Canım hemşomm hoşgeldin
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.
Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleeeAnnesi gibi uzun boylu olacak kesin He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk
Kizlar merhaba
Hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun
Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
Sizler nasıldınız nasıl gecti bayramınız bakalim
sağol canım benimmKuzummm geçmiş olsun çokkbol bol su iç olur mu?
Off ne kadar çok kız denilip de erkek doğan,,, karnım benim de top gibi içime evham düşürdün tatlımm iyi mi
Olsunn, Allahım veriyor sonuçta, ne eylerse güzel eyler.
Yalnız o gelinin kayganasına da çok iyi olmuş, ohhhMillet erkek evlat ister bunlar da hastaneyi birbirine katar. İsmi koyulmayacak yaa
oo bebişe maşallahKizlar merhaba
Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
sağol canımGecmis olsun canım bol su iç
Ay bankada yüzde yüz kız dedi hep doktorlar sok olmayalım sonra
İyi olmuş kızcağız için aMa güle güle buyutsunler
selam annişler nabersiniz?
Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..
3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..
Eki Görüntüle 493599
aynısını aldık nette de görmüştüm zaten..
park yatağını da kırmızı alıcaz..
Çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için erken mi sizce?
canımm gule gule kullan bende bu aralar yıkamayı dusunuyorum pijamamı da tamamlıyım yıkıcam hepsını olmasa bıle hastane cantasına koyacaklarımı hazırlıcam dolabı da var zaten prensın bence yıkayabılırsın cnm
benımde 3 cekmecelı sıfonyerım var yatak odasında ya bızım park yatagımız onu bosaltıp bebısın cıcılerını koycam ona
merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalımhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bayramı nasıl geçirdiniz bakalım iş temposuna dönmek nasıl oldu sizin için :26:
ben güzel geçirdim sayılır ama şimdi çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamadım midem şişti ishal olmuşum sabahtan beri wc den çıkamıyorum midemde bulanıyor ...offffff çok kötüyüm çoookkkk
kızlar arefe günü kızkardeşimin komsusu doğum yaptı kızı olacaktı 100%100 kız demişler kaynanın adı koyulacaktı gelinin gönlü yoktu kızkardeşim üzülüp duruyordu haline ..
kızkardeşim abla gülayında karnı senin gibi top yutmuş sanki ama ikinizinde kızı olacak diyordu bana
bunda ne var diyeceksiniz şimdi
bu dediğim gelinin oğlu olmuş kaynanasıgil hastaneye birbirine katmışlar kızımız olacaktı bizim bu çocuk bizim değil diye
hediyeleri ulaşanlar var mı bakım aranızda bir kaç tane kargo yollayan olmuştu ama :26:
Kizlar merhaba
Canım hemşomm hoşgeldin
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.
Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleeeAnnesi gibi uzun boylu olacak kesin He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk
Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..
3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..
Eki Görüntüle 493599
ben hastane grubunu yıkayacağım canım onun dışında yelek ve hırkalarını.. diğerlerinide kullanma zamanu geldikçöe yıkayacağım bir sürü kıyafeti oldu çünkü....
napıyon kız nasıl gectı bayram
Eki Görüntüle 493599
Selam cici anneler ve bebekleriiii sonundaaa geldinizzz kavuştukkk
ee nasılsınızzz bayram nasıl geçtiii
biz evdeydik genelde kocişleeee bir kaç yere giittik sadece birdee bursaya gezmeye gittik
geçmişi okuyup geliyorummmm
Benim de bayağı bi kıyafet var ve sağdan soldan da geliyo,yıkayıp ütüleyip atayım dolabına fazla ağırlaşmadan diyorum ama bakalım işte..
---Bu arada bende bu hafta kargolayacağım hediyemi...
saol cnmmm
bendee bakteri olayı devam ediyor sabah kaç kez lavaboya cıktımm agrım oldu uyuyamadım 9 da tekrar yattım ancak uyandım
bayram güzeldi ama bir yere ziyarete pek gitmedik 3 kapıya gittik birde yemeğe gittik kocişlee öyle geçti
senin nasıldı kuzumm
saol cnmmm
bendee bakteri olayı devam ediyor sabah kaç kez lavaboya cıktımm agrım oldu uyuyamadım 9 da tekrar yattım ancak uyandım
bayram güzeldi ama bir yere ziyarete pek gitmedik 3 kapıya gittik birde yemeğe gittik kocişlee öyle geçti
senin nasıldı kuzumm
Teşekkür ederim canımmm,evet yaa bende neredeyse bi çok şeyini tamamladım sayılır yavaş yavaş deterjanını da alıp bu hafta halledeyim diyorum.Bizim odaya sığdırdık bi güzel o yüzden park yatak alıcaz.Allah nasip ederse 2-3 sene sonra da oda yapalım diyoruz işte..
Bende şifonyer düşünmüştüm ama almışken dolap alalım dedik,hoşumuza da gitti.
Sende güle güle kullan tatlım..
ben arıfe gunu 1.ve2.gunu öldum resmen yorgunluktan dun evdeydım anca dınlenebıldım bebısım akraba zıyaretı v.s kocısın sulale btmıyokı dedım allahtan bızımkıler burda degıl ıkı tarafı da gezdgını dusunnn oyoyoyoyyyy
bende sık wcye cıkıyorum aynı ılk baslardakı gıbı uykum duzensız hıc uykumu alamıyorum gec saatte yatıp erken kalkıyorum 3u buluyo gece uyumam sabah 7-8 uyanıyorum zaten gece 4 kere felan wcye gdyrumm neyse az kaldı artık gercekten az kaldı bebıslerımızı kucaımıza almamızaa
hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn
lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum
hayatım hamd olsun iyiyim sen nasılsınn
lavinyam saol cnm bakteri idrarda devam ediyor maaleseff sürekli agrılı lavaboya cıkıyorum
sağol cnm benim aminnnkızlar yoğunum arada göz atıyorum.
lavinya geçmiş olsun canım.
hayatbanagüzel daha güzelini bulursunuz inşallah. her işte bir hayır vardır.
arcak iyi yapmışsın çıkmışsın tatile, düşünme artık. tadını çıkar bak akşamı bekliyorum eve gitsemde dinlensem diye((
niltt canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah. erkek bebişlere kırmızı çok yakışıyor. çok beğendim. bide park yatak tamamdır.
moonsun canım geçmiş olsun bende de bakteri çıktı, bir ilaç verdi doktor bide bol su iç dedi.
bulemsu canım geçmiş olsun. üşüttün mü ne oldu sana? nazar mı değdirdiler benim güzel arkadaşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?