evet canım 17. haftadan beri hissediyorum son bi hafatdır da çok net hıssedıyorum
dınlenırken ve otururken :) çook şükür
cidden de bayrama denk gelıo artık bayramlıkları hazır edin canım :) sağlıkla gelsın ınsallahh
aynen sezeryan olursak, muhtemelen doktor bayram önce almak isteyecek 24-25 i gibi demii :18:
oy maşallah size
kız aynen bende de çarpıntı oluyor kan değerlerim düşmüş 2 katına çıkardı kan hapını
aynen kuzummm bende sanırım 38 hafta olucamm :18: zıççtıkk
su an baş ağrım çok fazla ama dün gece ishal ve mide şişkinliği yüzünden uyuyamadım bile canım
laf vursan bile anlayan olmaz canım eşimin ailesi ufak dağları onlar yaratmış gibi hep ilgi beklerler hiç ilgi vermezler etinden ve sütünden yararlanırlar çok güzel adam kullanırlar ama senin için bişey yapmazlar
canım benim geçende dedim ya durumun çok tanıdık diye ben ne çekmiştim o ağrılardannnn... bunu bana ebe tavsiye etti eğer riskli olsa söylemezdi
aynı senin gibi açılmam yoktu bebek kalp atışları mükememldi ama ben ağrıda tabiri caizse sekiyordum evin içinde
ama ılık havluyu uyguladığımda bebeğim kendini kasmayı bırakıyordu sakinleşiyordu o sertlik geçiyordu ağrıda geçiyordu
daha öncede dedim ya bunu söyleyen ebe 35-40 senedir ebelik yapan emekli bir ebeydi bir bildiği olmasaydı söylemezdi
bana sen gününü bekle ve sakin ol ağrı olduğunda ütü ile havluyu ısıt ve karnına sar demişti o bebeği rahatlatır demişti
hoşgeldin canımmm.. geçmiş olsun.. eşin neden seni hem hamile hem hasta halinle bıraktı ki
ama misafirler var diyorsun mecbur kaldı sanırım..
benim kardeşim erken dogdu ve doktorlar " yaşamaz " demişlerdi şimdi 15 yaşında koca delikanlı oldu..
erkende olsa, sağlıklı olup kendini cabucak toparlayan nice bebekler var..
kalbim inşallah zamanında dogmasından yana hepimizin bebişlerinin ama Allahın takdiri..
sen hep kendini rahat tutmaya çalış, stres, sıkıntı vs. erken dogumun tetikleyicisi..
sağlıkla kucagına almak nasip olsun canım benimmm..
iyiyim bi tanemmm bayram dönüşü işlerle boğuştum sabah beri.. sen nasılsın ?
evet ya bebişim göbegime bi yaslıo kendini kaskatı kesiliorum bi anda.. yeri dar geliyor artık galiba :)
eşimle beraber bakıyoruz bazen aynen dedigin gibi sipsivri sert bi şey gelio elimize, bilmiyoruz ki neresi
şişşşşşşşşşşşş ne diooooooooonnnnnnn bayram şekeriii
anaaamm maşallah nerdeyse doğrucaksınız kızlaarr ay çok heyecanlandımm
ben de kasımın 23 de doğum ıznıne cıkıcam ınsallaaahhhh
merhaba anneler nasılsınız
bebek dönme durumları 7. aydan sonra oluyor di mi? arkadaşımın son 37 den sonra dönmeye başladı??
kızlar ben şimdi sezaryan olunca 38.haftada mı doğuracam yani tam kurbanlık olucam ben ya
Oooh zaten bu eşler hep böyle, biz cefasını çekelim onlar sefasını sürsünlerBiz olsak bırakıp gidemeyiz bi yere eşimiz hastayken....
Adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyorum bizlere tatlım
Enemm bu arada ben de patlamaya hazırmışım sanki, sen yine de sakin ol emi kuzum, zaten hastasın dinlen iyice.Bahçeye gitsen bi de hizmet beklerlerdi senden daha hayırlı olmuş böylesi, belki eşin de bunu düşünerek söylememiştir sana
Canım yaa doktorunu çok takdir ettim, boşuna prof olmamış demek ki... Bu son aylarımızda gerçekten en büyük ihtiyaç iyi ve bilgili bir doktor..
Tatlımm bu arada sen bu iş mevzusunu filan mı kafana takıyorsun? Ya da stres mi yaptın bişiye?
Benimde gerginken, sinirliyken karnım aynı senin anlattığın gibi oluyor, sonra geçiyor ama..
Hehehhh bazılarımız 40. haftada değill 38 den itibaren doğurcak tatlımm, ve ben de sanırım onların arasındayımm :18: Hakkat zıçtıkkk
ayyyy inşallah sağlıklıca yollarına devam ederler Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlere inşallah
doğum yapan bizen mi kızlar kasım annesimi yani erken doğummu şaşırdım:26:
Ben kurban kesmem artık bir deve doğuracağım :)
allah seniiiiiii :)
biz keseriz ama nasıl olcak bilmiyomya anemlerin kayınvalidelerinde olur kurbanları onlarda artık sonra ilgilenirler biz varkken :)
Bu kurban bayramının kurbanlıkları biziz bence.. bizi ince kıyım yapçaklarrrrr
Bu kurban bayramının kurbanlıkları biziz bence.. bizi ince kıyım yapçaklarrrrr
Olur canım bişekilde vekaleti verirsin kayınbabana o durur başında artık sen ya varsın ya yoksun
kız aynen bende de çarpıntı oluyor kan değerlerim düşmüş 2 katına çıkardı kan hapını
hoşgeldin tatlım nasılsın hamişlik nasıl giidyor sıkıntı yok değil mi
aynen öyle hizmet beklerlerd
sahiiiiiii cinsiyeti belli oldu muuuuuu
ayyy zaman azalmış sende de hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşalah...
.
bebelerimizz arife günü doğacak, benm eşimde arife günü doğmuşş
varsın yoksun Dderkenn
bebelerimizz arife günü doğacak, benm eşimde arife günü doğmuşş
varsın yoksun Dderkenn
Ewet canım bizden ama sık sık girmiyordu sercun adı
ayy ben bı dozu kullanaım ıkı doz gerı kalsınoff hıc sevmıom su elevıtle kan hapını hee
sabahta dedım bebe aspirini ner güzel mınık tatlı ve pembişş
hamdolsun canım hersey yolunda ıste bı çarpıntım var o kadar o da ıalcı ıcmeye baslaıdm bugun cok olmadı
gecer ınsallah sizin nası gıdıo agırlastınız ııce :) ay yatılmaz donulmez ateş basar :)
evet canım kızım olucak ınsallahhh :) hoş munire bana erkek dedıydı amaa :)
yarıaldık canım cok sukur bı bu kadar daha var ıste
ayy ben bı dozu kullanaım ıkı doz gerı kalsınoff hıc sevmıom su elevıtle kan hapını hee
sabahta dedım bebe aspirini ner güzel mınık tatlı ve pembişş
hamdolsun canım hersey yolunda ıste bı çarpıntım var o kadar o da ıalcı ıcmeye baslaıdm bugun cok olmadı
gecer ınsallah sizin nası gıdıo agırlastınız ııce :) ay yatılmaz donulmez ateş basar :)
evet canım kızım olucak ınsallahhh :) hoş munire bana erkek dedıydı amaa :)
yarıaldık canım cok sukur bı bu kadar daha var ıste
4399 . Sayfayı oku canım orda variyimi şimdi ikizimi oldu nezaman yaptı doğumu ayy ben heyecanlandım şimdi sen nereen alıyorsun haberini:26:
kızlar ya benim göğüslerim 5 gündür feci fena sızlıyor dokunulmuyor dokunsan yara olacak resmen o durumda.... ve sıvı gelmeye başladı.. sizde de var mı?
ayşecim hoşgeldinnnçok sevindim herseyin yolunda gitmesinee
minure banadaa erkek demiştiii
ayyyyy ne güzelllll kızçeee
minüre banada kız demişti tutmuyor onunkileri salla :)
banada elevit yapıyor bulantı
ayşecim hoşgeldinnnçok sevindim herseyin yolunda gitmesinee
minure banadaa erkek demiştiii
ayyyyy ne güzelllll kızçeee
minüre banada kız demişti tutmuyor onunkileri salla :)
banada elevit yapıyor bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?