2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
valla uslu uslu yazarım ben hiç zorlaştırmam olayı
zaten 10 kilo almışım yastayım
hafta sonu yine hamur işi yaptım ye oğlum anan trakyalı bol bol hamur işi yiceksin alış şimdiden diyorum

ohh yarasın bebişe :)
ben sabah bi simit yedim boğazım midem yangın yeriii :) kepekli kurabiyem var, çok canım istiyor ama daha kötü olurum diye dokunmuyorum

ahh ben bayılırım trakyalılarınn hamur işlerinneeee

Kuzumm değiştirsene o zaman doktorunu, öyle bir şansın var. Ben öncelikle takibimi yapan ebeyi kafaladım, sağolsun çok tatlı bi kız, ağzını aradım doktor verir mi rapor diye, o da söyleyin 5 gün kadar verir dedi. Puff ben de rapor yönünden şanslıydım kendi doktorum da sağlık ocağındaki de ne güzel 5 er gün vereceklerdi ama, iş yerimdeki arkadaşa kıyamadım. Nalett (!) olsun bu içimdeki insan sevgisineee

susam banada ağır geliyor yiyemiyorum canım
Hamur işinde iddalı değilim evde oturunca geliştiricem ama bizim sülaleden ne ürünler çıkıyor bir bilsen
Bayramlar bizde börek+ tatlı gidiyor.. Eşim mest oluyor bayram ziyareti için hiç mırın kırın etmiyor

aslında geliştirmemek daha sağlıklı ama insan dayanamıyor... misafir gelincede çeşit çeşit hamurişi çıkarmayı çok seviyorum bi de ben.. ha bi de salata çeşitleri... hiç bıkmam salata tarifi denemekten...

İşin traji komik yanıda o... 2. doktor yeni mezun mevzuattan haberi olmayan bir bebe benim doktora danışıyor her bişeyi yani sağlık ocağından bana hayır yok tatlım

ohh ne güzel benimde hediyem hazır aldım ama vakit bulup yollayamadım daha, darısı başıma inşallah..

valla uslu uslu yazarım ben hiç zorlaştırmam olayı
zaten 10 kilo almışım yastayım
hafta sonu yine hamur işi yaptım ye oğlum anan trakyalı bol bol hamur işi yiceksin alış şimdiden diyorum

Eneee sen trakyalımısın ohhhh annemde Edirneli benim neler yapıyor ama bende şeker çıktı çıkalı kimse yemesin 2 ay dedi hamur işi yapmıyor..

doktor ne izni veriyor anlamadım doktorun verdiği her izin doğum izninden düşmüyor mu ?

nalettt

İşin traji komik yanıda o... 2. doktor yeni mezun mevzuattan haberi olmayan bir bebe benim doktora danışıyor her bişeyi yani sağlık ocağından bana hayır yok tatlım

Anladım tatlımm hayırlısı o zaman, inşallah kendi doktorun sorun çıkarmaz da yazıverir hemen raporunu

Evet canım trakyalıyım :)
Benimde ilk şeker yüklemem yüksek çıktığında annem aynı kararı alıp sonra eve çok aç dönüp gözümüz dönünce kızartmayla son vermişti bu kararına...

Neyse ki 2. yüklemem normal çıktı da kadın rahat rahat yapıyor şimdi

haklısın tatlım ya bayramdan berı bıraz hareketlı gunler gecırıyorummm kuzenımın dıleklerı ıcınse tesekkur ederımmm

doktor ne izni veriyor anlamadım doktorun verdiği her izin doğum izninden düşmüyor mu ?

nalettt

yok canım luan alacağımız izin doğum izninden düşmüyor.. Yani rapor alıcaz işte..

Bu arada doktor işim tamam 3 eylülde gidip raporumu yazılı imzalı alıyorum
ayarladı bir arkidişim yaşasın

Trakyalı ya zor hamur işi olmadan, annem ortan iki dakika kaybolur fırından kokular yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…