiği olmasaydı söylemezdi
bana sen gününü bekle ve sakin ol ağrı olduğunda ütü ile havluyu ısıt ve karnına sar demişti o bebeği rahatlatır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…