valla oraya da yapsan ne kadar rahat olur.. orasıda bitiyor hemencecik...
epilatörüm evde süsü gibi duruyor resmen:) tüylerim sarı ve çok zayıf zaten bir ağda 3 ay götürüyor nerdeyse.. genital bölge de 1,5 ayı buluyor çıkması ağdada çok işime geliyor... rafa kaldırdım bende epiyi :)
sen çok hassasmışsın kuzum bebeği alıştırma başlarda sıkıntı olursa kullan çok hassas olmasın bünyesi...
valla hamile kalmadan önce çok istedim ama cesaret edemedim kısacası yemedi
ben sana bir adres veririm kadının eli çok hafifi ve bitkisel ağda yapıyor.. hiç acımıyor ve tüyler hemen azalmaya başlıyor.. Bence dene ilki zor olur ama sonra çok rahat edersin arkadaşım
haklısın canım... Bebişede artık bakıcam ilk ay zaten kendini belli eder.. Bana çektiyse işi zor :26::26:
Koycam kuzumm, çoook güzel amaaaa , Sedef çok zevkli gerçekten
epilatörüm evde süsü gibi duruyor resmen:) tüylerim sarı ve çok zayıf zaten bir ağda 3 ay götürüyor nerdeyse.. genital bölge de 1,5 ayı buluyor çıkması ağdada çok işime geliyor... rafa kaldırdım bende epiyi :)
sen çok hassasmışsın kuzum bebeği alıştırma başlarda sıkıntı olursa kullan çok hassas olmasın bünyesi...
haklısın canım... Bebişede artık bakıcam ilk ay zaten kendini belli eder.. Bana çektiyse işi zor :26::26:
benimki de braun sadece koltukaltıma kullanıyorum.
neyse şekerler ben yavaş yavaş çıkayım.oğlumu görmeye gideyim.
görüşürüzzz....
ben sana bir adres veririm kadının eli çok hafifi ve bitkisel ağda yapıyor.. hiç acımıyor ve tüyler hemen azalmaya başlıyor.. Bence dene ilki zor olur ama sonra çok rahat edersin arkadaşım
tamam canım sen bana mesaj at,dr dan dönünce bakarım çok sağol
güle güle kullanın çok güzelmiş..bende bu tarz iskelet üzerine ana kucağı veya pust ayrıu ayrı monte edilenleri seviyorum...daha hafifi ve pratik oluyo....wollex new york düşünüyoruz hafta sonu perpaya gidip ürüne bakıcaz...1-2 kez dolaştık fazla değil, satıcıların anlattıkları özellikler hoşumuza gitti, puset ve alman markası, üzerine ilk 6 ay ana kucağı takıyorsunuz. bu linkte kırmızısını görüyorsunuz, biz baya bi dükkan araştırdık turkuaz rengini bulduk aldık, anakucağı ile birlikte 900 tl. henüz kullanmadık ama şimdilik seçimimizden memnunuz.
Cybex Callisto Bebek Arabası - e-bebek.com
turkuaz rengini gördüm linki burda
Cybex Callisto Bebek Arabas Turkuaz - Leomio
süslü bebek diye mağaza var fiyatları uygun...ben şeker pusetini ordan aldım...bende havuzluhanda buldum bir mağaza 2. katta.. Ama kapalıydı cuma günü açacakmış vitrini güzeldi... Kalanını pek beğenmedim ben
güle güle kullanın çok güzelmiş..bende bu tarz iskelet üzerine ana kucağı veya pust ayrıu ayrı monte edilenleri seviyorum...daha hafifi ve pratik oluyo....wollex new york düşünüyoruz hafta sonu perpaya gidip ürüne bakıcaz...
süslü bebek diye mağaza var fiyatları uygun...ben şeker pusetini ordan aldım...
biblolarıda şark handa yüce diye mağaza var orası uygundu ordan aldım...kapı süsünü de arkadaşlarım bana hediye alacak modeli beğendim...
şekekrlerim hazır eşimin silikonlamasını bekliyo...10 tanesını yaptı 4o tane kaldı..
sedeffffffff
bikiniyede mi onu kullandın benımde epilatör çekmecede duruyo öylece tek başlıklı ama...
senın bu kaç başlıklı...
heyyyyyyy bana da verin adresi
anadolu yakasındadır inşallah yoksa gidemem uzaklaraaa
avrupa yakasında canım :26::26::26:
nilt annemlere yakın oturuyor kadında oralarda, bende ayda bir ancak gidebiliyorum.. Bebek doğduktan sonra ne olur bilemiyorum ama
güle güle kullanın çok güzelmiş..bende bu tarz iskelet üzerine ana kucağı veya pust ayrıu ayrı monte edilenleri seviyorum...daha hafifi ve pratik oluyo....wollex new york düşünüyoruz hafta sonu perpaya gidip ürüne bakıcaz...
biblolarıda şark handa yüce diye mağaza var orası uygundu ordan aldım...kapı süsünü de arkadaşlarım bana hediye alacak modeli beğendim...
şekekrlerim hazır eşimin silikonlamasını bekliyo...10 tanesını yaptı 4o tane kaldı..
sedeffffffff
bikiniyede mi onu kullandın benımde epilatör çekmecede duruyo öylece tek başlıklı ama...
senın bu kaç başlıklı...
dün bende temizlk yaptım ama bikini bölgesi hariç çok sıkıntılı oluyor epilasyon aleti ile orası ben beceremiyorum ayanamıyorum acısına sana bravo o bölgede kullanabiliyorsanSelam kızlaaaaaarrrrr
pata küte konuya dalıyorummmmmm ve agdadan başlıyorumm
agda işi kuaförde beni cok bunaltıodu özellikle hamilelikte
bende ne yaptım bunu aldım
Eki Görüntüle 494338 Eki Görüntüle 494339
ilk defa dün akşam kullandım süper bi alettt
tavsiye ederim kızçelerrrrrrrrr
mirayım rica ederim utandırma beniufacık tefecik hediyeler gönderdim
begenmene cok mutlu oldumm canımsınnn
NİLT canım sen dolap almışsın oğluşuna yeni gördüm ohh kırmızı kırmızıı
takım olarak almıyorsun sanırım, karyolayı nasıl bi şey alacaksın ? oda yapıo musun peki ? perdesi, halısı falan ?
biz annemle bayramın son günü gezindik biraz cok şık takımlar var krem rengi bi takım begendik
ben bi kaç yere daha baksam diyorum çilek mobilya ya falan.. cok sade ama cok şık bi şey olsun diyorum :)
beni tek zorlayan şey bebek odamız olacak sanırım cok pipirikliyim bu konuda
halısı, perdesi, oda takımı hepsi için kafamda fikirler tamam, iş aradıgımı bulmaya kalıyor..
bi de odamız pembe tonlarına boyanacak :)
beni en cok heyecanlandıran şey bebek odamız :)
diger ihtiyaclarımız tamamlandı sayılır zaten
hey gidi heyyy bizim zamanımızda bebek odası mı vardı yaa bu yeni nesil ne şanslııı :)
degil bebek odası kendi odamız bile yoktu cogumuzun
mesela ben kardesimle beraber aynı odayı kullanıodum :) gönlüme göre bi genc kız odam olamadı hiçç
Selam kızlaaaaaarrrrr
pata küte konuya dalıyorummmmmm ve agdadan başlıyorumm
agda işi kuaförde beni cok bunaltıodu özellikle hamilelikte
bende ne yaptım bunu aldım
Eki Görüntüle 494338 Eki Görüntüle 494339
ilk defa dün akşam kullandım süper bi alettt
tavsiye ederim kızçelerrrrrrrrr
mirayım rica ederim utandırma beniufacık tefecik hediyeler gönderdim
begenmene cok mutlu oldumm canımsınnn
Şark Han nerde tatlım? Ben de havuzlu hana gidicem ama şark hanı duymamıştım hiç :44:güle güle kullanın çok güzelmiş..bende bu tarz iskelet üzerine ana kucağı veya pust ayrıu ayrı monte edilenleri seviyorum...daha hafifi ve pratik oluyo....wollex new york düşünüyoruz hafta sonu perpaya gidip ürüne bakıcaz...
sedeffffffff
senın bu kaç başlıklı...
evet ya aynen bizde... zaten kendi zevkine göre olmazdı anne baba ne derse o olurdu...
benim bebişimin odası geldi halısını aldık perdesi dikiliyor.. yatak örtüsünü de değiştiriyorum uymadı renkleri artık haftaya izne ayrılınca da yavaş yavaş yerleştiririz... bakalım nasıl olacak:)
Kuzummm eminim çok güzel olacak, fotoğraflarını isteriz oğluşun odasınınn
Bu arada haftaya mı ayrılacaksın izne tatlımm? Oooh süper valla ben de sonraki hafta ayrılıcam. Peki bişi sorcam doğum iznine ayrılırken ne yapmamız gerekiyor? Doktora gidicez, o bize bi rapor filan mı verecek? Sonrasında ne yapıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?