kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
merwecik
merveomer
aklımda olanlar bunlarunuttuklarım varmı
bende graco aldım canım.. Kullanan arkadaşlarım çok memnun bakalım ben memnun kalacakmıyım
esrammm güle güle kullansın bebişinnn
biz baby2go puset alıcazz mart ayı gibi de chicco liteway yada kraft aura almayı dusunuyoruzz ikisini ççok begendik kışın pusetana kucagı kullanıcaz inşAllahh
ücreti ne tatlım?
biz çok aıcktıııık yemeğe gidiyoruz kuzular görüşmek üzere
nerden buldun bunuuu!!
Ay bayıldım çok güzell
seninki de mi gracoydu :)
hangi modelini aldın senn???
sağol canımm...
chicco liteway zaten çok kullanışlı. satıcı pierre cardine bakmayın bile dedi. kraftın horn travel sistemini de beğenmiştim ben...
çok güzell :)
670 tlydi canım...
ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..canım ben de p008 kırmızı aldım. ama çok fazla geniş canım yaa... yatak odama sığar ama sıkış tıkış olur... o yüzden chicconun küçük bi modeli var, onunla değiştiricem... bi de 3 yaşına kadar park yatakta yatırmam sanırım. 1 yaşından sonra odasına geçer...
güle güle kullanın canım graco çok kaliteliymiş arkadaşım 4. çocuğu büyütüyo...hatta 2 çocuk birden bindiriryo...yaşları yakın....4 çocuğu var...mavi rengini mi aldın?nerden aldın bide?
canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....evet yaa innanılır gibi değilAllah basımızı bozmasınnn
13 kilo oluyor sanırımmmm
canımm sırt ustu yatmakta suyu azaltırmışş doktor surekli soluna yat dedi ben sola yatıyorum ama bazen uyanıyoumm sırt ustuyumm eşimdee garibim dun gecee aşkım sola dön sırt ustusun dıye uyarıyor benii
ii olucak inşAllahhh
bizde baya dolaştık belli olmayan markalar bile çok pahalı yavv
inşAllah canımmmmm Allahım korusunnn
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?bende graco aldım canım.. Kullanan arkadaşlarım çok memnun bakalım ben memnun kalacakmıyım
çok tatlı sen mi yaptın?
kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..
sen kaça aldın canım nerden aldın?
güle güle kullanın canım graco çok kaliteliymiş arkadaşım 4. çocuğu büyütüyo...hatta 2 çocuk birden bindiriryo...yaşları yakın....4 çocuğu var...mavi rengini mi aldın?nerden aldın bide?
canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?
çok tatlı sen mi yaptın?
canım sercun ve 2 bebeği var
ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..
sen kaça aldın canım nerden aldın?
canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?
çok tatlı sen mi yaptın?
canım sercun ve 2 bebeği var
benide bugün için çağırdılar ama gitmedim yarın inşallah :) bebişin sağlıkla giysin kuzucum
aynen yaa maaşallah bizlere ve bebişlerimizeee..butun kasım bebıslerının annelerını aynı telas sarmıs durumda kıyafet canta v.s bende o cekceklı valızlerın kucugune hazırlamayı dusunuyorum o yeterlı gelıcektır içine bebek ıcın havlu şampuan v.s koymak gereklımı acaba hanı bebegı ılk orda yıkıyolar ya
emek,ensarnaz vardıkızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
canlarım günaydınnn
nasılsınız yaaaa hepinizi çok ama çoookkk özledimmm nerelerdesiniz yaaa
biz doktora gittik geldikkk cumartesi doktor suyun az dedi Alalh korusun bebek susuz kalınca göbek kordonu boynuna dolanıp oksijensiz kalıyormuşşşş çok kötü oldummm bol su içiyorumm amaa yokkk yetmiyor sanki gece bile su iiçiyorum kalkıp
kabuslar göruyorummm Allahım sen koru evlatlarımızıııcanım cok sıkkın su probleminden dolayı doktor su az olursa bebek hareket etmez dedi iyice hareketsizzleşti kuzummmm oy Allahım hayırlsıylaa kucağıma almayı nasip ett
lavinyamm az kalmışş çıkıyorsun dikkat et kuzumm şu zamanlarıda hayırlısıylaa atlatabilseydikk
beysalım hoşgeldin kuzummm ne guzel ttatil yaptınnngeçmiş olsun cnmmm o çatlaklar çok fena zaten doktor da genetikle alakalı canını sıkma dedi
esram güle güle otur evindee çok aama çok sevindim canımmmmmyerleştin mi enişte ne zaman geliyor
burcumm çok saol o hastane çıkışı 11 li 30 tl ye aldık baya uygun geldi fiyatıdoktora bakteri devam ediyor dedim çok sık yanma var mı dedi bende yok dedim o zaman ilaç kullanma bol su iç dedi
annesininbirtanesi hilalimmmm eger soguk oluyorsaa taşın tabi imkanın varsaa bebiş için iyi olurbiz oda değiştiricez hafta sonu babişlee fulll dolaştık buuyen beşiklerden istiyoruz ama maşAllahh okadar pahalı kii kajum almış hayırlı olsun baya uygun birde orayı araştırcazz
günaydın sevgi kelebekleri :)
bakıyorum hazırlıklar dolu dizgin başlamış
bizde bebek arabasından sonra haftasonu kapı süsümüzü aldık ve bebek şekerimizin siparişini verdik
hastane odası ya da bebek odası için süsleme olarak başka neler yapabiliriz fikri olan var mı?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr
Cuma günü kontrol vardı kızımız büyümüş haftasına yetişmiş 1.235 gr olmuşşşçok sağlıklıymış şekerim olmasına rağmen ne suyumda bir fazlalık nede kilosunda varmış..dönmüş kızımız herşey yolunda dedi sadece placenta aşağıda dedi, kontrol edicek sık sık bukadar.. Erken çağırdı diğer kontrole rapor için...Hepinize dualarınız için çokkkkkkk teşekkür ederimmm..
Benden bu kadar, sizden ne var ne yok bakalım...
kızlar geldim sağlık ocağından ultrason yok tabi kalp atışını dinledik iyiydi maşallahkiloma bakıldı tansiyonum 9,5 çok üşük dedi kan tahlilimizde kanım çok üşük çıktı kan ilacını almayı atlama dedi plasenta sorunu olabilirmi acaba ddedim bilemem ama saanmıyorum plasenta yerin normal yerindeymiş en son gittiğinde pek oynamaz artık dedi hem plasenta previa dda kanama çok aha fazlaa olur senin lekelenme tarzındda ve kahverengimsiymiş dedi önerim r.una görünmem yine de dedi ben hep yaşadığım için bu problemi biraz beklemeyi uygun gördüm şimdi yatıyorum istirahat etmelisin dedi yarın gidebilirim anlıycanız 3günün yoğun temposu bana yine olumsuz dönü sözde eşime yaptırıyorum ağır işleri ama hiç oturmadım kıçımın üstüne halı yıkadık benim yerler kara beton oraları sildim cam silim koltuklar falanaama böyleolunca evi mevi görmüyor insaanın gözü her seferinde bidaha kıpırdamıycam iş için batsın heryer diyorum sonra dayanamıyorum kim yapacak başka diye ufff bir soru daha yarın giddersem 30.haftaya giriyorum dr.alttan muayene edermi acaba doğuma karar verebilmek için falan işte sizlerin bu hftalarda oldumu alttan:26:
aman ya bu ne yoğunluk(((
selam canım. Allah korusun ne kötü ya. içtikçe artar nasılsa sıkma canını canım.
selam canım, bide kapıya geçirmek için tül alabilirsin. 7-8 metre yetermiş.
maşallah ne güzel yatak. ayyy kazasız belasız o günler gelir inşallah.
canım çok sevindim. maşallah yavrunasende çok çabaladın aldın mukafatını. :))) inşallah bir daha hiç sorun çıkmaz.
çok güzel, güle güle kullanın canım.
bende çok iş yaptım(( dedim kesin bişi gelmiştir baktım gelmemiş. artık yapmıcam bu kadar ağır iş korktum. sanada çok geçmiş olsun canım. daha yapmadı doktor ama bir daha ki gidişte yapabilir canım.
kızlar benim göbek deliğim ve üst kısmına doğru hareket ettikçe hafif bi ağrım var niye kiiii:26:
sağol canım teşekkür ederiz.. Senin odan da hazırdı galiba.. Atsana resmini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?