yok canım sen değilsin senin hediyen ya cuma günü elinde olur yada pazartsi günü elinde olur çünkü hafta sonu işyerinde değilsinbulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyoryine yok benim hediyem
EVET YAAA TATİL GÜZELDİRRcanım benim kıyamam neden olduki baş ağrın yaa...iç ilacını canım...
sağol teyzesi...prensesler gibi uyusun kuzum içindee inşallahh...bende kendi gelin setimi sereceğimm aynı fransız güpürlü lohusaa yatagımaa...analı kızlıı uyum içimdee ohhh
canımmm o kadar stres yapma o kadar...suyunu iç allaha tevekkül et bitanem...uyandıgındaa sağa dönük, sırtı üstü olsan bilee sorun etme...dön hemen soluna...kuzucugun içerdee korunaklı allahın izniylee canım aysunumm...
annenler hayırlısıylaa gelsinler...ohhh tam gaz dedikoduuu
canım çok üzüldüm senin adına..umarım herşey daha iyi olur...ne zaman izne ayrılacaksın? doğumdan sonra ücretsiz falan kullanacaksan zaten önümüzde sene tayin zamanı gelmiş olur o zamanadaa?:44:
buyruunnn benim....evet evet tatill heveslisi hiloşunuzz konuşuyorrrr işten sıkıldım bulemsuum yaaaa
benimdee gelmediii
oyy oyyy kocişinnn yemek derdinee düşüyorr demekk..napsın adamcağızz yaaa...ama anlasınlr çalışan hanım olmak ne kaaaa zormuş...işten gel bide yemek derdinee düş...
amandaa amannn dolabımı geliyormuşşş bizim kızçemizinnnheyecann olmazmıııı yaaa...bizim bebek odamız eylülün15i gibi gelecek...ayy hemen gelsedee içini falan yerleştirsem...
buarada biz taşınma işinden vazgeçtik...bu sene böylee idare edicezz..seneye allah kerim...
ben sanırım çok istemiyormuşum taşınmayıkii üzülmedim bu kararımızaaa
canım benim kıyamam az kaldı değil mi izninebuyruunnn benim....evet evet tatill heveslisi hiloşunuzz konuşuyorrrr işten sıkıldım bulemsuum yaaaa
benimdee gelmediii
daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diye
peki dedim ama onu bekleyen arkadaş hediyesini bekleme zorunda kalcak buda beni kasıyor ister istemez
Canım sorma doğuma kadar atlattım diyelim kuzum evde ben 1.5 saatlik yolda...
Nasıl dayanırım o evde ağlarken, karnı acıkmış annesini beklerken...
Rabbim aydınlığa çıkarsın bizi inşallah....
EVET YAAA TATİL GÜZELDİRRcanım benim kıyamam neden olduki baş ağrın yaa...iç ilacını canım...
benimdee gelmediii
buarada biz taşınma işinden vazgeçtik...bu sene böylee idare edicezz..seneye allah kerim...
burcu
beysal
hayat saoolunnn canlarımmm psikolojim etkilenmişş kociştee etkilenmişşş surekli uyandırıyor beni aşkım sola dön diye
esraaa bence söylemimmm canın çekerr ne cevizli sucukkk ben o kadar basit şey istemem
yoksa o ben miyim
ayy canım böyle düşünmee... mışıl mışıl uyur sen yokken o... dört gözle anneciğini bekler camda... kötü düşünme canım benim...
dün çok ağrıdı.. az önce cuma iznimi aldım, mutlu oldummmm, geçtiiiiii
canım hayırlısı olsun :) ama vazgeçeceğini nedense tahmin etmiştimpek hevesli görmemiştim seni, çok istesen eminim ne olursa olsun geçerdin alt kata
sorcam da soramıyorum ama tahmin ettimm sankiiiii... bi ara yemek topicinde sorarımama canım istemiyo o şeyi benim , eğer tahmin ettiğim şeyse, midem boğazım yanıyo hala çünkü
bulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyoryine yok benim hediyem
sağol teyzesi...prensesler gibi uyusun kuzum içindee inşallahh...bende kendi gelin setimi sereceğimm aynı fransız güpürlü lohusaa yatagımaa...analı kızlıı uyum içimdee ohhh
canımmm o kadar stres yapma o kadar...suyunu iç allaha tevekkül et bitanem...uyandıgındaa sağa dönük, sırtı üstü olsan bilee sorun etme...dön hemen soluna...kuzucugun içerdee korunaklı allahın izniylee canım aysunumm...
annenler hayırlısıylaa gelsinler...ohhh tam gaz dedikoduuu
canım çok üzüldüm senin adına..umarım herşey daha iyi olur...ne zaman izne ayrılacaksın? doğumdan sonra ücretsiz falan kullanacaksan zaten önümüzde sene tayin zamanı gelmiş olur o zamanadaa?:44:
buyruunnn benim....evet evet tatill heveslisi hiloşunuzz konuşuyorrrr işten sıkıldım bulemsuum yaaaa
benimdee gelmediii
oyy oyyy kocişinnn yemek derdinee düşüyorr demekk..napsın adamcağızz yaaa...ama anlasınlr çalışan hanım olmak ne kaaaa zormuş...işten gel bide yemek derdinee düş...
amandaa amannn dolabımı geliyormuşşş bizim kızçemizinnnheyecann olmazmıııı yaaa...bizim bebek odamız eylülün15i gibi gelecek...ayy hemen gelsedee içini falan yerleştirsem...
canım benim kıyamam az kaldı değil mi iznineneyse hafta sonu güzel güzel dinlen oldumu şekerim
hediyen yola çıkmış olabilir cuma elinde olabilir diama sen izni 4 güne çıkaracağın için pazartesiyi bekliyeceksin kuzum
yoksa o ben miyim
ayy canım böyle düşünmee... mışıl mışıl uyur sen yokken o... dört gözle anneciğini bekler camda... kötü düşünme canım benim...
canım hayırlısı olsun :) ama vazgeçeceğini nedense tahmin etmiştimpek hevesli görmemiştim seni, çok istesen eminim ne olursa olsun geçerdin alt kata
sorcam da soramıyorum ama tahmin ettimm sankiiiii... bi ara yemek topicinde sorarımama canım istemiyo o şeyi benim , eğer tahmin ettiğim şeyse, midem boğazım yanıyo hala çünkü
Canım ben kasımın ilk haftasına kadar çalışıcam Allah izin verirse...
Doğum sonrası 8 hafta iznim var zaten... Doğum öncesinden de 5 hafta katarabilirsem 3 ay falan bebeğimle olabileceğim o da mart başına denk geliyor...
Sonra 4 ay daha çalışıp y az tatiline giricem....
Ama madem 1.5 saatlik uzaklıktaki yolda kaldım yönetmeliğe göre doğum izni bitiminde ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat süt iznim olacak allem edip kallem edip kullanmaya niyetliyim...
canım benim kıyamam az kaldı değil mi iznineneyse hafta sonu güzel güzel dinlen oldumu şekerim
hediyen yola çıkmış olabilir cuma elinde olabilir diama sen izni 4 güne çıkaracağın için pazartesiyi bekliyeceksin kuzum
yok valla hiç bişi anlamadımyok canım sen değilsin senin hediyen ya cuma günü elinde olur yada pazartsi günü elinde olur çünkü hafta sonu işyerinde değilsinay çok mu ip ucu verdim yoksa
esraaaaa günaydın canım
burcuuu günaydın tatlımm
kızlar herkese günaydınn
günaydın cnm gelir kuzum ya merak etme :)
günaydın tatlım iyi olmuş zor olacaktı zaten artık ağırlaştır bir daha ki yaza çıkarsın
günaydın canımm
kullan tabiki hayatımm...o senin yasal hakkınn...rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasip etsin...
yooooooooo beklemek zorunda değilim....ben bu mesaja alıntı yaptıgım dakikalardaaa hediyemm elimee ulaştı...ptt kuryesi adamcağızıı öpecektim az kalsınnçok sevindimm çünkü....
içinden kızçemeeee cici cici pembişşş hediyeler ve bana pembişş bi iç çamaşırı çıktıı
akşama fotolayıp koyacagım inşallahh...burcuxxxxxxxxxxx teyzemizee çok ama çok teşekküürr ediyoruzz...pembelerin kraliçesiii burcummm seni seviyorummm arkadaşım yaa...ellerine, yüreğine sağlık, kesene berekett
günaydın güzel annişler nasılsınızbakalım herkesi tatil heyecanı sarmış bakıyorumda
ben gece hiç uyuyamadım uyudum uyandım hediyeleşme çekilişini gördüm hediyesini alanlar ve almayanlar listesi sürekligözümün önündeydi
esrakar arkadaşım büyük geçmiş olsun canım inşş doğum sonunda hiç bir sıkıntın kalmaz ve zorlu bir tedavi sürecine girmezsin inşşş
esracım baş ağrın başlamış gene sanada geçmiş olsun tatlım
beysalcım kabuslar normal artık kafaya takma o kadar düşünmemeye çalış
annesininbirtanesiiiiitatil hevesliis güzel bir haftasonu tatili geçir emiiiii
sahinus sen nasılsın canım
DeliKizinDirdiri sıkma canını tatlım bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler vardır bir hayır mutlaka
Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah.
ben akşam full dinlendim. eşim akşam ne pişireceğine karar veremedi, aynı ev hanımları gibi oldu. en son dışardan söyledi, sabahta akşama pişireceklerini hazırladı :)))
bugünde yorgun gibiyim ama kendimi salmayacağım, dinamik takılacağım :) yarına erteledik kızımın odasını, bende bulunmak istedim montajda. onun verdiği güzel bir heyecan var üzerimde :)
günaydın canım, canım rahat ol. su içiyorsun daha ne olsun. kasma bu kadar, Allah kavuştursun, bakalım neler olmuş
günaydın canım.
günaydın canım. her işte bir hayır vardır, belki 1 sene sonra daha iyi bir yere çıkarsın.
zaten sırf şu tayin meseleleri yüzünden memur olmadım
günaydın canım, ayyy hediye yüzünden uyuyamamış, derdin mi yok kuzum, kaynanamı düşündüm uyuyamadım deseydin daha mantıklı olacaktı :))))
benimde gece 3 te uykum kaçtı 6 da uyudum tekrar.
günaydın canım, vayyy tatil düşkünü seni. inşallah güzelce dinlenirsin canım.
günaydın canım.
günaydın beysalcım. allah hayıra çıkarsın. bende pek iyi şeyler görmedim de Allahtan rüyalarım ters, terside çok işime geliyor
günaydın canım. ohhh güzel bir tatil planı. inşallah eşinde gelir hep beraber gidersiniz.
günaydın diğer hamişler.
bulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyoryine yok benim hediyem
yok canım sen değilsin senin hediyen ya cuma günü elinde olur yada pazartsi günü elinde olur çünkü hafta sonu işyerinde değilsinay çok mu ip ucu verdim yoksa
yemek topiğindede sormaaa canınız çeker kızım antepin urunlerini has orjınalını nerden bulucazzz
Ay keşke canım yaaa... Benim işyerim öyle ha deyince gelinebilecek bir yer değil....
Daha 3 aylıkken bırakmak zorunda kalacağım... ortalama 2-3 saatte bir emmek isteyecek sabah 8 akşam 16 ya kadar yokum.... Kuzuma sağıp bıraksam da bir defalık olacak saat 11 de o sütü içse akşam 4 e kadar mama yemek zorunda kalacak....
Oyyy şimdiden burnumun direği sızlıyor yaaa....
Rabbim sen sabimi zorda bırakma aydınlık bir yol göster bize inşallah...
ben bulurum kiiii.. istanbulda yaşıyoruz kızım, burda bulamıcam da nerde bulucam
canım inşallah sütün bol olur 1 defalık değil 2 defalık sağıp bırakırsın sütünü... dert etme... kaldı ki ilk 6 ay 3 saatlik iznimiz var, biliyosun.
ne yapalım bekleyecez artık ama ben böle birilerine geldikçe iyice sabırsızlanıyorum gözüm yollarda bekliyorum :)benim hızlı alıntılarım bu kadar olur selam bulemsu burcu iyiyim şükür çalışıyoz bakıyım tatil öncesi. beysall bu arada yalnız değilsin benim de hediyem gelmedi daha. bulemsu bir güzellik yapsana banada bir ipucu versene
ben çok kullanışlı bulmadım yani tabi tercih meselesimerhaba hanimlar,
bebisleriniz icin bebek arabasi nasil birsey dusunuyorsunuz??? bu sekilde birsey almayi dusunuyorum ben, ama acaba kullanisli olur mu diye de dusunmeden edemiyorum :44: buna benzer bebek arabasi kullananiniz var mi aranizda? rahat mi? kullanisli mi?
soylenilene gore bu takim bebek 3,5 yasina gelene kadar kullaniliyormus :44::44:
Eki Görüntüle 498191
kullan tabiki hayatımm...o senin yasal hakkınn...rabbim senin ve bebeğin için hayırlısını nasip etsin...
yooooooooo beklemek zorunda değilim....ben bu mesaja alıntı yaptıgım dakikalardaaa hediyemm elimee ulaştı...ptt kuryesi adamcağızıı öpecektim az kalsınnçok sevindimm çünkü....
içinden kızçemeeee cici cici pembişşş hediyeler ve bana pembişş bi iç çamaşırı çıktıı
akşama fotolayıp koyacagım inşallahh...burcuxxxxxxxxxxx teyzemizee çok ama çok teşekküürr ediyoruzz...pembelerin kraliçesiii burcummm seni seviyorummm arkadaşım yaa...ellerine, yüreğine sağlık, kesene berekett
yoksa o ben miyim
oyy evet hayatımm yaaa...hayırlısı böylee...ufo alırım, elektirikli soba alırım...koynumdaa uyuturummm üşütmem kuzumu inşallahh...allah yardımcımızz olurrresraaaaa günaydın canım
burcuuu günaydın tatlımm
kızlar herkese günaydınn
günaydın cnm gelir kuzum ya merak etme :)
günaydın tatlım iyi olmuş zor olacaktı zaten artık ağırlaştır bir daha ki yaza çıkarsın
günaydın canımm
merhaba hanimlar,
bebisleriniz icin bebek arabasi nasil birsey dusunuyorsunuz??? bu sekilde birsey almayi dusunuyorum ben, ama acaba kullanisli olur mu diye de dusunmeden edemiyorum :44: buna benzer bebek arabasi kullananiniz var mi aranizda? rahat mi? kullanisli mi?
soylenilene gore bu takim bebek 3,5 yasina gelene kadar kullaniliyormus :44::44:
Eki Görüntüle 498191
ben çok kullanışlı bulmadım yani tabi tercih meselesi
canım bu kraft twist sanırım...ben bunun muadili bi araba aldım ve şimdilikk pişman değilim..umarım kullanıncada aynı şeyleri düşünürüm...
baby max montero travel sistem...anakucagıda var...iştee bu:
Eki Görüntüle 498223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?