aysunum kasma kendini suyu bol bol iç sıkıntı yapma kızın hareket ediyor mu ediyor korkulacak bişey yok suyu az olan bebekler hareket edemiyorlarmış çünküü
daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diye
peki dedim ama onu bekleyen arkadaş hediyesini bekleme zorunda kalcak buda beni kasıyor ister istemez
demek ev hanımı gibi oldu öylemi ne güzel benim koca gibi ne yiyecez diye senden beklemiyor ne güzelll
amanda aman kızının odası oluyormuş güzel güzel yatacakmış evinin prensesi olacakmış
aman canım kaynanam herzamn ki lafım herzamnki sözüm kadını 12 senedir takıyorum ama o hiç bizi takmıyor kafasına
senin neden uykun kaçtı canım benim sıcaktanmı uyuyamadın yoksa kızının odasının dizaynınımı yaptın gece boyunca
günaydın canım çok takma bu kadar stres yapma kuzum
EVET YAAA TATİL GÜZELDİRRcanım benim kıyamam neden olduki baş ağrın yaa...iç ilacını canım...
oyy oyyy kocişinnn yemek derdinee düşüyorr demekk..napsın adamcağızz yaaa...ama anlasınlr çalışan hanım olmak ne kaaaa zormuş...işten gel bide yemek derdinee düş...
amandaa amannn dolabımı geliyormuşşş bizim kızçemizinnnheyecann olmazmıııı yaaa...bizim bebek odamız eylülün15i gibi gelecek...ayy hemen gelsedee içini falan yerleştirsem...
buarada biz taşınma işinden vazgeçtik...bu sene böylee idare edicezz..seneye allah kerim...
ben sanırım çok istemiyormuşum taşınmayıkii üzülmedim bu kararımızaaa
burcu
beysal
hayat saoolunnn canlarımmm psikolojim etkilenmişş kociştee etkilenmişşş surekli uyandırıyor beni aşkım sola dön diye
esraaa bence söylemimmm canın çekerr ne cevizli sucukkk ben o kadar basit şey istemem
peki nesini kullanisli bulmadin? yani bi araba bu sekle girebiliyor...nasil birsey tavsiye ederdin? ya da sen araba aldin mi? aldiysan nasil birsey aldin ?? cok soru sordum biliyorum kusura bakma, ama artik yavas yavas herseyi almak istiyorum ve bu bebek arabasi konusu beynimi tirtikliyor
ne yapalım bekleyecez artık ama ben böle birilerine geldikçe iyice sabırsızlanıyorum gözüm yollarda bekliyorum :)
ben çok kullanışlı bulmadım yani tabi tercih meselesi
hayırlı olsun güle güle kullanın kuzucuğunla pembe aşığı burcu teyzessinin hediyesini
sağol canım. bizim pıtırcığımız o. evde hayalini kurup duruyoruz. eşim çok komik yaaa, burcu beni çok sevecek değil mi diyip duruyor. hatta etraftakiler annenin yeri ayrıdır diyince bizimkini bir hüzün kaplıyor. elinde olsa doğurudu valla.
neden uyuyamadım çünkü akşam hiç bi iş yapmadım, 10 gibi uyudum gece 3 te uykum bitti :))) ben fazla uyumayan bir insanım. dinlenmiş olunca uykuda bitiveriyor.
günaydın canım ne oldu bitti mi tadilat işi :))
canım o süsülü beişklerden yaptıracaksın demek, gerçekten çok güzel oluyorlar. sende gelin gibi olacakmışsın zaten. maşallah diyim. sizin orda gelenek sanırım böyle şeyler. bizim buralar çok serbest, herkes canının istediğini yapıyor.
çalışan kadın olmak zor evet ama hamileliğe kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür. akşamları bir iki saatle işlerimi toparlardım yada sabahları erken kalkar ütümü yapardım, iş bitince h.sonları full gezerdik. şimdi bebiş var akşamları iş yapamayacağım. o yüzden zorlaşacak. Allah güç kuvvet versinde bakalım bebişlerimize.
canım kilo aldırıcı bişi olmasın ne çekiyorsa canın :)
sağol canım. bizim pıtırcığımız o. evde hayalini kurup duruyoruz. eşim çok komik yaaa, burcu beni çok sevecek değil mi diyip duruyor. hatta etraftakiler annenin yeri ayrıdır diyince bizimkini bir hüzün kaplıyor. elinde olsa doğurudu valla.
neden uyuyamadım çünkü akşam hiç bi iş yapmadım, 10 gibi uyudum gece 3 te uykum bitti :))) ben fazla uyumayan bir insanım. dinlenmiş olunca uykuda bitiveriyor.
canım o süsülü beişklerden yaptıracaksın demek, gerçekten çok güzel oluyorlar. sende gelin gibi olacakmışsın zaten. maşallah diyim. sizin orda gelenek sanırım böyle şeyler. bizim buralar çok serbest, herkes canının istediğini yapıyor.
çalışan kadın olmak zor evet ama hamileliğe kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür. akşamları bir iki saatle işlerimi toparlardım yada sabahları erken kalkar ütümü yapardım, iş bitince h.sonları full gezerdik. şimdi bebiş var akşamları iş yapamayacağım. o yüzden zorlaşacak. Allah güç kuvvet versinde bakalım bebişlerimize.
sağol teyzesii...darısı sizin hediyelerinizin elinizeee ulaşmasınaa olsunnn
evet canım burdaa var halen o geleneksel şeyler..lohusa yatagı süslenecek...bebeğin odasına kıyafetleri dizilecek...beşik görme diyorlar adetimize...misafirler arzu ettikleri zaman grup grup gelecekler ve bebeğin odasını, cicilerini, örgülerini, anneannesi ne yapmış, babaannesi ne yapmış görecekler...çay kahve pasta börek olacak..amann iştee kayserilii hatunlara sen gezmee de, pasta çörek de...gerisini koyver gitsinn canım...bi şekildeee ayarlar, kılıfınaa uydururlar..buda öylee:))) o yüzden bendee çokk özeniyorummm
rabbbimm hayırlısıylaa kullanabilmeyi nasip etsin.....
günaydınlarrrrrrrrrr işlerim yoğun bugün benim için cuma hadi hayırlısı bakıyım per-cu işyeri tatil bebek olmasa üç gün bir yere atartık kendimizi artık seneye inş sizler iyisiniz değil mi?
günaydın canlarım...
yarın tatil çok mutluyum...cuma günü içinde izin almayı düşünüyorum..annemin bağ evine kaçabilirim yinee
günaydın kuzum ooh ne güzel tatil tatil hep :)
kızlar günaydın nasılsınız biz yine gece gece kabuslar gördük hayır olsun inşallah
günaydın meleğimm.. ben de mutluyum ama bugün geçerse daha bi mutlu olucam :)
cumayı ben de izin alıcam. belki bi avşa adasına kaçabiliriz ailece. babam ne zamandır gitmek istiyodu nasip olmadı bi... eşim gelirse onla da gidebiliriz :):):)
günaydın beysalımm... hayra gitsin inşallahh... ben de eşimi gördüm hepçok özlemişim
inşallahh iyice dinleniriz bu tatil eminim ikimize de çok iyi gelicek
günaydın kızlar......
dün o kadar yorgundum ki eve gittim peynir zeytin falan atıştırıp hemen uyudum. beysal baş ağrılarım yine başladı sanırımgece kaç defa uyandım, midem boğazlarım yandı, kardeşimi sürekli rahatsız ettim, aslı su getir ablam, aslı şurubumu getir ablam diye... kız bi rahat edemedi benim yüzümden... sabahta bi iki lokma bişi yiyip geldim, uykum açılsın diye kahve içtim ama başım çok ağrıyor, yorgunum hala
günaydın canlarımmm nasılsınızzz
yine erkenciyiz kızımlaaauyuyamıyorum yaaa suyu az dedi ya doktor hep sola yatmaya calısıyorum dalamıyorum sinirlerim bouluyor off yaaa
annemler geliyor saaat 11 de inşAllahhhhh özledim yahu 20 gun oldu bakalım ne havadisler birikmişşşş
Kızlar moralim bozuk tayin istemiştim çıkmamış, çok çok üzgünüm.....
İşyerim 1.5 saat uzaklıkta yolları bozuk çok sarsılıyorum, bu
yüzden de korkuyorum....
İşyerimde kadro fazlasına düşürüldüm, 1 sene daha çalışabilirim ve sonra nereye gönderirlerse oraya tahammül etmek zorundayım... çok moralim bozuk....
Günaydın güzel anneler, iyisiniz inşallah.
ben akşam full dinlendim. eşim akşam ne pişireceğine karar veremedi, aynı ev hanımları gibi oldu. en son dışardan söyledi, sabahta akşama pişireceklerini hazırladı :)))
bugünde yorgun gibiyim ama kendimi salmayacağım, dinamik takılacağım :) yarına erteledik kızımın odasını, bende bulunmak istedim montajda. onun verdiği güzel bir heyecan var üzerimde :)
günaydın canım, canım rahat ol. su içiyorsun daha ne olsun. kasma bu kadar, Allah kavuştursun, bakalım neler olmuş
günaydın canım.
günaydın canım. her işte bir hayır vardır, belki 1 sene sonra daha iyi bir yere çıkarsın.
zaten sırf şu tayin meseleleri yüzünden memur olmadım
günaydın canım, ayyy hediye yüzünden uyuyamamış, derdin mi yok kuzum, kaynanamı düşündüm uyuyamadım deseydin daha mantıklı olacaktı :))))
benimde gece 3 te uykum kaçtı 6 da uyudum tekrar.
günaydın canım, vayyy tatil düşkünü seni. inşallah güzelce dinlenirsin canım.
günaydın canım.
günaydın beysalcım. allah hayıra çıkarsın. bende pek iyi şeyler görmedim de Allahtan rüyalarım ters, terside çok işime geliyor
günaydın canım. ohhh güzel bir tatil planı. inşallah eşinde gelir hep beraber gidersiniz.
günaydın diğer hamişler.
ciicşlerrr biz çıkıyoruz annemlere gideyim annemlerde gelirler 1 saate ,inşAllahh
Allaha emanet olalımm
bunların tekerlekleri falan büyük bununla dışarı çıkıp minübüsle bir yere gitmek isteidğinde zor çünkü ilk önce üstündeki ayrılan parçayı çıkarıcaksın kalan iskeleti toplayacaksın o ayrı bebek oturma aparatı ayrı yani tek başına baş etmesi zor olduğunu düşünüyorum ama özel araban varsa harika bir araba tabiki o zaman kullanışlı ama benim annem bakıcak bebeğe ve onun tek başına çarşıya vs gitmesi gerektiği çok oluyor kullanış kısmı bu yüzden zor ben aşağıdaki linkteki arabayı aldım çift yönlü kolay katlanıyor hafif çok ta pahalı değil ama tabiki görüş farklılığı olabilir güzelim gidip görüp değerlendirmen daha mantıklı olur ay bende çok konuştum umarım faydalı olmuşumdur
Kraft Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
demii yaaaa belli oldu demek...çok hevesli olmadıgım...allah izin verirsee 1-2 seneden kendi evimizi almak istiyoruz zaten..şu sıkışık zamandaaa ben iyice ağırlaşmışken çokdaaa istemiyordum...hayırlısıdaa böyleymiş demekki..eşimde vazgeçtii
günaydın canlarrrrşöyle bi göz attım geçmişe geldim...sanırım çoğumuzun ortak sorunu uykusuzlukkk... koltuklarda sürünmekten bel ağrısından duramıyorum rabbim sen bizlere sabır ihsan eyleee
Günaydın tatilciler sizziiiiiiiiiii :) bende istiyorum tatilllllllllll
esram geçmiş olsun.. baş agrın için minoset kullanabilirsin diye biliyorum:26:
günaydın aysuncuk.. gözünaydın cok sevindim..
bu arada dualarında beni unutmuşsun
canım hayırlısı olsun, sıkma canını..
Allah verir kolayını elbet..
neyle gidip geliosun işe ?
Günaydın canım.. dinlendim yazmışssın sonunda ilk defa dinlendim kelimesini gördüm sende :)
Kızlar hepinize günaydın..
hiç hesapta olmayan ani bir kararla ev alıyoruz biz
kayınvalidemin yakınlarına taşınıyoruz, hala şoktayım ve mutluyummm
bizde bunu aldık, arkadaşlarımız kızlarına bundan kullanıyorlardı çok da memnunlardı iyice inceleyip buna karar verdik Eki Görüntüle 498238
inşallah kendi evinize geçersiz hepimiz canım... yeni bi topic açarız2012 kasım anneleri kendi evlerine kavuştu diye
günaydın canımm... aminn...
yooooooooo beklemek zorunda değilim....ben bu mesaja alıntı yaptıgım dakikalardaaa hediyemm elimee ulaştı...ptt kuryesi adamcağızıı öpecektim az kalsınnçok sevindimm çünkü....
içinden kızçemeeee cici cici pembişşş hediyeler ve bana pembişş bi iç çamaşırı çıktıı
akşama fotolayıp koyacagım inşallahh...burcuxxxxxxxxxxx teyzemizee çok ama çok teşekküürr ediyoruzz...pembelerin kraliçesiii burcummm seni seviyorummm arkadaşım yaa...ellerine, yüreğine sağlık, kesene berekett
benim hızlı alıntılarım bu kadar olur selam bulemsu burcu iyiyim şükür çalışıyoz bakıyım tatil öncesi. beysall bu arada yalnız değilsin benim de hediyem gelmedi daha. bulemsu bir güzellik yapsana banada bir ipucu versene
günaydın canlarrrrşöyle bi göz attım geçmişe geldim...sanırım çoğumuzun ortak sorunu uykusuzlukkk... koltuklarda sürünmekten bel ağrısından duramıyorum rabbim sen bizlere sabır ihsan eyleee
sağol teyzesii...darısı sizin hediyelerinizin elinizeee ulaşmasınaa olsunnn
evet canım burdaa var halen o geleneksel şeyler..lohusa yatagı süslenecek...bebeğin odasına kıyafetleri dizilecek...beşik görme diyorlar adetimize...misafirler arzu ettikleri zaman grup grup gelecekler ve bebeğin odasını, cicilerini, örgülerini, anneannesi ne yapmış, babaannesi ne yapmış görecekler...çay kahve pasta börek olacak..amann iştee kayserilii hatunlara sen gezmee de, pasta çörek de...gerisini koyver gitsinn canım...bi şekildeee ayarlar, kılıfınaa uydururlar..buda öylee:))) o yüzden bendee çokk özeniyorummm
rabbbimm hayırlısıylaa kullanabilmeyi nasip etsin.....
antebin kilo aldırmayan şeyi yokki canımmm
günaydın aysuncuk.. gözünaydın cok sevindim..
bu arada dualarında beni unutmuşsun
canım hayırlısı olsun, sıkma canını..
Allah verir kolayını elbet..
neyle gidip geliosun işe ?
Günaydın canım.. dinlendim yazmışssın sonunda ilk defa dinlendim kelimesini gördüm sende :)
demii yaaaa belli oldu demek...çok hevesli olmadıgım...allah izin verirsee 1-2 seneden kendi evimizi almak istiyoruz zaten..şu sıkışık zamandaaa ben iyice ağırlaşmışken çokdaaa istemiyordum...hayırlısıdaa böyleymiş demekki..eşimde vazgeçtii
oyy evet hayatımm yaaa...hayırlısı böylee...ufo alırım, elektirikli soba alırım...koynumdaa uyuturummm üşütmem kuzumu inşallahh...allah yardımcımızz olurrr
canım bu kraft twist sanırım...ben bunun muadili bi araba aldım ve şimdilikk pişman değilim..umarım kullanıncada aynı şeyleri düşünürüm...
baby max montero travel sistem...anakucagıda var...iştee bu:
Eki Görüntüle 498223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?