2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar bende bugun doktora gıttım. hersey yolundaymış çok şükür bebeğin başı hala yukarda ama benım ılk gebelıgımdede 8. ayın sonunda önmüştü aşagıya...aynı seyı yasayanlar korkmasın yani gayet normal dedı doktor zaten.ama bende cok kabızlık var ya (( duphlac kullanınca duzelıyo artık öyle ıdare edıcem bı zararı yokmus bıldıgım kadarıyla. ayy ne zorluklarla taşıyoruz yaa inşallah Rabbim mükafatını verir
bebek kıyafetlerını yıkamak ıcın dah erken degılmı yahu valla buraya gırıp okuyup okuyup gaza gelıyorum acele edıyorum:)alısverısıde öyle yaptım aylar oncesınden

yaa şöle bı uyku hapı alıp 24 saat uyumak ıstıyorummm bıktım hergun 4-5 saatlık uykuyla durmaktan ılk aylarda da aksam yatıp sabah 7de uyanıyodum ama ögle uykularıyla tamamlıyodum ıhtıyacımı sımdı ya gece 3te 4 te uyuyp 7-8de kalkıyorum yada 12de uyuyup-4de 5te kalkıyorummm

bebegım ne yaptıysan hormonlarıma lutfen duzeltırmısın:))

bugun yatılı mısafırlerım gelıyor amcamlar.daha ne yemek yaptm ne temızlık.

herkeslere gunaydınnn

gunaydın anneler ve bebısler sole bı baktım herkes bebıslerın kıyafetını yıkamaya baslamıs ben daha hıc bıse almadım bıle esım aldırmıo eylulde 7 ay bıtınce alcakmısız ya uffff

Günaydın annecikler uyku tutmuyor bugün tahlil sonuçların alıcağız inş birşey çıkmaz dua edin ne olur.Tansiyonumuz şimdilik normal ama insan gene de korkuyor preeklampsi diyecek diye,erken doğum der diye of dua edin inşallah güzel haberlerle gelelim öptm hepinizi küçük melekleride...

gunaydın anneler ve bebısler sole bı baktım herkes bebıslerın kıyafetını yıkamaya baslamıs ben daha hıc bıse almadım bıle esım aldırmıo eylulde 7 ay bıtınce alcakmısız ya uffff

:)) cnmm zaten sana tavsıyem cok kıyafet almaman 0-3 ay arası 3 hastane cıkısı al hepsını 10lu set halınde alma bence gereksız-3 tane patıklı alt 3tane patıksız alt bıkac 3 tulum bıkac parca ust al aynı sayılarda bıde 3-6 ay arası kıyafet al baya bı ıdare eder senı sonra ıhtıyac halınde alırsın okadar cok duyuyorum kı hıc gıyılmeden buyuyen bebeklerı:)) yetıstırırsın merak etme

gnydn cnm benm tansyonumda normal ama doktorum cok korkyo preeklapsiden hadı melegını gör gel bakalım

mervem günaydın..keşke ben sana uykumdan biraz yollayabilsem...gece 12de yatıyorum sabah 7de zor açıyorum gözümüü bıraksalar 10-11'e kadar uyuyacam yani o derece...

sakın yorma kendini..gelenler yabancı değilmiş nasılsa...emi kuzucum?

ben de aynı durumdayım kuzum ve benimki 4-5 gibi acıkıyor tekmeliye tekmeliye kaldırıyo yemek yiyoruz öyle yatıyoruz

günaydın canım bir an önce al ve hazırla eşyalarını canım zaman daraldı ne olacağı belli olmaz....

günaydın canım.. olumlu düşün bir rahat ol bakalım inşallah güzel olacak her şey....

fıstıklar günaydın nasılsınız bugün?

fıstıklar günaydın nasılsınız bugün?

günaydın herkese....
nasılsınız???

günaydınn canlarım...kahvaltımızı yaptık kızımla...koltugumuza yaslandık..ayakları masanın altındaki bilgisayar kasasının üstüne uzattıkkk oturuyoruzz öyle...haftasonu hayırlısıylaa gelsedee bi uyusaydıkk dün akşam kızımmm pek bi hareketliydi...ilk kez içim ürperdi kızçem içerdeee kıpır kıpır ettikçe...babamızz taa diğer kanepeden gördü kızımın hareket ettiğini maşallahhh yavrumaaaaaaaaaa
bu akşam arkadaşımın kınası var oraya gidicemm...

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/519273-2012-kasim-annelerinin-tatli-gobusleri-33.html

buda dünkü göbüşümmm:)))

Günaydınn :)
Mervecim sanırım erkek anneleri daha az uyuyor, daha enerjik oluyorlar. Çünkü hilalin de dediği gibiyim ben de şu sıralar, çok yorgun hissediyorum kendimi, 12 gibi yatıyorum ve 7-7.30 da halen uykumu alamamış oluyorum Aslında sen daha şanslısın bizden bebiş doğduğunda çok uyku aramayacaksın zaten alışık olacaksın uykusuzluğa

Hemşommm güzel hemşomm günaydınnn
Bu uykuculuğumuz keşke bebişlerimize de yansısa da çok zorlamasalar bizi. Ya da gece uyusunlar bi kez uyansınlar, gündüz uyanık kalsınlar.. Ne güzel olurdu kii

Günaydın tatlımm

günaydın herkese....
nasılsınız???

Günaydın fıstığımmm, nerelerdesin sen bakiiimmm???

günaydın mirayımm...canımm benimm

ahh ahh inşallahh kuzum yaa dua edelimde öylee olsunlar...:26: eltimin kızı tam bi gece kuşu meselaa, sabah 5e kadar oturuyor..öğlene kadar uyuyorr:18: anne hiç gece uykusu alamıyor, gündüzde gelen giden oluyor yine uyuyamıyorr kafayı yemek üzere yazık kızcagızz
sen nasılsın canımm? kızçen napıyonn? kıpırr kıpır danslar ediyormu içerdee?

Günaydın kızlar, tatlı bebişler.

dünkü yorgunluğumuzu attık çok şükür. yoğun bir gün bizi bekliyor :)))

sabah erken kalkıp eşimin arkadaşlarına kahvaltılık fırında birşeyler pişirdim, sonra kaplara yerleştirdim, beraber çıktık. yolda aklıma geldi acaba fırını açık mı bıraktım diye. eşimi aradım söyledim. yoldan döndü yazık (( meğer açık kalmış fırın (( çok dalgınım çokkk

:)))) düzelt bakayım ananın hormonlarını günaydın canım. aman ya uyku iyi bişi değil ben hiç sevmem uyumayı. Allahtan bebiş bende uyku yapmadı.

7. ayın bitmesine ne kaldı ki, başlayın artık çünkü zor oluyor bu aydan sonra çarşı pazar gezmek.

güzel haberlerle gelirsin inşallah, içini ferah tut.

uykucu seniiiii, fotonu çok beğendim.

günaydın canım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

günaydın herkese....
nasılsınız???

günaydın canım.

bir uykucuda burada :))) bebişler çok kıpraşık, galiba geceleri uyutmayacaklar bizi.

biz eşimle zorda olsa anlaşma yaptık, gece bebek huysuzlaşınca o altını temizlicek ben uyucam , acıkınca ben emzircem o uyuyacak. ama beyfendiyi zor ikna ettik neymiş onun yaptığı iş pis işmiş, bir tanesini ona mı versem ne yapsam acaba? başka ne iş yapacaktı ki sanki

Son düzenleme:

günaydın canım haklısın ya dalgınlık fena halde hepimizde... anlaşmaya bayıldım valla çok güzelmiş:) evet memeleri bölüşelim eşlerle benimkide diyor ben bişey yapamam memeler sende diye ben de altını değiştir gezdir dedim.. :)

günaydın herkese....
nasılsınız???

günaydın kuzular fıstıklar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz evde olunca yazamadm bugün doktor amcamızla buluşacaz 4 boyutlu ultrasonda umarım oğluşum gösterir yüzünü bize saat 12 de randevumuz dönünce yazarum kızlar

maşallahh benim hamarat arkadaşıma...ben sabah gözümü açamıyorum uykudan sen sabah erkende kalkıpp bişeyler hazırlıyorsun..alkışşlarım sana geliyorr burcummm güzelimm

mirayla ben pek uykucuyuzz anacım bilmem nolcak bizim halimizz:44:

eşinle yaptıgın pazarlıgaa bayıldım...ehh yanii başka bi fonksiyonu varmıki babaların özellikle geceleri

günaydın canım inşallah gösterir foto istiyoruz annesi:)

günaydın kızlar bende uykusuz kalanlardanım gece 2 de yattım sabah 7 de kalk.Dün beşiğimiz kuruldu ama yeri yok ortada kaldı.Bizim evler sobalı onu oraya koysak yok buraya koysak yok bir de kavga ettik.gece 2 ye kadar ağla ağla .Hiçbir kadın benim gibi değilmiş olmazmış cart curt anlayışsız bir koca .Konuşmuyacam da sürtsün burnu az .Burcucum şekerimi ölçtürdüm aclık 85 sonra bir tane badem sekeri ve kahvaltı yaptım 136 sence düşecekmi hafta sonu dr randevusu var bakalım ne dıyecek?

selam canım, inşallah görürsün oğluşunun gül yüzünü. bekliyoruz haberleri :))

canım sağol, napayım bende de uyku yok, hep böyleydim zaten, uykusuz geceler beni zorlamayacak inşallah.

eşlerimiz en iyi bu işi yapabilir, bide lavinyanın dediği gibi gezdirirler uyutmak için bebişleri :)) bizimkinin daha nice orjinal fikirleri var, mesela geçen dedi ki burcu senin doğum iznin bitince ben yıllık iznimi kullanayım. neden dedim. neymiş ben işe başlayınca o bebeğe bakmaya başlayacakmış bende hiç bozmadım dedim ki yok ben doğurunca sen izin al beraber bakalım bebeğe, sen pratik yapmış olursun böylece geceleri rahat altını değiştirirsin

:))) he valla temiz yapacaklar diye gözleri diktikler bizim süt depolarına :))

Kıyamam, yazık eltine kuzum yaa Kafasını koyduğu yerde uyuyordur artık
Biz de bugün daha iyiyiz kuzumm, dün akşam biraz sancım vardı ama dinlenince geçti. Bebiş içerde sağ boşluğumda toplanıyor ve sert sert dönüşler yapıyor tekmeler atıyor, o da sancı veriyor Bi ara nefesim bile kesildi, doktora gidelim dedim eşime, kv. sağolsun bişi olmaz bişi olmaz normal bunlar diyince kaldık. Bir de 7 aylık doğurup ne etme de diyor Hey Allahım ne diyeyim yaa

Evvett teyzesiii, kızçe uykucu yaptı valla beni. Oysa ki ramazan boyunca 4-4,5 saatlik uykuyla durdum etkilenmedim pek, bayramdan beri başladı bu uykuculuk. Gerçi dediğin gibi kıpır kıpır içerden yoruyorlar bizi bebişler, dışarı çıktıklarında nasıl oalcaklar çok merak ediyorum :)))
Anlaşmanız da süppermiş valla, her baba kabul etmez alt temizlemeyi
Benim kocacığa desem, bezi poposu yerine başına bağlar bebişin o yüzden hiç çıkarmıyorum sesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…