cnmmmm demek sende ateş ölçuyodun heeeeeeeeeeeeeee
Saolasin canım ins isteyen arkadaşlarda tez zamanda ciksin izne
Yazık kıza ya 9 ay otasimadi sanki karninda
Canım hayırlı olsun dolabınız kırmızı renge bayılırım bizde oğluma araba yatak alacaktık ama evde yer yok birde diğer takımı yeşil uymuyordum zaten artık ılerde bakalım kısmet olursa
Bende ilk is hastane çantamızı hazırlığıma ondan sonra da ilk zaman giyeceği zihin takımlarını yıkarım nadilerini filan cok büyüklere bende girmeyecem
Saolasin canım kiyamam ins sisinde az kaldı hayırlısında
Canım bosversene ya cevreyi bende cok takarım insanlar bazen kötü niyetli söylemeseler de kırıcı olabiliyorlar farketmesin biz zaten hassasiznbende bu donemde baya sulu gözüm özellikle esimin hareketlerine karsı
Evet canım 10 günlük rapor aldım arkasına 32 haftalık iznime çıkılmam bakalım
canım gecmis olsun sende evde istirahat etsen artık aslında iyi olacak
canım bende oradan 1 kere alışveriş yaptı. Neyse 1 ayda geldi gecikme için cek bile yollamadılar ayrıca bidaha alışveriş yapmam ordan bende
Kizlar öğleden sonra herkes gelmiş ben yazdığımda bı miray vardı şimdi gecmisi bitiremedim valla
Öğlen yattım uyudum sonra kalkıp yemek yaptı, oğlum geldi sonra yemek yedik görümcemler geldi arkasına batmamda görüşememistik ilk gunüm böyle gecti yarinda hediye ismiyle ilgilenecek ins bende cumaya göndermek istiyorum
canım ben 2 ay ölçtüm daha dgrusu ölçmeye calıstım
ilk ay dil altından oldugunu bilmiyordum ben koltuk altından ölçuyordum hep dusuk cıkıyordu son ayda denedim ölçtüm ve hamile oldugumu öğrendim şükürrrr
eee sen ölçüypordun ben seni neden görmedim :44:
ben 3 ay ölçtu cnm benım ay negunlşerdı hersabah bı heyecanla uyanmak falan son ayda ban tablom bebgı ışret etmıştı ve cıktı
ay every vardı orda haırlıyomusun oda hamıle cok sevındım cnm
hatırlamazmıyımay hamd olsun cok bekkledi yardımcı oldu inşAllah heppimiz gzelce kucagımıza alırız
canım nst ne oluyor :26: ne zaman sık sık kontrollere baslanıyor canımız acıyor mu sen bilirsin
ay cnm benım bugun kk dan bı arkadaşımda sordu 8 aylık olunca gırılıyo 8 ayda 10 yada 15 gunde cagırıyo dr
ama ben hıc nst ye gırmeden doğum yaptttım nasıl bışey oldugunu bılmıyorum ama can yakan bıey degıl bebgın kalp atışına bıde sancı varmı dıye bakılıyıo
sanırımm ben dırek sezeryan olacagımdanmı bakılmadı bılmıyorum
canım ben 2 ay ölçtüm daha dgrusu ölçmeye calıstım
ilk ay dil altından oldugunu bilmiyordum ben koltuk altından ölçuyordum hep dusuk cıkıyordu son ayda denedim ölçtüm ve hamile oldugumu öğrendim şükürrrr
eee sen ölçüypordun ben seni neden görmedim :44:
beni hatırladın mı peki ateş ölçmeden ben tam ateş ölçmeyi öğrenmiştim kiiiiii en ümitsiz oluğum ay hamiş oluğumu öğrenim Allahım herşeyin hayırlısını versin zamanını o ayarlıyor... EVERYCİM banada msj attı nasıl mutluyum moralim çok iyi duyuğumdan beri arısı tüm isteyenlere
beni hatırladın mı peki ateş ölçmeden ben tam ateş ölçmeyi öğrenmiştim kiiiiii en ümitsiz oluğum ay hamiş oluğumu öğrenim Allahım herşeyin hayırlısını versin zamanını o ayarlıyor... EVERYCİM banada msj attı nasıl mutluyum moralim çok iyi duyuğumdan beri arısı tüm isteyenlere
Canım hayırlı olsun dolabınız kırmızı renge bayılırım bizde oğluma araba yatak alacaktık ama evde yer yok birde diğer takımı yeşil uymuyordum zaten artık ılerde bakalım kısmet olursa
Bende ilk is hastane çantamızı hazırlığıma ondan sonra da ilk zaman giyeceği zihin takımlarını yıkarım nadilerini filan cok büyüklere bende girmeyecem
hatırlamazmıyımay hamd olsun cok bekkledi yardımcı oldu inşAllah heppimiz gzelce kucagımıza alırız
canım nst ne oluyor :26: ne zaman sık sık kontrollere baslanıyor canımız acıyor mu sen bilirsin
ay inşAllah şekercimde bende tuylenme arttı yaa sivilcelenmedee:18:
bide daha çok acıyor sanki
arcakımmm burdasın nasılsın caımmm
Kusura bakma canım gecmisi okuyordum kalanınışekercim gözün aydın izine mi çıktın
artık geceleri de görüşürüz senleee
yıllık izinde mi aldın 2 hafta erken cıkmıssın gibi
ben senı hatırlıyorum cnm aynı dönemdeydık hatta ay evry banada cok yardımcı oldu sagolsun ay ben ıkız dıye duşunuyrum bı hafat kala cıft cıgı ve 4 5 gunde degerı 20 den 230 a cıkmış
nitcim hoşgeldinnnn
bebişin dolabı hayırlı olsun çok guzel düşünmüşsünüzzzz
Hoşbulduk şekerimmm,sağol teyzesi valla şimdi iş yıkama ve ütüleme de :))
Hoşbulduk şekerimmm,sağol teyzesi valla şimdi iş yıkama ve ütüleme de :))
bebişler inşallah doğunca nolucak hergün yıka as kurut ütüle ayyyyyyyyy yerim ben onun küçük donlarını yerimmmmmmm....
sen şimdiden hazırlan cnm pipiloşun masallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?