2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
BEN BU MODELİ ALDIM CANIM.. AMA ALDIĞIM ZAMAN ÇOK İNDİRİMDEYDİ
GRACO SYMBIO Trawel Bebek Arabası - POP ART - Ürün Kategorileri

modelini hatırlıyodum da markasını hatırlamıyodum seninkinin canım... hatta pahalı demiştim

benim de bu arabanın maliyetini çıkarmam için 3-5 çocuk yapmam lazım
mavi canım. koyu lacivert hatta. zaten graconun bej siyah ve laciverti var. bi kaç modelde de kırmızı kullanmışlar.
havuzluhandan aldım.. ama keşke jokerden alsaymışım. 50tl kazık yedik

güle güle kullan canım :)

sağol tatlım.

niloşummmm hoşbuldukkk... yerleştim sayılır... olduğu kadar işte... bu hafta mikemmelll bi şekilde yerleşme işlemini tamamlıcam inşallahh

aman ya bu ne yoğunluk (((

çok güzel, güle güle kullanın canım.

ben de yoğunum yaaa tatil dönüşü birikmiş işler
sağol canım :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr benim hediyem geldiiiiiiiiiii :))))

merak edenler buraya

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-6.html#post26167001

:)

etmiyorum hepiniz dilimdesiniz kuzum... acı çekiyorum aysunum ya fıttırmak üzereyim...

kızlar bebek şekerim nasıl??? bunun mavi kundaklısı olacak :)

Eki Görüntüle 496703

çok beğendim süper canım

ağzına sağık Allah razı olsun canım benim...

Allah razı olsun canım benim inşallah Allah kabul etsin amiiiiiiiiinnnnnnnnnn............

İnşallah canım hayırlı haberle gel sende..bekliyoruz haberlerini

Saol tatlım, şimdilik birşey yok dedi ama kontrol etmek lazım geliyor dedi ve not alıp resmini koydu, rahim kanalına inerse kanama yapabilir ve normal doğum ortadan kalkar gibi durumlar zaten benim sezeryan olacağı için sorun yok o konuda ama erken doğum riski olur diye kontrol edilecek.Bende 14'de raporumu alabilirim bir müdürle konuşayım bakalım azcık daha kal derlerse sağlık durumu ma göre bakarım canım..

Saol canımm çok mutluyum onu büyümüş gördüm yaa..

Nilt yazmış beni unutmuşsun tatlım

etmiyorum hepiniz dilimdesiniz kuzum... acı çekiyorum aysunum ya fıttırmak üzereyim...

çok beğendim süper canım

ağzına sağık Allah razı olsun canım benim...

ya tatlım yazdım da görmedin sanırım... Senin bu ağrılı halinde rapor vermiyorlar mı ? veya işyeri problemmi çıkarıyor ? evde dinlensen miss gibi, ağrıların daha da azalır bence :26::26:

ya tatlım yazdım da görmedin sanırım... Senin bu ağrılı halinde rapor vermiyorlar mı ? veya işyeri problemmi çıkarıyor ? evde dinlensen miss gibi, ağrıların daha da azalır bence :26::26:

işyerim ağrıza çıkaracak canım onun için 32. haftaya yakın bir zamana kadar dayandım ki sorun olmasın diye... yıllık iznimi alacağım bugün sonrada yasal izin başlayacak inşallah...

işyerim ağrıza çıkaracak canım onun için 32. haftaya yakın bir zamana kadar dayandım ki sorun olmasın diye... yıllık iznimi alacağım bugün sonrada yasal izin başlayacak inşallah...

Canım hayırlı olsun senin dinlenmen lazım en doğru kararı almışsın...

kızlar merhaba, şimdi doktor kontrolünden geldim, 27+6 dayız kilosu 1.230 gram, boyu 41 cm olmuş doktorumuz iyi dedi iyidir inşallah. yüzü iyce şirin bir bebek yüzünü aldı bebişimin :) 1 ay çok uzun geçmiyo hiç deyince doktorum 3 hafta sonra gel o zaman dedi :))
yani özetle iyiyiz çok şükür

iyi hadi sevindim kuzumm

güle güle kullan çok güzel, benimkinde de böyle dizlik var, çift taraflı ve üst güneşliği aşağı kadar iniyor aradığımız özellikler var, Allah güle gle gezdirmeyi nasip etsin inş. bize

kuş kız onlar oğlumda küçük yiyemezler kuzusuda bekçi kuzu, birde bunun uyku arkadaşı olan kuzusu var çok şeker
yatak büyüyebiliyor canım 5-6 yaşına kadar kullanabilir rahatlıkla

kuş mu çok büyük kuş tavuk gibi
oy oy uyku arkadaşınıda yesinler

yani beşik yatak mı oluyor ?

kızlar bebek şekerim nasıl??? bunun mavi kundaklısı olacak :)

Eki Görüntüle 496703

çok güzell bayıldım

benim sevgi dolu arkadaşımm ben de senin için dua ediyorum tamam mı suyun çoğalsınnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh

çok şkerler

Canlarımmm nasılsınızzzz
cok az göz gezdirebildimmm
esram seni çok özledik hoşgeldin, işlerini de bitirmişsin gözünaydın canım benim..
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin veee leoparlı örtünü yisinler yesinnnnnnn :)

hilalim 5. kata taşınayım demişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur..

başka görmedigim kaçırdıgım bi şey var mı bilmiyorum ..

kızlar hepinizi öpüyorum, iyi ki varsınız..

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kötü rüyalar gördüm cok keyifsizim..

slm guzel anneler bayramdan berı mısafırlerım var fırsat bulup yazamadım herkes ıyıdr ınsallah bızım telasemız baslıycak badanacı gırıcek eve cocuk odası bosalıcak sonra alısverısıne baslıycaz bakalım yatak olarak ne alsam hala kararsızım ben yataklı besık ıstyrm beyazda dolap yaptrcam uygun ılerıde yatak olarak kullanırım dıyrm kafam karıstı ama sonra begenmıyceksın yatagı kucuk bı besık al ılerıde bazalı yatak alırsın dyorlar ama sonucta besıgıde kaldırmam gerekıcek sonra bı ıse yaramıycak bılmıyrm kararsızım cogunluk olarak herkes ne alıyr kızlar bana fıkır verın en kullanıslısı ne olur

Selam fıstıklar ve bebişleri , biz geldikkkkk Nabersiniz bakalımm???
Biz çok iyiyiz ama çok yorgunuz. Hafta sonu dinlenemedik hiç, cumartesi iş, dün de denize gittik derken bugün kolumuzu kaldıracak halimiz yok,.güneş yanıklarımız da cabası, her yerimiz sızlıyor ama olsun,, sanki bebeğim çok sevdi denizi kıpır kıpır, hiç ağrım da yok dünden beri

Eski formuna kavuşmuş gördüm topiğimizi, dün akşamdan beri bayaa sayfa olmuş sanki, çok sevindimmm

aman ya bugün herkeste bir anormallik var...

canımm hoşgeldinnn sen de :) çok şükür az bi şey kaldı canım yaaa... hastane çantamı hazırlayamadım henüz, o canımı sıkıyor azıcık ama bu haftaiçi onuda halledicem inşallah...
leoparlı örtümmmm o benim herşeyimmmm

canım hayra yor, kötüyse anlatma... iyi değil derler... tam tersi olucak diye düşün."

selam canımm

valla bende öyle yaa karışık,saçma sapan rüyalar gördüm.bi de topikteki kızlar hepimiz doğurmuştuk valla bebişlerimizi bile gördüm..
bi de sabah bi arkadaşımızın hamile olduğu haberini aldım.
kadın 37 yaşında ve tiroid sıkıntısı vardı.çok sevindim duyunca..

canım kötü rüya görünce sol tarafına 3 kere tükür eüzü besmele çek ve suya anlat rüyanı kimseye anlatma

hadi gözün aydın canım bebişinle vakit geçirmeye alışacaksın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…