2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım. bizim pıtırcığımız o. evde hayalini kurup duruyoruz. eşim çok komik yaaa, burcu beni çok sevecek değil mi diyip duruyor. hatta etraftakiler annenin yeri ayrıdır diyince bizimkini bir hüzün kaplıyor. elinde olsa doğurudu valla.

neden uyuyamadım çünkü akşam hiç bi iş yapmadım, 10 gibi uyudum gece 3 te uykum bitti :))) ben fazla uyumayan bir insanım. dinlenmiş olunca uykuda bitiveriyor.

günaydın canım çok takma bu kadar stres yapma kuzum

günaydın canım ne oldu bitti mi tadilat işi :))

canım o süsülü beişklerden yaptıracaksın demek, gerçekten çok güzel oluyorlar. sende gelin gibi olacakmışsın zaten. maşallah diyim. sizin orda gelenek sanırım böyle şeyler. bizim buralar çok serbest, herkes canının istediğini yapıyor.

çalışan kadın olmak zor evet ama hamileliğe kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür. akşamları bir iki saatle işlerimi toparlardım yada sabahları erken kalkar ütümü yapardım, iş bitince h.sonları full gezerdik. şimdi bebiş var akşamları iş yapamayacağım. o yüzden zorlaşacak. Allah güç kuvvet versinde bakalım bebişlerimize.

canım kilo aldırıcı bişi olmasın ne çekiyorsa canın :)

günaydın canlarrrr şöyle bi göz attım geçmişe geldim...sanırım çoğumuzun ortak sorunu uykusuzlukkk... koltuklarda sürünmekten bel ağrısından duramıyorum rabbim sen bizlere sabır ihsan eyleee

bunların tekerlekleri falan büyük bununla dışarı çıkıp minübüsle bir yere gitmek isteidğinde zor çünkü ilk önce üstündeki ayrılan parçayı çıkarıcaksın kalan iskeleti toplayacaksın o ayrı bebek oturma aparatı ayrı yani tek başına baş etmesi zor olduğunu düşünüyorum ama özel araban varsa harika bir araba tabiki o zaman kullanışlı ama benim annem bakıcak bebeğe ve onun tek başına çarşıya vs gitmesi gerektiği çok oluyor kullanış kısmı bu yüzden zor ben aşağıdaki linkteki arabayı aldım çift yönlü kolay katlanıyor hafif çok ta pahalı değil ama tabiki görüş farklılığı olabilir güzelim gidip görüp değerlendirmen daha mantıklı olur ay bende çok konuştum umarım faydalı olmuşumdur
http://www.hepsiburada.com/liste/kr...s.aspx?categoryId=305668&productId=oyunata301

Son düzenleme:

sağol teyzesii...darısı sizin hediyelerinizin elinizeee ulaşmasınaa olsunnn

evet canım burdaa var halen o geleneksel şeyler..lohusa yatagı süslenecek...bebeğin odasına kıyafetleri dizilecek...beşik görme diyorlar adetimize...misafirler arzu ettikleri zaman grup grup gelecekler ve bebeğin odasını, cicilerini, örgülerini, anneannesi ne yapmış, babaannesi ne yapmış görecekler...çay kahve pasta börek olacak.. amann iştee kayserilii hatunlara sen gezmee de, pasta çörek de...gerisini koyver gitsinn canım...bi şekildeee ayarlar, kılıfınaa uydururlar..buda öylee:))) o yüzden bendee çokk özeniyorummm

rabbbimm hayırlısıylaa kullanabilmeyi nasip etsin.....

bizde bunu aldık, arkadaşlarımız kızlarına bundan kullanıyorlardı çok da memnunlardı iyice inceleyip buna karar verdik

Son düzenleme:

antebin kilo aldırmayan şeyi yokki canımmm

ne güzel güzel zaten kızımız güzel bide giyinicek süslenicek aman nazar dualarını eksik etme evinden kuzucm bizim burada bazıları yapıyor ama mevlütte yapıyor o dediğini ama ben yapabilirmiyim bilmyiorum bakıcaz artık

günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?

günaydın canlarım...

yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee

günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)

kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah

Günaydın tatilciler sizziiiiiiiiiii :) bende istiyorum tatilllllllllll

esram geçmiş olsun.. baş agrın için minoset kullanabilirsin diye biliyorum:26:

günaydın aysuncuk.. gözünaydın cok sevindim..
bu arada dualarında beni unutmuşsun

canım hayırlısı olsun, sıkma canını..
Allah verir kolayını elbet..
neyle gidip geliosun işe ?

Günaydın canım.. dinlendim yazmışssın sonunda ilk defa dinlendim kelimesini gördüm sende :)

Kızlar hepinize günaydın..
hiç hesapta olmayan ani bir kararla ev alıyoruz biz
kayınvalidemin yakınlarına taşınıyoruz, hala şoktayım ve mutluyummm

canim faydali olmazmisin, super bilgiler cok tesekkur ederim...daha cok kendi arabamizla kullanmak icin ve yurumek icin kullanicaz Allah kismet ederse tabii.

aslinda kucuk tekerlekli istiyorum bende ama sanki bu tarzlarin hepsinin bi taraftaki tekerlekleri kucukse diger taraftakiler kalas gibi oluyor

inşallah kendi evinize geçersiz hepimiz canım... yeni bi topic açarız 2012 kasım anneleri kendi evlerine kavuştu diye

günaydın canlarrrr şöyle bi göz attım geçmişe geldim...sanırım çoğumuzun ortak sorunu uykusuzlukkk... koltuklarda sürünmekten bel ağrısından duramıyorum rabbim sen bizlere sabır ihsan eyleee

günaydın canımm... aminn...

aay çook sevindim kuzucum hayırlı olsun inşallah çok mutllu olun kızçenle yeni evinde kayınvalidenide seviyordun sen ne gzel olacak adına çok sevindik bitanem sedefim süslü teyzoş seniiii

günaydın canımmm... eşime dedim tatil işini "esra bi sürü işimiz var, onları halledelim" dedi ve tatil hayalimiz suya düştü ama ben annemlerle giderim belki

oo canımm hayırlı olsunnnn :) ev almadan bahsederken bu konunun üzerine süper oldu bu haber.... Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin innşallahh..

inşallah kendi evinize geçersiz hepimiz canım... yeni bi topic açarız 2012 kasım anneleri kendi evlerine kavuştu diye

günaydın canımm... aminn...

rabbim hepinize an kısa sürede sağlıkla evinize kavuşma imkanı versin bizede borçlarımızı ödeme imkanı inşallah gerçekten kendi evinde olduğun zaman ayrı bir rahatlığın oluyor

Hilalcim senin içinde hayırlısı olsun canım benim..
inşallah bi sonraki taşınacagın yer kendi evin olur..
bu arada uyku setini benim annem taç tan almış cok begendik..

ayrıyettende o dedigin tüllü müllü süslülerden de alacagız da o mevlüt için mi oluyor ?
gündelik kullanılmaz cünkü..

canım benim, beğendiğine çok sevindim. güzel günlerde kullanırsın inşallah. en kışlık bunu bulabildim. baktım aldıklarına buna benzer bişi göremedim. inşallah zamanı gelince bebişine olur canım. çamaşırda bedenine göredir umarım :)))

:)))))) olmaz sende bizim kadar merak edeceksin

günaydın canım. aminnnn

vay be neler neler olacakmış :))) gelde özenme canım. çok zevkli olaylara benziyor ama baya yorucu. bu gelenekler hiç kaybolmasın. bir bebeğin dünyaya gelişi bu şekilde daha çok şenleniyor. inşallah herşey gönlüne göre olur :)

antebin kilo aldırmayan şeyi yokki canımmm

sonra sızlanma şu kadar aldım bu kadar aldım :))) bide duydum ki kilo topiğinden beni atmak istiyormuşsun, ben yemiyorum tutuyorum kendimi bedeli bu mu haa

sedefcimmmmm önceliklee cok sevindimmm hayırlı olsun evinizzzz

özür dilerimmm

sözz 1-2 gune tekrar okurum inşAllahhh sırf senin adını söylucem

hadi sizi sefiyoruz teyzoşlar kaçtık bizzzz

oy canım kıyamam annesinin kuzusuuuu, koynunda uyuturmuşşşşşş yerim siziiiiiii üşümez üşümez bişicik olmazzzz bakarsınız

bitmedi kuzucuğum halen toplantı salonundayız komedi :)

ben sanırım cuma günü yine izin alacağım, yıllık izin, o günde mobilyaları halledicem çalışınca böyle arada izinlerle kurtarmaya çalışıyoz :)

günaydın tatlım, evet bende rahat uyuyamıyorum dönmekten sağ sola yinede şükür çok rahatsızlık vermiyor, koltuklar felaket bütün gün oturuyoruz ya ağrı yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…