2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sen neredesin bakıyııımmm

işteeeeeeeyim

:) giriyom bakıyom yazamıyom felan işler yoğun ack izinde olan arkadaşım geldi onla kaynatıyoz boş vakitlerde halan tadilat dolayısı ise toplantı salonunda çalışıyoz

tekmeleriii yiyom habire ninja kaplumbağa gibi oğlumm, anneye vurulmazz diyom dinlemiyoo

canım hoş geldin. maşallah bebiş ne güzel büyümüş öyle

canımm hoşgeldinn.. haticeye sürekli yatış verdi doktor, rahmi incelmeye başlamış.her hafta kontrole çağırmış artık. bi o var işte. onun dışında herkes iyi çok şükür...

ayy kadına bakkk eltine gelmişse sana niye geliyo
en sinir olduğum şeydir tam program yapmışken peşime birinin takılması neyse ki akşam yemeğinde onları ağırlamaktan kurtulmuşsun...

bu arada az önce kayınvalidemi aradım. eşim gelirken o da gelicekti normalde. sözde bana yardım etme bahanesiyle... doğuma kadar da kalırdı gitmezdi bi daha... aradım "anne gelmene hiç gerek yok, biz herşeyimizi hallettik annemle, doğumda gelin artık" dedim. kem küm etti piki dedi

Şişman kız dr az hak veriyor ama elinde olmadan alıyo yinede onun için birde arkadaşımı bir hafta görmedim acayip kilo almış demekki eşiyle yiyorlar :)) nasıl almıyo benim eşim sinir yaa hep smol hep smol hiç değişmiyo üvey annemden ötürü hiç iyi beslenemedik diyo burnum sızlıyo bebe bisküvisi yemeyi bile bilmiyor hiç yememişki

bende biraz küçülsün istiyorum kalçam büyük totomda çok kilo almak istemiyorum hemen onlar çıkıyoo

oh ne güzel haberler

haticeye demek sürekli yatma zorunluluğu geldi rabbim yardımcısı olsun inşşş
kadın kafadan kırık olunca düşünemiyor ne yapalım sekerim benim en sinir olduğum sey sinsi sinsi bizi dinlemesi mahşerde kulağına çok sıcak ateşleri dökecekler haberi yok sorsan benden müslüman
eltim onu evine almaz ki eltime diye gelecek hoooop biizm eve yıkılacak yemeğine çayına ben bilirim malımı
ohh kaynana en iyisini demişisn bebbek doğmadan eşinle birbirize azcık doyun güzelim gelecek başınızı bekliyecek ilgi bekliyecek çok iyi yapmışsın

Aman da maaşallah minişine tatlım,iyi iyi çok güzel çok sevindim...

Herkes sorunsuzca doğursun inşallah yav eskiden tarlada fln doğururlardı babam diyo ki babanneniz için günlük işerdi doğurmak fln diyo:))

hakkaten yaa düşünsene doğuruyorlar,o plasenta falan nasıl çıkıyor,rahim nasıl temizlenip toparlanıyor ortam steril olmamasına rağmen o zamanın hatunları maaşallah çok sağlıklılar..

kız kaynanan hakkında konuşmuyordunuz inşallah madem dinliyormuş hanfendi..
ya kocası başında madem şükür ne isterler çocuklu hamile kadından ben açım bilmem ne..

bizimki de hala memleketinde dün aradı konuştuk köy ürünleri falan istedim bende organik organik yiyelim diye..

[
kuzum makbul olanı arkaya doğru olanı sor bak kocişe

oyy ciddi misinnn... hafif sancı da bile gitmek mi lazım doktora :18:

sormam mııı o seviyor da
ben böyle azıcık basenim olsun isterdim..

itekmeleriii yiyom habire ninja kaplumbağa gibi oğlumm, anneye vurulmazz diyom dinlemiyoo
sorma canım bende öyle çok şükür
o tekmeler,kıvrılmalar eşim dün durdu izledi nasıl hoşuna gidiyo..çocuk gibi seviniyo :))

Son düzenleme:

evet yaaa nasıl bekliyorlar demi oğullarını ? veya kızlarını

halen daha hareketlerinde geliyor elini koyuyo, gece yatarken eli hep karnıma dokunuyor :) bende hoşnut oluyorum ne yalan söyliyimm

:) benim eşimde small medium arası gidip geliyor ama ben ona kilo aldırıcıımmmmm

ya onlar düşünmez işte. gerçi Allah var şimdi, ne istesem ne desem yapar... yeter ki sen iste kızım der... ama ben eşimle başbaşa kalıyım da azıcık yani ... doğumda zaten gelicekler.

gizli gizli dinlenmeye ben de çok sinir olurum.

sormam mııı o seviyor da
ben böyle azıcık basenim olsun isterdim..

valla şekerim ortaya karışık konuusyorduk kaynanam hakkındada lafladık duyduysada banane kızların odasında oda parfümü var eşim babasıyla almış ben yeni kullanmak için açmıştım onların ki bitti bile kızların odasını teftişe giriyor burası kavun kokuyor diyor oda parfümü o dedim yok bu ne biçim koku diyor senin evinde öyle kokuyordu dedi eşimde
sonra kızların odasındaki eşyaları benim yatak odama koyacakmışım benim evi yönetmeye çalışıyor 3 günlük gelinim ya ben
kocasıyla küsmüş hasbam derdiniz ne dedim yatak kavgası demez miben senin gelininim bana böyle seyler denir mi
aman canım varsın uzak olsun azcık kaynanan kalsın söyle 3 yada 5 ay sende kafa dinle şekerim

kızlar biz çıkıyoruzzz..... görüşürüz yarınn inşallahh.....

bulmesu yatak kavgasının ayrıntılarını merak ettim

İyi akşamlar herkese :)

evet yaaa nasıl bekliyorlar demi oğullarını ? veya kızlarını

halen daha hareketlerinde geliyor elini koyuyo, gece yatarken eli hep karnıma dokunuyor :) bende hoşnut oluyorum ne yalan söyliyimm

aynen aynen,hele dün ütü yapıyordu güldüm bayağı minicik minicik kıyafetler kendisininkiler de hep xl ya da xxl ne kolaymış bunları ütülemek diyo.

iyi hazırla kendini o zaman dedim bundan sonra senin görevin olacak o ütüler

Ay yok çok şükür benim ki müdahale etmez edemez diyeyim hatta,sen git kendi evine karış kardeşim niye müdahale ediyor ki senin evine.sorsana yatak derdi neymiş sırf esprisine

sen de o ne derse tersini söyle sen gıcık olacağına o gıcık olsun.
yok anam benim ki çalışıyor izini bitti perş.bilet aldılar dönüyorlar bayramdan beri yoklardı valla niye gelmiyosunuz,niye gitmiyosunuz diyen yoktu en azından..

sağolsunlar iyilerdir hoşturlar 2 gün aramasak hemen siz bizi unuttunuz aramıyosunuz vs.vs.

ya bebekten sonra nasıl olacak muhabbetimiz çok merak ediyorum aşırı düşkün olacaklar çünkü.
hayırlısıyla şu lohusalığımı sağ selamet kavgasız,sorunsuz,sağlıkla atlatayım valla başka bişey istemiyorum.

lohusalık ve evlilikteki 40 gün gelin kaynana tartışmazsa daha da tartışmazmış...evlilikteki 40 gün güzel geçti darısı lohusalığa..:)

bende biraz küçülsün istiyorum kalçam büyük totomda çok kilo almak istemiyorum hemen onlar çıkıyoo

oh ne güzel haberler

saolun kızlar maşallah canavarıma bende rahatladım...inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer...

haticem de inş. kendine gelir....garibim hala çalışıp kendini yoruyordu...stresten uzak durun kızlar....

kızlar ateş ölçer ne alacaksınız?

araştıran var mı?

hangisi iyi kızılötesi mi?kulaktan ateş ölçen mi?

hangi marka hangi model?

braun mu medisana mı,chicco mu?

birde bebeka nı defteri,ilk anlar defteri felan alan oldu mu?

bizde de ütüyü kocam yapra sıçtı :)

kulaktan alın diyorlar kuzum

herkese hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr cnmmmmm

selam canımm...
işten tam çıkış yaptı hatice. rapor da aldı sanırım.

sen de yorma kendini... artık ilk 3 ay nasıl dikkat ettiysek o kadar dikkat etmemiz gerekiyor.

Ben koptum bugün resmen koptum.. Karnımın altını hissetmiyorum.. Ayy ne zormuş 7 aylık şantiyede işçi başında durmak
daha yeni geldim ofise bir mani olmazsa eve gidicem inşallah (

Mervecim beğenmene çok sevindim.. Mutlu günlerinde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…