2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklısın canım... Bebişede artık bakıcam ilk ay zaten kendini belli eder.. Bana çektiyse işi zor :26::26:

valla hamile kalmadan önce çok istedim ama cesaret edemedim kısacası yemedi

ben sana bir adres veririm kadının eli çok hafifi ve bitkisel ağda yapıyor.. hiç acımıyor ve tüyler hemen azalmaya başlıyor.. Bence dene ilki zor olur ama sonra çok rahat edersin arkadaşım

benimki de braun sadece koltukaltıma kullanıyorum.

neyse şekerler ben yavaş yavaş çıkayım.oğlumu görmeye gideyim.

görüşürüzzz....

ben sana bir adres veririm kadının eli çok hafifi ve bitkisel ağda yapıyor.. hiç acımıyor ve tüyler hemen azalmaya başlıyor.. Bence dene ilki zor olur ama sonra çok rahat edersin arkadaşım

tamam canım sen bana mesaj at,dr dan dönünce bakarım çok sağol

kuzum hamilelik geçsin emla diye bir krem var kocaman bir paket minik minik tüpler çıkıyor içinden.. tüpler 2-3 kullanımlık canım.. sürüyorsun ve üstüne bir bandı var yapıştırıyorsun 20-30 dakka kalsın o şekilde ve ardından hemen ağdayı yaptırıyorsun hiç acımıyor.. uyuşuyor orası...

haklısın canım... Bebişede artık bakıcam ilk ay zaten kendini belli eder.. Bana çektiyse işi zor :26::26:

aman çekmesin kuzum....

Koycam kuzumm, çoook güzel amaaaa , Sedef çok zevkli gerçekten

saol bitanem yaa valla utandırdın beni.. çam sakızı çoban armağanı işte..
begenmen cok mutlu etti beni..

anammmm ne güzel ne güzelllllll ben beyaz tenliyim ama tüy konusunda maşallahım var
en son carem bunu aldık dün akşam baya memnun kaldım

benimki de braun sadece koltukaltıma kullanıyorum.

neyse şekerler ben yavaş yavaş çıkayım.oğlumu görmeye gideyim.

görüşürüzzz....

ayyy keşke agda derdimiz olmasaa yaaa ne uyuz bi şeyyy benim kızımda bana çekmesin mümkünse yoksa yandı

Son düzenleme:

tamam canım sen bana mesaj at,dr dan dönünce bakarım çok sağol

heyyyyyyy bana da verin adresi
anadolu yakasındadır inşallah yoksa gidemem uzaklaraaa

güle güle kullanın çok güzelmiş..bende bu tarz iskelet üzerine ana kucağı veya pust ayrıu ayrı monte edilenleri seviyorum...daha hafifi ve pratik oluyo....wollex new york düşünüyoruz hafta sonu perpaya gidip ürüne bakıcaz...

bende havuzluhanda buldum bir mağaza 2. katta.. Ama kapalıydı cuma günü açacakmış vitrini güzeldi... Kalanını pek beğenmedim ben
süslü bebek diye mağaza var fiyatları uygun...ben şeker pusetini ordan aldım...

biblolarıda şark handa yüce diye mağaza var orası uygundu ordan aldım...kapı süsünü de arkadaşlarım bana hediye alacak modeli beğendim...

şekekrlerim hazır eşimin silikonlamasını bekliyo...10 tanesını yaptı 4o tane kaldı..

sedeffffffff

bikiniyede mi onu kullandın benımde epilatör çekmecede duruyo öylece tek başlıklı ama...

senın bu kaç başlıklı...

ben bunu yeni aldım canım ilk defa dün akşam kullandım evet bikini bölgesine kullanabiliyorsun 3 takım başlıgı var her bölgeye özel..
cok memnun kaldım..

heyyyyyyy bana da verin adresi
anadolu yakasındadır inşallah yoksa gidemem uzaklaraaa

avrupa yakasında canım :26::26::26:

nilt annemlere yakın oturuyor kadında oralarda, bende ayda bir ancak gidebiliyorum.. Bebek doğduktan sonra ne olur bilemiyorum ama

avrupa yakasında canım :26::26::26:

nilt annemlere yakın oturuyor kadında oralarda, bende ayda bir ancak gidebiliyorum.. Bebek doğduktan sonra ne olur bilemiyorum ama

owwww gidemem ben oralara benim annemlerde o civarlarda sayılır ama agda için gidemem hele de bebiş olunca imkansız..

havuzluhan'daki pelin'di galiba mağazanın adı 2. katta ondaki malzemeleri beğendim ama, şark han'ı unutmuştum canım iyi hatırlattın valla sağolasın önümüzdeki ay gittiğimde onada bakayım ben

burcu park yatağı ne aldın sen?

kraft ın p008 modeli mi?

kaça aldıydın bide?

NİLT canım sen dolap almışsın oğluşuna yeni gördüm ohh kırmızı kırmızıı
takım olarak almıyorsun sanırım, karyolayı nasıl bi şey alacaksın ? oda yapıo musun peki ? perdesi, halısı falan ?

biz annemle bayramın son günü gezindik biraz cok şık takımlar var krem rengi bi takım begendik
ben bi kaç yere daha baksam diyorum çilek mobilya ya falan.. cok sade ama cok şık bi şey olsun diyorum :)
beni tek zorlayan şey bebek odamız olacak sanırım cok pipirikliyim bu konuda
halısı, perdesi, oda takımı hepsi için kafamda fikirler tamam, iş aradıgımı bulmaya kalıyor..
bi de odamız pembe tonlarına boyanacak :)
beni en cok heyecanlandıran şey bebek odamız :)
diger ihtiyaclarımız tamamlandı sayılır zaten

hey gidi heyyy bizim zamanımızda bebek odası mı vardı yaa bu yeni nesil ne şanslııı :)
degil bebek odası kendi odamız bile yoktu cogumuzun
mesela ben kardesimle beraber aynı odayı kullanıodum :) gönlüme göre bi genc kız odam olamadı hiçç

dün bende temizlk yaptım ama bikini bölgesi hariç çok sıkıntılı oluyor epilasyon aleti ile orası ben beceremiyorum ayanamıyorum acısına sana bravo o bölgede kullanabiliyorsan

evet ya aynen bizde... zaten kendi zevkine göre olmazdı anne baba ne derse o olurdu...

benim bebişimin odası geldi halısını aldık perdesi dikiliyor.. yatak örtüsünü de değiştiriyorum uymadı renkleri artık haftaya izne ayrılınca da yavaş yavaş yerleştiririz... bakalım nasıl olacak:)

Beğenmezmiyiiizz Sen de benim canımsınn

Tatlımmm bu epilatörle almak zor olmuyor mu? Çok acıtmıyor mu bikini bölgeni? Hormonlardan sanırım, inanılmaz acıyor. Bir de ben göbüşümden dolayı pek eğilemiyorum artık, baskı yapıyor,sen zorlanmıyor musun??? :44:

Şark Han nerde tatlım? Ben de havuzlu hana gidicem ama şark hanı duymamıştım hiç :44:

Kuzummm eminim çok güzel olacak, fotoğraflarını isteriz oğluşun odasınınn
Bu arada haftaya mı ayrılacaksın izne tatlımm? Oooh süper valla ben de sonraki hafta ayrılıcam. Peki bişi sorcam doğum iznine ayrılırken ne yapmamız gerekiyor? Doktora gidicez, o bize bi rapor filan mı verecek? Sonrasında ne yapıcaz?

canım bizim şirkette muhasebeci yok ama muhasebeci bir arkadaşım var onun söylediği doktor raporu yazacak sen de onu şirkete vereceksin başka bişey yapmıyorsun dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…