2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin canımmm.. geçmiş olsun.. eşin neden seni hem hamile hem hasta halinle bıraktı ki
ama misafirler var diyorsun mecbur kaldı sanırım..

benim kardeşim erken dogdu ve doktorlar " yaşamaz " demişlerdi şimdi 15 yaşında koca delikanlı oldu..
erkende olsa, sağlıklı olup kendini cabucak toparlayan nice bebekler var..
kalbim inşallah zamanında dogmasından yana hepimizin bebişlerinin ama Allahın takdiri..
sen hep kendini rahat tutmaya çalış, stres, sıkıntı vs. erken dogumun tetikleyicisi..
sağlıkla kucagına almak nasip olsun canım benimmm..

iyiyim bi tanemmm bayram dönüşü işlerle boğuştum sabah beri.. sen nasılsın ?
evet ya bebişim göbegime bi yaslıo kendini kaskatı kesiliorum bi anda.. yeri dar geliyor artık galiba :)
eşimle beraber bakıyoruz bazen aynen dedigin gibi sipsivri sert bi şey gelio elimize, bilmiyoruz ki neresi

vıdı vııdııııı gülben ergennnnnnn

kızlar cetvellere bakıyorum şöle mi zıçtıkk az kaldı

eskiden en başındaydı

şişşşşşşşşşşşş ne diooooooooonnnnnnn bayram şekeriii

anaaamm maşallah nerdeyse doğrucaksınız kızlaarr ay çok heyecanlandımm

ben de kasımın 23 de doğum ıznıne cıkıcam ınsallaaahhhh

diyomm yandıkk :) doğuma az kaldı heyecan basıyooorrrrrrrr

sarı şekerrrrrrr sen ne diyonn gııııııııı

kız napıyon nasıl gidiyor hamişlik ne kadar oldun bakimmmmmmm biz az kaldı

Ay sana ayrı bşr seviniyoruz canım bir de sercundan hayırlı haberler geleydi

ayy sağolun canım Allah razı olsunn :) inşallahh o da güzel haberlerle gelirr :)

size yazarken bebısım tekmelıyor bak selam söle mı demek sıtıo acaba hadı sölim barim

kız napıyon nasıl gidiyor hamişlik ne kadar oldun bakimmmmmmm biz az kaldı

19 haftalıkız ama bebıs 20 haftalık teyzesi hala önden gidio çok şükür

ıyı gıdıo hamıslık de bualntı yapio dıye kan ilacını brıakmsıtım anaam bı çarpıntı yapto 4 gundur meger kullanmıyormusum

diyeymıs kan degerlerım düşmüş bugun kuzu kuzu içtim mecbur napaım bunun dısında ıyyızz kızçemle takılıyoruz teyzesii :)

Oooh zaten bu eşler hep böyle, biz cefasını çekelim onlar sefasını sürsünler Biz olsak bırakıp gidemeyiz bi yere eşimiz hastayken....
Adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyorum bizlere tatlım
Enemm bu arada ben de patlamaya hazırmışım sanki, sen yine de sakin ol emi kuzum, zaten hastasın dinlen iyice.Bahçeye gitsen bi de hizmet beklerlerdi senden daha hayırlı olmuş böylesi, belki eşin de bunu düşünerek söylememiştir sana

Canım yaa doktorunu çok takdir ettim, boşuna prof olmamış demek ki... Bu son aylarımızda gerçekten en büyük ihtiyaç iyi ve bilgili bir doktor..
Tatlımm bu arada sen bu iş mevzusunu filan mı kafana takıyorsun? Ya da stres mi yaptın bişiye?
Benimde gerginken, sinirliyken karnım aynı senin anlattığın gibi oluyor, sonra geçiyor ama..

vıdı vııdııııı gülben ergennnnnnn

kızlar cetvellere bakıyorum şöle mi zıçtıkk az kaldı

eskiden en başındaydı

Hehehhh bazılarımız 40. haftada değill 38 den itibaren doğurcak tatlımm, ve ben de sanırım onların arasındayımm :18: Hakkat zıçtıkkk

Ay sana ayrı bşr seviniyoruz canım bir de sercundan hayırlı haberler geleydi

sercun doktor konrolüne mi gitti hayırdır? ay ben takip edemiyorum topiği :)

arkadaşımın 37 den sonra bebeği dönmeye başladı 2 gün sonra 40 haftası doluyor kızı olacak... bebeğin erken dönme sebepleri neler olabilirmiş?

şekercim geçmiş olsun neyin var :26:

bitanem ben daha hediye almadım sn ne zaman dersen o zman alıcam

Ooo hareketleri de başlamış maşallahhh

evet canım 17. haftadan beri hissediyorum son bi hafatdır da çok net hıssedıyorum

dınlenırken ve otururken :) çook şükür

kızlar ben şimdi sezaryan olunca 38.haftada mı doğuracam yani tam kurbanlık olucam ben ya

cidden de bayrama denk gelıo artık bayramlıkları hazır edin canım :) sağlıkla gelsın ınsallahh

O doğum yaptı bebişler 960 ve 940 gr küvezdeler

O doğum yaptı bebişler 960 ve 940 gr küvezdeler bir de erken dönme ne zamanmış bizimkiler döndüler bile bu da gayet iyi bir zamanlama

kızlar ben şimdi sezaryan olunca 38.haftada mı doğuracam yani tam kurbanlık olucam ben ya

aynen sezeryan olursak, muhtemelen doktor bayram önce almak isteyecek 24-25 i gibi demii :18:

oy maşallah size

kız aynen bende de çarpıntı oluyor kan değerlerim düşmüş 2 katına çıkardı kan hapını

aynen kuzummm bende sanırım 38 hafta olucamm :18: zıççtıkk

hoşgeldin canımmm.. geçmiş olsun.. eşin neden seni hem hamile hem hasta halinle bıraktı ki
ama misafirler var diyorsun mecbur kaldı sanırım..
hoşbuldum canım :)) misafir için falan gitmedi eşim bizim bahçe için gitti değilse misafirlere karsı tavrını alalı çok oldu önceleri onlar için ölürdü şimdi aldı payını umursamıyor bile onları

hoşgeldin tatlım nasılsın hamişlik nasıl giidyor sıkıntı yok değil mi

aynen öyle hizmet beklerlerdi canım şimdiye kadar onlar geldi ben köle ızaura gibi,m onlara hizmet ettim şimdi hamileyim ya eşim iş yaptırmıyacak biliyorlar çağırmadılar bile beni ama kızımı çağırsalardı ağlıyor öyle yavrum arabada yer vardı anne beni neden götürmediler diye..

şekercim geçmiş olsun neyin var :26:

bitanem ben daha hediye almadım sn ne zaman dersen o zman alıcam
sağol canım benim sen beklemede kal merkez ben seni haberdar edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…