2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
heyyyyyyy bana da verin adresi
anadolu yakasındadır inşallah yoksa gidemem uzaklaraaa

selam kızlar ben artık sık sık gıremıyorum sız işten vakıt bulup nası çene çalıyorsunuz hayret edıyorum yaa
topik baya azalmıs herkesler iznemi cıktı yoksaa
bende lazere gıdıp tamamlayamayanlardanım,yanı hamıle kalınca 7 8 seans gıttım ama
suan cok seyrek cıkıyor dogumdan sonra devam edıcem ınsallahh
emla suruğ gırıyordum bende lazeree

ayy cok heyecanlı maşallah maşallah senden fotoları bekliyorum biliosun

ben yanlış anlattım sanırım :26: sadece üst kısmını onunla alabildim derinlere inmedim anladınız siz onu .. orası yine kuaförlük

evet neler yapıcaksınız ögreninde bize de anlatın ?:44:

bende hepsi bir tamamlansa çekeceğim ama malesef tamamlayamadık:)

evet neler yapıcaksınız ögreninde bize de anlatın ?:44:[/QUOTE]

kızlar doktorunuz 32.haftada iş görmezlık raporu verıcek sızde onu muhasebecınıze vereceksınız ihmal etmeyın hemen verın ssk ya bıldırmesı gerekıyor.para alabılmenız ıcın gecıkmemesı gerekıyor.sonra e devlet sıfresı ıle ınternetten takıp edıceksınız paranın yatıp yatmadıgını..

apple sen anadolu yakasında nerde oturuyosun hangı doktora gıdıyorsun bende anadolu yakasındayım:??

canım özelden msj atıyorum ben sana ayrıntılı bi şekilde..

bende hepsi bir tamamlansa çekeceğim ama malesef tamamlayamadık:)

tamamlanır canımcım kalan bi o olsun..

evet neler yapıcaksınız ögreninde bize de anlatın ?:44:

kızlar doktorunuz 32.haftada iş görmezlık raporu verıcek sızde onu muhasebecınıze vereceksınız ihmal etmeyın hemen verın ssk ya bıldırmesı gerekıyor.para alabılmenız ıcın gecıkmemesı gerekıyor.sonra e devlet sıfresı ıle ınternetten takıp edıceksınız paranın yatıp yatmadıgını..[/QUOTE]

owww gelsin paracıklarrrrrrrrrr

Kızlar rahim kanseri hakkında bilgisi olan var mı ?

canım direk raporu şirkete veriyoruz değil mi bunun dışında bir sorun olmuyor...

evet canım sırketın muhasebesıne verıyorsun dısarıda tutuluyorsa muhasebenız onlara gonderıyor muhasebecınızde..hemen işleme alınması gerekıyor 3 iş gününde.yanı raporluykende sız evdeykende doktor tekrar rapor yazıcak onuda hemen gondermenız gerekıyuor

gelıcek paracıklar ama bazen devlet 4 ayın sonunda da yatırabılıyormus oyle olursa baya gec alıcaz..

canım direk raporu şirkete veriyoruz değil mi bunun dışında bir sorun olmuyor...

yasal olarak izin hakkı 4 ay degil mi ?
bu 4 ay içinde maaşımız ödenecek mi ?
ay ben cok cahilim hiç bi şey bilmiyorum nasıl oluyor :26:

doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 olmak üzere 16 hafta yasal olarak izin verilmekte bu süre zarfında çalışmış olduğunuz yerin insafına bağlı maaşınızı tamamını süresi içinde verip daha sonra devletten aldığınız parayı çalıştığınız yere teslim etmek şartıyla tabiki

Selam canım yasal izin hakkımız 16 hafta
Ben raporumu ik ya ilettim bizim kurum kendi hallediyor biz karışmıyor pek maaşımızı kesmiyor SGK dam para ne zaman hesabımıza yatarsa o zaman onu götürüp kuruma veriyoruz o kadar
Onun haricinde parani SGK vermiş oluyo cogu yerde is yeri kesiyo maaşı

evet canım 4 ay,bu sure zarfında sen son aya kadar calısırsan maasınıda alırsın devlettende alırsın paranı.ama calısmazsan ısyerının ınsafına kalmıs verebılırde kesmeye hakkıda var..

hem raporluyken hem evdeyken rapor yazması gerekiyor dediğin ne kuzum anlayamadım?

Hııımmm annadım, bebişten önce ben de aynı seninki gibi yapıyordum acil durumlarda şimdi ayda 1 ağdacıya gidiyorum.

gelıcek paracıklar ama bazen devlet 4 ayın sonunda da yatırabılıyormus oyle olursa baya gec alıcaz..

Canım onu sgkdan arayıp sıkıştırsak, o kadar geciktirirler mi yine de???

hem raporluyken hem evdeyken rapor yazması gerekiyor dediğin ne kuzum anlayamadım?

sımdı doktor 4 ayı bırden yazmıcak bıldıgım kadarı ıle 1 aylık yada 2 aylık yazıcak yanı bu durumda evde raporluyken aldıgın raporu hemen ısyerıne gondermen gerekıyor onu demek ıstedım :))

Kizlar bu arada bugün esime oğlumun eskileri olan burçları indirttim actım kaldım öyle ilk etapta çiftçilik badiler ve birkaç zibin takımı hastane çıkışı tarzı olanları ayırdım ama bazılarına emin olamadım hem mavi olduğu için hemde ince kumasli olduğu için :26:
Evimiz sıcak oluyo aslında yedek,olarak kullanır miyim acaba bazılarında zaten büyük ilk 3 ay için çıkarmaya gerek yok ama cok yer kaplıyorlar evim dar onlarında ayırsam kalanını yani kullanmayacaklarimi elimden çıkarsam diyorum ama tek basına karar veremiyorum iste yanımda birileri olsa ne iyi olurdu yaa
Bı sürü de örgüler var boy boy hiç giyilmemis cok fazla da çıkarmak istemiyorum yani anlayacağınız sıfırdan eşya almak daha kolaymış yaa şaştım kaldım

Hııımmm annadım, bebişten önce ben de aynı seninki gibi yapıyordum acil durumlarda şimdi ayda 1 ağdacıya gidiyorum.

Canım onu sgkdan arayıp sıkıştırsak, o kadar geciktirirler mi yine de???

sgkdan degılde muhasebecını sıkıstırıcaksın ılgılensın raporu gonderırken bı nüshasını alın olmazsa sgkya kendınızde gonderın raporu..

eminönüne gidince sor tarif ederler...
baharat seti almıştım bi kere ordan çok uygundu...
2-3 tane bebek şekeri malzemesı satan yer var...çok uygunlar...

arzummmmmmmmmmmm..

kuzum 2 gundur gözum senı aradı nerdeydın..izne mi çıktın ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…