esracım ben doktorumu degıstırdım 28.haftada yazmam lazımdı evde tartımda yok artık eylulun 10unda felan yazcam 32 haftalık olcak hemen hemen
küserim size doktorun tartısıyla aranıza katılırım yine benim tartı bozuktur ya :)
esracım ben doktorumu degıstırdım 28.haftada yazmam lazımdı evde tartımda yok artık eylulun 10unda felan yazcam 32 haftalık olcak hemen hemen
doktor ne izni veriyor anlamadım doktorun verdiği her izin doğum izninden düşmüyor mu ?
nalettt
merhaba kızlar.. bebek şekerlerini ne yaptınız hiç baktınız mı ya eminönü ve istoç ta var diyolar ama en güzel çeşitler nerde hiç araştırmadım istoç bana çok yakın gidip bakmadan önce bi sorim dedim bilgisi olan var mı:26:
beni unutmayın sizde
Tatlım izin değil, normal hastalandığında rapor veriyor ya doktorlar, öyle rapor ayarlayacaktı doktorum ama olmadı işte. Eylülün 8'inde doktora gidicem tam 32+1 de doğum iznimi alıcam
Yaaa hamur işi demeyin nooolurrrAnneciğim burda olmadığı için böreklerine hasret kaldımmm, kayserililerin de hamur işi meşhurdur her hafta sonu illa ki yapardı anneciğim kayınvalidem de aslında çok güzel yapar ama zamanı yok anca yufkadan gözlemesini görüyoruz
Kendim de hamur işi konusunda beceriksiz oluncaaaa,,, aahh ahhh
canım istoç bana da çok yakın.. teyzem bakmış istoca ama eminönündeki dükkanlarında daha çok çeşit olduğunu söylemişler hep... ben de istoç düşünüyodum ama vazgeçtim bunu duyunca... keşke istoçta çok modl olsaydı da rahat rahat kalabalığa girmeden alsaydık çekerleri süsleri..
/QUOTE]
anladım canım hiç gitmiyim o zaman istoça direk eminönü yapcaz mecburen..bu ay o işlerle uğraşıp son ay dinlenmek istiyorum inşallah havalarda serinlerde rahat rahat yaparız hazırlıklarımızı:)
beni unutmayın sizde
canım istoç bana da çok yakın.. teyzem bakmış istoca ama eminönündeki dükkanlarında daha çok çeşit olduğunu söylemişler hep... ben de istoç düşünüyodum ama vazgeçtim bunu duyunca... keşke istoçta çok modl olsaydı da rahat rahat kalabalığa girmeden alsaydık çekerleri süsleri..
/QUOTE]
anladım canım hiç gitmiyim o zaman istoça direk eminönü yapcaz mecburen..bu ay o işlerle uğraşıp son ay dinlenmek istiyorum inşallah havalarda serinlerde rahat rahat yaparız hazırlıklarımızı:)
CANIM BEBEK ŞEKERİ İÇİN ŞARK HAN'A DA UĞRA.. BEN GEÇEN SEFER GİTMEDİM BURDAKİ BİR ARKADAŞ UYARDI BENİ BENDE BU AY BİR ŞARK HAN YAPICAM ..
CANIM BEBEK ŞEKERİ İÇİN ŞARK HAN'A DA UĞRA.. BEN GEÇEN SEFER GİTMEDİM BURDAKİ BİR ARKADAŞ UYARDI BENİ BENDE BU AY BİR ŞARK HAN YAPICAM ..
şark hana hamile olmadan önce gitmiştim vardı birkaç dükkanda gormustum ama hiç çok begendıgım bişey olmamıştı canım ya.. eminönünde kurukahveci m.efendinin sokağında çok çeşit varmış galiba.oraya da bakmak lazım
şark hana hamile olmadan önce gitmiştim vardı birkaç dükkanda gormustum ama hiç çok begendıgım bişey olmamıştı canım ya.. eminönünde kurukahveci m.efendinin sokağında çok çeşit varmış galiba.oraya da bakmak lazım
hımm aklımda olsun bende bakayım oralara
gidince tüyo verin
ben de haftasonu ya da 30 ağustosta gidicem eminönüne.. baya ağırlaşıyorum artık çünkü...
hımm aklımda olsun bende bakayım oralara
gidince tüyo verin
tamam canım gidince yazarım inşallah ortalama fiyatlar nedir ne değildir sizde yazın :)
kızlar mrb, bir konu hakkında bilqi almak istiyorum, konu hakkında bilqi sahibi olanlar bana yardımcı olabilirmi
4 aylık rapor parasıyla alakalı, 4 ayın sonunda ne kadar alıcaz, aylık bordroda maaşım asgari ücret qörünüo, ama brütündenmi yoksa netinden mi hesaplanıp verilecek yada hesaplaması nasıl olucak
aşkol yahu neden unutalım ki seni ?
Sen izne çık, biliyim ki evdesin rahatsın, ben seni taciz ederim meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?