günaydın kızlar bende uykusuz kalanlardanım gece 2 de yattım sabah 7 de kalk.Dün beşiğimiz kuruldu ama yeri yok ortada kaldı.Bizim evler sobalı onu oraya koysak yok buraya koysak yok bir de kavga ettik.gece 2 ye kadar ağla ağla .Hiçbir kadın benim gibi değilmiş olmazmış cart curt anlayışsız bir koca .Konuşmuyacam da sürtsün burnu az .Burcucum şekerimi ölçtürdüm aclık 85 sonra bir tane badem sekeri ve kahvaltı yaptım 136 sence düşecekmi hafta sonu dr randevusu var bakalım ne dıyecek?
günaydın kızlar bende uykusuz kalanlardanım gece 2 de yattım sabah 7 de kalk.Dün beşiğimiz kuruldu ama yeri yok ortada kaldı.Bizim evler sobalı onu oraya koysak yok buraya koysak yok bir de kavga ettik.gece 2 ye kadar ağla ağla .Hiçbir kadın benim gibi değilmiş olmazmış cart curt anlayışsız bir koca .Konuşmuyacam da sürtsün burnu az .Burcucum şekerimi ölçtürdüm aclık 85 sonra bir tane badem sekeri ve kahvaltı yaptım 136 sence düşecekmi hafta sonu dr randevusu var bakalım ne dıyecek?
Kıyamam, yazık eltine kuzum yaaKafasını koyduğu yerde uyuyordur artık
Biz de bugün daha iyiyiz kuzumm, dün akşam biraz sancım vardı ama dinlenince geçti. Bebiş içerde sağ boşluğumda toplanıyor ve sert sert dönüşler yapıyor tekmeler atıyor, o da sancı veriyorBi ara nefesim bile kesildi, doktora gidelim dedim eşime, kv. sağolsun bişi olmaz bişi olmaz normal bunlar diyince kaldık. Bir de 7 aylık doğurup ne etme de diyor Hey Allahım ne diyeyim yaa
Evvett teyzesiii, kızçe uykucu yaptı valla beni. Oysa ki ramazan boyunca 4-4,5 saatlik uykuyla durdum etkilenmedim pek, bayramdan beri başladı bu uykuculuk. Gerçi dediğin gibi kıpır kıpır içerden yoruyorlar bizi bebişler, dışarı çıktıklarında nasıl oalcaklar çok merak ediyorum :)))
Anlaşmanız da süppermiş valla, her baba kabul etmez alt temizlemeyi
Benim kocacığa desem, bezi poposu yerine başına bağlar bebişin o yüzden hiç çıkarmıyorum sesimi
Canım sıkma canını, biz hamileyiz diye alınganlaştık, duygusallaştık ama kocalarımız bizden daha fazla alıngan nedense. Sanki onlar hamileAlttan almaları gerekirken onlar bizden bekliyorlar. O yüzden hiç kendini de bebeğini de üzme çünkü stres çok etkiliyor, Allah korusun erken doğuma bile yol açar
selam canım, inşallah görürsün oğluşunun gül yüzünü. bekliyoruz haberleri :))
canım sağol, napayım bende de uyku yok, hep böyleydim zaten, uykusuz geceler beni zorlamayacak inşallah.
eşlerimiz en iyi bu işi yapabilir, bide lavinyanın dediği gibi gezdirirler uyutmak için bebişleri :)) bizimkinin daha nice orjinal fikirleri var, mesela geçen dedi ki burcu senin doğum iznin bitince ben yıllık iznimi kullanayım. neden dedim. neymiş ben işe başlayınca o bebeğe bakmaya başlayacakmışbende hiç bozmadım dedim ki yok ben doğurunca sen izin al beraber bakalım bebeğe, sen pratik yapmış olursun böylece geceleri rahat altını değiştirirsin
:))) he valla temiz yapacaklar diye gözleri diktikler bizim süt depolarına :))
Kıyamam, yazık eltine kuzum yaaKafasını koyduğu yerde uyuyordur artık
Biz de bugün daha iyiyiz kuzumm, dün akşam biraz sancım vardı ama dinlenince geçti. Bebiş içerde sağ boşluğumda toplanıyor ve sert sert dönüşler yapıyor tekmeler atıyor, o da sancı veriyorBi ara nefesim bile kesildi, doktora gidelim dedim eşime, kv. sağolsun bişi olmaz bişi olmaz normal bunlar diyince kaldık. Bir de 7 aylık doğurup ne etme de diyor Hey Allahım ne diyeyim yaa
Evvett teyzesiii, kızçe uykucu yaptı valla beni. Oysa ki ramazan boyunca 4-4,5 saatlik uykuyla durdum etkilenmedim pek, bayramdan beri başladı bu uykuculuk. Gerçi dediğin gibi kıpır kıpır içerden yoruyorlar bizi bebişler, dışarı çıktıklarında nasıl oalcaklar çok merak ediyorum :)))
Anlaşmanız da süppermiş valla, her baba kabul etmez alt temizlemeyi
Benim kocacığa desem, bezi poposu yerine başına bağlar bebişin o yüzden hiç çıkarmıyorum sesimi
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
ben gece uyuyamayanlardanım ama ben sinirden uyuyamadım gündüz birilerine kızdım gece baska birilerine kızdımbuda uykusuzluk yaptı galiba çünkü gece boyunca ya kabus gördüm yada beni kızdıranlarla kavga ettim
dün eşim bahçeye gitmişti ya beni bırakıp gittiği misafirler bir güzel hasat yapmışlarbirde kayınpeder bunların bahçe ortaklı çok istemeyin almayın diye tembihlemiş
sabah anneme anlatıyorum annem kızım yenen yere allah çok verir buğuzlanma diyor ama elimde değil
her fırsatta beni eşime kötüleyen kişiler bulemsu şöyle bulemsu böyle diyenler benim bahçeme giriyor tek aile için toplasalar neyse hepsi kendi için topluyor sanki ankaraya götürecek topladığını bahçe ürünü ankaraya götürelim demişler eşime.
kaldıkları yerde yedikleri yetmiyormuymuş dedim eşim ne yapıyım bulemsu dedi yüüzme bakıpda:26:
ufffffff.. valla kıskanmıyorum hamişler sadece beni kötüleyene beni eşime layık görmeyene bende bişeyi layık görmek istemiyorum
bir bayram gelene bahçeden olan kabak biber dağıttım ölmüşler ne beklere diye ama dün bizi keriz yerine koyan kişilere gidenler canımı çok sıktı çoook
bilseler valla gam yemem
biz yeni ayrıldık kaynanamdan bize geldi bu malum şahış benimde duvar saatim çok fazlaydı abimler her gittikleri yerden getirirlerdi bunlar birini istedi bende verdim akıllı bulemsu desinler diye bana salak kafam
2 ay sonra bir daha geldiler bir saat daha istediler o saat çok beğenilmiş biride onlardan istemiş biz onlara baska saat verecekmişiz
eşimde veremem dedi bizde ev bucağız dedi
sonra bu şahış tutmuş ankaraya gitmiş bulemsudan saat istedik vermedi bir saat kadar değerimiz yok demiş bu laf konyaya bile duyulmuş
kızı evlendi şal hediye yaptım beni düğüne bile çağırmadılar eşime gel dediler sadece eşimde beni çağırmadıkları için gitmedi ama gitmemesinde kötü olan kim oldu bilin bakalım
offffffffffff.. sabah sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın canlarımm
lavinyam gecen nasıldı ağrıların varmıydı gene
annesininbirtanesi güzel göbüşlü bayan seni maya gibi iyi kabardık senle ben göbek yarıştıracağız şekerim eşim bayramda resim çekmişti telefondan atabilirsem ekleyim de senle göbüş yarıştıralım
beysalım oğluşunu göreceksin demek haydi gözün aydın
burcummm dalgınlık başa bela ama bundan sonra az daha dikkat et güzelim allah esirgesin
esracım dün rahatsızmışsın nasıl oldun bakımmm
milonam sen uyku istemiyecende benmi isteyecem çok çalıştırıyorlar seni çok bayram bile bilmeden hemde
başka hangi hamiş var valla kaçırdığım varsa affetsin beni ben hepinizi seviyorummm
evet canım sadece canımın sıkıldığıyla kaldım ne yapalım:26:valla ya... uyuslar
alıştır kuzum yapsın öğret...
ay canım benim nasıl cacnını sıkmışlar... kıyamam... neyse sıkma canını kuzum olan olmuş... haklısın ama yapacak bişey yok.. eşinde haklı alana ne diyecek onların yüzsüzlüğü.... evet canım iyiyim 2 gündür... çok şükür.... sen nasıl oldun var mı ağrın sızın?
ben gece uyuyamayanlardanım ama ben sinirden uyuyamadım gündüz birilerine kızdım gece baska birilerine kızdımbuda uykusuzluk yaptı galiba çünkü gece boyunca ya kabus gördüm yada beni kızdıranlarla kavga ettim
dün eşim bahçeye gitmişti ya beni bırakıp gittiği misafirler bir güzel hasat yapmışlarbirde kayınpeder bunların bahçe ortaklı çok istemeyin almayın diye tembihlemiş
sabah anneme anlatıyorum annem kızım yenen yere allah çok verir buğuzlanma diyor ama elimde değil
her fırsatta beni eşime kötüleyen kişiler bulemsu şöyle bulemsu böyle diyenler benim bahçeme giriyor tek aile için toplasalar neyse hepsi kendi için topluyor sanki ankaraya götürecek topladığını bahçe ürünü ankaraya götürelim demişler eşime.
kaldıkları yerde yedikleri yetmiyormuymuş dedim eşim ne yapıyım bulemsu dedi yüüzme bakıpda:26:
ufffffff.. valla kıskanmıyorum hamişler sadece beni kötüleyene beni eşime layık görmeyene bende bişeyi layık görmek istemiyorum
bir bayram gelene bahçeden olan kabak biber dağıttım ölmüşler ne beklere diye ama dün bizi keriz yerine koyan kişilere gidenler canımı çok sıktı çoook
bilseler valla gam yemem
biz yeni ayrıldık kaynanamdan bize geldi bu malum şahış benimde duvar saatim çok fazlaydı abimler her gittikleri yerden getirirlerdi bunlar birini istedi bende verdim akıllı bulemsu desinler diye bana salak kafam
2 ay sonra bir daha geldiler bir saat daha istediler o saat çok beğenilmiş biride onlardan istemiş biz onlara baska saat verecekmişiz
sonra bu şahış tutmuş ankaraya gitmiş bulemsudan saat istedik vermedi bir saat kadar değerimiz yok demiş bu laf konyaya bile duyulmuş
kızı evlendi şal hediye yaptım beni düğüne bile çağırmadılar eşime gel dediler sadece eşimde beni çağırmadıkları için gitmedi ama gitmemesinde kötü olan kim oldu bilin bakalım
annesininbirtanesi güzel göbüşlü bayan seni maya gibi iyi kabardık senle ben göbek yarıştıracağız şekerim eşim bayramda resim çekmişti telefondan atabilirsem ekleyim de senle göbüş yarıştıralım
burcummm dalgınlık başa bela ama bundan sonra az daha dikkat et güzelim allah esirgesin
milonam sen uyku istemiyecende benmi isteyecem çok çalıştırıyorlar seni çok bayram bile bilmeden hemde
başka hangi hamiş var valla kaçırdığım varsa affetsin beni ben hepinizi seviyorummm
ya kızlar siz anakucağı puset falan aldınız mı erken mi daha?
günaydın canım. bu erkekler bizden daha hamile şekerim. geçen bizde ne diye kavga ettik biliyor musun evde iki çeşit tatlı vardı. ikiside iki kişilikti birini seçmemiz gerekiyordu. ben birini istedim o ötekini istedi. dedi ki ya niye bunu yemiyoruz benim canım çektiayol hamile olan benim, benim canımda bunu çekti, bunu yicez dedim. anca ikna oldu. anlamıyorlar anam, bizim hamileliğimiz onları geriyor. erkekler zorda kaldı mı herşeyi derler hiç üzülme. üzme bebişini sen ona odaklan canım.
açlık süper çıkmış , bir tane badem şekerinden o kadar çıkmaz canım. ben bayramda baya bir deneme yaptım. kahvaltıda çok karbonhidrat aldıysan o etkilemiştir. bir de 2 saat sonra mı ölçtün? arada başka bişi yedin mi?
ben karnıyarık hastasıyım dedim dur anne ben karnıyarık yiyeyim ama bir kepekli ekmekle bir karnıyarık yedim biraz da peynir 1 tanede badem şekeri 1 saat sonra komsu ölçtü 136 .İnan koca bayram geçti önumden ne tatlılar dedim hakim ol kendine ama inan insanın içi gidiyormuş
evet canım sadece canımın sıkıldığıyla kaldım ne yapalım:26:
maşallah diyelim o zaman sanainş ağrın olmaz bir daha canım gece ağrım çok fazlaydı vücut ağrısı fazlaydı başım çatlıyordu kollarım kopuyordu sanki eşime dedim beni bir okusana :26:ne okuyayım dedi 3 ihlas 1 fatiha olur mu cenazemiyim ben dedim güldü bana 7 defa sunları oku dedim o okurkende uyumuş kalmışım ama dinlenmişim
kız işin garibi ne biliyormusun bu şahıslar eşimin baba tarafından akrabaları ve bu şahışları kaynanamda 1 kaşık suda boğmak istiyorahhh canım benim, ne kadar ayıp yaptıkları, kendilerine tamam toplasınlarda başkasına nasıl toplayabilirler, sonuçta orada bir hakları yok. gelde sinir olma, o kadar haklısın ki. ben senin kalbini biliyorum çok bonkörsün ama bu resmen hırsızlık(( ayyy senin o kaynananı bir yolaydım bir rahatlayaydım.
meyve veren ağaç taşlanır hayatım, bunlar seni çekemiyor. sen karakter olarak gerçekten farklısın, o zihniyette değilsin, ayrı bir dünyadan gelmiş gibisin. bazen banada bunu hissettirirler o yüzden çok iyi anlıyorum.
yalnız anladığım, çok basit, cahil ve görgüsüz oldukları((
evet sabah fırını açık unuttum, Allah acıdı da aklıma bir şüphe çaktı
aldık canım, pusetli araba aldım ben. ana kucağı ayrıyetten almayacağım.
ben karnıyarık hastasıyım dedim dur anne ben karnıyarık yiyeyim ama bir kepekli ekmekle bir karnıyarık yedim biraz da peynir 1 tanede badem şekeri 1 saat sonra komsu ölçtü 136 .İnan koca bayram geçti önumden ne tatlılar dedim hakim ol kendine ama inan insanın içi gidiyormuş
bilseler valla gam yemem
günaydın canım. bu erkekler bizden daha hamile şekerim. geçen bizde ne diye kavga ettik biliyor musun evde iki çeşit tatlı vardı. ikiside iki kişilikti birini seçmemiz gerekiyordu. ben birini istedim o ötekini istedi. dedi ki ya niye bunu yemiyoruz benim canım çektiayol hamile olan benim, benim canımda bunu çekti, bunu yicez dedim. anca ikna oldu. anlamıyorlar anam, bizim hamileliğimiz onları geriyor. erkekler zorda kaldı mı herşeyi derler hiç üzülme. üzme bebişini sen ona odaklan canım.
açlık süper çıkmış , bir tane badem şekerinden o kadar çıkmaz canım. ben bayramda baya bir deneme yaptım. kahvaltıda çok karbonhidrat aldıysan o etkilemiştir. bir de 2 saat sonra mı ölçtün? arada başka bişi yedin mi?
:)))))) yinede biraz yükünü hafiflet canım, baştan alıştırdığın gibi gider, ben bazen yapabilecek olsamda ona yaptırırım. bizimkinin eli hamarattır, ince iş yapar, şahsen ona güveniyorum.
yok o anlamaz hamileymişsin falan stres olmayackmış inan aşeren kendisi dr diyet verdi ya bana o verdi 6 kg bence hamile o kesin benimkisi gaz:)
mısafırlerım ankaradan yola cıkmıslardır 3 saate gelırler en gec.anammm yemeklerımı yaptım duduklu tencerem dustu sapı kırıldı allahtan ıcı bostu klozetı temızlıyodum kapagı kırıldı elımde kaldı kocama dıom böle böle kırılmadık bısı kaldımı dıo.
sızınle sohbete geldım ama ınanın harfler gözumun önunden uçusuyorrr guzel kaynatıyosunuz ama katılamıcam sabah da bıraz mıdem bulanır gıbı oldu amcamlr gelene kadar ben dınleneyım hepınızı öpüyorum
Güle güle kullanın canım
nerden kaça ne model ne marka ya böyle bir topik açılmadı mı yardımcı olacak?
kız işin garibi ne biliyormusun bu şahıslar eşimin baba tarafından akrabaları ve bu şahışları kaynanamda 1 kaşık suda boğmak istiyor
dün kaynanm onların yanında değildi ve bayramda eşime dediki gönlüm yok oğlum gelmesinler toplamasınlar bahçemden dedi eşimde ne yapabileceksin anne babam veriyor işte dedi
bazen bakıyorumda kaynanam bunlar yüüznden bu kadar delü olmuş galiba diyorum
evet bunlar ve ben ayrı dünydan ayrı bir görgü ahlakından geçmişim şöyle baksam bu aile bana hiç olmaz derdim anneciğim çok dedi bende resti çektim sevdim evleneceğim dedim
eşimin yengesi ben yeni gelinken söylemişti bulemsu bunlar varya sümme haşa ufak dağları yaratmışlar herkeside önlerinde secde etsin diye bekliyorlar demişti aradan 10 sene geçti kadın haklıymış dedim sonunda
ama işte kara gözlümün hatırına yaşıyor gidiyorum allahtan kin tutmuyor unutuyorum
aman arkadaşım dikkat et rabbim hatırlatmış ama genede dikkat et veya eşine söyle evden çıkarken artık o kolacan etsin evi sıkıntılı bişey olmasın
mısafırlerım ankaradan yola cıkmıslardır 3 saate gelırler en gec.anammm yemeklerımı yaptım duduklu tencerem dustu sapı kırıldı allahtan ıcı bostu klozetı temızlıyodum kapagı kırıldı elımde kaldı kocama dıom böle böle kırılmadık bısı kaldımı dıo.
sızınle sohbete geldım ama ınanın harfler gözumun önunden uçusuyorrr guzel kaynatıyosunuz ama katılamıcam sabah da bıraz mıdem bulanır gıbı oldu amcamlr gelene kadar ben dınleneyım hepınızı öpüyorum
ay sormayın millet hamileyken kilo alır ben 75.9 dan 73 e düstüm bayramda verdikleri bu diyetten sevineyim mi üzüleyim mi hafta sonu drda belli olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?