2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Saolasin canım benim darısı sizlere ins en kisa zamanda evet belim rahatsız ediyordu gerçi evde daha cok hareket ediyorsun ama dinlenme imkanında var en azından is yerinde sürekli oturmaktan uyuşuyorum.yavas yavas hazırlık yapmaya başlıcam bakalım ins güzel gecer evde kalan zamanım.
Dediğin gibi canım uzun boylu olacak sanırım kizimda olgusum gibi ilk gittiğimde 8 mm di benimkide

maşallahh serramızaaa...anneciği iyi bakmış kızçesinee..güzelce büyümüşşş maşallahh yavrumm

aman yavrum yaaa dertsiz başına dertmi arıyon, ne güzel iştee izne çıkmışınn.ohh mis... oğluşunnn izin verdiği sürece uyu sabah uykunu al, çalışırken gözümüzz düşüyor uykuyaa malum..sonra sağlıklı sağlıklıı beslenn...sütünü yumurtanı ye güzelce kahvaltında...iş yerinde ancak peynir zeytin domates biber şeklindee geçiyorr kahvaltı zamanı:44:

evde olmak iyidirr..bende evimde olmak istiyorum inan..3 eylülde başlıyorr iznim...

sağol canım benimmmidem bulanıyor su içemiyorum ki ben eşim kızkardeşim anlatırken gülüyor biizm sıpa zaten süpriz bir beklentimiz yok diye evet ismim olacak diye pek hevesliymiş kadıncağız ben 3 evin bir kraliçeyim torunumda prenses olacak diyormuş ama havasını almış

oo bebişe maşallah gözün aydın canım izne çıkmışsın darısı diğer çalışan arkadaşların başına

Gecmis olsun canım bol su iç
Ay bankada yüzde yüz kız dedi hep doktorlar sok olmayalım sonra
İyi olmuş kızcağız için aMa güle güle buyutsunler
sağol canım bana hala benziyor büyük olasılık diyorlar sana net demişler canım ben o şuku bir kere yaşamıştım bakalım bunda ne olacak
yok kız geline gene söz hakkı tanıyan yok oğlu kayınpederin ismi bu oğluna ise ismi kaynı koymuş hiç geline senin aklında bişey varmı diyen olmamış

selam annişler nabersiniz?

Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..

3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..

aynısını aldık nette de görmüştüm zaten..
park yatağını da kırmızı alıcaz..

Çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için erken mi sizce?

canımm gule gule kullan bende bu aralar yıkamayı dusunuyorum pijamamı da tamamlıyım yıkıcam hepsını olmasa bıle hastane cantasına koyacaklarımı hazırlıcam dolabı da var zaten prensın bence yıkayabılırsın cnm

benımde 3 cekmecelı sıfonyerım var yatak odasında ya bızım park yatagımız onu bosaltıp bebısın cıcılerını koycam ona

Selam cici anneler ve bebekleriiii sonundaaa geldinizzz kavuştukkk

ee nasılsınızzz bayram nasıl geçtiii

biz evdeydik genelde kocişleeee bir kaç yere giittik sadece birdee bursaya gezmeye gittik

geçmişi okuyup geliyorummmm

Teşekkür ederim canımmm,evet yaa bende neredeyse bi çok şeyini tamamladım sayılır yavaş yavaş deterjanını da alıp bu hafta halledeyim diyorum.Bizim odaya sığdırdık bi güzel o yüzden park yatak alıcaz.Allah nasip ederse 2-3 sene sonra da oda yapalım diyoruz işte..

Bende şifonyer düşünmüştüm ama almışken dolap alalım dedik,hoşumuza da gitti.

Sende güle güle kullan tatlım..

hoşgeldin canım sürprizci bebekler :) şaka gibiler yaw...

hediyeleri ulaşanlar var mı bakım aranızda bir kaç tane kargo yollayan olmuştu ama :26:

benimm gelmedi kuzu... bende hafta başına yollarım diyorum :)

hayırlı olsun kuzum valla iyi etmişsin ...

evet ya mm ler.. vay bee...

ben hastane grubunu yıkayacağım canım onun dışında yelek ve hırkalarını.. diğerlerinide kullanma zamanu geldikçöe yıkayacağım bir sürü kıyafeti oldu çünkü....

ben hastane grubunu yıkayacağım canım onun dışında yelek ve hırkalarını.. diğerlerinide kullanma zamanu geldikçöe yıkayacağım bir sürü kıyafeti oldu çünkü....

Benim de bayağı bi kıyafet var ve sağdan soldan da geliyo,yıkayıp ütüleyip atayım dolabına fazla ağırlaşmadan diyorum ama bakalım işte..

---Bu arada bende bu hafta kargolayacağım hediyemi...

Son düzenleme:
napıyon kız nasıl gectı bayram

saol cnmmm

bendee bakteri olayı devam ediyor sabah kaç kez lavaboya cıktımm agrım oldu uyuyamadım 9 da tekrar yattım ancak uyandım

bayram güzeldi ama bir yere ziyarete pek gitmedik 3 kapıya gittik birde yemeğe gittik kocişlee öyle geçti

senin nasıldı kuzumm

slm cnm ne kadar mantıklı düşünmüşsünnnnnnnn, daha sonra yanına kırmızılı araba yatak alırsınız on numaraolur :)

slm şeker naber

Benim de bayağı bi kıyafet var ve sağdan soldan da geliyo,yıkayıp ütüleyip atayım dolabına fazla ağırlaşmadan diyorum ama bakalım işte..

---Bu arada bende bu hafta kargolayacağım hediyemi...

çok olacak bir de ebbek ebat olarak nasıl olacak bilemiyorum ne kadarını kullanacak doğsunda kullanacağı zaman yıkar yıkar giydiririm dedim. yıkayıp boş boş durmasıda var kuzum...

canım benim geçmiş olsun neyin var?

ben arıfe gunu 1.ve2.gunu öldum resmen yorgunluktan dun evdeydım anca dınlenebıldım bebısım akraba zıyaretı v.s kocısın sulale btmıyokı dedım allahtan bızımkıler burda degıl ıkı tarafı da gezdgını dusunnn oyoyoyoyyyy

bende sık wcye cıkıyorum aynı ılk baslardakı gıbı uykum duzensız hıc uykumu alamıyorum gec saatte yatıp erken kalkıyorum 3u buluyo gece uyumam sabah 7-8 uyanıyorum zaten gece 4 kere felan wcye gdyrumm neyse az kaldı artık gercekten az kaldı bebıslerımızı kucaımıza almamızaa

odana sıgdıysa super olmuss canım bende 2-3 sene snra dusunyyorum odasını bıdıgımın.dalının granul sabununu aldım bende bakalım becerebılecekmıyım

hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn

lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum

kızlar yoğunum arada göz atıyorum.

lavinya geçmiş olsun canım.

hayatbanagüzel daha güzelini bulursunuz inşallah. her işte bir hayır vardır.

arcak iyi yapmışsın çıkmışsın tatile, düşünme artık. tadını çıkar bak akşamı bekliyorum eve gitsemde dinlensem diye ((

niltt canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah. erkek bebişlere kırmızı çok yakışıyor. çok beğendim. bide park yatak tamamdır.

moonsun canım geçmiş olsun bende de bakteri çıktı, bir ilaç verdi doktor bide bol su iç dedi.

bulemsu canım geçmiş olsun. üşüttün mü ne oldu sana? nazar mı değdirdiler benim güzel arkadaşıma.

Son düzenleme:

eğer bizde memleketlerde olsak bitmezzz Allahtan uzağız

benimde 1.gunu liseden 2 yakın arkadasım geldi gece 12 ye kadar bizdelerdi oturduk sohbet ettiik güzeldi

kocişle çileğe bakık yatak 450 civarı birde sallanan beşik baktık süper çok begendik inşAllah bir yatak bir dolap birde beşik alıcaz kuzumaaa

ewet cnm yaa sonub-nda biz en miniğinizdeeee yarın 2 li rakamlara düşecek inşAllahh

hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn

lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum

bende iyiyim kuzum çok şükür,

ama sinirlerim tepemde

kayınvalideler bayramdan sonra kaldılar bakalım nolacak onlar etrafta dolaştıkça sinirlerim zıplıyor nendense eskiden hep çatıda takılırlardı son zamanlarda hep bizim evde takılıyorrlar anlamadım

sağol cnm benim aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…