kızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???
çamasırları attım makıneye ama renk atmasından korktugumdan beyazları ayrı acık renklerı ayrı koyu renklerı ayrı yıkıyorum yatagımın uzerıne serıyorum aksam salonda yatcaz bu gıdısle:))
bıraz gecmısı okıyım ınsallah gecer su agrım
kuzenım doğum yaptı 41.haftasında erkek sezeryan aksam zıyaretıne gtcem hastaneye detayları anlatrm
canım hemen yat dinlen,dr bana öyle dedi
karnında,kasığında bi ağrı,gerilme hissedersen hemen uzat ayaklarını dinlen dedi.dikkat et tatlım..
neyse bende sağlık ocağına bi gideyim bakayım takibimiz vardı..
görüşürüz fıstıklar..
Canlarımmm nasılsınızzzz
cok az göz gezdirebildimmm
esram seni çok özledik hoşgeldin, işlerini de bitirmişsin gözünaydın canım benim..
Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin veee leoparlı örtünü yisinler yesinnnnnnn :)
hilalim 5. kata taşınayım demişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur..
başka görmedigim kaçırdıgım bi şey var mı bilmiyorum ..
kızlar hepinizi öpüyorum, iyi ki varsınız..
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kötü rüyalar gördüm cok keyifsizim..
Selam fıstıklar ve bebişleri , biz geldikkkkkNabersiniz bakalımm???
Biz çok iyiyiz ama çok yorgunuz. Hafta sonu dinlenemedik hiç, cumartesi iş, dün de denize gittik derken bugün kolumuzu kaldıracak halimiz yok,.güneş yanıklarımız da cabası, her yerimiz sızlıyor ama olsun,, sanki bebeğim çok sevdi denizi kıpır kıpır, hiç ağrım da yok dünden beri
Eski formuna kavuşmuş gördüm topiğimizi, dün akşamdan beri bayaa sayfa olmuş sanki, çok sevindimmm
kızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???
çamasırları attım makıneye ama renk atmasından korktugumdan beyazları ayrı acık renklerı ayrı koyu renklerı ayrı yıkıyorum yatagımın uzerıne serıyorum aksam salonda yatcaz bu gıdısle:))
kuzenım doğum yaptı 41.haftasında erkek sezeryan aksam zıyaretıne gtcem hastaneye detayları anlatrm
kajuuuuu rapor işi noldu canımmm
tatlım beni unutmuşsun ama normaldir maşallha baya kalablık burası ...bende senin için dua ediyorum inş suyun normale döner bi sıkıtın olmaz..kızlar şimdi kalkıp yasin okucam bizlerin niyetine hayırla sağlıkla evlatlarımıza zamaanında kavuşmamız için
aklımdaki isimler
hilal hemşom
miray hemşom
esra
betül
burcu
burcu şahinus
hatice
yasemin
tuğba
fatma bulemsu
fatma delikız
fatoşş
keziban sudem
nilgün
yaren2007
merwecik
merveomer
aklımda olanlar bunlarunuttuklarım varmı
canım bazen bendede anlık bi sancı ağrı oluyor göbeğimde sonra hemen geçiyor ama rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum malum bebişde rahimde büyüyüp kasılıyorlar.kızlar benim göbek deliğim ve üst kısmına doğru hareket ettikçe hafif bi ağrım var niye kiiii:26:
canım denize girmek çok zevkli ama sonrası çok yorgunluk oluyor..güneş yanıklarına dikkat et canım nemlendirici kullnabilrsin..Selam fıstıklar ve bebişleri , biz geldikkkkkNabersiniz bakalımm???
Biz çok iyiyiz ama çok yorgunuz. Hafta sonu dinlenemedik hiç, cumartesi iş, dün de denize gittik derken bugün kolumuzu kaldıracak halimiz yok,.güneş yanıklarımız da cabası, her yerimiz sızlıyor ama olsun,, sanki bebeğim çok sevdi denizi kıpır kıpır, hiç ağrım da yok dünden beri
Eski formuna kavuşmuş gördüm topiğimizi, dün akşamdan beri bayaa sayfa olmuş sanki, çok sevindimmm
canım bence dinlen eger istirahatle geçmezse dr una danış..ama mutlaka istirahat et.kızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???
canım yatıp dinlen....
kızlar bu aradacatlaklarınız ne durumda nerelerınız ne kadar catladı ya ben soka gırdım gecen banyodan sonra aynaya bır baktm popomda hafıf bı kac cızgı var her ıkı taraftada cok zayıf oluncada ınsan boyle calıyr ıste moralım bozuldu valla gobegımde catlarsa sankı orasıda catlıycak gıbıme gelıyr ne onlemler alıysnz ben bebe yagı badem yagı suruyrm gece yatarken sımdıde kakao yagı aldım onuda surucem ıse yararmı bılmıyrm sız ne onlemler aldınız bakalım
Mervemm bence sen kendini fazla yoruyorsun bugünlerde, ondan oluyordur ağrı. Ayaklarını uzatıp dinlen biraz bir de işlerini arka arkaya yapma öyle. Bak şimdi bile ağrım var diyorsun, çamaşır atmışsın sonra hastaneye gidecekmişsin,, pır pır pır ordan oraya kaldırmıyor vücudun canım benimm.. Artık ağırlaştık iyice ilk aylardaki gibi aktif olamıyoruz malesef, olmaya çalışınca da bebişler bize isyan edip ağrı veriyorlarkızlar ya sol tarafıma bıcak saplanır gıbı bı agrı gırdı ota boka da endıselenmek ıstemıyorumm:)) sol kasıgıma doğru yuvarlak bı kısımm napimm???
kızlar bu aradacatlaklarınız ne durumda nerelerınız ne kadar catladı ya ben soka gırdım gecen banyodan sonra aynaya bır baktm popomda hafıf bı kac cızgı var her ıkı taraftada cok zayıf oluncada ınsan boyle calıyr ıste moralım bozuldu valla gobegımde catlarsa sankı orasıda catlıycak gıbıme gelıyr ne onlemler alıysnz ben bebe yagı badem yagı suruyrm gece yatarken sımdıde kakao yagı aldım onuda surucem ıse yararmı bılmıyrm sız ne onlemler aldınız bakalım
çikolata :)
Bebek Çikolataları, Bebek çikolatası, baskılı bebek çikolatası
ekimin 15inde ben de bunun siparişini vericem... ne olur ne olmaz, hazırda bulunsun.
doğumdan sonra değilde bi iki haftaya herkes izne çıkmaya başlar yine sakinleşir topic
Bence çikolata canım, e-şeker.com daki paketli çikolatalardan almayı düşünüyorum, ayrıca biblolulardan da kendim yapıp karıştırırım ikisini herhalde. Eve gelenlere de anneme şeker hamurlu, kurdaleli kurabiyelerden yaptırıcam
sağol canım..inşallahh bebeğimin şansınaa hayırlısı ne ise o olurr...dualarınızada banada yer verin emi kuzum?
hayırlara çıksın inşallahh sedefim yaa...anlatma kimseye gördüğün kötü rüyayı...benimde rüya portföyüm zaten çok genişti...hamileliktee iyice arttı...artık fazla takmamaya çalışıyorum...
kuzumm mirayım hoşgeldnizz kızçenlee
hmm denizz sefasımıı yapıldıı demek..ne güzell ne güzelll
tarçınımmm hastanede kesinliklee çikolata canımm...kurabiye gereksiz maliyetli olurr bence...
ben bi tane kutulu çikolata yaptırcam...1 kilo kadarda ekstra çikolata alcam (çünkü kutusunaa para alıyorlarr en çok) bittikçe kutunun içine yeniden dizcemmm
Tatlımm sağlık ocağındaki doktoruna azcık duygu sömürüsü yapsan, beş güne kadar yazabiliyor, aklında bulunsunayy tatlım sorma bende bekliyorum.. Bayram tatilinden bugün dönüyordu konuştuğum doktor.. Bakalım bugün veya yarın haber çıkar sanırım.. Çıkmazsa da o kadar sevindiğime yanıcam valla
Sorma tatlım gece yorgunluktan,sızıdan uyuyamadım. Bepantene sürdüm dün akşam ve sabah ama halen acıyortatlım beni unutmuşsun ama normaldir maşallha baya kalablık burası ...bende senin için dua ediyorum inş suyun normale döner bi sıkıtın olmaz..
canım bazen bendede anlık bi sancı ağrı oluyor göbeğimde sonra hemen geçiyor ama rahim büyümesine bağlıdır diye düşünüyorum malum bebişde rahimde büyüyüp kasılıyorlar.
canım denize girmek çok zevkli ama sonrası çok yorgunluk oluyor..güneş yanıklarına dikkat et canım nemlendirici kullnabilrsin..
canım bence dinlen eger istirahatle geçmezse dr una danış..ama mutlaka istirahat et.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
5. ay sonu (20.hafta) kilosunu eklemeyenleri tamamen silicem...
bilginize :)
Hoşbulduk tatlımmm, evet teyzesi denizde bıcbıc yaptık, bir sürü bebiş vardı sahilde cıbıl cıbıl çok tatlılardı, kocişle pek hoşumuza gittiprensesim doğsun seneye onu da götürcem denizlere.Gerçi babası ben kıskanırım çıkarmam herkesin içine, havuz alırım orda yüzdürürüm diyor ama neyse
Tatlımm sağlık ocağındaki doktoruna azcık duygu sömürüsü yapsan, beş güne kadar yazabiliyor, aklında bulunsun
Sorma tatlım gece yorgunluktan,sızıdan uyuyamadım. Bepantene sürdüm dün akşam ve sabah ama halen acıyorNemlendiriciyi eve gidince deneyeyim canım, yarına kalmaz inşallah
Vay tehtit
cadııı önce seni silicemher ay sana zorla söyletiyorum kilonu yaaaaa :) bi de çok almış olsan içim yanmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?