heyyyyyyy bana da verin adresi
anadolu yakasındadır inşallah yoksa gidemem uzaklaraaa
evet ya aynen bizde... zaten kendi zevkine göre olmazdı anne baba ne derse o olurdu...
benim bebişimin odası geldi halısını aldık perdesi dikiliyor.. yatak örtüsünü de değiştiriyorum uymadı renkleri artık haftaya izne ayrılınca da yavaş yavaş yerleştiririz... bakalım nasıl olacak:)
BeğenmezmiyiiizzSen de benim canımsınn
Tatlımmm bu epilatörle almak zor olmuyor mu? Çok acıtmıyor mu bikini bölgeni? Hormonlardan sanırım, inanılmaz acıyor. Bir de ben göbüşümden dolayı pek eğilemiyorum artık, baskı yapıyor,sen zorlanmıyor musun??? :44:
Şark Han nerde tatlım? Ben de havuzlu hana gidicem ama şark hanı duymamıştım hiç :44:
Kuzummm eminim çok güzel olacak, fotoğraflarını isteriz oğluşun odasınınn
Bu arada haftaya mı ayrılacaksın izne tatlımm? Oooh süper valla ben de sonraki hafta ayrılıcam. Peki bişi sorcam doğum iznine ayrılırken ne yapmamız gerekiyor? Doktora gidicez, o bize bi rapor filan mı verecek? Sonrasında ne yapıcaz?
ayy cok heyecanlı maşallah maşallahsenden fotoları bekliyorum biliosun
ben yanlış anlattım sanırım :26: sadece üst kısmını onunla alabildim derinlere inmedim anladınız siz onu .. orası yine kuaförlük
evet neler yapıcaksınız ögreninde bize de anlatın ?:44:
apple sen anadolu yakasında nerde oturuyosun hangı doktora gıdıyorsun bende anadolu yakasındayım:??
bende hepsi bir tamamlansa çekeceğim ama malesef tamamlayamadık:)
gelıcek paracıklar ama bazen devlet 4 ayın sonunda da yatırabılıyormus oyle olursa baya gec alıcaz..
canım direk raporu şirkete veriyoruz değil mi bunun dışında bir sorun olmuyor...
gelıcek paracıklar ama bazen devlet 4 ayın sonunda da yatırabılıyormus oyle olursa baya gec alıcaz..
canım direk raporu şirkete veriyoruz değil mi bunun dışında bir sorun olmuyor...
evet canım sırketın muhasebesıne verıyorsun dısarıda tutuluyorsa muhasebenız onlara gonderıyor muhasebecınızde..hemen işleme alınması gerekıyor 3 iş gününde.yanı raporluykende sız evdeykende doktor tekrar rapor yazıcak onuda hemen gondermenız gerekıyuor
yasal olarak izin hakkı 4 ay degil mi ?
bu 4 ay içinde maaşımız ödenecek mi ?
ay ben cok cahilim hiç bi şey bilmiyorum nasıl oluyor :26:
evet canım sırketın muhasebesıne verıyorsun dısarıda tutuluyorsa muhasebenız onlara gonderıyor muhasebecınızde..hemen işleme alınması gerekıyor 3 iş gününde.yanı raporluykende sız evdeykende doktor tekrar rapor yazıcak onuda hemen gondermenız gerekıyuor
ayy cok heyecanlı maşallah maşallahsenden fotoları bekliyorum biliosun
ben yanlış anlattım sanırım :26: sadece üst kısmını onunla alabildim derinlere inmedim anladınız siz onu .. orası yine kuaförlük
hem raporluyken hem evdeyken rapor yazması gerekiyor dediğin ne kuzum anlayamadım?
Hııımmm annadım, bebişten önce ben de aynı seninki gibi yapıyordum acil durumlarda şimdi ayda 1 ağdacıya gidiyorum.
Canım onu sgkdan arayıp sıkıştırsak, o kadar geciktirirler mi yine de???
BeğenmezmiyiiizzSen de benim canımsınn
Tatlımmm bu epilatörle almak zor olmuyor mu? Çok acıtmıyor mu bikini bölgeni? Hormonlardan sanırım, inanılmaz acıyor. Bir de ben göbüşümden dolayı pek eğilemiyorum artık, baskı yapıyor,sen zorlanmıyor musun??? :44:
Şark Han nerde tatlım? Ben de havuzlu hana gidicem ama şark hanı duymamıştım hiç :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?