2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hemen yat dinlen,dr bana öyle dedi
karnında,kasığında bi ağrı,gerilme hissedersen hemen uzat ayaklarını dinlen dedi.dikkat et tatlım..

neyse bende sağlık ocağına bi gideyim bakayım takibimiz vardı..

görüşürüz fıstıklar..

evet sanırım bahsettıgım agrı bu agrıdan teskr ederım kuzum benımde yarın saglık ocagı kontrolum gıdıcem sabahtan dınlesın bebısımı

sağol canım..inşallahh bebeğimin şansınaa hayırlısı ne ise o olurr...dualarınızada banada yer verin emi kuzum?

hayırlara çıksın inşallahh sedefim yaa...anlatma kimseye gördüğün kötü rüyayı...benimde rüya portföyüm zaten çok genişti...hamileliktee iyice arttı...artık fazla takmamaya çalışıyorum...

kuzumm mirayım hoşgeldnizz kızçenlee

hmm denizz sefasımıı yapıldıı demek..ne güzell ne güzelll

tarçınımmm hastanede kesinliklee çikolata canımm...kurabiye gereksiz maliyetli olurr bence...

ben bi tane kutulu çikolata yaptırcam...1 kilo kadarda ekstra çikolata alcam (çünkü kutusunaa para alıyorlarr en çok) bittikçe kutunun içine yeniden dizcemmm

canım yatıp dinlen....

canım yatıp dinlen....

tatlım beni unutmuşsun ama normaldir maşallha baya kalablık burası ...bende senin için dua ediyorum inş suyun normale döner bi sıkıtın olmaz..
kızlar benim göbek deliğim ve üst kısmına doğru hareket ettikçe hafif bi ağrım var niye kiiii:26:
canım bazen bendede anlık bi sancı ağrı oluyor göbeğimde sonra hemen geçiyor ama rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum malum bebişde rahimde büyüyüp kasılıyorlar.
canım denize girmek çok zevkli ama sonrası çok yorgunluk oluyor..güneş yanıklarına dikkat et canım nemlendirici kullnabilrsin..
canım bence dinlen eger istirahatle geçmezse dr una danış..ama mutlaka istirahat et.

banada oluyor arada sol yanına fazla baskı yapıyor ondan dedi doktor.. Merak etme canım yat dinlen..

Canım ben bi yağ karışımı yapmıştım, kakao yağı zeytinyağı, kayısı yağı, nar çekirdeği yağı ve içine çok az da badem yağı( tüylendirmesin diye) aklıma geldikçe onu sürüyorum ayrıca niveanın katı kremi var ya, mavi kutulu olan, her sabah ve banyodan sonra sürüyorum. Çok şükür çatlağım olmadı hiç

Mervemm bence sen kendini fazla yoruyorsun bugünlerde, ondan oluyordur ağrı. Ayaklarını uzatıp dinlen biraz bir de işlerini arka arkaya yapma öyle. Bak şimdi bile ağrım var diyorsun, çamaşır atmışsın sonra hastaneye gidecekmişsin,, pır pır pır ordan oraya kaldırmıyor vücudun canım benimm.. Artık ağırlaştık iyice ilk aylardaki gibi aktif olamıyoruz malesef, olmaya çalışınca da bebişler bize isyan edip ağrı veriyorlar
Bu arada kuzenine de hayırlı olsun şekerimmm, Allahım sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı da bizleree

ufak tefek çizikler neki ben zaten kiloluyum bundan sonrası bana bişey yapmaz diyodum ama göbeğimin iki yanıda tırnaklanmış gibi kırmızı kırmızı oldu, doktor lierac önerdi aldım başladım ama bakalım, ama tecrübeli arkadaşlar derki; "çatlayacaksan çatlayacaksın, ne yaparsan yap"

alternatif bir link daha buldum

Kişiye Özel Bebek Çikolataları - 100 Adet | HediyeDenizi.com

Hoşbulduk tatlımmm, evet teyzesi denizde bıcbıc yaptık, bir sürü bebiş vardı sahilde cıbıl cıbıl çok tatlılardı, kocişle pek hoşumuza gitti prensesim doğsun seneye onu da götürcem denizlere.Gerçi babası ben kıskanırım çıkarmam herkesin içine, havuz alırım orda yüzdürürüm diyor ama neyse

ayy tatlım sorma bende bekliyorum.. Bayram tatilinden bugün dönüyordu konuştuğum doktor.. Bakalım bugün veya yarın haber çıkar sanırım.. Çıkmazsa da o kadar sevindiğime yanıcam valla
Tatlımm sağlık ocağındaki doktoruna azcık duygu sömürüsü yapsan, beş güne kadar yazabiliyor, aklında bulunsun

Sorma tatlım gece yorgunluktan,sızıdan uyuyamadım. Bepantene sürdüm dün akşam ve sabah ama halen acıyor Nemlendiriciyi eve gidince deneyeyim canım, yarına kalmaz inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

5. ay sonu (20.hafta) kilosunu eklemeyenleri tamamen silicem...

bilginize :)

Vay tehtit

Bizim sağlık ocağındaki doktor çok gudubet bir kadın.. Değil duygu sömürüsü ayaklarına kapansam vermez
Eski çocuk filmlerinde yetimhane müdürü tipler vardır ya aynı onun gibi bişey

sonunda hediyemizi gönderdik ooh üstümüzden yük kalktı çıkıp gönderemedim izinli olduğum için ama çok şükür şuan itibariyle çıktı hediyemiz yolaaa :) ilk defa ptt kargo denedim umarım sağlıklı bir şekilde ulaşır yerinee

cadııı önce seni silicem her ay sana zorla söyletiyorum kilonu yaaaaa :) bi de çok almış olsan içim yanmıcak

valla uslu uslu yazarım ben hiç zorlaştırmam olayı
zaten 10 kilo almışım yastayım
hafta sonu yine hamur işi yaptım ye oğlum anan trakyalı bol bol hamur işi yiceksin alış şimdiden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…