2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende braun aldım kulaktan ölçer.. Uzaktan ölçenler bana çok inandırıcı ve mantıklı gelmedi açıkçası

Kızlar ufak ufak kaçmışsınız.

neyse bende anneme gidiyorum yemeğe.
bizim beyefendinin halısaha maçları başladı yine her salı havalar azcık serinledi ya.

anneciğim en sevdiğim yemekleri yapmışşş,hadi görüşürüz şekerler ve şekercikleri...

biz 2mizde teknoloji delisiyizdir :)
o yüzden de teknolojik alet alamam herşey var bizde betüşüm yaa :)

genelde spor.. ama özel günlerde ve şirkette toplantı vs. günleri klasiktir..
şakacı dünya tatlısıdır herkes tarafından aranılan ve sevilen yirim ben onu :)
saat koleksiyonu var zaten daha yeni kıbrıstan 3 tane saat aldı orda marka saatler ucuz oluyor ya
ayakkabı da bilmem olabilir belki.. en son lacoste da görmüştüm kahveli bejli ama cokta pahalıdır
şimdi masraf etmiyim diyorum..
künye falan takmaz öle şeyler canım..
kemer cüzdan fazlasıyla var :)
benim eşimde benim gibi biraz süslü oldugundan işim zor benim :)

linkini yazmışım bi yere baktım bugün.. birazda duygusala bagladım

ne şanslıyız

kezban cok sevindim canım maşallah
sen niye o kdr kilo veriosun yaa cok mu kilolusun ki ?

ne anlayışsız yüzsüz kaynanan var canım benim yaa..
kendinize göre program yapmışsınız işte anlamıyor mu? anlıyorda işine gelmiyor..
ayy nefis olur kendi yaptıgın sos ohh miss gibi dogal..
neyse akşam yemeginden kurtulmuşsun canım kayınpedere şükret sen :)

esra koptum su an sana nasılda yapıştırmışssın lafı öylee helallllllll

mrb kızlar moralim çok bozuk bugün kendi hastanemde dr. gittim k.doğumcuya biraz canımı sıktı kendi usg de bakmadı radyolojiye gönderdi onlar baksın dedi ben siz bakın dedim biraz büyüsünde dedi daha ne kadar büyüyecek bilmiyorum neyse radyolojiye gittim benim sol kaburgamın altı ağrıyordu 1-2 aydır midemden filan diyodum neyse usg de bakarken böbreğine vuruyor mu dedi evet dedim böbreğe baktı böbrekte kist gördü ama kistin nere uzantılı olduğunu göremedi 2 şık var dedi biri böbrek kisti diğeri böbrek üstü bezinin kisti 1.si olursa sıkıntı yok ilaçlarela filan ameliyatla düzelir dedi ama 2.siyse biraz tehlikeli dedi ağlaya ağlaya çıktım radyolojiden dahiliye üroloji dr.larına gittim şuan ikisi içinde yapılacak birşey yok dediler doğum sonrası dediler dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var ((

saol canım...kilomdan değil canım başka nedenlerden dıyet yaptım ya...74 küsür kılom boyumda 1.72...70 küsürlede hamile kaldıydım...

geçmiş olsun canım...canım sabırlı olmaya çalış inş. doğumdan sonra tedavini olursun sen stres yapma bebeğin üzülmesin...doğuma ne kaldı şurda zaten hemen geçicek bak ...

bende braun aldım kulaktan ölçer.. Uzaktan ölçenler bana çok inandırıcı ve mantıklı gelmedi açıkçası
banada bebeğe zararı olur mu diye düşündürdü kızılötesi ölçüyomuş yada alından felan...hangi modeli kaça aldın;?

Ben Braun aldım kulaktan ateş ölçer, herkes onu tavsiye etmişti, yengem de kullanmış ve çok memnundu.
sen hangı modeli kaça aldın nerden?

bizde de ütüyü kocam yapra sıçtı :)

kulaktan alın diyorlar kuzum

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr cnmmmmm
araştırayım da alayım ya...eksikler tamamladıkça çoğalıyo mu ne?

canım mrb nasılsın bişey sormak istiyorum suyum azalmış yazmışsın ne kadar ölçüsü bellimi ne dedi dr. ne yapmak lazımmış bende de sanırım öle bi sorun varda

bana komsu mu olacaksın ya ne guzel Allah en kısa za,manda hayırlısı ıle nasıp etsın

günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?

günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?

günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)

kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah

günaydın canlarım...

yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee

günaydın meleğimm.. ben de mutluyum ama bugün geçerse daha bi mutlu olucam :)
cumayı ben de izin alıcam. belki bi avşa adasına kaçabiliriz ailece. babam ne zamandır gitmek istiyodu nasip olmadı bi... eşim gelirse onla da gidebiliriz :):):)

günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)

kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah

günaydın beysalımm... hayra gitsin inşallahh... ben de eşimi gördüm hep çok özlemişim

Karnındaki bebeği silahla öldürdü!
Ataşehir'de evinde silahla vurulmuş olarak bulunan Handan E.B.'nin, karnındaki 6 aylık bebeği öldürmek için kendisini vurduğu ortaya çıktı. Bebeğini öldüren, kendisi de ağır yaralanan kadının cinayetten yargılanması bekleniyor.Polise verdiği ilk ifadede, "Tabancayla kendimi vurdum. Silahı da pencereden dışarı attım." diyen Handan E.B.'nin, davranışları şüphe uyandırmıştı.

Olayı araştıran polis, kadının kendisini vurmasının sebebini de ortaya çıkardı. Handan E.B.'nin yaklaşık 6 ay bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı Latif M. ile ilişkiye girdiği ve bu ilişkiden hamile kaldığı öğrenildi. Bebeğin babası olan Latif M.'nin kendisini terk etmesi ve ilgilenmemesi üzerine bunalıma giren kadının, bebeği öldürmek için kendisini vurduğu tespit edildi. Hastanede yapılan tetkikler sonucu, kurşununun bebeğe isabet ettiği ve 6 aylık bebeğin bu nedenle öldüğü belirlendi.

bana inandırıcı gelmedi

günaydınnn esrammmm kuzumm...aynen bendeee yaa bugun geçersee daha bi mutlu olucam..4 gün dinlenmek istiyorum...yarın annemle bebeğin beşiğinee uyku seti diktirmeye gidicezz...böylee tüllü fransız güpürlü bi set diktircekk anneannesiii:))) ordan eltimee bebek görmeye gidicezz...altın takmamıştım henüz...hediyemi yapıcam...akşamada anneme kaçarımm ohhhhhhhhhhh 3 günn keyif yaparızz anneannemizlee inşallahhhhh

sizin planda iyimişş bebeğim...inşallahh eşin gelebilir...özledin artıkkk hayırlıısyla kavuşun bitanem yaaa

beysalımm kabuslar hepimizin ortak derdi kuzum...öylee garip şeyler görüyorumkii kimisi o günün özeti şeklindeee:44::44: allah hayırlara çıkarsın...kabuslarr normalmişş özellikle bu dönemdee

inşallahh iyice dinleniriz bu tatil eminim ikimize de çok iyi gelicek

günaydın kızlar......
dün o kadar yorgundum ki eve gittim peynir zeytin falan atıştırıp hemen uyudum. beysal baş ağrılarım yine başladı sanırım gece kaç defa uyandım, midem boğazlarım yandı, kardeşimi sürekli rahatsız ettim, aslı su getir ablam, aslı şurubumu getir ablam diye... kız bi rahat edemedi benim yüzümden... sabahta bi iki lokma bişi yiyip geldim, uykum açılsın diye kahve içtim ama başım çok ağrıyor, yorgunum hala

çok güzel olur fransız güpürü ile kuzucunun takımı maşallah bağ evinde güzel güzel dinlenin anneciğinle ooh valla

canım benim kıyamam sana hemen minoset iç valla ilerlemesine izin verme bende kabuslardan muzdaribim kuzucum olsun bebişlerimiz iyi olsun ne yapalım az kaldı

canım benim kıyamam sana hemen minoset iç valla ilerlemesine izin verme bende kabuslardan muzdaribim kuzucum olsun bebişlerimiz iyi olsun ne yapalım az kaldı

içiyim mi yaaa... belki geçer
ayy allahtan kabus görmüyorum eşimi görüyorum.. hatta bugün öyle güzel gördüm kiiiiiiiii nasıl gördün diyo delüm, anlatamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…