2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canlarımmm nasılsınızzz

yine erkenciyiz kızımlaaa uyuyamıyorum yaaa suyu az dedi ya doktor hep sola yatmaya calısıyorum dalamıyorum sinirlerim bouluyor off yaaa

annemler geliyor saaat 11 de inşAllahhhhh özledim yahu 20 gun oldu bakalım ne havadisler birikmişşşş

Günaydın güzel hamişler,

içiyim mi yaaa... belki geçer
ayy allahtan kabus görmüyorum eşimi görüyorum.. hatta bugün öyle güzel gördüm kiiiiiiiii nasıl gördün diyo delüm, anlatamam dedim

iç canım merak etme, bende bu hafta çok başağrısı çektim gün aşırı aldım biraz olsun yatıştırıyor.
Doktorumda her sorduğumda minoset rahatlıkla içebilirsiniz diyo

Kızlar moralim bozuk tayin istemiştim çıkmamış, çok çok üzgünüm.....
İşyerim 1.5 saat uzaklıkta yolları bozuk çok sarsılıyorum, bu
yüzden de korkuyorum....
İşyerimde kadro fazlasına düşürüldüm, 1 sene daha çalışabilirim ve sonra nereye gönderirlerse oraya tahammül etmek zorundayım... çok moralim bozuk....

günaydın canımmm... ohh annenlere kavuşuyosun ne güzel :) bol bol dedikodu yaparsınız artık biz her akşam yapıyoruz konular bitmiyo valla

iç canım merak etme, bende bu hafta çok başağrısı çektim gün aşırı aldım biraz olsun yatıştırıyor.
Doktorumda her sorduğumda minoset rahatlıkla içebilirsiniz diyo

içiyim bari napıyım

canım hayırlısı olsun yaa sıkma kendini... Rabbim bir kapıyı kapar, diğerini açar...

ee yaniiiii şimdiii cok özledimmmm birde birkaç biişi istemiştim memleketten getiriyorlarmışşş onunda heyecanı varrr

Amin esram ama inan moralim çok bozuk....
Ben evin içinde zor dolanıyorum şimdi 1.5 saat yolu nasıl gider gelirim hergün toplam 3 saat bir de görsen yollar hep taş-çukur zıp zıp gidip geliyorum kaç defa inmiştim otobüsten bebeği düşüreceksin in diyordu millet artık....
Offf Rabbim korusun evladımı da beni de....

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım herkesi tatil heyecanı sarmış bakıyorumda
ben gece hiç uyuyamadım uyudum uyandım hediyeleşme çekilişini gördüm hediyesini alanlar ve almayanlar listesi sürekligözümün önündeydi
esrakar arkadaşım büyük geçmiş olsun canım inşş doğum sonunda hiç bir sıkıntın kalmaz ve zorlu bir tedavi sürecine girmezsin inşşş
esracım baş ağrın başlamış gene sanada geçmiş olsun tatlım
beysalcım kabuslar normal artık kafaya takma o kadar düşünmemeye çalış
annesininbirtanesiiiiitatil hevesliis güzel bir haftasonu tatili geçir emiiiii
sahinus sen nasılsın canım
DeliKizinDirdiri sıkma canını tatlım bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler vardır bir hayır mutlaka

amin canım RAbbim sabrını kolaylığını da versin inşallah...

ee yaniiiii şimdiii cok özledimmmm birde birkaç biişi istemiştim memleketten getiriyorlarmışşş onunda heyecanı varrr

ne istedin ne istedinnnn cevizli sucuk muuuuu

oyy canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni. işin zor gerçekten... tekrar tayin isteme hakkın yok mu? ya da araya koyabilceğin birileri falan??

günaydın canımm.. ben almadım daha hediyemi

Yok canım benim işim bilgisayar atamasıyla olursa olur olmazsa olmaz niteliğinden....
Tekrar tayin isteme hakkım seneye bu zaman....
Rabbim yardımcım olsun ne diyeyim....

Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah.

ben akşam full dinlendim. eşim akşam ne pişireceğine karar veremedi, aynı ev hanımları gibi oldu. en son dışardan söyledi, sabahta akşama pişireceklerini hazırladı :)))

bugünde yorgun gibiyim ama kendimi salmayacağım, dinamik takılacağım :) yarına erteledik kızımın odasını, bende bulunmak istedim montajda. onun verdiği güzel bir heyecan var üzerimde :)

günaydın canım, canım rahat ol. su içiyorsun daha ne olsun. kasma bu kadar, Allah kavuştursun, bakalım neler olmuş

günaydın canım.

günaydın canım. her işte bir hayır vardır, belki 1 sene sonra daha iyi bir yere çıkarsın.

zaten sırf şu tayin meseleleri yüzünden memur olmadım

günaydın canım, ayyy hediye yüzünden uyuyamamış, derdin mi yok kuzum, kaynanamı düşündüm uyuyamadım deseydin daha mantıklı olacaktı :))))

benimde gece 3 te uykum kaçtı 6 da uyudum tekrar.

günaydın canlarım...

yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee

günaydın canım, vayyy tatil düşkünü seni. inşallah güzelce dinlenirsin canım.

günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?

günaydın canım.

günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)

kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah

günaydın beysalcım. allah hayıra çıkarsın. bende pek iyi şeyler görmedim de Allahtan rüyalarım ters, terside çok işime geliyor

günaydın canım. ohhh güzel bir tatil planı. inşallah eşinde gelir hep beraber gidersiniz.

günaydın diğer hamişler.

Sorma Burcucum güzel yanları kadar yorucu yanları da çok var....
her nimetin bir zahmeti var işte...

esram rüyanı hepiciğimiz anladık yani
bulemsum hoşgeldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl ,
delikızım ne olur üzülme her şer gördüğümüzde var bir hayır,
aysunum canım hoşgeldin takma kafana ne olur bende sola yatınca uyuyamıyorum piskolojik sanırım ,
burcum canım dinlenmene çok sevindim
kızlar kızlar oğlum bu sabah babasını uyandırdı tekmeleriyle çok güzeldi

Son düzenleme:
Yok canım benim işim bilgisayar atamasıyla olursa olur olmazsa olmaz niteliğinden....
Tekrar tayin isteme hakkım seneye bu zaman....
Rabbim yardımcım olsun ne diyeyim....

anladım canım... Amin... üzüldüm gerçekten.. yol derdinin ne olduğunu çok iyi biliyorum.. hele bi de çocuk olunca düşünemiyorum

günaydın canımm...maşallah eşine... ne güzel yardım ediyor sana.. Allahtan annem yanımda, yoksa ben de senin gibi olurdum ya da aç kalırdık

eminim odasının yapıldığını görmek çok zevkli olur :)

aysunum kasma kendini suyu bol bol iç sıkıntı yapma kızın hareket ediyor mu ediyor korkulacak bişey yok suyu az olan bebekler hareket edemiyorlarmış çünküü
daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diye
peki dedim ama onu bekleyen arkadaş hediyesini bekleme zorunda kalcak buda beni kasıyor ister istemez

demek ev hanımı gibi oldu öylemi ne güzel benim koca gibi ne yiyecez diye senden beklemiyor ne güzelll
amanda aman kızının odası oluyormuş güzel güzel yatacakmış evinin prensesi olacakmış
aman canım kaynanam herzamn ki lafım herzamnki sözüm kadını 12 senedir takıyorum ama o hiç bizi takmıyor kafasına
senin neden uykun kaçtı canım benim sıcaktanmı uyuyamadın yoksa kızının odasının dizaynınımı yaptın gece boyunca

yok kızzzz öyle değilll dermişim merakta bırakıyım dedim sadece eşimi
bu aralar tekmeleri daha güçlü olucakmış, benim takvimde öyle yazıyo :)

Amin canım ben de öyle diyorum vardır bir hayır

Canım sorma doğuma kadar atlattım diyelim kuzum evde ben 1.5 saatlik yolda...
Nasıl dayanırım o evde ağlarken, karnı acıkmış annesini beklerken...
Rabbim aydınlığa çıkarsın bizi inşallah....

günaydın canım çok takma bu kadar stres yapma kuzum

bulemsu benmi bekliyecem yoksa içime öyle doğdu hediye konusunda şanslı değilim hep son gün geliyor yine yok benim hediyem

EVET YAAA TATİL GÜZELDİRRcanım benim kıyamam neden olduki baş ağrın yaa...iç ilacını canım...

çok güzel olur fransız güpürü ile kuzucunun takımı maşallah bağ evinde güzel güzel dinlenin anneciğinle ooh valla

sağol teyzesi...prensesler gibi uyusun kuzum içindee inşallahh...bende kendi gelin setimi sereceğimm aynı fransız güpürlü lohusaa yatagımaa...analı kızlıı uyum içimdee ohhh

canımmm o kadar stres yapma o kadar...suyunu iç allaha tevekkül et bitanem...uyandıgındaa sağa dönük, sırtı üstü olsan bilee sorun etme...dön hemen soluna...kuzucugun içerdee korunaklı allahın izniylee canım aysunumm...
annenler hayırlısıylaa gelsinler...ohhh tam gaz dedikoduuu

canım çok üzüldüm senin adına..umarım herşey daha iyi olur...ne zaman izne ayrılacaksın? doğumdan sonra ücretsiz falan kullanacaksan zaten önümüzde sene tayin zamanı gelmiş olur o zamanadaa?:44:

buyruunnn benim....evet evet tatill heveslisi hiloşunuzz konuşuyorrrrişten sıkıldım bulemsuum yaaaa

benimdee gelmediii

oyy oyyy kocişinnn yemek derdinee düşüyorr demekk..napsın adamcağızz yaaa...ama anlasınlr çalışan hanım olmak ne kaaaa zormuş...işten gel bide yemek derdinee düş...

amandaa amannn dolabımı geliyormuşşş bizim kızçemizinnn heyecann olmazmıııı yaaa...bizim bebek odamız eylülün15i gibi gelecek...ayy hemen gelsedee içini falan yerleştirsem...

buarada biz taşınma işinden vazgeçtik...bu sene böylee idare edicezz..seneye allah kerim...

ben sanırım çok istemiyormuşum taşınmayıkii üzülmedim bu kararımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…