Selam fıstıklar ve bebişleri , biz geldikkkkkNabersiniz bakalımm???
Biz çok iyiyiz ama çok yorgunuz. Hafta sonu dinlenemedik hiç, cumartesi iş, dün de denize gittik derken bugün kolumuzu kaldıracak halimiz yok,.güneş yanıklarımız da cabası, her yerimiz sızlıyor ama olsun,, sanki bebeğim çok sevdi denizi kıpır kıpır, hiç ağrım da yok dünden beri
Eski formuna kavuşmuş gördüm topiğimizi, dün akşamdan beri bayaa sayfa olmuş sanki, çok sevindimmm
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
arzu arcak81
kızlarr aklıma gelenleree ismen dua ettim aklıma gelmeyenlerede tüm hamilelere diye dua ettim Allah kabul etsinnn
iyi hadi sevindim kuzumm
güle güle kullan çok güzel, benimkinde de böyle dizlik var, çift taraflı ve üst güneşliği aşağı kadar iniyor aradığımız özellikler var, Allah güle gle gezdirmeyi nasip etsin inş. bize
kuş muçok büyük kuş tavuk gibi
oy oy uyku arkadaşınıda yesinler
yani beşik yatak mı oluyor ?
çok güzellbayıldım
benim sevgi dolu arkadaşımm ben de senin için dua ediyorum tamam mısuyun çoğalsınnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh
çok şkerler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
arzu arcak81
kızlarr aklıma gelenleree ismen dua ettim aklıma gelmeyenlerede tüm hamilelere diye dua ettim Allah kabul etsinnn
selam tatlım :)
ben tekrar döndüm ya aranıza ondan bu hareketlilik
Allah razı olsun canım arkadaşımm...
Canlarımmm nasılsınızzzz
cok az göz gezdirebildimmm
esram seni çok özledik hoşgeldin, işlerini de bitirmişsin gözünaydın canım benim..
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin veee leoparlı örtünü yisinler yesinnnnnnn :)
hilalim 5. kata taşınayım demişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur..
başka görmedigim kaçırdıgım bi şey var mı bilmiyorum ..
kızlar hepinizi öpüyorum, iyi ki varsınız..
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kötü rüyalar gördüm cok keyifsizim..
Selam fıstıklar ve bebişleri , biz geldikkkkkNabersiniz bakalımm???
Biz çok iyiyiz ama çok yorgunuz. Hafta sonu dinlenemedik hiç, cumartesi iş, dün de denize gittik derken bugün kolumuzu kaldıracak halimiz yok,.güneş yanıklarımız da cabası, her yerimiz sızlıyor ama olsun,, sanki bebeğim çok sevdi denizi kıpır kıpır, hiç ağrım da yok dünden beri
Eski formuna kavuşmuş gördüm topiğimizi, dün akşamdan beri bayaa sayfa olmuş sanki, çok sevindimmm
evet canım bildiğin sallanır beşik, düz yatak oluyor sonradan
Allah hepimizden razı olsun canlarımmmm
zamanında sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almak için ailelerimizle eşlerimizle güzel gunlerimi görmek için çok dua ettim Allah katında kabul etsinnnn
lavinyaammm ben kıyamam sanaaAllahım şifamızı versinnnn
bebeklerim canımmm bende bursadayım biliyorsunn büyüyebilen yataklardan almak istiyoruz ayşen beebeye gittik cuamrtesi dolaştık durduk çarsıda bbek magazalarını anacım aysen bebe meshurmuş bursadaa ne fıyatlarr çekti bizee çilekten pahalıı
bebeklerim tatlım sen biliyormusun bursanın en iyi bebek magazaalrı nereler
hastane odası için sizce kurabiye mi süslü çikolata mı? hangi marka hangi site öneriler bekliyorum ?
Sorma kuzum benim yaa çok haklısın valla, sen yoktun, aysunla beysal da yoktu sabahları pek, bulemsu da arada sırada geldi gittiÇok sakindi topiğimiz. Doğumdan sonra nasıl olacak acaba :26:
hastane odası için sizce kurabiye mi süslü çikolata mı? hangi marka hangi site öneriler bekliyorum ?
ahh cnm benım bende hıc bılmıyrm arastrmadım bıle ama bızım cevremız genıs bı sorarım alan arkadaslarıma senıde hbrdar edrım cnm bırbırımızı ne alırsak bılgılendırelım zaten faydalanmıs oluruz uygun yerler buluruz ınsallah bebk sekerı ıcın cıkmak ıstryrm bu aralar ama fıyatlardan bılgım yok sen o ısı ne yaptın ınternetten sankı daha uygun oluyr ama guvenıllırmı emın degılım hıc alısverıs yapmıyrm ınternettende
kızlar bu aradacatlaklarınız ne durumda nerelerınız ne kadar catladı ya ben soka gırdım gecen banyodan sonra aynaya bır baktm popomda hafıf bı kac cızgı var her ıkı taraftada cok zayıf oluncada ınsan boyle calıyr ıste moralım bozuldu valla gobegımde catlarsa sankı orasıda catlıycak gıbıme gelıyr ne onlemler alıysnz ben bebe yagı badem yagı suruyrm gece yatarken sımdıde kakao yagı aldım onuda surucem ıse yararmı bılmıyrm sız ne onlemler aldınız bakalım
kızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???
çamasırları attım makıneye ama renk atmasından korktugumdan beyazları ayrı acık renklerı ayrı koyu renklerı ayrı yıkıyorum yatagımın uzerıne serıyorum aksam salonda yatcaz bu gıdısle:))
bıraz gecmısı okıyım ınsallah gecer su agrım
kuzenım doğum yaptı 41.haftasında erkek sezeryan aksam zıyaretıne gtcem hastaneye detayları anlatrm
canımm bizde yeni başladık gibi daha şekere kadar baya uzun yolumuz var canım yaa
bebek arabası mart ayı gibi alacaz ana kucağı ya kraft yada baby2 go çok fark etmiyor aslında ama fiyat farkı baya varr puseti ana kucağını internetten alıcaz
hafta sonu aldıgımız cicileri diğer topikte paylaştım donino baby diye bir markanın hastane cıkısını aldım medical park hastanesinin orada pazar kuruluyor pazar arasındaki bir dukkan çok ucuz şeyler varrr
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
arzu arcak81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?