içiyim mi yaaa... belki geçer
ayy allahtan kabus görmüyorum eşimi görüyorum.. hatta bugün öyle güzel gördüm kiiiiiiiiinasıl gördün diyo delüm, anlatamam dedim
günaydın canlarımmm nasılsınızzz
yine erkenciyiz kızımlaaauyuyamıyorum yaaa suyu az dedi ya doktor hep sola yatmaya calısıyorum dalamıyorum sinirlerim bouluyor off yaaa
annemler geliyor saaat 11 de inşAllahhhhh özledim yahu 20 gun oldu bakalım ne havadisler birikmişşşş
iç canım merak etme, bende bu hafta çok başağrısı çektim gün aşırı aldım biraz olsun yatıştırıyor.
Doktorumda her sorduğumda minoset rahatlıkla içebilirsiniz diyo
Kızlar moralim bozuk tayin istemiştim çıkmamış, çok çok üzgünüm.....
İşyerim 1.5 saat uzaklıkta yolları bozuk çok sarsılıyorum, bu
yüzden de korkuyorum....
İşyerimde kadro fazlasına düşürüldüm, 1 sene daha çalışabilirim ve sonra nereye gönderirlerse oraya tahammül etmek zorundayım... çok moralim bozuk....
günaydın canımmm... ohh annenlere kavuşuyosun ne güzel :) bol bol dedikodu yaparsınız artıkbiz her akşam yapıyoruz konular bitmiyo valla
içiyim bari napıyım
canım hayırlısı olsun yaa sıkma kendini... Rabbim bir kapıyı kapar, diğerini açar...
günaydın canımmm... ohh annenlere kavuşuyosun ne güzel :) bol bol dedikodu yaparsınız artıkbiz her akşam yapıyoruz konular bitmiyo valla
içiyim bari napıyım
canım hayırlısı olsun yaa sıkma kendini... Rabbim bir kapıyı kapar, diğerini açar...
günaydın güzel annişler nasılsınızbakalım herkesi tatil heyecanı sarmış bakıyorumda
ben gece hiç uyuyamadım uyudum uyandım hediyeleşme çekilişini gördüm hediyesini alanlar ve almayanlar listesi sürekligözümün önündeydi
esrakar arkadaşım büyük geçmiş olsun canım inşş doğum sonunda hiç bir sıkıntın kalmaz ve zorlu bir tedavi sürecine girmezsin inşşş
esracım baş ağrın başlamış gene sanada geçmiş olsun tatlım
beysalcım kabuslar normal artık kafaya takma o kadar düşünmemeye çalış
annesininbirtanesiiiiitatil hevesliis güzel bir haftasonu tatili geçir emiiiii
sahinus sen nasılsın canım
DeliKizinDirdiri sıkma canını tatlım bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler vardır bir hayır mutlaka
ee yaniiiii şimdiii cok özledimmmm birde birkaç biişi istemiştim memleketten getiriyorlarmışşş onunda heyecanı varrr
Amin esram ama inan moralim çok bozuk....
Ben evin içinde zor dolanıyorum şimdi 1.5 saat yolu nasıl gider gelirim hergün toplam 3 saat bir de görsen yollar hep taş-çukur zıp zıp gidip geliyorum kaç defa inmiştim otobüsten bebeği düşüreceksin in diyordu millet artık....
Offf Rabbim korusun evladımı da beni de....
günaydın güzel annişler nasılsınızbakalım herkesi tatil heyecanı sarmış bakıyorumda
ben gece hiç uyuyamadım uyudum uyandım hediyeleşme çekilişini gördüm hediyesini alanlar ve almayanlar listesi sürekligözümün önündeydi
esrakar arkadaşım büyük geçmiş olsun canım inşş doğum sonunda hiç bir sıkıntın kalmaz ve zorlu bir tedavi sürecine girmezsin inşşş
DeliKizinDirdiri sıkma canını tatlım bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler vardır bir hayır mutlaka
ne istedin ne istedinnnn cevizli sucuk muuuuu
oyy canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni. işin zor gerçekten... tekrar tayin isteme hakkın yok mu? ya da araya koyabilceğin birileri falan??
günaydın canımm.. ben almadım daha hediyemi
yine erkenciyiz kızımlaaauyuyamıyorum yaaa suyu az dedi ya doktor hep sola yatmaya calısıyorum dalamıyorum sinirlerim bouluyor off yaaa
annemler geliyor saaat 11 de inşAllahhhhh özledim yahu 20 gun oldu bakalım ne havadisler birikmişşşş
Günaydın güzel hamişler,
iç canım merak etme, bende bu hafta çok başağrısı çektim gün aşırı aldım biraz olsun yatıştırıyor.
Doktorumda her sorduğumda minoset rahatlıkla içebilirsiniz diyo
yüzden de korkuyorum....
İşyerimde kadro fazlasına düşürüldüm, 1 sene daha çalışabilirim ve sonra nereye gönderirlerse oraya tahammül etmek zorundayım... çok moralim bozuk....
günaydın canlarım...
yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee
günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?
günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)
kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah
günaydın meleğimm.. ben de mutluyum ama bugün geçerse daha bi mutlu olucam :)
cumayı ben de izin alıcam. belki bi avşa adasına kaçabiliriz ailece. babam ne zamandır gitmek istiyodu nasip olmadı bi... eşim gelirse onla da gidebiliriz :):):)
günaydın beysalımm... hayra gitsin inşallahh... ben de eşimi gördüm hepçok özlemişim
Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah.
ben akşam full dinlendim. eşim akşam ne pişireceğine karar veremedi, aynı ev hanımları gibi oldu. en son dışardan söyledi, sabahta akşama pişireceklerini hazırladı :)))
bugünde yorgun gibiyim ama kendimi salmayacağım, dinamik takılacağım :) yarına erteledik kızımın odasını, bende bulunmak istedim montajda. onun verdiği güzel bir heyecan var üzerimde :)
günaydın canım, canım rahat ol. su içiyorsun daha ne olsun. kasma bu kadar, Allah kavuştursun, bakalım neler olmuş
günaydın canım.
günaydın canım. her işte bir hayır vardır, belki 1 sene sonra daha iyi bir yere çıkarsın.
zaten sırf şu tayin meseleleri yüzünden memur olmadım
günaydın canım, ayyy hediye yüzünden uyuyamamış, derdin mi yok kuzum, kaynanamı düşündüm uyuyamadım deseydin daha mantıklı olacaktı :))))
benimde gece 3 te uykum kaçtı 6 da uyudum tekrar.
günaydın canım, vayyy tatil düşkünü seni. inşallah güzelce dinlenirsin canım.
günaydın canım.
günaydın beysalcım. allah hayıra çıkarsın. bende pek iyi şeyler görmedim de Allahtan rüyalarım ters, terside çok işime geliyor
günaydın canım. ohhh güzel bir tatil planı. inşallah eşinde gelir hep beraber gidersiniz.
günaydın diğer hamişler.
Yok canım benim işim bilgisayar atamasıyla olursa olur olmazsa olmaz niteliğinden....
Tekrar tayin isteme hakkım seneye bu zaman....
Rabbim yardımcım olsun ne diyeyim....
ben akşam full dinlendim. eşim akşam ne pişireceğine karar veremedi, aynı ev hanımları gibi oldu. en son dışardan söyledi, sabahta akşama pişireceklerini hazırladı :)))
bugünde yorgun gibiyim ama kendimi salmayacağım, dinamik takılacağım :) yarına erteledik kızımın odasını, bende bulunmak istedim montajda. onun verdiği güzel bir heyecan var üzerimde :)
günaydın canım. her işte bir hayır vardır, belki 1 sene sonra daha iyi bir yere çıkarsın.
günaydın canım. ohhh güzel bir tatil planı. inşallah eşinde gelir hep beraber gidersiniz.
günaydın diğer hamişler.
daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diyegünaydın canımm.. ben almadım daha hediyemi
demek ev hanımı gibi oldu öylemi ne güzel benim koca gibi ne yiyecez diye senden beklemiyor ne güzelllGünaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah.
günaydın canım, ayyy hediye yüzünden uyuyamamış, derdin mi yok kuzum, kaynanamı düşündüm uyuyamadım deseydin daha mantıklı olacaktı :))))
benimde gece 3 te uykum kaçtı 6 da uyudum tekrar.
esram rüyanı hepiciğimiz anladık yani
bulemsum hoşgeldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl ,
delikızım ne olur üzülme her şer gördüğümüzde var bir hayır,
aysunum canım hoşgeldin takma kafana ne olur bende sola yatınca uyuyamıyorum piskolojik sanırım ,
kızlar kızlar oğlum bu sabah babasını uyandırdı tekmeleriyle çok güzeldi
Amin canım ben de öyle diyorum vardır bir hayıresram rüyanı hepiciğimiz anladık yani
bulemsum hoşgeldin kuzucum nasılsın bebişin nasıl ,
delikızım ne olur üzülme her şer gördüğümüzde var bir hayır,
aysunum canım hoşgeldin takma kafana ne olur bende sola yatınca uyuyamıyorum piskolojik sanırım ,
burcum canım dinlenmene çok sevindim
kızlar kızlar oğlum bu sabah babasını uyandırdı tekmeleriyle çok güzeldi
anladım canım... Amin... üzüldüm gerçekten.. yol derdinin ne olduğunu çok iyi biliyorum.. hele bi de çocuk olunca düşünemiyorum
günaydın canımm...maşallah eşine... ne güzel yardım ediyor sana.. Allahtan annem yanımda, yoksa ben de senin gibi olurdum ya da aç kalırdık
eminim odasının yapıldığını görmek çok zevkli olur :)
inşallahh iyice dinleniriz bu tatil eminim ikimize de çok iyi gelicek
günaydın kızlar......
dün o kadar yorgundum ki eve gittim peynir zeytin falan atıştırıp hemen uyudum. beysal baş ağrılarım yine başladı sanırımgece kaç defa uyandım, midem boğazlarım yandı, kardeşimi sürekli rahatsız ettim, aslı su getir ablam, aslı şurubumu getir ablam diye... kız bi rahat edemedi benim yüzümden... sabahta bi iki lokma bişi yiyip geldim, uykum açılsın diye kahve içtim ama başım çok ağrıyor, yorgunum hala
çok güzel olur fransız güpürü ile kuzucunun takımı maşallah bağ evinde güzel güzel dinlenin anneciğinle ooh valla
yüzden de korkuyorum....
günaydın canımm.. ben almadım daha hediyemi
günaydın canım, vayyy tatil düşkünü seni. inşallah güzelce dinlenirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?