Off bitanem benim yaa( Bu insanların hiç mi Allah korkusu yok,nedir bu açgözlük, gıybet düşkünlüğü anlamadım ki, baksan hepsi de namazında niyazındadır
Ben de dün sen gitmedin en azından başın rahat olur diye sevinmiştim, ama yine de rahat durmamışlar uzaktan bile yetmişler canını sıkmaya.eşine de kızma,almayın dese bile anlattıklarından anladığım kadarıyla yine sen tembihledi olurdun arkandan yine konuşulurdu... Sevaba sen giriyorsun işte boşver gerisini, Allahım onların bahçeden aldıklarının kat kat fazlasını vericek size anneciğin çok haklı tatlım
Benimki de ince işi çok güzel yapar tatlım da ne bileyim, o kadar bebek görmeye gittik sanki korkuyo, çok panik oluyor.
Ama lavinyam da sen de çok haklısınız canım nasıl alıştırırsak öyle giderler. İlk günden vermek lazım kucaklarına baba olduklarının farkına varsınlar iyice
Bir de benim kocacığın çalışma şartları çok rahat ya (bi hafta iki gün, bi hafta 4 gün çalışıyor), boş günlerinde abisinin restoranına yardıma gidiyor,,, geçenlerde kesin tavrımı koydum, bebek olunca gidemezsin öyle, bana yardımcı olacaksın dedim. Burun kırın etti ama mecbur. Tek başına yapmıyoruz bebişi sonuçta
He hehh erkekler işte, hepsi aynı inan ki.
Geçenlerde benim kocacık rüyasında benimle konuşuyor ne dese beğenirsiniz?
"Ama bebek benim karnımdayken sendeki gibi hareketli değildi ki, neden böyle oldu acaba??"
gül gül öldüm, yatarken karnımda bebişin hareketlerini dinlemişti o gece, etkisiyle böyle bi rüya gördü demek ki. İşte en güzel kanıt bizden daha çok hamiş onlar
Puset ya da araba da almadım ben tatlım, abim söz verdi onu bekliyoruz, ama alan arkadaşlar var. Bence son ayda da alabilirsin canım evin küçükse şimdiden yer kaplamaz
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
ben gece uyuyamayanlardanım ama ben sinirden uyuyamadım gündüz birilerine kızdım gece baska birilerine kızdımbuda uykusuzluk yaptı galiba çünkü gece boyunca ya kabus gördüm yada beni kızdıranlarla kavga ettim
dün eşim bahçeye gitmişti ya beni bırakıp gittiği misafirler bir güzel hasat yapmışlarbirde kayınpeder bunların bahçe ortaklı çok istemeyin almayın diye tembihlemiş
sabah anneme anlatıyorum annem kızım yenen yere allah çok verir buğuzlanma diyor ama elimde değil
her fırsatta beni eşime kötüleyen kişiler bulemsu şöyle bulemsu böyle diyenler benim bahçeme giriyor tek aile için toplasalar neyse hepsi kendi için topluyor sanki ankaraya götürecek topladığını bahçe ürünü ankaraya götürelim demişler eşime.
kaldıkları yerde yedikleri yetmiyormuymuş dedim eşim ne yapıyım bulemsu dedi yüüzme bakıpda:26:
ufffffff.. valla kıskanmıyorum hamişler sadece beni kötüleyene beni eşime layık görmeyene bende bişeyi layık görmek istemiyorum
bir bayram gelene bahçeden olan kabak biber dağıttım ölmüşler ne beklere diye ama dün bizi keriz yerine koyan kişilere gidenler canımı çok sıktı çoook
bilseler valla gam yemem
biz yeni ayrıldık kaynanamdan bize geldi bu malum şahış benimde duvar saatim çok fazlaydı abimler her gittikleri yerden getirirlerdi bunlar birini istedi bende verdim akıllı bulemsu desinler diye bana salak kafam
2 ay sonra bir daha geldiler bir saat daha istediler o saat çok beğenilmiş biride onlardan istemiş biz onlara baska saat verecekmişiz
eşimde veremem dedi bizde ev bucağız dedi
sonra bu şahış tutmuş ankaraya gitmiş bulemsudan saat istedik vermedi bir saat kadar değerimiz yok demiş bu laf konyaya bile duyulmuş
kızı evlendi şal hediye yaptım beni düğüne bile çağırmadılar eşime gel dediler sadece eşimde beni çağırmadıkları için gitmedi ama gitmemesinde kötü olan kim oldu bilin bakalım
offffffffffff.. sabah sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın canlarımm
lavinyam gecen nasıldı ağrıların varmıydı gene
annesininbirtanesi güzel göbüşlü bayan seni maya gibi iyi kabardık senle ben göbek yarıştıracağız şekerim eşim bayramda resim çekmişti telefondan atabilirsem ekleyim de senle göbüş yarıştıralım
beysalım oğluşunu göreceksin demek haydi gözün aydın
burcummm dalgınlık başa bela ama bundan sonra az daha dikkat et güzelim allah esirgesin
esracım dün rahatsızmışsın nasıl oldun bakımmm
milonam sen uyku istemiyecende benmi isteyecem çok çalıştırıyorlar seni çok bayram bile bilmeden hemde
başka hangi hamiş var valla kaçırdığım varsa affetsin beni ben hepinizi seviyorummm
ya kızlar siz anakucağı puset falan aldınız mı erken mi daha?
güle güle kullanıncanımm yine üzmüşler seni..hiç kıyamadımm
kız öylee oldu valla mayalandık..puf böreği gibi şiştik resmennnkoy şekerim resmini bekliyoruzz sabırsızlıklaaaa
aldım canım ben..pusetli bebek arabası aldık...travel sistem olanlardan...ekstradan ana kucagı almayı düşünmüyorum şimdilik...
şunu aldık...çokda uyguna geldi..350tlye aldık...markası baby max montero
Eki Görüntüle 494195
arkadaşlar selamm
bizde bugün şeker yüklememizi yaptırdık pazartesi muayeneye gideceğiz inşallah sonuçlarımız güzel olur
bebek arabamızı da hallettik cybex aldık anakucağı+araba şeklinde
canım kaça aldın arabayı paylaşsana nasıl bipşey?
araştırdın da mı aldın gezerken hıoşuna mı gitti?
anneler ben yavaştan ağırlaşmaya başladım ayakta kaldığımda başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor ter bşlaıyor snki sizde de oluyor mu?
şu bebek şekeri işini de hallsetsek daha fazla ağırlaşmadan ne olur bana bi kaç güzel öneri verin?? nerden bakabilirim nerede seçenek çoktur? öneri marka model fikir?
bir de kapı süsü almak lazım sanırım orjinal fikilreirniz var mı bunun için?
başka gerekli bişi var mı?
anneler ben yavaştan ağırlaşmaya başladım ayakta kaldığımda başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor ter bşlaıyor snki sizde de oluyor mu?
şu bebek şekeri işini de hallsetsek daha fazla ağırlaşmadan ne olur bana bi kaç güzel öneri verin?? nerden bakabilirim nerede seçenek çoktur? öneri marka model fikir?
bir de kapı süsü almak lazım sanırım orjinal fikilreirniz var mı bunun için?
arkadaşlar selamm
bizde bugün şeker yüklememizi yaptırdık pazartesi muayeneye gideceğiz inşallah sonuçlarımız güzel olur
bebek arabamızı da hallettik cybex aldık anakucağı+araba şeklinde
Selam fıstıklar nabersiniz?
Bende sıcaktan uyuyamadım bu gece pek,aslında acaip uykum vardı yatılı misafirim de vardı dün gece..Vantilatör yatak odamızda saatini kuruyorum tak diye kapanıyo 60 dk.sonra bende uyanıyorum sıcak diye yatamıyorum.
Neyse alışmak lazım uykusuz gecelere..
Bu arada bugün dr'umuza gidicez oğluşumu görücem ablam smear aldırmıştı hem onun sonuçlarını alıcaz hem de bebişimi göreyim dedim,kendi dr um gelmiş izinden...ay kızlar genital bölge temizliği yaptım ayna karşısında ay çok komik yaaa
anneler ben yavaştan ağırlaşmaya başladım ayakta kaldığımda başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor ter boşalıyor snki sizde de oluyor mu?
bir de hastane kapı süsü almak lazım sanırım orjinal fikirleriniz var mı bunun için?
Selam kızlar biz geldik...
Bayram tatilini birleştirdik pazartesiye kadar evdeyiz sözüm ona dinleniyoruz
Annem bizdeydi kadın camlarımı sildi, dip tırnak temizledi evimi bana bişey yaptırmadı ama o iş yaparken ben rahat edemedim tabi peşinde gezinirken çok yoruldum, dünde kapalı çarşıya gittik oğluma uyku seti aldık çok güzellerr
En kısa zamanda resmini çekip koyucam.. Birde bir mağaza buldum gecelik için farklı ve güzel modelleri var, fakat mağaza sahibi şuan tam ara seezon alma dedi bana kartını verdi önümüzdeki ay gidip yeni modellerden alıcam ama çok güzeller malları var.. Çizgileri çok farklı anane modeli gibi değiller
Canım ben baktım dün kapı süsü, şekeri gibi şeyler ama şanssızlığım mağazanın kapalı olmasıydı vitrinden gördüm çok güzel modeller vardı tekrar gidip bakıcam..
Aynen canım özellikle mutfakta falan yemekle uğraşınca sıcaklayınca bende de derman kalmıyor.
Bebek şekeri işini ben eminönü'nden halletmeyi düşünüyorum.tanesi 1 liraya harika magnetler,şekerler var havuzlu han da sepetiyle birlikte..
Annem bizdeydi kadın camlarımı sildi, dip tırnak temizledi evimi bana bişey yaptırmadı ama o iş yaparken ben rahat edemedim tabi peşinde gezinirken çok yoruldum, dünde kapalı çarşıya gittik oğluma uyku seti aldık çok güzellerr
En kısa zamanda resmini çekip koyucam.. Birde bir mağaza buldum gecelik için farklı ve güzel modelleri var, fakat mağaza sahibi şuan tam ara seezon alma dedi bana kartını verdi önümüzdeki ay gidip yeni modellerden alıcam ama çok güzeller malları var.. Çizgileri çok farklı anane modeli gibi değiller
Canım ben baktım dün kapı süsü, şekeri gibi şeyler ama şanssızlığım mağazanın kapalı olmasıydı vitrinden gördüm çok güzel modeller vardı tekrar gidip bakıcam..
Birde senin şu ani ter boşalman tansiyondan olabilirmi ? hiç takip ediyormusun tansiyonunu ? ben çok yorulmayınca olmuyor bende ..
Birde senin şu ani ter boşalman tansiyondan olabilirmi ? hiç takip ediyormusun tansiyonunu ? ben çok yorulmayınca olmuyor bende ..
bende havuzluhanda buldum bir mağaza 2. katta.. Ama kapalıydı cuma günü açacakmış vitrini güzeldi... Kalanını pek beğenmedim ben
valla kendin yapabildiysen helal olsun sana....
Aynen canım özellikle mutfakta falan yemekle uğraşınca sıcaklayınca bende de derman kalmıyor.
Bebek şekeri işini ben eminönü'nden halletmeyi düşünüyorum.tanesi 1 liraya harika magnetler,şekerler var havuzlu han da sepetiyle birlikte..
Canım öncelikle hoşgeldin,doğum iznine ne zaman çıkıyorsun peki?
Evet yaa orda 2-3 mağaza gördüm gittim hatta hoşuma gitti bi kaç model ordan alıcam galiba..
ama ben ağda yapmıyorum canım yaa,cırt cırt 2 dk.da1 kere yapmıştım ilk ve son oldu o :)))
ohh valla tatildesin temizliğin yapılmış mis gibi kuzum ne kadar şanslısın:) cicileri artık tamamlıyoruz ha şaka maka geliyor civcivlerimiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?