2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
rabbim kalbindeki dilekleri kabul etsin inşş canımmm

ohhh sefanız olsun gülüm
bende idare ediyorum şükür canım kızlar yeni uyandı kahvaltı hazırlayacağım sizlere bir bakayım dedim

Saol canım hepimizin kabul etsin inşallah...sen nasılsın tatlım iyimisiniz...

hamd olsun iyiyiz bizde teyzesiii

işten çıktım yaa 10 agustosta çıkarıldım daha dogrusu iyi oldu zaten ayrılacaktım

ohhh bizde yarın görüşcez kızımla teyzesiiii

hayırlı haberlerle gel kuzummm

aaa senin yarın kilo bildirimin var nasıl bu ay ben alıyorum gibii:18:

daha iyiyim canım eskisi giib agrım yok canımm

etkiliyordur mutlaka :26:

yasemin 2 gun iizn almıştı canmm

hııı atlamışım. ne güzel dinleniyordur bol bol. gerçi ben izin alsam ne yapacağım belli bol bol iş, yatıp dinleneceğimi hiç sanmam.

bizde öyle eşim istiyor ama ben şiş olacagımı dusununce hıc ıstemıyrmm ama sonrada pısman olurum dıye tutmak ıstıyorummm

aynen bende pişman olurum diye istemiyorum. bakalım ne olacak. çok para istiyorlar dimi ama (((

canım selam. normal tabi 2 düğün gezmişsin. ((( neyse h.sonu dinlenirsin inşallah.

amin canım inşallah bakalım uzun zamandır net bi şekilde göremedik malum dr gidince kendi kendime bakıyodum ultrasonda bakalım bu yeni dr.umuz ne diyecek ben hafta içi yazmıştım kilomu 86.8 oldum büyüyorum günden güne :))) 2.8 almışım :)))) senin nasıl

şekerim ben dun tartıldım 90 ı gördüm:18:

bu ay 2 kg aldım

umarım bundan sonrada öyle olur

birdaha bebek dusunurken baya zayıflıcam

burcummmm canımmm sıkılıyorsun beli zamandan sonraaa annem gelsedee gezmeye gitsek diyee bakıyorumm

Hayırlı cumalar anneler, herkes iyidir inşallah.....
Geçmişi okuyamadım kusurabakmayın kafam çok dolu 2-3 gündür tayin istiyorum...
Ve büyük bir değişiklik olacak hayatımda açıkcası, çünkü çalışma saatim hepten değişecek...
8-15 çalışırken 11-17 çalışmam gerekecek....
Emin olamıyorum bebeğimi nasıl etkiler, nasıl bir düzenim olur?
Standart çalışma saatimde olacağım bir yer var ama eşim karşı çıkıyor, sorunlu olabilirmiş orasının ortamı öyle duydum....
Dua edin kızlar bebeğim ve benim için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşallah....
Gerginlikten 2 gündür başımın sağ alt kısmı zonkluyor beynim, bademciğim şişti, sağ kulağımın dibinde iltihap bezesi oluştu gözümde 3 yerden uçuk attı...
Çok hassaslaştım, iyice yaaa....

Son düzenleme:

ben çok takmıyorum kiloyu veririz inşallah canım ya yeterki bebişler sağlıklı doğsunlar
alışveriş filan tamammı hazırlıklar nasıl gidiyor

rabbim gönlüne ve hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım

ben çok takmıyorum kiloyu veririz inşallah canım ya yeterki bebişler sağlıklı doğsunlar
alışveriş filan tamammı hazırlıklar nasıl gidiyor
Kızlar ağustos annelerinin doğum hikayelerinde genellikle 15 gün içinde aldıkları kiloların 5-8 arasının gitiğini yazmışlar, bebek-plesenta-su kesesi-rahmin kendini temizleyip yenilemesi derken baya bir kilo gidiyor anlaşılan...
Benim bir arkadaşım 50 kilo hamile kalıp 80 kiloyla doğurdu 15 gün sonra 20 kilo gitmişti ödem çok toplamış meğer, balona iğne batırmışlar gibi olmuştu...

selam kızlarrrr nasılsınız yahuuuuu

kimseciklerrr yokkkk nedennnnn

lavinya nerdee esrayla yasemin ve racakı biliyorum da sizler neredesinizzz

ben vardım ben bennnnn :92:

yani sende bebek odası yapıyorsun o zaman..
biz hazır alacagız, mobilyacıları dolaşma vaktimiz geldi sanırım.. haftasonu bi kolaçan edelim etrafı..
bende duvarı pembe simli istiyorum
senin yaptırdıgın oda bebek odasından ziyade daha kullanışlı bi şey sanırım
cünkü bebek odası belli bir yaştan sonra kullanılamayacak..

owwww hiloşum iki kına gecesinde ne işin vardı senin hamile halinleee

iyiyiz canım şükür.. evet ulaştı miraycıgıma sagolasın..
bugün doktor kontrolüm var ondan heyecanlıyım biraz

emekçim hayırlısıyla git gel canım.. benimde kontrolüm 13,30 da

ben bı yer buldum 450tl ıstıo ıclerındeen uygunuda o sanırım..fotografcı olarak..

fiyatı cok iyiymiş.. benim arkadasım bu kişi ile anlaştı cokta memnun kaldı

Doğum Fotoğrafçısı İstanbul - Merhaba Selin | Doğum Fotoğrafçısı | Bebek Fotoğrafçısı | Düğün Fotoğrafçısı - Sema Korkmaz

bende düşünüyordum ama vazgectim sanırım..

hayırlı cumalar, hoşgeldinn.. cok geçmiş olsun canım yaa bütün hastalıklarda seni bulmuş, dikkat et kendine..
ne iş yapıyorsun canım sen ?

Kahvaltı yapıp hemen dönerim kızlar acıktıkkkkk :)))

afiyet olsun canım bende bir kase müsli yedim sütleee :)

inşallah bizde hemen veririz kiloları.. hedefim en fazla 13 kilo almak benim ama bilmiyorum

Burcu haklısın canım ya yüzümüz gözümüz şiş, bitap bi halde özel bi fotografcı tutmaya cokta gerek yok sanırım..
seda sende bi daha düşün canım gerci ucuz olanları da var ama cok lazım mı ki dogum fotografcısı ..
iyi fotografcıların fiyatları oldukca pahalı.. bende vazgectim.. normal foto makinemizle cekerler zaten
eskiden dogum fotografcısı mı vardıııı

hoşgeldin canım. nasılsın? sinirlerin yatıştı mı

anlaşılan yatışmamış cezayla başlamışsın lafına benide arada çıkarmışsın. bana doktorun demesi lazım, senin bol bol dinlenmen lazım diye yoksa ben durduramıyorum kendimi :)))
geçen gittiğimde dedim ki doktor bey ben çok hareketliyim ani bir şekilde masamdan kalkıyorum sonra karnım ağrıyor, erken doğumu tetikler mi? adam ne yaparsan yap dedi bişi olmaz onayda aldım yani, kim tutar beni artık

hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.

haklısın canım. bende bu ay 2 kg alacam inşallah :)))

selam canım, ne güzelmiş çalışma saatlerin kısacık. 11-17 bence gayet uygun. sabahtan bebişinle ilgilenebilirsin. doktora götürebilirsin. yakındır umarım yeni işyerin. 5 ten sonra çok akşama kalacak mısın?

bebek odalarını beğenmiyorum canım. çok oyuncak gibi oluyorlar. tepehome dan beğendim bir oda. sonra dedim neden tavana kadar olmasın ki dolap. sonuçta çeşitli şeylerle bebek odasına benzetebilirim. yapmışken tam yapayım dedim. bir de park yatak aldım canım, onu bebek odasına koymayacağım. o annesinin yatağının yanında olacak :)))

öylede düşünelim bakalım.

İyi dilekerin için çok sağol canım Rabbim hepimize her tercihinde, yol ayrımında kolaylıklar versin inşallah...

Aman ben de baya bi kilo aldım dobişko oldum, ama bayramda ailem beni çok mutlu etti kilo mu verdin diyen, hiç almamışsın öyle duruyosun diyen, ay maşalllah diyen diyene çok sevindim eşime döndüm işte aynnen böyle iltifat ediceksin motivasyon için dedim....

Doğum fotorafçısı düşünmüyorum çünkü o halde kimseyi gözüm görmez gibi geliyor, hemşilere verince makineyi çekerler bence, ama evdeki fotoraf makinesini beğenmiyorum yeni bir tane alıcam bir de gittiğim hastanenin vip doğum seçeneği var tam içeriğini fiyatını bilmiyorum ama fotorafçı var vip doğumda ve albüm yapıp veriyorlar cd halinde de veriyorlar falan eğer ücreeti arada fazla fark yoksa ben vip doğum istemeyi düşünüyorum, çıkış seti falan da dahil hep doğumun içeriğine....

canııımmmmmmm ben aslen kütahya tavşanlılıyım biliyor musun nasıl sevindim buna tesadüfe bak

O süreye ek belki 1 -1.5 saat daha ama bebeğime biraz daha yakın olayım da razıyım....
Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında...

Benim bebek odamda da gömme dolap falan var, modüler mobilya yaptırmıştık, dolabın içine gömülü (daha doğrusu dolabın alt kısmında yatak var genç yatağı ) çalışma masası falan da var arada minik bir boşluk kalıyor oraya da beşiğini koyarız artık ilk 3 ay yanımda olacak tosunum Allah izin verirse, sonra odasına alacağız tabi bıırakabilirsem, o kokuyu nefesi hissedip bırakabilmek de mucize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…