valla uslu uslu yazarım ben hiç zorlaştırmam olayı
zaten 10 kilo almışım yastayım
hafta sonu yine hamur işi yaptım ye oğlum anan trakyalı bol bol hamur işi yiceksin alış şimdiden diyorum
Vay tehtit
Bizim sağlık ocağındaki doktor çok gudubet bir kadın.. Değil duygu sömürüsü ayaklarına kapansam vermez
Eski çocuk filmlerinde yetimhane müdürü tipler vardır ya aynı onun gibi bişey
ohh yarasın bebişe :)
ben sabah bi simit yedim boğazım midem yangın yeriii :) kepekli kurabiyem var, çok canım istiyor ama daha kötü olurum diye dokunmuyorum
ahh ben bayılırım trakyalılarınn hamur işlerinneeee
susam banada ağır geliyor yiyemiyorum canım
Hamur işinde iddalı değilim evde oturunca geliştiricem ama bizim sülaleden ne ürünler çıkıyor bir bilsen
Bayramlar bizde börek+ tatlı gidiyor.. Eşim mest oluyor bayram ziyareti için hiç mırın kırın etmiyor
Kuzumm değiştirsene o zaman doktorunu, öyle bir şansın var. Ben öncelikle takibimi yapan ebeyi kafaladım, sağolsun çok tatlı bi kız, ağzını aradım doktor verir mi rapor diye, o da söyleyin 5 gün kadar verir dedi. Puff ben de rapor yönünden şanslıydım kendi doktorum da sağlık ocağındaki de ne güzel 5 er gün vereceklerdi ama, iş yerimdeki arkadaşa kıyamadım. Nalett (!) olsun bu içimdeki insan sevgisineee
sonunda hediyemizi gönderdik ooh üstümüzden yük kalktı çıkıp gönderemedim izinli olduğum için ama çok şükür şuan itibariyle çıktı hediyemiz yolaaa :) ilk defa ptt kargo denedim umarım sağlıklı bir şekilde ulaşır yerinee
valla uslu uslu yazarım ben hiç zorlaştırmam olayı
zaten 10 kilo almışım yastayım
hafta sonu yine hamur işi yaptım ye oğlum anan trakyalı bol bol hamur işi yiceksin alış şimdiden diyorum
Kuzumm değiştirsene o zaman doktorunu, öyle bir şansın var. Ben öncelikle takibimi yapan ebeyi kafaladım, sağolsun çok tatlı bi kız, ağzını aradım doktor verir mi rapor diye, o da söyleyin 5 gün kadar verir dedi. Puff ben de rapor yönünden şanslıydım kendi doktorum da sağlık ocağındaki de ne güzel 5 er gün vereceklerdi ama, iş yerimdeki arkadaşa kıyamadım. Nalett (!) olsun bu içimdeki insan sevgisineee
İşin traji komik yanıda o... 2. doktor yeni mezun mevzuattan haberi olmayan bir bebebenim doktora danışıyor her bişeyi yani sağlık ocağından bana hayır yok tatlım
ohh ne güzel benimde hediyem hazır aldım ama vakit bulup yollayamadım daha, darısı başıma inşallah..
Eneee sen trakyalımısın ohhhh annemde Edirneli benim neler yapıyor ama bende şeker çıktı çıkalı kimse yemesin 2 ay dedi hamur işi yapmıyor..
bu ay henüz 1 k,lo almış görünüyorum tartım yanlış sanırım.....:26::26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
5. ay sonu (20.hafta) kilosunu eklemeyenleri tamamen silicem...
bilginize :)
Canım ben bi yağ karışımı yapmıştım, kakao yağı zeytinyağı, kayısı yağı, nar çekirdeği yağı ve içine çok az da badem yağı( tüylendirmesin diye) aklıma geldikçe onu sürüyorum ayrıca niveanın katı kremi var ya, mavi kutulu olan, her sabah ve banyodan sonra sürüyorum. Çok şükür çatlağım olmadı hiç
Mervemm bence sen kendini fazla yoruyorsun bugünlerde, ondan oluyordur ağrı. Ayaklarını uzatıp dinlen biraz bir de işlerini arka arkaya yapma öyle. Bak şimdi bile ağrım var diyorsun, çamaşır atmışsın sonra hastaneye gidecekmişsin,, pır pır pır ordan oraya kaldırmıyor vücudun canım benimm.. Artık ağırlaştık iyice ilk aylardaki gibi aktif olamıyoruz malesef, olmaya çalışınca da bebişler bize isyan edip ağrı veriyorlar
Bu arada kuzenine de hayırlı olsun şekerimmm, Allahım sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı da bizleree
doktor ne izni veriyor anlamadım doktorun verdiği her izin doğum izninden düşmüyor mu ?
nalettt
Evet canım trakyalıyım :)
Benimde ilk şeker yüklemem yüksek çıktığında annem aynı kararı alıp sonra eve çok aç dönüp gözümüz dönünce kızartmayla son vermişti bu kararına...
Neyse ki 2. yüklemem normal çıktı da kadın rahat rahat yapıyor şimdi
aysunnnnn ne diyo haticeeee
onu da mı kilo topicinden silsek napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?