rabbim kalbindeki dilekleri kabul etsin inşş canımmm
ohhh sefanız olsun gülüm
bende idare ediyorum şükür canımkızlar yeni uyandı kahvaltı hazırlayacağım sizlere bir bakayım dedim
canım mrb iyiyim iyi gidiyor valla sen neden evdesin artık bi terslik yok değil mi ama bende artık evde olmak istiyorum inan bugün kaçamak yaptım sağolsun dr.um gelme dedi öğleden sonrada oğluşumu görmeye gidicem inşallah sen neler yapıyosun evde hayat nasıl :)))
daha iyiyim canım eskisi giib agrım yok canımm
etkiliyordur mutlaka :26:
yasemin 2 gun iizn almıştı canmm
bizde öyle eşim istiyor ama ben şiş olacagımı dusununce hıc ıstemıyrmm ama sonrada pısman olurum dıye tutmak ıstıyorummm
merhaba canlarım,
cumamız mübarek olsun..geçmişi aheste ahestee zor okudum valla...hamdolsunki yarın cumarteside dinlencem...ölüyorum yorgunluktan dün iki tane kına gecesinee gidincee böylee olunuyormuşşş
öğle aramız bugun 1.5 saat uyuycam inşallah...kendime gelince yazarım size yeniden...öpüldünüzzzzzzzzzzz
hamd olsun iyiyiz bizde teyzesiii
işten çıktım yaa 10 agustosta çıkarıldım daha dogrusuiyi oldu zaten ayrılacaktım
ohhh bizde yarın görüşcez kızımla teyzesiiii
hayırlı haberlerle gel kuzummm
aaa senin yarın kilo bildirimin var nasıl bu ay ben alıyorum gibii:18:
rabbim kalbindeki dilekleri kabul etsin inşş canımmm
ohhh sefanız olsun gülüm
bende idare ediyorum şükür canımkızlar yeni uyandı kahvaltı hazırlayacağım sizlere bir bakayım dedim
amin canım inşallah bakalım uzun zamandır net bi şekilde göremedik malum dr gidince kendi kendime bakıyodum ultrasonda bakalım bu yeni dr.umuz ne diyecek ben hafta içi yazmıştım kilomu 86.8 oldum büyüyorum günden güne :))) 2.8 almışım :)))) senin nasıl
şekerim ben dun tartıldım 90 ı gördüm:18:
bu ay 2 kg aldım
umarım bundan sonrada öyle olur
birdaha bebek dusunurken baya zayıflıcam
burcummmm canımmm sıkılıyorsun beli zamandan sonraaa annem gelsedee gezmeye gitsek diyee bakıyorumm
hayırlı cumalar anneler, herkes iyidir inşallah.....
Geçmişi okuyamadım kusurabakmayın kafam çok dolu 2-3 gündür tayin istiyorum...
Ve büyük bir değişiklik olacak hayatımda açıkcası, çünkü çalışma saatim hepten değişecek...
8-15 çalışırken 11-17 çalışmam gerekecek....
Emin olamıyorum bebeğimi nasıl etkiler, nasıl bir düzenim olur?
Standart çalışma saatimde olacağım bir yer var ama eşim karşı çıkıyor, sorunlu olabilirmiş orasının ortamı öyle duydum....
Dua edin kızlar bebeğim ve benim için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşallah....
Gerginlikten 2 gündür başımın sağ alt kısmı zonkluyor beynim, bademciğim şişti, sağ kulağımın dibinde iltihap bezesi oluştu gözümde 3 yerden uçuk attı...
çok hassaslaştım, iyice yaaa....
Kızlar ağustos annelerinin doğum hikayelerinde genellikle 15 gün içinde aldıkları kiloların 5-8 arasının gitiğini yazmışlar, bebek-plesenta-su kesesi-rahmin kendini temizleyip yenilemesi derken baya bir kilo gidiyor anlaşılan...ben çok takmıyorum kiloyu veririz inşallah canım ya yeterki bebişler sağlıklı doğsunlar
alışveriş filan tamammı hazırlıklar nasıl gidiyor
rabbim gönlüne ve hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım
selam kızlarrrr nasılsınız yahuuuuu
kimseciklerrr yokkkknedennnnn
lavinya nerdee esrayla yasemin ve racakı biliyorum da sizler neredesinizzz
evet canım, ben dolap şifonyer yaptırıyorum. ömürlük bişi baya sağlam tavana kadar dolap olacak. haftaya p.tesi yada sali gelecek inşallah, bende canım kızımın cicilerini yerleştireceğim :)) dolap şiyonyer beyaz renkte olacak. kapaklar yaprak çiçek desenli kabartmalı kaplama yapılacak. duvarları pembeye boyadık. üzerinede sim sürdük. perdesini yaptırıcam. halı olarakta geçen pembe beyaz renkte simli uğur böceği şeklinde bir halı gördük belki onu alırız. önce eşyalar gelsin halıyı en son alacağım.
canım sen doktora gidiyormuşsun, yoğunluktan unuttum. hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi merakta bırakma.
günaydın canım. evet izinde olan arkadaşlarımız var. herkes yorgun bitkin :)))
biz düşünme aşamasındayız daha bir daha ki kontrolde konuşacağız. eşime diyorum benim yüzüm gözüm şişecek çirkin olacağım istemiyorum, yok yok güzelsin bişicik olmaz diyor. ben biliyorum onun derdi bebişi ilk anıyla fotolamak benim halim pek umurunda değil :)))
merhaba canlarım,
cumamız mübarek olsun..geçmişi aheste ahestee zor okudum valla...hamdolsunki yarın cumarteside dinlencem...ölüyorum yorgunluktan dün iki tane kına gecesinee gidincee böylee olunuyormuşşş
öğle aramız bugun 1.5 saat uyuycam inşallah...kendime gelince yazarım size yeniden...öpüldünüzzzzzzzzzzz
selam canlarım nasılsınız bakalım gene eksikler var bu topik de ceza vereceğim yakında
esram hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım sıkıntı çeksende eşinle yuvanı hazırlıyorsun dişi kuş seniii
burcum sen dinlenme oldumu şekerim ayakalrını uzatmış ama şişmişlermişolmuyor ama böyle hareket bereket tamam da sende aşırı yapıyorsun harekett
moonsum ev hanımım nasılsın bakalım
applepay sen nasılsın canım benim hediyen ulaşmış kesene berekett
lavinya yokmuş merak etmişsiniz bende ettim aradım ağrısı varmış evdeymiş
annesininbirtanesi yorgunmuşsun şekerim kına gecesi yormuş seni dinlende dön aramıza
başka hangi hamişler var kaçırdığım affetsin beni :26:
Canımcıklarım...nasılsınız..biz iyiyiz bugün doktora gidiyoruz ve hepinizden bol bol dua etmenizi istiyorum içinizden ne geliyorsa kızım gününe yetişmiş olsun adım Emek bilmeyenlere yazayım dedim...Şimdiden çokkk teşekkürler..
ben bı yer buldum 450tl ıstıo ıclerındeen uygunuda o sanırım..fotografcı olarak..
Hayırlı cumalar anneler, herkes iyidir inşallah.....
Ve büyük bir değişiklik olacak hayatımda açıkcası, çünkü çalışma saatim hepten değişecek...
Standart çalışma saatimde olacağım bir yer var ama eşim karşı çıkıyor, sorunlu olabilirmiş orasının ortamı öyle duydum....
Dua edin kızlar bebeğim ve benim için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşallah....
Gerginlikten 2 gündür başımın sağ alt kısmı zonkluyor beynim, bademciğim şişti, sağ kulağımın dibinde iltihap bezesi oluştu gözümde 3 yerden uçuk attı...
Çok hassaslaştım, iyice yaaa....
Kahvaltı yapıp hemen dönerim kızlar acıktıkkkkk :)))
Kızlar ağustos annelerinin doğum hikayelerinde genellikle 15 gün içinde aldıkları kiloların 5-8 arasının gitiğini yazmışlar, bebek-plesenta-su kesesi-rahmin kendini temizleyip yenilemesi derken baya bir kilo gidiyor anlaşılan...
Benim bir arkadaşım 50 kilo hamile kalıp 80 kiloyla doğurdu 15 gün sonra 20 kilo gitmişti ödem çok toplamış meğer, balona iğne batırmışlar gibi olmuştu...
selam canlarım nasılsınız bakalım gene eksikler var bu topik de ceza vereceğim yakında
esram hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım sıkıntı çeksende eşinle yuvanı hazırlıyorsun dişi kuş seniii
burcum sen dinlenme oldumu şekerim ayakalrını uzatmış ama şişmişlermişolmuyor ama böyle hareket bereket tamam da sende aşırı yapıyorsun harekett
moonsum ev hanımım nasılsın bakalım
applepay sen nasılsın canım benim hediyen ulaşmış kesene berekett
lavinya yokmuş merak etmişsiniz bende ettim aradım ağrısı varmış evdeymiş
annesininbirtanesi yorgunmuşsun şekerim kına gecesi yormuş seni dinlende dön aramıza
başka hangi hamişler var kaçırdığım affetsin beni :26:
Canımcıklarım...nasılsınız..biz iyiyiz bugün doktora gidiyoruz ve hepinizden bol bol dua etmenizi istiyorum içinizden ne geliyorsa kızım gününe yetişmiş olsun adım Emek bilmeyenlere yazayım dedim...Şimdiden çokkk teşekkürler..
şekerim ben dun tartıldım 90 ı gördüm:18:
bu ay 2 kg aldım
umarım bundan sonrada öyle olur
birdaha bebek dusunurken baya zayıflıcam
burcummmm canımmm sıkılıyorsun beli zamandan sonraaa annem gelsedee gezmeye gitsek diyee bakıyorumm
Hayırlı cumalar anneler, herkes iyidir inşallah.....
Çok hassaslaştım, iyice yaaa....
ben vardım ben bennnnn :92:
yani sende bebek odası yapıyorsun o zaman..
biz hazır alacagız, mobilyacıları dolaşma vaktimiz geldi sanırım.. haftasonu bi kolaçan edelim etrafı..
bende duvarı pembe simli istiyorum
senin yaptırdıgın oda bebek odasından ziyade daha kullanışlı bi şey sanırım
cünkü bebek odası belli bir yaştan sonra kullanılamayacak..
owwww hiloşum iki kına gecesinde ne işin vardı senin hamile halinleee
hayırlı cumalar, hoşgeldinn.. cok geçmiş olsun canım yaa bütün hastalıklarda seni bulmuş, dikkat et kendine..
ne iş yapıyorsun canım sen ?
Burcu haklısın canım ya yüzümüz gözümüz şiş, bitap bi halde özel bi fotografcı tutmaya cokta gerek yok sanırım..
seda sende bi daha düşün canım gerci ucuz olanları da var ama cok lazım mı ki dogum fotografcısı ..
iyi fotografcıların fiyatları oldukca pahalı.. bende vazgectim.. normal foto makinemizle cekerler zaten
eskiden dogum fotografcısı mı vardıııı
hayırlı cumalar, hoşgeldinn.. cok geçmiş olsun canım yaa bütün hastalıklarda seni bulmuş, dikkat et kendine..
ne iş yapıyorsun canım sen ?
afiyet olsun canım bende bir kase müsli yedim sütleee :)
inşallah bizde hemen veririz kiloları.. hedefim en fazla 13 kilo almak benim ama bilmiyorum
Burcu haklısın canım ya yüzümüz gözümüz şiş, bitap bi halde özel bi fotografcı tutmaya cokta gerek yok sanırım..
seda sende bi daha düşün canım gerci ucuz olanları da var ama cok lazım mı ki dogum fotografcısı ..
iyi fotografcıların fiyatları oldukca pahalı.. bende vazgectim.. normal foto makinemizle cekerler zaten
eskiden dogum fotografcısı mı vardıııı
canım mrb ben tavşanlıda oturuyorum hemde hastanede çalışıyorum kendi hastanemde atilla beye olacaktık fakat atilla bey gitti şimdi dr.suzum yani kararsızım bugün ilk defa kütahya ya Ayşe hanıma gelicem randevu aldımda bi görüşcem bakalım kaç aydır doğru düzgün kontrolde olmuyor bebeğim kendim ultrasona giriyorum ama kadın doğumcu görmedi ayşe hanım için çok güzel şeyler duydum ama bana sorarsan ben kendi hastanemde kendi arkadaşlarımın elinde olmak isterim sen merkezdesin sanırım
hoşgeldin canım. nasılsın? sinirlerin yatıştı mı
anlaşılan yatışmamış cezayla başlamışsın lafınabenide arada çıkarmışsın. bana doktorun demesi lazım, senin bol bol dinlenmen lazım diye yoksa ben durduramıyorum kendimi :)))
geçen gittiğimde dedim ki doktor bey ben çok hareketliyim ani bir şekilde masamdan kalkıyorum sonra karnım ağrıyor, erken doğumu tetikler mi? adam ne yaparsan yap dedi bişi olmazonayda aldım yani, kim tutar beni artık
hoşgeldin canım. Allah kalbinde ne isteğin varsa kabul etsin inşallah. doktorda amanınnnn bebişin kocaman olmuş sen ne yaptın böyle desin :)))) büyümüştür annesiiiiiii.
haklısın canım. bende bu ay 2 kg alacam inşallah :)))
selam canım, ne güzelmiş çalışma saatlerin kısacık. 11-17 bence gayet uygun. sabahtan bebişinle ilgilenebilirsin. doktora götürebilirsin. yakındır umarım yeni işyerin. 5 ten sonra çok akşama kalacak mısın?
bebek odalarını beğenmiyorum canım. çok oyuncak gibi oluyorlar. tepehome dan beğendim bir oda. sonra dedim neden tavana kadar olmasın ki dolap. sonuçta çeşitli şeylerle bebek odasına benzetebilirim. yapmışken tam yapayım dedim. bir de park yatak aldım canım, onu bebek odasına koymayacağım. o annesinin yatağının yanında olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?