2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet canım, ilk günden ver bebeği kucağına. zaten onun güzelliğini görünce yanından ayrılmak istemeyecek.

ayyy çok güldüm valla. eşin kendini hamilede görmüş ya pess :)))))) gerçekten bizden hamişler.

kocaları çekiştirmekten iş yapamadım ayol. yarım günüm gitti. ben çalışmaya geçiyorum. çokkk işim var. ama ara ara bakarım mutlaka. görüşürüzzz

canımm yine üzmüşler seni..hiç kıyamadımm

kız öylee oldu valla mayalandık..puf böreği gibi şiştik resmennn koy şekerim resmini bekliyoruzz sabırsızlıklaaaa

ya kızlar siz anakucağı puset falan aldınız mı erken mi daha?

aldım canım ben..pusetli bebek arabası aldık...travel sistem olanlardan...ekstradan ana kucagı almayı düşünmüyorum şimdilik...

şunu aldık...çokda uyguna geldi..350tlye aldık...markası baby max montero

güle güle kullanın
500 olmuş fiyatı ben de aynı şekılde ıkılı travel dusunuyorum bakalım hayırlısı

arkadaşlar selamm

bizde bugün şeker yüklememizi yaptırdık pazartesi muayeneye gideceğiz inşallah sonuçlarımız güzel olur

bebek arabamızı da hallettik cybex aldık anakucağı+araba şeklinde

arkadaşlar selamm

bizde bugün şeker yüklememizi yaptırdık pazartesi muayeneye gideceğiz inşallah sonuçlarımız güzel olur

canım kaça aldın arabayı paylaşsana nasıl bipşey?

araştırdın da mı aldın gezerken hıoşuna mı gitti?

canım kaça aldın arabayı paylaşsana nasıl bipşey?

araştırdın da mı aldın gezerken hıoşuna mı gitti?

1-2 kez dolaştık fazla değil, satıcıların anlattıkları özellikler hoşumuza gitti, puset ve alman markası, üzerine ilk 6 ay ana kucağı takıyorsunuz. bu linkte kırmızısını görüyorsunuz, biz baya bi dükkan araştırdık turkuaz rengini bulduk aldık, anakucağı ile birlikte 900 tl. henüz kullanmadık ama şimdilik seçimimizden memnunuz.

Cybex Callisto Bebek Arabası - e-bebek.com

turkuaz rengini gördüm linki burda

http://leomio.com/urun/cybex-callisto-bebek-arabasi-turkuaz/

Son düzenleme:
Selam fıstıklar nabersiniz?

Bende sıcaktan uyuyamadım bu gece pek,aslında acaip uykum vardı yatılı misafirim de vardı dün gece..Vantilatör yatak odamızda saatini kuruyorum tak diye kapanıyo 60 dk.sonra bende uyanıyorum sıcak diye yatamıyorum.

Neyse alışmak lazım uykusuz gecelere..

Bu arada bugün dr'umuza gidicez oğluşumu görücem ablam smear aldırmıştı hem onun sonuçlarını alıcaz hem de bebişimi göreyim dedim,kendi dr um gelmiş izinden...ay kızlar genital bölge temizliği yaptım ayna karşısında ay çok komik yaaa

anneler ben yavaştan ağırlaşmaya başladım ayakta kaldığımda başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor ter boşalıyor snki sizde de oluyor mu?

şu bebek şekeri işini de hallsetsek daha fazla ağırlaşmadan ne olur bana bi kaç güzel öneri verin?? nerden bakabilirim nerede seçenek çoktur? öneri marka model fikir?

bir de hastane kapı süsü almak lazım sanırım orjinal fikirleriniz var mı bunun için?

başka gerekli bişi var mı?

Son düzenleme:

Aynen canım özellikle mutfakta falan yemekle uğraşınca sıcaklayınca bende de derman kalmıyor.

Bebek şekeri işini ben eminönü'nden halletmeyi düşünüyorum.tanesi 1 liraya harika magnetler,şekerler var havuzlu han da sepetiyle birlikte..

Selam kızlar biz geldik...
Bayram tatilini birleştirdik pazartesiye kadar evdeyiz sözüm ona dinleniyoruz
Annem bizdeydi kadın camlarımı sildi, dip tırnak temizledi evimi bana bişey yaptırmadı ama o iş yaparken ben rahat edemedim tabi peşinde gezinirken çok yoruldum, dünde kapalı çarşıya gittik oğluma uyku seti aldık çok güzellerr
En kısa zamanda resmini çekip koyucam.. Birde bir mağaza buldum gecelik için farklı ve güzel modelleri var, fakat mağaza sahibi şuan tam ara seezon alma dedi bana kartını verdi önümüzdeki ay gidip yeni modellerden alıcam ama çok güzeller malları var.. Çizgileri çok farklı anane modeli gibi değiller

Canım ben baktım dün kapı süsü, şekeri gibi şeyler ama şanssızlığım mağazanın kapalı olmasıydı vitrinden gördüm çok güzel modeller vardı tekrar gidip bakıcam..

Birde senin şu ani ter boşalman tansiyondan olabilirmi ? hiç takip ediyormusun tansiyonunu ? ben çok yorulmayınca olmuyor bende ..

Son düzenleme:
arkadaşlar selamm

güle güle kullan canım...

valla kendin yapabildiysen helal olsun sana....

bende bu hafta ya da haftaya halletmek istiyorum bebek şekerini... kapı süsü yapmayacağım hastane zaten süslü oda veriyor...

nerden baktın semt şehir mağaza ismi :)

bende havuzluhanda buldum bir mağaza 2. katta.. Ama kapalıydı cuma günü açacakmış vitrini güzeldi... Kalanını pek beğenmedim ben

ohh valla tatildesin temizliğin yapılmış mis gibi kuzum ne kadar şanslısın:) cicileri artık tamamlıyoruz ha şaka maka geliyor civcivlerimiz....

saatlerce yürüsem birşey olmuyor ama bir mağazaya gidip bir elbise bakarken ya da herhangi bir sebeple ayakta dikilirken oluyor bu ter boşalması, bilmiyorum tansiyonum genelde 10 a 7 - 9 6 civarlarında seyretti başından beri... pazartesi muayenem var tekrar ölçtürürüm

bende havuzluhanda buldum bir mağaza 2. katta.. Ama kapalıydı cuma günü açacakmış vitrini güzeldi... Kalanını pek beğenmedim ben

Canım öncelikle hoşgeldin,doğum iznine ne zaman çıkıyorsun peki?
Evet yaa orda 2-3 mağaza gördüm gittim hatta hoşuma gitti bi kaç model ordan alıcam galiba..

valla kendin yapabildiysen helal olsun sana....

ama ben ağda yapmıyorum canım yaa,cırt cırt 2 dk.da 1 kere yapmıştım ilk ve son oldu o :)))

saol canım bende eminönüye gitmeyi düşünüyordum demek direkt havuzluhanı bulmalıyım

bende dedim nasıl yapıyor? canım ben ağdasız rahat edemem hemen ağdacıya gidiyorum 5 dakka bile sürmüyor valla çok rahat oluyor

ohh valla tatildesin temizliğin yapılmış mis gibi kuzum ne kadar şanslısın:) cicileri artık tamamlıyoruz ha şaka maka geliyor civcivlerimiz....

Sorma canım yaa...
Annem sağolsun oda olmasa ne yaparım bilmiyorum kadın 3 günde çekip çevirdi evi allah razı olsun

Tamamlandı sayılır tek eksiği buhar makinesi kaldı onuda senin tavsiyenle tefal alıcaz.. Eşimde tefal'i beğendi ama ilginçtir adam aynı gecelikçi gibi satmadı bize.. 15 gün sonra gelin kampanya başlayacak dedi

Artık zaman azaldı 7. ay bitmek üzere gibi bişey hastaneye götüreceğimiz kıyafetlerini yıkadık ütüledik kilitli poşet alıp çantamıza koyucaz, onuda annem halletti.. Allah başımdan eksik etmesin kadın çok yoruldu ama benimde işlerimin üstesinden geldi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…