2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
arzu arcak81

kızlarr aklıma gelenleree ismen dua ettim aklıma gelmeyenlerede tüm hamilelere diye dua ettim Allah kabul etsinnn

selam tatlım :)
ben tekrar döndüm ya aranıza ondan bu hareketlilik

Allah razı olsun canım arkadaşımm...

evet canım bildiğin sallanır beşik, düz yatak oluyor sonradan

Allah hepimizden razı olsun canlarımmmm

zamanında sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almak için ailelerimizle eşlerimizle güzel gunlerimi görmek için çok dua ettim Allah katında kabul etsinnnn

lavinyaammm ben kıyamam sanaa Allahım şifamızı versinnnn

bebeklerim canımmm bende bursadayım biliyorsunn büyüyebilen yataklardan almak istiyoruz ayşen beebeye gittik cuamrtesi dolaştık durduk çarsıda bbek magazalarını anacım aysen bebe meshurmuş bursadaa ne fıyatlarr çekti bizee çilekten pahalıı

bebeklerim tatlım sen biliyormusun bursanın en iyi bebek magazaalrı nereler

Aysunummm çook teşekkür ederiz birtanemm, ağzına sağlık
Allahım dualarını boş çevirmesin, hepimize yavrularımızı sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

selam tatlım :)
ben tekrar döndüm ya aranıza ondan bu hareketlilik

Allah razı olsun canım arkadaşımm...

Sorma kuzum benim yaa çok haklısın valla, sen yoktun, aysunla beysal da yoktu sabahları pek, bulemsu da arada sırada geldi gitti Çok sakindi topiğimiz. Doğumdan sonra nasıl olacak acaba :26:

slm canıııım hayırdır inş.
bizi özlemedin mii :82::78:

slm canım hoş geldinnnnnnnn evet arada yoğunluktan topik sessizleşiyor valla vakit bulamıyorum bazen ben

evet canım bildiğin sallanır beşik, düz yatak oluyor sonradan

bende öyle bişi almak istiyorum beşiğiiii

ahh cnm benım bende hıc bılmıyrm arastrmadım bıle ama bızım cevremız genıs bı sorarım alan arkadaslarıma senıde hbrdar edrım cnm bırbırımızı ne alırsak bılgılendırelım zaten faydalanmıs oluruz uygun yerler buluruz ınsallah bebk sekerı ıcın cıkmak ıstryrm bu aralar ama fıyatlardan bılgım yok sen o ısı ne yaptın ınternetten sankı daha uygun oluyr ama guvenıllırmı emın degılım hıc alısverıs yapmıyrm ınternettende

Aysunum ağzına yüreğine sağlık

--ya kızlar c.tesi akşamı eşim,ben ve amcamın oğlu taksim nevizade ye gittik.onlar söylemesi ayıp bira içtiler bende maden suyu tabi
eşimle sürekli giderdik şimdi c.tesi yine gittik ama o biranın kokusu nasıl güzel geldi,nasıl içesim geldi anlatamam yaa.zaten su katkılıdır onlar ya
ister istemez 1 yudum aldım valla ama dayanamadım yaa normalde de pek sevmem yani..

zaten doğumdan sonra süt yapsın diye alkolsüz bira önerdiler denemeyi düşünüyorum..

hastane odası için sizce kurabiye mi süslü çikolata mı? hangi marka hangi site öneriler bekliyorum ?

çikolata :)
Bebek Çikolataları, Bebek çikolatası, baskılı bebek çikolatası

ekimin 15inde ben de bunun siparişini vericem... ne olur ne olmaz, hazırda bulunsun.

Sorma kuzum benim yaa çok haklısın valla, sen yoktun, aysunla beysal da yoktu sabahları pek, bulemsu da arada sırada geldi gitti Çok sakindi topiğimiz. Doğumdan sonra nasıl olacak acaba :26:

doğumdan sonra değilde bi iki haftaya herkes izne çıkmaya başlar yine sakinleşir topic

hastane odası için sizce kurabiye mi süslü çikolata mı? hangi marka hangi site öneriler bekliyorum ?

Bence çikolata canım, e-şeker.com daki paketli çikolatalardan almayı düşünüyorum, ayrıca biblolulardan da kendim yapıp karıştırırım ikisini herhalde. Eve gelenlere de anneme şeker hamurlu, kurdaleli kurabiyelerden yaptırıcam

canımm bizde yeni başladık gibi daha şekere kadar baya uzun yolumuz var canım yaa

bebek arabası mart ayı gibi alacaz ana kucağı ya kraft yada baby2 go çok fark etmiyor aslında ama fiyat farkı baya varr puseti ana kucağını internetten alıcaz

hafta sonu aldıgımız cicileri diğer topikte paylaştım donino baby diye bir markanın hastane cıkısını aldım medical park hastanesinin orada pazar kuruluyor pazar arasındaki bir dukkan çok ucuz şeyler varrr

kızlar bu aradacatlaklarınız ne durumda nerelerınız ne kadar catladı ya ben soka gırdım gecen banyodan sonra aynaya bır baktm popomda hafıf bı kac cızgı var her ıkı taraftada cok zayıf oluncada ınsan boyle calıyr ıste moralım bozuldu valla gobegımde catlarsa sankı orasıda catlıycak gıbıme gelıyr ne onlemler alıysnz ben bebe yagı badem yagı suruyrm gece yatarken sımdıde kakao yagı aldım onuda surucem ıse yararmı bılmıyrm sız ne onlemler aldınız bakalım

kızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???

çamasırları attım makıneye ama renk atmasından korktugumdan beyazları ayrı acık renklerı ayrı koyu renklerı ayrı yıkıyorum yatagımın uzerıne serıyorum aksam salonda yatcaz bu gıdısle:))

bıraz gecmısı okıyım ınsallah gecer su agrım

kuzenım doğum yaptı 41.haftasında erkek sezeryan aksam zıyaretıne gtcem hastaneye detayları anlatrm

cnm bende aynada bakıyorum göbegımın yan taraflarında sankı morarıklık var gıbı onların sonu catlak bıldıgım kadarıyla ben bısı kullanmadım ama kullanmıcamda kullananlar da catlıyo:))

geçmiş olsun kuzummmm kıyamam sana inşAllah kötü birşeyy yokturdur :26:

ben su temıalık olayını bı haledeyım cocuk odası sekerını sonra hallederım dyrm bırbırımızı bılgılendırırız yne ben bebek esyası almıyrm canım babnnemız bır ay once ıstanbuldan bır suru sey aldık esyalarımız tamam ufak teferler kaldı sadece anannemız alıcak bıde onunla cıkıcam bızde ne begenırsek degısık alıyrz ısteoo konuda sıkıntı yok buyuk esyalarda sımdı sıra bakalıım artk cnm bu ay hepsını halledelım ıstyrm ıyıce agrlasmya baslamadan

saolll bebegım allah kabul etsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…