sen neredesin bakıyııımmm
aaa nerden buldun :) çok eskiden paylaşmıştım linkini :)
kalbi güzel olan güzel görürmüş meleğim... senin kalbin güzel olmasa güzel görmezdin
napalım :) sen nerdesin bakıyım :) kaçak seni :)
tabi yaa aynen benim kocişim de öyledir sağolsun evde olduğum halde yardım eder sağolsun çok vicdanlıdır
ayy ablamın oğlu öyleydi gece 12 de bir uyurdu 1-2 kez emzirmek için kalkardı ablam sonra sabah 9 a kadar uyurdu allahım darısı başımıza olsun inşallah..
napalım şekerim ev,iş,güç vs.anneme geçicem birazdan sen nasılsın?
biz geldik...
dr.a gittik çok şükür elhamdülillah her şey normal...
bebeğim 42 cm 1600 gram olmuş...
yine ekim sonu doğum dedi...
bacakları uzunmuş boyu uzun olacak dedi...bakalım ne kadar uzun olacak...eşim 1.82 ben 1.72...
idrar tahlili verdim sağlık ocağının idrar testlerine güvenmedi dr.
kanım normale dönmüş kan hapını azaltabilirsin dedi....
kilo vermemle ilgilide sık ve az yıyosan dengeli besleniyosan sıkıntı yok dedi...
sen kılo vermene rağmen bebek normal gelişmiş sıkıntı yok dedi...
rabbime şükür acaip rahatladım...
ama fazla yürüme, uzun süre ayakta kalma,stresli ortamdan uzat dur dedi...
selam ben geldimkimler var kimler yok bakalım bugun önemli bişey olmadı değil mi şekerler
sabahtan 2 numaralı eltim kapıya gelmiş onun ziline uyandım biz onla kapıda lak lak yaparken kaynanam gelmiş sinsi sinsi bizi dinliyormuş sonradan fark ettik
kaynanam karsı apartmana tasınan eltime gelmiş ama bana girmiş her nedense
neyse eve buyur ettik bu sefer ben acım demez miişimiz var enneme gideceğiz biz dedim ama gitmeye niyeti yok bende sizle geleyim demez mi annemin oraya yakın kızkardeşi var takıldı peşimize gitti oraya bugun akşama kadar deli etti beni gene
ben anneme neden gittim salçalık domatesimiiz aldık şükür yarında acılı sos yapacağım allahın izniyleannemin ordaki pazara gittim geri geldik kaynanm akşam yemeğine bana yıkılacaktı ama kayınpeder azarladı eve gelsin dedi kurtuldum bugunlük şükür
işte böyleeee......
anneolucamben burda beysalımm.
kilo problemi var derken şişman mı zayıf mı?? şişmanlara çok az kilo hakkı veriyo doktorlar...
kuzum makbul olanı arkaya doğru olanısor bak kocişe
oyy ciddi misinnn... hafif sancı da bile gitmek mi lazım doktora :18:
Kız keşke benim de totoşum büyüse yaa,totoşum ufaktır benim basenim falan yok,ama çok isterdim yanlardan hafif çıkık olsun arkaya doğru etli de
yana doğru olaydı eyiydi
bu arada ablamın arkadaşının eşi doğum yaptı kız öylesine gidiyo hafif bi sancım var sadece demiş rahat rahat gitmiş,dr demiş ki 7 cm açıklık var doğum başlamış demiş ve çat diye normal doğurmuş kızı oldu çok cici..
ne güzel yaa maaşallah darısı başımıza 7 cm açık ne güzelllll...
biz geldik...
bacakları uzunmuş boyu uzun olacak dedi...bakalım ne kadar uzun olacak...eşim 1.82 ben 1.72...
kilo vermemle ilgilide sık ve az yıyosan dengeli besleniyosan sıkıntı yok dedi...
haticeye demek sürekli yatma zorunluluğu geldi rabbim yardımcısı olsun inşşşcanım hoş geldin. maşallah bebiş ne güzel büyümüş öyle
canımm hoşgeldinn.. haticeye sürekli yatış verdi doktor, rahmi incelmeye başlamış.her hafta kontrole çağırmış artık. bi o var işte. onun dışında herkes iyi çok şükür...
ayy kadına bakkk eltine gelmişse sana niye geliyo
en sinir olduğum şeydir tam program yapmışken peşime birinin takılmasıneyse ki akşam yemeğinde onları ağırlamaktan kurtulmuşsun...
bu arada az önce kayınvalidemi aradım. eşim gelirken o da gelicekti normalde. sözde bana yardım etme bahanesiyle... doğuma kadar da kalırdı gitmezdi bi daha... aradım "anne gelmene hiç gerek yok, biz herşeyimizi hallettik annemle, doğumda gelin artık" dedim. kem küm etti piki dedi
biz geldik...
Herkes sorunsuzca doğursun inşallah yav eskiden tarlada fln doğururlardı babam diyo ki babanneniz için günlük işerdi doğurmak fln diyo:))
selam ben geldimkimler var kimler yok bakalım bugun önemli bişey olmadı değil mi şekerler
sabahtan 2 numaralı eltim kapıya gelmiş onun ziline uyandım biz onla kapıda lak lak yaparken kaynanam gelmiş sinsi sinsi bizi dinliyormuş sonradan fark ettik
kaynanam karsı apartmana tasınan eltime gelmiş ama bana girmiş her nedense
neyse eve buyur ettik bu sefer ben acım demez miişimiz var enneme gideceğiz biz dedim ama gitmeye niyeti yok bende sizle geleyim demez mi annemin oraya yakın kızkardeşi var takıldı peşimize gitti oraya bugun akşama kadar deli etti beni gene
ben anneme neden gittim salçalık domatesimiiz aldık şükür yarında acılı sos yapacağım allahın izniyleannemin ordaki pazara gittim geri geldik kaynanm akşam yemeğine bana yıkılacaktı ama kayınpeder azarladı eve gelsin dedi kurtuldum bugunlük şükür
işte böyleeee......
[
kuzum makbul olanı arkaya doğru olanısor bak kocişe
oyy ciddi misinnn... hafif sancı da bile gitmek mi lazım doktora :18:
sorma canım bende öyle çok şüküritekmeleriii yiyom habireninja kaplumbağa gibi oğlumm, anneye vurulmazz diyom dinlemiyoo
Aman da maaşallah minişine tatlım,iyi iyi çok güzel çok sevindim...
hakkaten yaa düşünsene doğuruyorlar,o plasenta falan nasıl çıkıyor,rahim nasıl temizlenip toparlanıyor ortam steril olmamasına rağmen o zamanın hatunları maaşallah çok sağlıklılar..
kız kaynanan hakkında konuşmuyordunuz inşallah madem dinliyormuş hanfendi..
ya kocası başında madem şükür ne isterler çocuklu hamile kadından ben açım bilmem ne..
bizimki de hala memleketinde dün aradı konuştuk köy ürünleri falan istedim bende organik organik yiyelim diye..
sormam mııı o seviyor da
ben böyle azıcık basenim olsun isterdim..
sorma canım bende öyle çok şükür
o tekmeler,kıvrılmalar eşim dün durdu izledi nasıl hoşuna gidiyo..çocuk gibi seviniyo :))
Şişman kız dr az hak veriyor ama elinde olmadan alıyo yinede onun için birde arkadaşımı bir hafta görmedim acayip kilo almış demekki eşiyle yiyorlar :)) nasıl almıyo benim eşim sinir yaa hep smol hep smol hiç değişmiyo üvey annemden ötürü hiç iyi beslenemedik diyo burnum sızlıyo bebe bisküvisi yemeyi bile bilmiyor hiç yememişki
haticeye demek sürekli yatma zorunluluğu geldi rabbim yardımcısı olsun inşşş
kadın kafadan kırık olunca düşünemiyor ne yapalım sekerim benim en sinir olduğum sey sinsi sinsi bizi dinlemesimahşerde kulağına çok sıcak ateşleri dökecekler haberi yok sorsan benden müslüman
eltim onu evine almaz ki eltime diye gelecek hoooop biizm eve yıkılacak yemeğine çayına ben bilirim malımı
ohh kaynana en iyisini demişisn bebbek doğmadan eşinle birbirize azcık doyun güzelim gelecek başınızı bekliyecek ilgi bekliyecek çok iyi yapmışsın
sormam mııı o seviyor da
ya kocası başında madem şükür ne isterler çocuklu hamile kadından ben açım bilmem ne..
bizimki de hala memleketinde dün aradı konuştuk köy ürünleri falan istedim bende organik organik yiyelim diye..
evet yaaa nasıl bekliyorlar demi oğullarını ? veya kızlarını
halen daha hareketlerinde geliyor elini koyuyo, gece yatarken eli hep karnıma dokunuyor :) bende hoşnut oluyorum ne yalan söyliyimm
valla şekerim ortaya karışık konuusyorduk kaynanam hakkındada lafladıkduyduysada banane kızların odasında oda parfümü var eşim babasıyla almış ben yeni kullanmak için açmıştım onların ki bitti bile kızların odasını teftişe giriyor burası kavun kokuyor diyor oda parfümü o dedim yok bu ne biçim koku diyor senin evinde öyle kokuyordu dedi eşimde
sonra kızların odasındaki eşyaları benim yatak odama koyacakmışım benim evi yönetmeye çalışıyor 3 günlük gelinim ya ben
kocasıyla küsmüş hasbam derdiniz ne dedim yatak kavgası demez miben senin gelininim bana böyle seyler denir mi
aman canım varsın uzak olsun azcık kaynanan kalsın söyle 3 yada 5 ay sende kafa dinle şekerim
canım hoş geldin. maşallah bebiş ne güzel büyümüş öyle
canımm hoşgeldinn.. haticeye sürekli yatış verdi doktor, rahmi incelmeye başlamış.her hafta kontrole çağırmış artık. bi o var işte. onun dışında herkes iyi çok şükür...
ayy kadına bakkk eltine gelmişse sana niye geliyo
en sinir olduğum şeydir tam program yapmışken peşime birinin takılmasıneyse ki akşam yemeğinde onları ağırlamaktan kurtulmuşsun...
bu arada az önce kayınvalidemi aradım. eşim gelirken o da gelicekti normalde. sözde bana yardım etme bahanesiyle... doğuma kadar da kalırdı gitmezdi bi daha... aradım "anne gelmene hiç gerek yok, biz herşeyimizi hallettik annemle, doğumda gelin artık" dedim. kem küm etti piki dedi
bende biraz küçülsün istiyorumkalçam büyük totomda çok kilo almak istemiyorum hemen onlar çıkıyoo
oh ne güzel haberler
Aman da maaşallah minişine tatlım,iyi iyi çok güzel çok sevindim...
hakkaten yaa düşünsene doğuruyorlar,o plasenta falan nasıl çıkıyor,rahim nasıl temizlenip toparlanıyor ortam steril olmamasına rağmen o zamanın hatunları maaşallah çok sağlıklılar..
sormam mııı o seviyor da
sorma canım bende öyle çok şükür
o tekmeler,kıvrılmalar eşim dün durdu izledi nasıl hoşuna gidiyo..çocuk gibi seviniyo :))
aynen aynen,hele dün ütü yapıyordu güldüm bayağı minicik minicik kıyafetler kendisininkiler de hep xl ya da xxl ne kolaymış bunları ütülemek diyo.
iyi hazırla kendini o zaman dedim bundan sonra senin görevin olacak o ütüler
kızlar ateş ölçer ne alacaksınız?
araştıran var mı?
hangisi iyi kızılötesi mi?kulaktan ateş ölçen mi?
hangi marka hangi model?
braun mu medisana mı,chicco mu?
birde bebeka nı defteri,ilk anlar defteri felan alan oldu mu?
herkese hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere
selam canımm...
işten tam çıkış yaptı hatice. rapor da aldı sanırım.
sen de yorma kendini... artık ilk 3 ay nasıl dikkat ettiysek o kadar dikkat etmemiz gerekiyor.
hiç sormaaa hele de benim gibi uykuya düşkün biri niloşumm :)
uykumu alamazsam felaket oluyorum ben.. halsiz,bitkin,hasta gibi..
eşim tam tersi 2-3 saatlik uykuyla bile bomba gibidir şaşarım hep ona :)
hiç unutmam flört dönemimizde küs oldugumuz bi gün taa bostancıdan cıkıp bizim eve gelmişti
ve sabaha kadar benim odamın camının altında arabanın içinde bana msjlar atıp sabah 7 de iş başı yapmıştı :)
ne kadar üzülmüştüm :) şimdi aklıma geldi uykusuzluk deyince :)
selam tubiş, kolay gelsin canım..
inşallah
benim eşimde ilk evlendigimiz günden itibaren istiyor ben hep caydırıodum onu :)
cünkü cok korkuodum anne olmaktan..
Allah bize hiç beklemedigimiz bi anda 2. evlilik yıldönümüzde verdi bebegimizi..
eşim o zaman havalara uçtu, ben şaşkınlıktan kendime gelemedim :)
kayaşehiri hiç duymadım canım ne tarafta kalıyor valla bilmiyorum..
bizimde su an bostancı tarafına gecme cabalarımız var kayınvalideme yakınlaşmak için..
eger olursa bakalım..
yeni gördüm seni şekercik nasılsın dicektim ama gidiosun bileee...
kızlarr hedıyemızı görmek ısteyenlerr gelsınn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-7.html#post26187966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?