gunaydın anneler ve bebısler sole bı baktım herkes bebıslerın kıyafetını yıkamaya baslamıs ben daha hıc bıse almadım bıle esım aldırmıo eylulde 7 ay bıtınce alcakmısız ya uffff
Günaydın annecikler uyku tutmuyor bugün tahlil sonuçların alıcağız inş birşey çıkmaz dua edin ne olur.Tansiyonumuz şimdilik normal ama insan gene de korkuyor preeklampsi diyecek diye,erken doğum der diye of dua edin inşallah güzel haberlerle gelelim öptm hepinizi küçük melekleride...
yaa şöle bı uyku hapı alıp 24 saat uyumak ıstıyorummm bıktım hergun 4-5 saatlık uykuyla durmaktan ılk aylarda da aksam yatıp sabah 7de uyanıyodum ama ögle uykularıyla tamamlıyodum ıhtıyacımı sımdı ya gece 3te 4 te uyuyp 7-8de kalkıyorum yada 12de uyuyup-4de 5te kalkıyorummm
bebegım ne yaptıysan hormonlarıma lutfen duzeltırmısın:))
bugun yatılı mısafırlerım gelıyor amcamlar.daha ne yemek yaptm ne temızlık.
herkeslere gunaydınnn
yaa şöle bı uyku hapı alıp 24 saat uyumak ıstıyorummm bıktım hergun 4-5 saatlık uykuyla durmaktan ılk aylarda da aksam yatıp sabah 7de uyanıyodum ama ögle uykularıyla tamamlıyodum ıhtıyacımı sımdı ya gece 3te 4 te uyuyp 7-8de kalkıyorum yada 12de uyuyup-4de 5te kalkıyorummm
herkeslere gunaydınnn
gunaydın anneler ve bebısler sole bı baktım herkes bebıslerın kıyafetını yıkamaya baslamıs ben daha hıc bıse almadım bıle esım aldırmıo eylulde 7 ay bıtınce alcakmısız ya uffff
Günaydın annecikler uyku tutmuyor bugün tahlil sonuçların alıcağız inş birşey çıkmaz dua edin ne olur.Tansiyonumuz şimdilik normal ama insan gene de korkuyor preeklampsi diyecek diye,erken doğum der diye of dua edin inşallah güzel haberlerle gelelim öptm hepinizi küçük melekleride...
fıstıklar günaydın nasılsınız bugün?
günaydın herkese....
nasılsınız???
herkeslere gunaydınnn
mervem günaydın..keşke ben sana uykumdan biraz yollayabilsem...gece 12de yatıyorum sabah 7de zor açıyorum gözümüübıraksalar 10-11'e kadar uyuyacam yani o derece...
sakın yorma kendini..gelenler yabancı değilmiş nasılsa...emi kuzucum?
ben de aynı durumdayım kuzum ve benimki 4-5 gibi acıkıyor tekmeliye tekmeliye kaldırıyo yemek yiyoruz öyle yatıyoruz
günaydın canım bir an önce al ve hazırla eşyalarını canım zaman daraldı ne olacağı belli olmaz....
günaydın canım.. olumlu düşün bir rahat ol bakalım inşallah güzel olacak her şey....
günaydın herkese....
nasılsınız???
Günaydınn :)
Mervecim sanırım erkek anneleri daha az uyuyor, daha enerjik oluyorlar. Çünkü hilalin de dediği gibiyim ben de şu sıralar, çok yorgun hissediyorum kendimi, 12 gibi yatıyorum ve 7-7.30 da halen uykumu alamamış oluyorumAslında sen daha şanslısın bizden bebiş doğduğunda çok uyku aramayacaksın zaten alışık olacaksın uykusuzluğa
Hemşommm güzel hemşomm günaydınnn
Bu uykuculuğumuz keşke bebişlerimize de yansısa da çok zorlamasalar bizi. Ya da gece uyusunlar bi kez uyansınlar, gündüz uyanık kalsınlar.. Ne güzel olurdu kii
Günaydın tatlımm
Günaydın fıstığımmm, nerelerdesin sen bakiiimmm???
herkeslere gunaydınnn
mervem günaydın..keşke ben sana uykumdan biraz yollayabilsem...gece 12de yatıyorum sabah 7de zor açıyorum gözümüübıraksalar 10-11'e kadar uyuyacam yani o derece...
sakın yorma kendini..gelenler yabancı değilmiş nasılsa...emi kuzucum?
ben de aynı durumdayım kuzum ve benimki 4-5 gibi acıkıyor tekmeliye tekmeliye kaldırıyo yemek yiyoruz öyle yatıyoruz
günaydın canım bir an önce al ve hazırla eşyalarını canım zaman daraldı ne olacağı belli olmaz....
günaydın canım.. olumlu düşün bir rahat ol bakalım inşallah güzel olacak her şey....
günaydın herkese....
nasılsınız???
Günaydınn :)
Mervecim sanırım erkek anneleri daha az uyuyor, daha enerjik oluyorlar. Çünkü hilalin de dediği gibiyim ben de şu sıralar, çok yorgun hissediyorum kendimi, 12 gibi yatıyorum ve 7-7.30 da halen uykumu alamamış oluyorumAslında sen daha şanslısın bizden bebiş doğduğunda çok uyku aramayacaksın zaten alışık olacaksın uykusuzluğa
Hemşommm güzel hemşomm günaydınnn
Bu uykuculuğumuz keşke bebişlerimize de yansısa da çok zorlamasalar bizi. Ya da gece uyusunlar bi kez uyansınlar, gündüz uyanık kalsınlar.. Ne güzel olurdu kii
Günaydın tatlımm
Günaydın fıstığımmm, nerelerdesin sen bakiiimmm???
Günaydın kızlar, tatlı bebişler.
dünkü yorgunluğumuzu attık çok şükür. yoğun bir gün bizi bekliyor :)))
sabah erken kalkıp eşimin arkadaşlarına kahvaltılık fırında birşeyler pişirdim, sonra kaplara yerleştirdim, beraber çıktık. yolda aklıma geldi acaba fırını açık mı bıraktım diye. eşimi aradım söyledim. yoldan döndü yazık(( meğer açık kalmış fırın (( çok dalgınım çokkk
:)))) düzelt bakayım ananın hormonlarınıgünaydın canım. aman ya uyku iyi bişi değil ben hiç sevmem uyumayı. Allahtan bebiş bende uyku yapmadı.
7. ayın bitmesine ne kaldı ki, başlayın artık çünkü zor oluyor bu aydan sonra çarşı pazar gezmek.
güzel haberlerle gelirsin inşallah, içini ferah tut.
uykucu seniiiii, fotonu çok beğendim.
günaydın canım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
günaydın canım.
bir uykucusa burada :))) bebişler çok kıpraşık, galiba geceleri uyutmayacaklar bizi.
biz eşimle zorda olsa anlaşma yaptık, gece bebek huysuzlaşınca o altını temizlicek ben uyucam , acıkınca ben emzircem o uyuyacak. ama beyfendiyi zor ikna ettik neymiş onun yaptığı iş pis işmiş, bir tanesini ona mı versem ne yapsam acaba? başka ne iş yapacaktı ki sanki
günaydın herkese....
nasılsınız???
Günaydın kızlar, tatlı bebişler.
sabah erken kalkıp eşimin arkadaşlarına kahvaltılık fırında birşeyler pişirdim, sonra kaplara yerleştirdim, beraber çıktık. yolda aklıma geldi acaba fırını açık mı bıraktım diye. eşimi aradım söyledim. yoldan döndü yazık(( meğer açık kalmış fırın (( çok dalgınım çokkk
bir uykucusa burada :))) bebişler çok kıpraşık, galiba geceleri uyutmayacaklar bizi.
biz eşimle zorda olsa anlaşma yaptık, gece bebek huysuzlaşınca o altını temizlicek ben uyucam , acıkınca ben emzircem o uyuyacak. ama beyfendiyi zor ikna ettik neymiş onun yaptığı iş pis işmiş, bir tanesini ona mı versem ne yapsam acaba? başka ne iş yapacaktı ki sanki
günaydın kuzular fıstıklar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz evde olunca yazamadm bugün doktor amcamızla buluşacaz 4 boyutlu ultrasonda umarım oğluşum gösterir yüzünü bize saat 12 de randevumuz dönünce yazarum kızlar
günaydın kuzular fıstıklar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz evde olunca yazamadm bugün doktor amcamızla buluşacaz 4 boyutlu ultrasonda umarım oğluşum gösterir yüzünü bize saat 12 de randevumuz dönünce yazarum kızlar
maşallahh benim hamarat arkadaşıma...ben sabah gözümü açamıyorum uykudan sen sabah erkende kalkıpp bişeyler hazırlıyorsun..alkışşlarım sana geliyorr burcummm güzelimm
mirayla ben pek uykucuyuzz anacım bilmem nolcak bizim halimizz:44:
eşinle yaptıgın pazarlıgaa bayıldım...ehh yanii başka bi fonksiyonu varmıki babaların özellikle geceleri
günaydın canım haklısın ya dalgınlık fena halde hepimizde... anlaşmaya bayıldım valla çok güzelmiş:) evet memeleri bölüşelim eşlerle benimkide diyor ben bişey yapamam memeler sende diyeben de altını değiştir gezdir dedim.. :)
günaydın mirayımm...canımm benimm
ahh ahh inşallahh kuzum yaa dua edelimde öylee olsunlar...:26: eltimin kızı tam bi gece kuşu meselaa, sabah 5e kadar oturuyor..öğlene kadar uyuyorr:18: anne hiç gece uykusu alamıyor, gündüzde gelen giden oluyor yine uyuyamıyorr kafayı yemek üzere yazık kızcagızz
sen nasılsın canımm? kızçen napıyonn? kıpırr kıpır danslar ediyormu içerdee?
Evvett teyzesiii, kızçe uykucu yaptı valla beni. Oysa ki ramazan boyunca 4-4,5 saatlik uykuyla durdum etkilenmedim pek, bayramdan beri başladı bu uykuculuk. Gerçi dediğin gibi kıpır kıpır içerden yoruyorlar bizi bebişler, dışarı çıktıklarında nasıl oalcaklar çok merak ediyorum :)))Günaydın kızlar, tatlı bebişler.
:)))) düzelt bakayım ananın hormonlarınıgünaydın canım. aman ya uyku iyi bişi değil ben hiç sevmem uyumayı. Allahtan bebiş bende uyku yapmadı.
7. ayın bitmesine ne kaldı ki, başlayın artık çünkü zor oluyor bu aydan sonra çarşı pazar gezmek.
güzel haberlerle gelirsin inşallah, içini ferah tut.
günaydın canım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
günaydın canım.
bir uykucuda burada :))) bebişler çok kıpraşık, galiba geceleri uyutmayacaklar bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?