2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kayaşehir başakşehirde canımm. 3-5 km arası :)

evlilik yıldönümü hediyesi olmuş size

kayınvalidene ne kadar yakın olursan senin için o kadar iyi... sana çok yardımcı olur.

öyle oldu galiba :)
Allah bugüne kadar hiçbir şeyi aratmadan cıkarttı karşıma, ne kadar şükretsem az..
öyle düşünüyoruz canım su an farklı planlar var kafamızda bakalım..

bu arada 1 eylül eşimin dogum günü ne alacagımı bilmiorummmm:26:
helpp helpp helppppppp

bende nakarat kısmını cok begenıyorum bu sarkınınn amınn

slm kızlar iştenkaçtım biraz telimin başına geçtim tek tek alıntı yapamıyorum ama nilcim sağol canımcım iyi şükür bebiş .hatice erken izne ayrılmış anlaşılan diyecektim ki esra tam çıkış yapmış yazısını gördüm istifa mı yani anlamadım. Bir de ben tam bu sıralar bebek istiyordum ama şu malum komşu olayı beni psikologlara taşıdı. Psikolojim bozuldu neyse yine de içimden diyorum ki 12,12,12 de anne olacağım diye geçiriyorum ama anne olmaya hazır değilim neyse 12.12.12 de anne olma şansımı da korkaklığımdan kaybettim bizden bir nane olmaz derken meğer bebişim bakmışki bizden hayır yok kendiliğinden atlamış içime doğru 7 hafta sonra öğrendim ben meğer düzenimi de bozmayp oyun yapmış bebeğim. Yani diyeceğim o ki ne olursa olsun ne kadar ertelerseniz erteleyin Allah biliyor işini gelmek isteyen geliyor nice engelleri aşıp tüm önlemlere rağmen ben hayatı durdurmuştum. Ama Allah beni unutmadığını ve umut olduğunu gösterdi bebişim aracığıyla bir gün herşey güzel olacak Allah sağlıkla sınav etmesin de ben sınava razıyım....bu arada az öce yere eğildim karnım sağ yan ağrıdı hala ağrıyo ama çok şiddetli değil inş bişey yoktur

cnm allah kolaylık versın o perde ısıne bende ıllet olurum masraf etme bosuna bence de her evın yukseklıgı farklı bende sık tasındıgımdan :)) perdeyı katlat açtır v.s ıyyyyyyyyyyyyyy

çok zordu mervem gerçekten berbat bişi.. şeytan diyo hepsini at çöpe yenisini al

ayy ne alınır ki... saat alabilirsin mesela parfüm ya da... bebişten bi hediye de olabilir :)

eğilirken dikkat et kuzucum yoktur bişe dert etme bu arada rabbim herşeyi ayarlıyor da biz farkedemiyoruz işte

dun yıkanan mınık camasırlar bugun utu bekler şansıma hava serın de utu benı sıkmıcakk ınsallah bıde yemek yapıcam görusuruzzzz hepınızı öpuyrum

benimde öyle .. uyuz bi durum :)

bende nakarat kısmını cok begenıyorum bu sarkınınn amınn

tam aşk şarkısı olmuş ceceliyi cok dinlerim zaten

haklısın canım.. ertelemek, plan yapmak vs. ne olursa olsun Allah zamanını biliyor ve veriyor..
buna cok inandım ben..
ben fazla egilemiyorum artık.. spor ayakkabı giydigimde de eşim baglıyor bagcıkları :)
sende dikkat et canım..

çok zordu mervem gerçekten berbat bişi.. şeytan diyo hepsini at çöpe yenisini al

ayy ne alınır ki... saat alabilirsin mesela parfüm ya da... bebişten bi hediye de olabilir :)

saat gecen sene aldım.. hem saat koleksiyonu var alamam cok var..
parfümde cok var..

bebişten ne gibi ?
bu arada blogunu okudum, zaten duygusalım bi güzel aglattın beni :)
cok güzel bi kalbin var senin

valla benim aşkım teknoloji delisi olduğu için en çok sevineceği teknolojik bir hediye oluyor eşiminde 6 ekimde bakalım evlilik yıldönümünde navigasyon almıştım bayıldı şimdi ne yapıcam bilmiyrum :)
esranın bloqu hangisiydi ya ben adresi bulamıyorum

Eşinin tarzı nasıl ki klasik mi spor mu şakacı mı ciddi mi takı takar mı takmaz mı mesela benimki saat ve ayakkabı tutkunu mesela sigara içseydi tabaka işletirdim adlarımızıdan veya benzeri bişeyden saat alsam yine arkasına bişeyler kazıtırdım giysi fln almazdım kalıcı bişey alırdım ona arkadaşım mesela çelik künye mi ne almış bizimkisi hiç kullanmaz öyle şeyleri dünyanın en iyi bilmem neyi plaketlerini de sevmez evde kalabalık süs onlar sadeliği bozuyor nereye kouacağım ben onu ?kemer cüzdan düşünülebilir ama bilemem

saat gecen sene aldım.. hem saat koleksiyonu var alamam cok var..
parfümde cok var..

bebişten ne gibi ?
bu arada blogunu okudum, zaten duygusalım bi güzel aglattın beni :)
cok güzel bi kalbin var senin

aaa nerden buldun :) çok eskiden paylaşmıştım linkini :)

kalbi güzel olan güzel görürmüş meleğim... senin kalbin güzel olmasa güzel görmezdin

şşş napıyorsunuzzz bakimmmmmmmm

napalım :) sen nerdesin bakıyım :) kaçak seni :)

linki bi daha paylaşsana kuzucum

az önce arkadaşım geldi de eşi hamile dr 5 . Aya kadar kilo alma demiş 12. Haftada ve hiç kilo almamış kızın birde kilo problemi var hiç inanmadım bu arada benim karnım basket topu gibiymiş ama totoşum büyümüş öğlen biri dedi maralim bozuldu totoşları nasıl vercez ya

tabi yaa aynen benim kocişim de öyledir sağolsun evde olduğum halde yardım eder sağolsun çok vicdanlıdır
ayy ablamın oğlu öyleydi gece 12 de bir uyurdu 1-2 kez emzirmek için kalkardı ablam sonra sabah 9 a kadar uyurdu allahım darısı başımıza olsun inşallah..

şşş napıyorsunuzzz bakimmmmmmmm

napalım şekerim ev,iş,güç vs.anneme geçicem birazdan sen nasılsın?

Kız keşke benim de totoşum büyüse yaa,totoşum ufaktır benim basenim falan yok,ama çok isterdim yanlardan hafif çıkık olsun arkaya doğru etli de

yana doğru olaydı eyiydi

bu arada ablamın arkadaşının eşi doğum yaptı kız öylesine gidiyo hafif bi sancım var sadece demiş rahat rahat gitmiş,dr demiş ki 7 cm açıklık var doğum başlamış demiş ve çat diye normal doğurmuş kızı oldu çok cici..

ne güzel yaa maaşallah darısı başımıza 7 cm açık ne güzelllll...

Son düzenleme:

Herkes sorunsuzca doğursun inşallah yav eskiden tarlada fln doğururlardı babam diyo ki babanneniz için günlük işerdi doğurmak fln diyo:))

biz geldik...

dr.a gittik çok şükür elhamdülillah her şey normal...

bebeğim 42 cm 1600 gram olmuş...

yine ekim sonu doğum dedi...

bacakları uzunmuş boyu uzun olacak dedi...bakalım ne kadar uzun olacak...eşim 1.82 ben 1.72...

idrar tahlili verdim sağlık ocağının idrar testlerine güvenmedi dr.

kanım normale dönmüş kan hapını azaltabilirsin dedi....

kilo vermemle ilgilide sık ve az yıyosan dengeli besleniyosan sıkıntı yok dedi...

sen kılo vermene rağmen bebek normal gelişmiş sıkıntı yok dedi...

rabbime şükür acaip rahatladım...

ama fazla yürüme, uzun süre ayakta kalma,stresli ortamdan uzat dur dedi...

selam ben geldim kimler var kimler yok bakalım bugun önemli bişey olmadı değil mi şekerler
sabahtan 2 numaralı eltim kapıya gelmiş onun ziline uyandım biz onla kapıda lak lak yaparken kaynanam gelmiş sinsi sinsi bizi dinliyormuş sonradan fark ettik
kaynanam karsı apartmana tasınan eltime gelmiş ama bana girmiş her nedense
neyse eve buyur ettik bu sefer ben acım demez miişimiz var enneme gideceğiz biz dedim ama gitmeye niyeti yok bende sizle geleyim demez miannemin oraya yakın kızkardeşi var takıldı peşimize gitti oraya bugun akşama kadar deli etti beni gene
ben anneme neden gittim salçalık domatesimiiz aldık şükür yarında acılı sos yapacağım allahın izniyle annemin ordaki pazara gittim geri geldik kaynanm akşam yemeğine bana yıkılacaktı ama kayınpeder azarladı eve gelsin dedi kurtuldum bugunlük şükür
işte böyleeee......

linki bi daha paylaşsana kuzucum

anneolucamben burda beysalımm.

kilo problemi var derken şişman mı zayıf mı?? şişmanlara çok az kilo hakkı veriyo doktorlar...

kuzum makbul olanı arkaya doğru olanı sor bak kocişe

oyy ciddi misinnn... hafif sancı da bile gitmek mi lazım doktora :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…