kayaşehir başakşehirde canımm. 3-5 km arası :)
evlilik yıldönümü hediyesi olmuş size
kayınvalidene ne kadar yakın olursan senin için o kadar iyi... sana çok yardımcı olur.
Hiç bir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini..
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiç bir şeye değişmem benle geçen günlerini..
En son anımda bile tutmalıyım ellerini
Sevgilim…
mustafa ceceli - sevgilim 2012 - YouTube
Sevmek, aşık olmak ne güzel bi duygu yaa..
Allah bu güzel duyguyu kalbimizden eksik etmesin..
Her yeni doğan güne eşimle beraber oldugum için şükrederek uyanıyorum, çoook seviyorum onuuu
cnm allah kolaylık versın o perde ısıne bende ıllet olurum masraf etme bosuna bence de her evın yukseklıgı farklı bende sık tasındıgımdan :)) perdeyı katlat açtır v.s ıyyyyyyyyyyyyyy
öyle oldu galiba :)
Allah bugüne kadar hiçbir şeyi aratmadan cıkarttı karşıma, ne kadar şükretsem az..
öyle düşünüyoruz canım su an farklı planlar var kafamızda bakalım..
bu arada 1 eylül eşimin dogum günü ne alacagımı bilmiorummmm:26:
helpp helpp helppppppp
slm kızlar iştenkaçtım biraz telimin başına geçtim tek tek alıntı yapamıyorum ama nilcim sağol canımcım iyi şükür bebiş .hatice erken izne ayrılmış anlaşılan diyecektim ki esra tam çıkış yapmış yazısını gördüm istifa mı yani anlamadım. Bir de ben tam bu sıralar bebek istiyordum ama şu malum komşu olayı beni psikologlara taşıdı. Psikolojim bozuldu neyse yine de içimden diyorum ki 12,12,12 de anne olacağım diye geçiriyorum ama anne olmaya hazır değilim neyse 12.12.12 de anne olma şansımı da korkaklığımdan kaybettim bizden bir nane olmaz derken meğer bebişim bakmışki bizden hayır yok kendiliğinden atlamış içime doğru 7 hafta sonra öğrendim ben meğer düzenimi de bozmayp oyun yapmış bebeğim. Yani diyeceğim o ki ne olursa olsun ne kadar ertelerseniz erteleyin Allah biliyor işini gelmek isteyen geliyor nice engelleri aşıp tüm önlemlere rağmen ben hayatı durdurmuştum. Ama Allah beni unutmadığını ve umut olduğunu gösterdi bebişim aracığıyla bir gün herşey güzel olacak Allah sağlıkla sınav etmesin de ben sınava razıyım....bu arada az öce yere eğildim karnım sağ yan ağrıdı hala ağrıyo ama çok şiddetli değil inş bişey yoktur
bu arada wc sorunu bende de var cıkamıyorum wcden bıde okadr sıkışmıs oluyorumkı gıdıyorum afedersınız 1 damlacık cıkıyo ıllet oluyorummm
hatıce artık evde öleyse dınlensın tabı guzelce
bende nakarat kısmını cok begenıyorum bu sarkınınn amınn
slm kızlar iştenkaçtım biraz telimin başına geçtim tek tek alıntı yapamıyorum ama nilcim sağol canımcım iyi şükür bebiş .hatice erken izne ayrılmış anlaşılan diyecektim ki esra tam çıkış yapmış yazısını gördüm istifa mı yani anlamadım. Bir de ben tam bu sıralar bebek istiyordum ama şu malum komşu olayı beni psikologlara taşıdı. Psikolojim bozuldu neyse yine de içimden diyorum ki 12,12,12 de anne olacağım diye geçiriyorum ama anne olmaya hazır değilim neyse 12.12.12 de anne olma şansımı da korkaklığımdan kaybettim bizden bir nane olmaz derken meğer bebişim bakmışki bizden hayır yok kendiliğinden atlamış içime doğru 7 hafta sonra öğrendim ben meğer düzenimi de bozmayp oyun yapmış bebeğim. Yani diyeceğim o ki ne olursa olsun ne kadar ertelerseniz erteleyin Allah biliyor işini gelmek isteyen geliyor nice engelleri aşıp tüm önlemlere rağmen ben hayatı durdurmuştum. Ama Allah beni unutmadığını ve umut olduğunu gösterdi bebişim aracığıyla bir gün herşey güzel olacak Allah sağlıkla sınav etmesin de ben sınava razıyım....bu arada az öce yere eğildim karnım sağ yan ağrıdı hala ağrıyo ama çok şiddetli değil inş bişey yoktur
çok zordu mervem gerçekten berbat bişi.. şeytan diyo hepsini at çöpe yenisini al
ayy ne alınır ki... saat alabilirsin meselaparfüm ya da... bebişten bi hediye de olabilir :)
valla benim aşkım teknoloji delisi olduğu için en çok sevineceği teknolojik bir hediye oluyor eşiminde 6 ekimde bakalım evlilik yıldönümünde navigasyon almıştım bayıldı şimdi ne yapıcam bilmiyrum :)benimde öyle .. uyuz bi durum :)
tam aşk şarkısı olmuş ceceliyi cok dinlerim zaten
haklısın canım.. ertelemek, plan yapmak vs. ne olursa olsun Allah zamanını biliyor ve veriyor..
buna cok inandım ben..
ben fazla egilemiyorum artık.. spor ayakkabı giydigimde de eşim baglıyor bagcıkları :)
sende dikkat et canım..
saat gecen sene aldım.. hem saat koleksiyonu var alamam cok var..
parfümde cok var..
bebişten ne gibi ?
bu arada blogunu okudum, zaten duygusalım bi güzel aglattın beni :)
cok güzel bi kalbin var senin
öyle oldu galiba :)
Allah bugüne kadar hiçbir şeyi aratmadan cıkarttı karşıma, ne kadar şükretsem az..
öyle düşünüyoruz canım su an farklı planlar var kafamızda bakalım..
bu arada 1 eylül eşimin dogum günü ne alacagımı bilmiorummmm:26:
helpp helpp helppppppp
şşş napıyorsunuzzz bakimmmmmmmm
saat gecen sene aldım.. hem saat koleksiyonu var alamam cok var..
parfümde cok var..
bebişten ne gibi ?
bu arada blogunu okudum, zaten duygusalım bi güzel aglattın beni :)
cok güzel bi kalbin var senin
aaa nerden buldun :) çok eskiden paylaşmıştım linkini :)
kalbi güzel olan güzel görürmüş meleğim... senin kalbin güzel olmasa güzel görmezdin
napalım :) sen nerdesin bakıyım :) kaçak seni :)
inşallahhhhhhhh...
evet dayanıklı ama onunda iş saatleri cok uzun ve yorucu.. sabah 7 de gidiyor ..
gerci yardım edeceginden hiç şüphem yok, 2 senedir bana her konuda yardımcı oldu ev işlerinde bile sagolsun..
bebişlerimiz uslu olsalar, geceleri usul usul uyusalar diyorum var mı öyle bebekler ki :26:
az önce arkadaşım geldi de eşi hamile dr 5 . Aya kadar kilo alma demiş 12. Haftada ve hiç kilo almamış kızın birde kilo problemi var hiç inanmadım bu arada benim karnım basket topu gibiymiş ama totoşum büyümüş öğlen biri dedi maralim bozuldu totoşları nasıl vercez ya
Kız keşke benim de totoşum büyüse yaa,totoşum ufaktır benim basenim falan yok,ama çok isterdim yanlardan hafif çıkık olsun arkaya doğru etli de
yana doğru olaydı eyiydi
bu arada ablamın arkadaşının eşi doğum yaptı kız öylesine gidiyo hafif bi sancım var sadece demiş rahat rahat gitmiş,dr demiş ki 7 cm açıklık var doğum başlamış demiş ve çat diye normal doğurmuş kızı oldu çok cici..
ne güzel yaa maaşallah darısı başımıza 7 cm açık ne güzelllll...
linki bi daha paylaşsana kuzucum
az önce arkadaşım geldi de eşi hamile dr 5 . Aya kadar kilo alma demiş 12. Haftada ve hiç kilo almamış kızın birde kilo problemi var hiç inanmadım bu arada benim karnım basket topu gibiymiş ama totoşum büyümüş öğlen biri dedi maralim bozuldu totoşları nasıl vercez ya
Kız keşke benim de totoşum büyüse yaa,totoşum ufaktır benim basenim falan yok,ama çok isterdim yanlardan hafif çıkık olsun arkaya doğru etli de
yana doğru olaydı eyiydi
bu arada ablamın arkadaşının eşi doğum yaptı kız öylesine gidiyo hafif bi sancım var sadece demiş rahat rahat gitmiş,dr demiş ki 7 cm açıklık var doğum başlamış demiş ve çat diye normal doğurmuş kızı oldu çok cici..
ne güzel yaa maaşallah darısı başımıza 7 cm açık ne güzelllll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?