kızlar ateş ölçer ne alacaksınız?
araştıran var mı?
hangisi iyi kızılötesi mi?kulaktan ateş ölçen mi?
hangi marka hangi model?
braun mu medisana mı,chicco mu?
birde bebeka nı defteri,ilk anlar defteri felan alan oldu mu?
valla benim aşkım teknoloji delisi olduğu için en çok sevineceği teknolojik bir hediye oluyor eşiminde 6 ekimde bakalım evlilik yıldönümünde navigasyon almıştım bayıldı şimdi ne yapıcam bilmiyrum :)
esranın bloqu hangisiydi ya ben adresi bulamıyorum
Eşinin tarzı nasıl ki klasik mi spor mu şakacı mı ciddi mi takı takar mı takmaz mı mesela benimki saat ve ayakkabı tutkunu mesela sigara içseydi tabaka işletirdim adlarımızıdan veya benzeri bişeyden saat alsam yine arkasına bişeyler kazıtırdım giysi fln almazdım kalıcı bişey alırdım ona arkadaşım mesela çelik künye mi ne almış bizimkisi hiç kullanmaz öyle şeyleri dünyanın en iyi bilmem neyi plaketlerini de sevmez evde kalabalık süs onlar sadeliği bozuyor nereye kouacağım ben onu ?kemer cüzdan düşünülebilir ama bilemem
aaa nerden buldun :) çok eskiden paylaşmıştım linkini :)
kalbi güzel olan güzel görürmüş meleğim... senin kalbin güzel olmasa güzel görmezdin
napalım :) sen nerdesin bakıyım :) kaçak seni :)
tabi yaa aynen benim kocişim de öyledir sağolsun evde olduğum halde yardım eder sağolsun çok vicdanlıdır
ayy ablamın oğlu öyleydi gece 12 de bir uyurdu 1-2 kez emzirmek için kalkardı ablam sonra sabah 9 a kadar uyurdu allahım darısı başımıza olsun inşallah..
napalım şekerim ev,iş,güç vs.anneme geçicem birazdan sen nasılsın?
biz geldik...
dr.a gittik çok şükür elhamdülillah her şey normal...
bebeğim 42 cm 1600 gram olmuş...
yine ekim sonu doğum dedi...
bacakları uzunmuş boyu uzun olacak dedi...bakalım ne kadar uzun olacak...eşim 1.82 ben 1.72...
idrar tahlili verdim sağlık ocağının idrar testlerine güvenmedi dr.
kanım normale dönmüş kan hapını azaltabilirsin dedi....
kilo vermemle ilgilide sık ve az yıyosan dengeli besleniyosan sıkıntı yok dedi...
sen kılo vermene rağmen bebek normal gelişmiş sıkıntı yok dedi...
rabbime şükür acaip rahatladım...
ama fazla yürüme, uzun süre ayakta kalma,stresli ortamdan uzat dur dedi...
selam ben geldimkimler var kimler yok bakalım bugun önemli bişey olmadı değil mi şekerler
sabahtan 2 numaralı eltim kapıya gelmiş onun ziline uyandım biz onla kapıda lak lak yaparken kaynanam gelmiş sinsi sinsi bizi dinliyormuş sonradan fark ettik
kaynanam karsı apartmana tasınan eltime gelmiş ama bana girmiş her nedense
neyse eve buyur ettik bu sefer ben acım demez miişimiz var enneme gideceğiz biz dedim ama gitmeye niyeti yok bende sizle geleyim demez mi annemin oraya yakın kızkardeşi var takıldı peşimize gitti oraya bugun akşama kadar deli etti beni gene
ben anneme neden gittim salçalık domatesimiiz aldık şükür yarında acılı sos yapacağım allahın izniyleannemin ordaki pazara gittim geri geldik kaynanm akşam yemeğine bana yıkılacaktı ama kayınpeder azarladı eve gelsin dedi kurtuldum bugunlük şükür
işte böyleeee......
canım hoş geldin. maşallah bebiş ne güzel büyümüş öyle
canımm hoşgeldinn.. haticeye sürekli yatış verdi doktor, rahmi incelmeye başlamış.her hafta kontrole çağırmış artık. bi o var işte. onun dışında herkes iyi çok şükür...
ayy kadına bakkk eltine gelmişse sana niye geliyo
en sinir olduğum şeydir tam program yapmışken peşime birinin takılmasıneyse ki akşam yemeğinde onları ağırlamaktan kurtulmuşsun...
bu arada az önce kayınvalidemi aradım. eşim gelirken o da gelicekti normalde. sözde bana yardım etme bahanesiyle... doğuma kadar da kalırdı gitmezdi bi daha... aradım "anne gelmene hiç gerek yok, biz herşeyimizi hallettik annemle, doğumda gelin artık" dedim. kem küm etti piki dedi
saol canım...kilomdan değil canım başka nedenlerden dıyet yaptım ya...74 küsür kılom boyumda 1.72...70 küsürlede hamile kaldıydım...kezban cok sevindim canım maşallah
sen niye o kdr kilo veriosun yaa cok mu kilolusun ki ?
ne anlayışsız yüzsüz kaynanan var canım benim yaa..
kendinize göre program yapmışsınız işte anlamıyor mu? anlıyorda işine gelmiyor..
ayy nefis olur kendi yaptıgın sos ohh miss gibi dogal..
neyse akşam yemeginden kurtulmuşsun canım kayınpedere şükret sen :)
esra koptum su an sana nasılda yapıştırmışssın lafı öylee helallllllll
mrb kızlar moralim çok bozuk bugün kendi hastanemde dr. gittim k.doğumcuya biraz canımı sıktı kendi usg de bakmadı radyolojiye gönderdi onlar baksın dedi ben siz bakın dedim biraz büyüsünde dedi daha ne kadar büyüyecek bilmiyorum neyse radyolojiye gittim benim sol kaburgamın altı ağrıyordu 1-2 aydır midemden filan diyodum neyse usg de bakarken böbreğine vuruyor mu dedi evet dedim böbreğe baktı böbrekte kist gördü ama kistin nere uzantılı olduğunu göremedi 2 şık var dedi biri böbrek kisti diğeri böbrek üstü bezinin kisti 1.si olursa sıkıntı yok ilaçlarela filan ameliyatla düzelir dedi ama 2.siyse biraz tehlikeli dedi ağlaya ağlaya çıktım radyolojiden dahiliye üroloji dr.larına gittim şuan ikisi içinde yapılacak birşey yok dediler doğum sonrası dediler dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var((
banada bebeğe zararı olur mu diye düşündürdü kızılötesi ölçüyomuş yada alından felan...hangi modeli kaça aldın;?bende braun aldım kulaktan ölçer.. Uzaktan ölçenler bana çok inandırıcı ve mantıklı gelmedi açıkçası
sen hangı modeli kaça aldın nerden?Ben Braun aldım kulaktan ateş ölçer, herkes onu tavsiye etmişti, yengem de kullanmış ve çok memnundu.
araştırayım da alayım ya...eksikler tamamladıkça çoğalıyo mu ne?bizde de ütüyü kocam yapra sıçtı :)
kulaktan alın diyorlar kuzum
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr cnmmmmm
canlarım ve yarenimm milanommmm selamlarrrr
nasılsınızzzzz
bugün çok ama çok yorulduk canlarımmmm:2:
dün gece neredeyse hiç uyuyamadım afedersiniz çok fena cırıcır ishal oldumm ve baya su kaybettim zehirlenmiş gibiydimmm
doktora gittikk suyum baya azalmışşşdoktor sıvı alımını artır dedi hep sola yat dedi sigara kokusu da etkiliyormuşş umarım suyu artar sabahtan beri ha bire içiyorummm
kilosu 1063 gram maşAllahhherşeyi iyi ama suyu az dedi umarımm artıırıcazzz
75 gram şeker yukleme testi yapıldı
açlık 90
1. saat 130
2. saat 110 çıktı doktor şeker yok sende dedi
bizde böyle şekerlerrr çok yürüdükkk babasıylaaa kızıma ciciler aldıkk
bebek yataklarını arastrdık ama pek bişi bulamadık
15 eylulde tekrar gidicez bakalım inşAllah o zamana alıp çıkıcazz herseyi
ne şanslıyız
bizde de ütüyü kocam yapra sıçtı :)
kesinlikle
biz evlendiğimiz ilk günden beri istiyoduk...hatta üniversite yıllarında bile hep bebeklerimizin hayalini kurardık eşimlehep istiyoduk yani... korkmuyo muyum ben de korkuyorum, ya ona yetemezsem, ya kaldıramazsam bu sorumluluğu diye... ama adem güneşin bir cümlesini okuyunca kendime geldim: "her kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmıştır" yani sen ne kadar ben yapamam edemem desen de senin fıtratında olan bişey zaten...
haziranda borçlarımız baya bitiyor... 2013 yıl sonunda da eşimin maaşı baya bi yükselicek. ben çalışsam eve şimdiden girerdik bile, rahat rahatta geçinirdik ama ben 2 yıl çalışmayacağım için beklemek zorundayız...
kayaşehirden düşünüyoruz biz. toki sürekli yeni konut yapıyor orda, duymuşsundur...
kullan tabii
günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?
günaydın canlarım...
yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee
günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)
kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah
günaydın meleğimm.. ben de mutluyum ama bugün geçerse daha bi mutlu olucam :)
cumayı ben de izin alıcam. belki bi avşa adasına kaçabiliriz ailece. babam ne zamandır gitmek istiyodu nasip olmadı bi... eşim gelirse onla da gidebiliriz :):):)
günaydın beysalımm... hayra gitsin inşallahh... ben de eşimi gördüm hepçok özlemişim
günaydınnn esrammmm kuzumm...aynen bendeee yaa bugun geçersee daha bi mutlu olucam..4 gün dinlenmek istiyorum...yarın annemle bebeğin beşiğinee uyku seti diktirmeye gidicezz...böylee tüllü fransız güpürlü bi set diktircekk anneannesiii:))) ordan eltimee bebek görmeye gidicezz...altın takmamıştım henüz...hediyemi yapıcam...akşamada anneme kaçarımm ohhhhhhhhhhh 3 günn keyif yaparızz anneannemizlee inşallahhhhh
sizin planda iyimişş bebeğim...inşallahh eşin gelebilir...özledin artıkkk hayırlıısyla kavuşun bitanem yaaa
beysalımm kabuslar hepimizin ortak derdi kuzum...öylee garip şeyler görüyorumkii kimisi o günün özeti şeklindeee:44::44: allah hayırlara çıkarsın...kabuslarr normalmişş özellikle bu dönemdee
günaydınnn esrammmm kuzumm...aynen bendeee yaa bugun geçersee daha bi mutlu olucam..4 gün dinlenmek istiyorum...yarın annemle bebeğin beşiğinee uyku seti diktirmeye gidicezz...böylee tüllü fransız güpürlü bi set diktircekk anneannesiii:))) ordan eltimee bebek görmeye gidicezz...altın takmamıştım henüz...hediyemi yapıcam...akşamada anneme kaçarımm ohhhhhhhhhhh 3 günn keyif yaparızz anneannemizlee inşallahhhhh
sizin planda iyimişş bebeğim...inşallahh eşin gelebilir...özledin artıkkk hayırlıısyla kavuşun bitanem yaaa
beysalımm kabuslar hepimizin ortak derdi kuzum...öylee garip şeyler görüyorumkii kimisi o günün özeti şeklindeee:44::44: allah hayırlara çıkarsın...kabuslarr normalmişş özellikle bu dönemdee
inşallahh iyice dinleniriz bu tatil eminim ikimize de çok iyi gelicek
günaydın kızlar......
dün o kadar yorgundum ki eve gittim peynir zeytin falan atıştırıp hemen uyudum. beysal baş ağrılarım yine başladı sanırımgece kaç defa uyandım, midem boğazlarım yandı, kardeşimi sürekli rahatsız ettim, aslı su getir ablam, aslı şurubumu getir ablam diye... kız bi rahat edemedi benim yüzümden... sabahta bi iki lokma bişi yiyip geldim, uykum açılsın diye kahve içtim ama başım çok ağrıyor, yorgunum hala
canım benim kıyamam sana hemen minoset iç valla ilerlemesine izin verme bende kabuslardan muzdaribim kuzucum olsun bebişlerimiz iyi olsun ne yapalım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?