2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyor yine yok benim hediyem
yok canım sen değilsin senin hediyen ya cuma günü elinde olur yada pazartsi günü elinde olur çünkü hafta sonu işyerinde değilsin ay çok mu ip ucu verdim yoksa

burcu

beysal

hayat saoolunnn canlarımmm psikolojim etkilenmişş kociştee etkilenmişşş surekli uyandırıyor beni aşkım sola dön diye

esraaa bence söylemimmm canın çekerr ne cevizli sucukkk ben o kadar basit şey istemem

Canım ben kasımın ilk haftasına kadar çalışıcam Allah izin verirse...
Doğum sonrası 8 hafta iznim var zaten... Doğum öncesinden de 5 hafta katarabilirsem 3 ay falan bebeğimle olabileceğim o da mart başına denk geliyor...
Sonra 4 ay daha çalışıp y az tatiline giricem....
Ama madem 1.5 saatlik uzaklıktaki yolda kaldım yönetmeliğe göre doğum izni bitiminde ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat süt iznim olacak allem edip kallem edip kullanmaya niyetliyim...

buyruunnn benim....evet evet tatill heveslisi hiloşunuzz konuşuyorrrrişten sıkıldım bulemsuum yaaaa

benimdee gelmediii
canım benim kıyamam az kaldı değil mi iznine neyse hafta sonu güzel güzel dinlen oldumu şekerim
hediyen yola çıkmış olabilir cuma elinde olabilir di ama sen izni 4 güne çıkaracağın için pazartesiyi bekliyeceksin kuzum

daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diye
peki dedim ama onu bekleyen arkadaş hediyesini bekleme zorunda kalcak buda beni kasıyor ister istemez

yoksa o ben miyim

Canım sorma doğuma kadar atlattım diyelim kuzum evde ben 1.5 saatlik yolda...
Nasıl dayanırım o evde ağlarken, karnı acıkmış annesini beklerken...
Rabbim aydınlığa çıkarsın bizi inşallah....

ayy canım böyle düşünmee... mışıl mışıl uyur sen yokken o... dört gözle anneciğini bekler camda... kötü düşünme canım benim...

dün çok ağrıdı.. az önce cuma iznimi aldım, mutlu oldummmm, geçtiiiiii

canım hayırlısı olsun :) ama vazgeçeceğini nedense tahmin etmiştim pek hevesli görmemiştim seni, çok istesen eminim ne olursa olsun geçerdin alt kata

sorcam da soramıyorum ama tahmin ettimm sankiiiii... bi ara yemek topicinde sorarım ama canım istemiyo o şeyi benim , eğer tahmin ettiğim şeyse, midem boğazım yanıyo hala çünkü

yemek topiğindede sormaaa canınız çeker kızım antepin urunlerini has orjınalını nerden bulucazzz

esraaaaa günaydın canım

burcuuu
günaydın tatlımm

kızlar herkese günaydınn

bulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyor yine yok benim hediyem

günaydın cnm gelir kuzum ya merak etme :)

günaydın tatlım iyi olmuş zor olacaktı zaten artık ağırlaştır bir daha ki yaza çıkarsın

günaydın canımm

Ay keşke canım yaaa... Benim işyerim öyle ha deyince gelinebilecek bir yer değil....
Daha 3 aylıkken bırakmak zorunda kalacağım... ortalama 2-3 saatte bir emmek isteyecek sabah 8 akşam 16 ya kadar yokum.... Kuzuma sağıp bıraksam da bir defalık olacak saat 11 de o sütü içse akşam 4 e kadar mama yemek zorunda kalacak....
Oyyy şimdiden burnumun direği sızlıyor yaaa....
Rabbim sen sabimi zorda bırakma aydınlık bir yol göster bize inşallah...

kullan tabiki hayatımm...o senin yasal hakkınn...rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasip etsin...

yooooooooo beklemek zorunda değilim....ben bu mesaja alıntı yaptıgım dakikalardaaa hediyemm elimee ulaştı...ptt kuryesi adamcağızıı öpecektim az kalsınn çok sevindimm çünkü....

içinden kızçemeeee cici cici pembişşş hediyeler ve bana pembişş bi iç çamaşırı çıktıı

akşama fotolayıp koyacagım inşallahh...burcuxxxxxxxxxxx teyzemizee çok ama çok teşekküürr ediyoruzz...pembelerin kraliçesiii burcummm seni seviyorummm arkadaşım yaa...ellerine, yüreğine sağlık, kesene berekett

merhaba hanimlar,

bebisleriniz icin bebek arabasi nasil birsey dusunuyorsunuz??? bu sekilde birsey almayi dusunuyorum ben, ama acaba kullanisli olur mu diye de dusunmeden edemiyorum :44: buna benzer bebek arabasi kullananiniz var mi aranizda? rahat mi? kullanisli mi?

soylenilene gore bu takim bebek 3,5 yasina gelene kadar kullaniliyormus :44::44:

yok canım sen değilsin senin hediyen ya cuma günü elinde olur yada pazartsi günü elinde olur çünkü hafta sonu işyerinde değilsin ay çok mu ip ucu verdim yoksa
yok valla hiç bişi anlamadım

gelmez benimki gelmez bende bu şans varken :)

Amin canım amin.......

benim hızlı alıntılarım bu kadar olur selam bulemsu burcu iyiyim şükür çalışıyoz bakıyım tatil öncesi. beysall bu arada yalnız değilsin benim de hediyem gelmedi daha. bulemsu bir güzellik yapsana banada bir ipucu versene

Son düzenleme:

yemek topiğindede sormaaa canınız çeker kızım antepin urunlerini has orjınalını nerden bulucazzz

ben bulurum kiiii.. istanbulda yaşıyoruz kızım, burda bulamıcam da nerde bulucam

canım inşallah sütün bol olur 1 defalık değil 2 defalık sağıp bırakırsın sütünü... dert etme... kaldı ki ilk 6 ay 3 saatlik iznimiz var, biliyosun.

Amin canım amin hepimizin sütü bol bol olsun....

ne yapalım bekleyecez artık ama ben böle birilerine geldikçe iyice sabırsızlanıyorum gözüm yollarda bekliyorum :)

ben çok kullanışlı bulmadım yani tabi tercih meselesi

hayırlı olsun güle güle kullanın kuzucuğunla pembe aşığı burcu teyzessinin hediyesini

demii yaaaa belli oldu demek...çok hevesli olmadıgım...allah izin verirsee 1-2 seneden kendi evimizi almak istiyoruz zaten..şu sıkışık zamandaaa ben iyice ağırlaşmışken çokdaaa istemiyordum...hayırlısıdaa böyleymiş demekki..eşimde vazgeçtii

oyy evet hayatımm yaaa...hayırlısı böylee...ufo alırım, elektirikli soba alırım...koynumdaa uyuturummm üşütmem kuzumu inşallahh...allah yardımcımızz olurrr

canım bu kraft twist sanırım...ben bunun muadili bi araba aldım ve şimdilikk pişman değilim..umarım kullanıncada aynı şeyleri düşünürüm...

baby max montero travel sistem...anakucagıda var...iştee bu:

ben çok kullanışlı bulmadım yani tabi tercih meselesi

peki nesini kullanisli bulmadin? yani bi araba bu sekle girebiliyor...nasil birsey tavsiye ederdin? ya da sen araba aldin mi? aldiysan nasil birsey aldin ?? cok soru sordum biliyorum kusura bakma, ama artik yavas yavas herseyi almak istiyorum ve bu bebek arabasi konusu beynimi tirtikliyor

canim bunun markasi maxi cosi. oto koltugu seklinde ve ana kucagi seklindede kullaniliyor diye biliyorum. ama iste insan kendi kullanmayinca nesi iyidir nesi kullanissizdir bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…