2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşbulduk tatlımmmm

doğum iznim 17 eylül ama eylül başı gibi bırakmak istiyorum ben..Rapor almaya çalışıyorum rapor işim p.tesi belli olacak olmazsada rica edicem artık bakalım idare etsinler 15 gün, canım hiç çalışmak istemiyor

bende dedim nasıl yapıyor? canım ben ağdasız rahat edemem hemen ağdacıya gidiyorum 5 dakka bile sürmüyor valla çok rahat oluyor

aynen bende ağdayı gidiyorum..2007 yılından beri başka hiç bişey sürmedim..çokda memnunum...ayda bir 5 dakkada cırt cırt...hamileliktee biraz daha hassaslaştım herhalde eskiye göre daha çok canım acıyorr? yada psikolojıkk bilemiyorumm:44:

anneciğinin ellerine sağlıkk...

kızlar merhaba
aklıma takıldı acaba giden bilen var mı devlet hastanelerinde gebe polikliniklerinde ultrason var mı ?varsa da muayene sırasında bakılıyor mu

saol canım bende eminönüye gitmeyi düşünüyordum demek direkt havuzluhanı bulmalıyım

Bence de mutlaka gidip görmelisin canım..

bende dedim nasıl yapıyor? canım ben ağdasız rahat edemem hemen ağdacıya gidiyorum 5 dakka bile sürmüyor valla çok rahat oluyor

ya ben bi tek oraya yapamıyorum işte gözlerimden yaş gelmişti bi kere çünkü,ama ben esmerim ve tüylerim de kalın o yüzden canım çok acıyor.Yoksa bacaklarım falan yıllardır ağda yaptırırım bitmek üzere..

İnşallah istediğin gibi olur hayatım yaa bu halde çalışmak zor çünkü..

kızlar merhaba
aklıma takıldı acaba giden bilen var mı devlet hastanelerinde gebe polikliniklerinde ultrason var mı ?varsa da muayene sırasında bakılıyor mu

Tabi ki var hem de en güzel aletler devlet hastanesi gebe polikliniklerinde,ben şeker testi,ikili test vs.devlette yaptırdım.muayenemi de uzman perinatolog yapmıştı.
devlet hastanelerini küçümsememek lazım..

kızlar merhaba

genelde var canım... Ya doktorun odasında yada yan oda da ortak kullandıkları ultrason cihazları var..

Tabi ki var hem de en güzel aletler devlet hastanesi gebe polikliniklerinde,ben şeker testi,ikili test vs.devlette yaptırdım.muayenemi de uzman perinatolog yapmıştı.
devlet hastanelerini küçümsememek lazım..

bugün marmara eğitim araştırma hastanesine gideceğim pendikte,
ayrıntıları yazarım ama ben hani şu anlamda sordum muayene için ayrı ultrason için ayrı gün randevu veriyorlar mı?çünkü zeynep kamilde çok eskiden öyleydi ya da ümraniye devlet hastanesinde hem de 10 gün sonraya falan veriyorlar günü

canlarım ben kuaföre gidiyorum biraz basımda donuyor ara ara eczaneye gideyimde tansiyonumu ölçtüreyim öpüldünüz
Kuzum sen nerdesin ki sabah beridir? Esra da bi geldi gitti yine? Pek bi gizemlisiniz bugünlerde anacımmm

Güle güle kullan canım çok güzelmiş :)

Canım şeker için eminönü havuzluhanı öneriyorlar, ben de eylül gibi doğum iznine ayrılınca gideyim bakayım bi diyorum. Onun yanında hastaneye gelenlere şu adresteki gibi çikolata da yaptırılabilir diye düşünüyorum ben;
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
Kapı süsünü de kendim yapmak istiyorum, bir blogta görmüştüm denizde yüzdüğümüz uzun çubuklar var ya, deniz makarnası ondan yapmışlar, tülle boncukla filan süsleyip, ben de kendim yapmak istiyorum.
İnternete deniz makarnasından kapı süsü yazdım şimdi bir sürü örnek çıktı tatlım. Bir kere kullanılacak bişi için hem o kadar para vermeyeyim, hem de boş zamanımda bi uğraş olsun dedim.

Kajummm hoşgelmişsin tatlımm
Ne güzel olmuş işler bitmiş nerdeyse, darısı başıma inşallah. Annelerin yakında olması nimet gibi işte, benim ki taa ankarada, izne çıkınca işlerin hepsi bana bakıcak puff

Kızlaaaar bu arada hediyem geldi çooooooookkk güzelll, akşam hepsinin fotoğrafını çekip paylaşıcam Sedefime çoook teşekkür ediyorumm

Son düzenleme:

eğitim araştırmalarda zaten detaylı muayene ediyorlar canım,ben bakırköy devlet'e gidiyordum ama benim ablam orda çalışıyordu biraz da onun avantajı vardı.
mesela sadece test için gittim ben dr hemen çağırdı muayene edelim önce,kan tahlili yaptırdın mı yoksa hemen yaptıralım falan diye,ilgililerdi bayağı..

aa çok iyiymiş o da .Abla farkı tabi birazda

Tatlımm aynen ben de ağda yaptım hep, azalmıştı iyice acı da hiç hissetmiyordum ama hamilelikte hormonlardan sanırım, sadece bikini bölgem hem biraz çoğaldı gibi,hem daha çabuk çıkıyor, hem de acayip acı veriyor alınırken. İşin garibi bacaklarım normalde çabuk çıkardı bir aydır nerdeyse hiç çıkmadı diyebilirim :44:
Hep bu hormonlar zaten, hep bu hormonlar

hoşbulduk canımmm

Yani yatıp kalkıp dua ediyorum anneciğime, ama çok yoruldu kadın.. Doğuma yakında yengemle birlikte gelip yapacaklar, çantamızında ilk ürünleri koyuldu, allahım tamamlayıp gitmeyi ve hayırlısıyla o hastaneden bebeğimizle çıkmayı nasip etsin

arkadaşımın listesiydi ya o kuzucum ben bir sütuna fikirlerimi yazmıştım ben şimdilik almayı düşünmüyorum buhar makinası doğal ortama alışsın bir problem olursa alacağım...

birde ağdayı 1 kez yapma sonrasında çok can yakıyor .. Bende ağdaya gidiyorum ayda bir..

evet ya alışınca başka bişey gelmiyor vücuda...

evet valla benimde canım çok acıyor pudralayarak yapıyor o biraz azaltıyor. emla da kullanılmıyoru hamilelikte yan etkisi vardır diye tereddütte kalıyor insan..
.
kızlar merhaba
olması lazım kuzum...

valla oraya da yapsan ne kadar rahat olur.. orasıda bitiyor hemencecik...

canım güle güle kullan çok merak ettik çabuk koy fotoyu:)

Selam kızlaaaaaarrrrr
pata küte konuya dalıyorummmmmm ve agdadan başlıyorumm
agda işi kuaförde beni cok bunaltıodu özellikle hamilelikte
bende ne yaptım bunu aldım

ilk defa dün akşam kullandım süper bi alettt
tavsiye ederim kızçelerrrrrrrrr

mirayım rica ederim utandırma beni ufacık tefecik hediyeler gönderdim
begenmene cok mutlu oldumm canımsınnn

Buhar makinesi önce bizim için gerekli
Geçen kış peteklerin üzerinde suyla idare ettim.. Radyatörlerden çok kuruyor oda sabaha karşı nefes alamıyorum resmen bebeğe olmazsa bana iyi gelir onun için hemen almak istiyorum
Klima bile solunum sistemimi mahvediyor benim.. kuruluğa karşı çok hassasım :26:

epilatörüm evde süsü gibi duruyor resmen:) tüylerim sarı ve çok zayıf zaten bir ağda 3 ay götürüyor nerdeyse.. genital bölge de 1,5 ayı buluyor çıkması ağdada çok işime geliyor... rafa kaldırdım bende epiyi :)

sen çok hassasmışsın kuzum bebeği alıştırma başlarda sıkıntı olursa kullan çok hassas olmasın bünyesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…