2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah razı olsun

bende graco aldım canım.. Kullanan arkadaşlarım çok memnun bakalım ben memnun kalacakmıyım

seninki de mi gracoydu :)
hangi modelini aldın senn???

esrammm güle güle kullansın bebişinnn

biz baby2go puset alıcazz mart ayı gibi de chicco liteway yada kraft aura almayı dusunuyoruzz ikisini ççok begendik kışın pusetana kucagı kullanıcaz inşAllahh

sağol canımm...
chicco liteway zaten çok kullanışlı. satıcı pierre cardine bakmayın bile dedi. kraftın horn travel sistemini de beğenmiştim ben...

kızlar bebek şekerim nasıl??? bunun mavi kundaklısı olacak :)

Eki Görüntüle 496703

çok güzell :)

ücreti ne tatlım?

670 tlydi canım...

biz çok aıcktıııık yemeğe gidiyoruz kuzular görüşmek üzere

ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..

sen kaça aldın canım nerden aldın?

güle güle kullanın canım graco çok kaliteliymiş arkadaşım 4. çocuğu büyütüyo...hatta 2 çocuk birden bindiriryo...yaşları yakın....4 çocuğu var...mavi rengini mi aldın?nerden aldın bide?

canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....

bende graco aldım canım.. Kullanan arkadaşlarım çok memnun bakalım ben memnun kalacakmıyım
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?
kızlar bebek şekerim nasıl??? bunun mavi kundaklısı olacak :)

Eki Görüntüle 496703
çok tatlı sen mi yaptın?

canım sercun ve 2 bebeği var

allah kabul etsin tatlım.. çok teşekkür ederiz

yok canım nerdee netten buldum yaptırıcam, ayrıca bunları da yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl??

bu sadece bizim ev için magnet anne baba ve bebek:

bu da takı yastığı tabi ki bizim bebeğimize göre işleyecekler:

Canım ben kapanmak üzre olan bir bebek mağazasından aldım... Travel set halinde 950 tl'ye aldım.. Ama şimdi çok pahalı görünüyor

benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucum

bende 3 gibi gideyim diyorum evimin karşısında nasılsa :)) daha sakin oluyor o saatlerde.
amin canım hepimizin ki inşallah..

aynen yaa maaşallah bizlere ve bebişlerimizeee..
yok canım yaa onlar hallediyorlar gerek kalmıyor havluya şampuana o kadarını da yapsınlar bi zahmet bi sürü para alıyorlar

emek,ensarnaz vardı

Allah razı olsun canım benim kabul olsun inşallah duaların..

esra'cım hoşgeldin yerleşebildin mi evine?

Son düzenleme:
aman ya bu ne yoğunluk (((

selam canım. Allah korusun ne kötü ya. içtikçe artar nasılsa sıkma canını canım.

selam canım, bide kapıya geçirmek için tül alabilirsin. 7-8 metre yetermiş.

maşallah ne güzel yatak. ayyy kazasız belasız o günler gelir inşallah.

canım çok sevindim. maşallah yavruna sende çok çabaladın aldın mukafatını. :))) inşallah bir daha hiç sorun çıkmaz.

çok güzel, güle güle kullanın canım.

bende çok iş yaptım (( dedim kesin bişi gelmiştir baktım gelmemiş. artık yapmıcam bu kadar ağır iş korktum. sanada çok geçmiş olsun canım. daha yapmadı doktor ama bir daha ki gidişte yapabilir canım.

sağol canım teşekkür ederiz.. Senin odan da hazırdı galiba.. Atsana resmini bakalım

kızlar benim göbek deliğim ve üst kısmına doğru hareket ettikçe hafif bi ağrım var niye kiiii:26:

mantık kullanarak cevaplıyım , bazı göbek delikleri karın büyükçe dışarı çıkıyor (hamile resimlerinde görmüştüm) herhangi bir zararı yok diye okumuştum doğumdan sonra yine eski haline dönüyormuş.. Seninkide o yüzden olabilirmi acaba ? :26::26:

sağol canım teşekkür ederiz.. Senin odan da hazırdı galiba.. Atsana resmini bakalım

canım biz bebek odasını boşalttık, boyadık şimdi dolabını ve şifonyerini bekliyoruz. birde park yatak aldık. beşik almayacağız ayrıyetten. yarın gelir dolabı, perşembe tatil zaten o zamana bitmiş olur. o gün çeker atarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…