BEN BU MODELİ ALDIM CANIM.. AMA ALDIĞIM ZAMAN ÇOK İNDİRİMDEYDİ
GRACO SYMBIO Trawel Bebek Arabası - POP ART - Ürün Kategorileri
ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..
sen kaça aldın canım nerden aldın?
güle güle kullanın canım graco çok kaliteliymiş arkadaşım 4. çocuğu büyütüyo...hatta 2 çocuk birden bindiriryo...yaşları yakın....4 çocuğu var...mavi rengini mi aldın?nerden aldın bide?
canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?
çok tatlı sen mi yaptın?
canım sercun ve 2 bebeği var
güle güle kullan canım :)
bende 3 gibi gideyim diyorum evimin karşısında nasılsa :)) daha sakin oluyor o saatlerde.
amin canım hepimizin ki inşallah..
aynen yaa maaşallah bizlere ve bebişlerimizeee..
yok canım yaa onlar hallediyorlar gerek kalmıyor havluya şampuana o kadarını da yapsınlar bi zahmet bi sürü para alıyorlar
emek,ensarnaz vardı
Allah razı olsun canım benim kabul olsun inşallah duaların..
esra'cım hoşgeldin yerleşebildin mi evine?
aman ya bu ne yoğunluk(((
çok güzel, güle güle kullanın canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr benim hediyem geldiiiiiiiiiii :))))
merak edenler buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-6.html#post26167001
eşim kızdı zaten canımm ev batıyormu sürekli evi tamizliyorsun diyoriş yapma su kaybediyorsun dedi yapmıcam artık haftasonları onla yapıcam inşAllah sola dgru uzanıp yazıyorum sizlere bende bol içmeye gayret ediyorumm dualarını eksik etme bitanemm
kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
aklımda olanlar bunlarunuttuklarım varmı
niloşummmm hoşbuldukkk... yerleştim sayılır... olduğu kadar işte... bu hafta mikemmelll bi şekilde yerleşme işlemini tamamlıcam inşallahh
:)
kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
ederim canım etmememi?
zaten sokakta manavda kimi görsem kim hamileliğimle ilgili bişey dese hemen dua dileniyom bende..garipsiyo insanaşlr fazla muhabbetim yok...kaç ayın felan kaldı dıye soruyolar sorduklarına pişman oluyolar haha....günahsız ağızla yapılan dualar kabul olur..inş.. o yuzden başkasının duası çok önemli....
çok tatlı nevresimi yaa...kuzum ciciler sayfasına da ekle...burayı herkes okuyamıyo...
sayfaalr arasında gitmesin....
esram park yatağı ne marka aldın kuzum=hangi model?
ben kraft p008 düşünüyorum...eninin geniş olması önmeliynmiş çocuğun hareketlerini sınırlamasın dıye...beğendığım 70e 120 rahat 3 yaşına kadar yatar..
çok sevindirici...kontrollerını ıhmal etme...sağlığına da dikkat et canım...
benımde yarın rendevum haftalardır sabırsızlanıyorum nasıl geçecek neler olacak diye çok heycanlıyım...
hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın aranıza...
günaydın canımmmmm maşallahh prenseseben de 13ünde gidip raporumu alıcam ve işi bırakıcam innnşallahhhhh.
plasentenanın aşağıda olmasının sakıncası neymiş sordun mu? çok mu aşağıda ?
evett hazır hazırrrrinşallahhhh gelsin de bitsin bu hasret artık... ruya gibi geliyor inan. benim evim geldi istanbula, eşim gelicek, bebeğim gelicek sonra... hayal aleminde gibiyim sanki
ederim tabii. canım benim. inşallah herşey yolunda gidicek.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
canım topicimize eklermisin.. toplu ekleme yapıyorum çünkü...
kaç kilo oluyor toplamda
kızlar bişi sorucam... bu suyun gelmesi nasıl anlaşılır? rengi ne renk daha doğrusu? sarımı beyaz mı???
bebeğimmmmm, sağol cnm inadını kırdı heralde kayınpeder cins
evet kuzum şimdi boşalttık bende oda takımı bakıyorum sürekli karar değiştiriyorum ya
korkma kuzum çok kafana taktığından oluyordurüzülme Allahh korur bebeklerimizii
oğşunun tavuklarını yesinleraman yayeppimmm
bu beşik yatak olabiliyor mu kuzum ? kuzusuda varmışş orda
oy canım maşallahh bebişinle size,
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
etmiyorum hepiniz dilimdesiniz kuzum... acı çekiyorum aysunum ya fıttırmak üzereyim...
çok beğendim süper canım
ağzına sağık Allah razı olsun canım benim...
ya tatlım yazdım da görmedin sanırım... Senin bu ağrılı halinde rapor vermiyorlar mı ? veya işyeri problemmi çıkarıyor ? evde dinlensen miss gibi, ağrıların daha da azalır bence :26::26:
emek,ensarnaz vardı
Allah razı olsun canım benim kabul olsun inşallah duaların..
Canımm bizi unutmadığın için çok teşekkürler
işyerim ağrıza çıkaracak canım onun için 32. haftaya yakın bir zamana kadar dayandım ki sorun olmasın diye... yıllık iznimi alacağım bugün sonrada yasal izin başlayacak inşallah...
işyerim ağrıza çıkaracak canım onun için 32. Haftaya yakın bir zamana kadar dayandım ki sorun olmasın diye... Yıllık iznimi alacağım bugün sonrada yasal izin başlayacak inşallah...
kızlar geldim sağlık ocağından ultrason yok tabi kalp atışını dinledik iyiydi maşallahkiloma bakıldı tansiyonum 9,5 çok üşük dedi kan tahlilimizde kanım çok üşük çıktı kan ilacını almayı atlama dedi plasenta sorunu olabilirmi acaba ddedim bilemem ama saanmıyorum plasenta yerin normal yerindeymiş en son gittiğinde pek oynamaz artık dedi hem plasenta previa dda kanama çok aha fazlaa olur senin lekelenme tarzındda ve kahverengimsiymiş dedi önerim r.una görünmem yine de dedi ben hep yaşadığım için bu problemi biraz beklemeyi uygun gördüm şimdi yatıyorum istirahat etmelisin dedi yarın gidebilirim anlıycanız 3günün yoğun temposu bana yine olumsuz dönü sözde eşime yaptırıyorum ağır işleri ama hiç oturmadım kıçımın üstüne halı yıkadık benim yerler kara beton oraları sildim cam silim koltuklar falanaama böyleolunca evi mevi görmüyor insaanın gözü her seferinde bidaha kıpırdamıycam iş için batsın heryer diyorum sonra dayanamıyorum kim yapacak başka diye ufff bir soru daha yarın giddersem 30.haftaya giriyorum dr.alttan muayene edermi acaba doğuma karar verebilmek için falan işte sizlerin bu hftalarda oldumu alttan:26:
kuş kız onlar oğlumda küçük yiyemezlerkuzusuda bekçi kuzu, birde bunun uyku arkadaşı olan kuzusu var çok şeker
yatak büyüyebiliyor canım 5-6 yaşına kadar kullanabilir rahatlıkla
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
yok canım nerdee netten buldum yaptırıcam, ayrıca bunları da yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl??
bu sadece bizim ev için magnet anne baba ve bebek:
Eki Görüntüle 496744
bu da takı yastığı tabi ki bizim bebeğimize göre işleyecekler:
Eki Görüntüle 496755
Canlarımmm nasılsınızzzz
cok az göz gezdirebildimmm
esram seni çok özledik hoşgeldin, işlerini de bitirmişsin gözünaydın canım benim..
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin veee leoparlı örtünü yisinler yesinnnnnnn :)
hilalim 5. kata taşınayım demişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur..
başka görmedigim kaçırdıgım bi şey var mı bilmiyorum ..
kızlar hepinizi öpüyorum, iyi ki varsınız..
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kötü rüyalar gördüm cok keyifsizim..
Canlarımmm nasılsınızzzz
esram seni çok özledik hoşgeldin, işlerini de bitirmişsin gözünaydın canım benim..
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin veee leoparlı örtünü yisinler yesinnnnnnn :)
hilalim 5. kata taşınayım demişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur..
Canlarımmm nasılsınızzzz
işyerim ağrıza çıkaracak canım onun için 32. haftaya yakın bir zamana kadar dayandım ki sorun olmasın diye... yıllık iznimi alacağım bugün sonrada yasal izin başlayacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?