2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ApplePay bebekim hayırlı uğurlu olsun inşallahh yeni evin sanada bebişinede huzur ve mutluluk getirir...Darısı bizim başımıza

[B]kızlar bebek arabası alacaklara tavsiyem önü tek tekerlekli olanlarıda düşünsünler kullanımı çok rahat... tek teker derken ortada birtane olanı demiyorum yine sağ ve solda tekerleri var ama çift değil ben ondan almayı düşünüyorum test ettim tek elle döndürmesi bile çok kolay aklınızda bulunsun [/B]

:) burcu burcu özledik kız senin şen şakrak muhabbetleirni

ciicşlerrr biz çıkıyoruz annemlere gideyim annemlerde gelirler 1 saate ,inşAllahh

Allaha emanet olalımm

bizden de selam söyleeeeee

rabbim hepinize an kısa sürede sağlıkla evinize kavuşma imkanı versin bizede borçlarımızı ödeme imkanı inşallah gerçekten kendi evinde olduğun zaman ayrı bir rahatlığın oluyor

aminn canımm.. hele istanbulda kirada oturmak çok zor gerçekten... işten ayrılmasam girerdik hemen bi eve, çok rahat öderdik ama malesef tek bir maaşa bakıcaz artık...
Rabbim hepimize yardım etsin...

günaydın canımm, a-a ne güzel bir haber nasıl oldu o iş :) hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz o kadar uğraştık olmadı

günaydın tatlım, evet bende rahat uyuyamıyorum dönmekten sağ sola yinede şükür çok rahatsızlık vermiyor, koltuklar felaket bütün gün oturuyoruz ya ağrı yapıyor..

evet canım ya millet şimdi bol bol uyuyun sonra mumla arayacaksınız diyor ama nerdeee bu koca göbüşlerle uyumak sağa sola dönemiyorsun organların çıkacakmış gibi oluyor sırt üstü yatıyorum çoğunlukla ondada tedirgin oluyorum zarar verirsem bebişe diye gelde huzurlu uyku çek

aay çook sevindim kuzucum hayırlı olsun inşallah çok mutllu olun kızçenle yeni evinde kayınvalidenide seviyordun sen ne gzel olacak adına çok sevindik bitanem sedefim süslü teyzoş seniiii

saol bitanemmm

olsun ilk fırsatta gidersiniz, şimdi daha önemli işler var önünüzde ve önümüzde :)
saol canımın içi.. evet bizimki biraz ani oldu ama güzel oldu, şükürler olsun !!!

rabbim hepinize an kısa sürede sağlıkla evinize kavuşma imkanı versin bizede borçlarımızı ödeme imkanı inşallah gerçekten kendi evinde olduğun zaman ayrı bir rahatlığın oluyor

borçlar ödenir betülüm bizde ilk defa borca girdik..
Allah bize sağlık, sıhhat, huzur versin yeter ki..

sedefcimmmmm önceliklee cok sevindimmm hayırlı olsun evinizzzz

özür dilerimmm

sözz 1-2 gune tekrar okurum inşAllahhh sırf senin adını söylucem

hadi sizi sefiyoruz teyzoşlar kaçtık bizzzz

saol canım benim..
öpüyorummmm
bi daha da unutma beniiiiiiiiiiiii

inşallah canımmmm

günaydın canımm, a-a ne güzel bir haber nasıl oldu o iş :) hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz o kadar uğraştık olmadı

evet yaaa yaseminim bizim epeydir kafamızda olan birşeydi ama hep erteliyorduk..
kısmet galiba kayınpederimin bi arkadası satıyordu kayınpederimde bize söyledi,
eşimde o mevkiyi cok begendigi için birden alalım dedi..
kayınvalideme daha yakın bostancı civarına geciyoruz.. 1-2 haftaya kalmaz taşınırız :)
benim oturdugum evimin kirası 1000 TL ydi canım o yüzden çok iyi oldu..
biraz borca girdik tabi, istanbulda ev almak cok zor cünkü ama elele verip geliriz üstesinden..
Allah büyüktür!
Ne kadar ugurlu geldi bebegim bize
Darısı hepinize inşallah hemde en yakın zamandaaa!

olsun güzelim vardır bir hayır ne oldu senin klozet iişin
sorma sorma kuzucm ya dönme dönemiyoruz yatma yatamıyoruz :)

kızlarr sizlerle bir bilgiyi paylaşayım bende yeni duydum..kolay doğum olması için kimileri doğum odasına meryem ana otu asıyormuş kimileride doğuma yakın bir bardağa koyuyormuş çiçek yavaş yavaş açıldıkça hamile kadınında rahmi açılıyormuş çok ilginç geldi bana ama çiçeği nerden bulacağız denesek bişey kaybetmeyiz

fatma anamızın eli otu diye bir ot suda açılan kuzum ben annemlere mekkeden getirttim ben doğuma giderken onu suya koyacakmışım oaçıldıkça bende açılacakmışım bakalım :) deneyecem hac malzeemeleri satan yerlerde varmış sanırım kuzucm

kızzzz ne güzel bir haber bu, önce beysal şimdi sen :))) çok sevindim canım. Allah ödeme kolaylığı versin, olmayanada nasip etsin. bebişe kayınvalide bakacaktı zaten yakın olması çok iyi olmuş.

kuzum işyerindeki tadilatı sormadım, evdeki klozetten bahsediyorum. :))))

:) burcu burcu özledik kız senin şen şakrak muhabbetleirni

Allah keyif versinde yapalım keyifli muhabbetimizi dimi canım. bugün havadisler çok güzel, ister istemez keyifleniyor insan :))).

canım bence siz mantıklı bir karar vermişsiniz. bir bebek doğsun hesabınızı yapın, o zaman başlarsınız belki ödemelere. bebeğine uzunca süre bakacaksın bu herşeye değer bence. Allah herkesin gönlüne göre veriyor. geç olsun güç olmasın.

ayy bende bi araştırayım canım.. bide o suyu hergün içen varmış doğuma yakın acaba ne kadar doğru...erkenden açılıvermesin kullanımı tam olarak nasılmış tatlım...

evet güzelim hep böle güzel haberler olsun neşeli olalım rabbim huzurumuzu sağlığımızı bozmasın

ayy bende bi araştırayım canım.. bide o suyu hergün içen varmış doğuma yakın acaba ne kadar doğru...erkenden açılıvermesin kullanımı tam olarak nasılmış tatlım...

ben içme olayını duymadım tatlım sancın başladığı zaman onu suya koyuyormuşsun o el gibi açılıyormuş o sırada rahimde açılıyormuş vs vs :)

bunu bende duydum canim...sanirim haca gidenlere getirtiyor cogu kisi. suya koyup suyunu iceceksin diye duydum sonra kolay dogum oluyormus...buarada hurma yiyecekmisiniz kizlar sizler? ne zaman yemeye baslayacaksiniz? ben nasib kismet olursa son 4 hafta baslayacagim.

entersan ilk defa duydum:26:

bende alıyım barii

evet bitanem kayınvalidem bakacak cok iyi oldu..
bebegimizin uguru galiba

evet güzelim hep böle güzel haberler olsun neşeli olalım rabbim huzurumuzu sağlığımızı bozmasın

AMİN, İNŞALLAHHHH

yasemin bana mail atsana ya da mail adresini gönder..

canım ben ilk aylarda çok yiyordum hurma ikinci 3 aylarda bırakmıştım.. şimdi yeniden hergün yemeye çalışıcam doğum çantasınada koymayı düşünüyorum tatlı olduğu için su içmeyi arttıracaktır suda sütü arttıran etmen kısmet bakalım o güne sağlıklı düşünecek durumum olursa öyle yapıcam

evet yaaaa uyumak lazım bol bol çoook arıyacağızzzzzzzzz

kesinlikle kısmet kuzumm ya, şanslı kuzucukk oo siz kira veriyormuşsunuz çok çok iyi olmuşş, bizim Allahtan kira değil,
çok sevindim gülümmmmmm borçsuz ev sahibi olunmaz istanbulda çook pahalıdır evler ne kadara aldınız kuzum sorması ayıp :)

inş. canım bize de nasip eder biz artık bu saatten sonra taşınamayız yaza olur heralde hem araştırmaya devam ediyoruz çarşıdan, temelden alalım bari dedik daha uygun oluyor hem iç döşemesi zevkime göre olur dedik

olsun güzelim vardır bir hayır ne oldu senin klozet iişin

sorma sorma kuzucm ya dönme dönemiyoruz yatma yatamıyoruz :)

evet canım vardır bir hayır inş. dün kayınbedeperler yerini yaptırmışlar bu gün boruları takıp yerleştirecekler o iş oldu ama maden yapıcan bu güne kadar neden yapmadın demii uyuz işte

haa o iş :) dün kayınperler yıktırmışlar işte yapılacak yeri hazrlamışlar, bu gün boru ve klozet takılacak tamam o iş :) zaten eşime dedim baban yapmazsa sonuçta onun evi yaptırmazsa yani annemde doğurucam dedim çok bozuk attım o akşam hemen o da babasıyla konuştu bir sonraki gün çalışmalara başladılar sert yapmak gerekiyormuş

evet yaaa yaseminim bizim epeydir kafamızda olan birşeydi ama hep erteliyorduk..
kısmet galiba kayınpederimin bi arkadası satıyordu kayınpederimde bize söyledi,
eşimde o mevkiyi cok begendigi için birden alalım dedi..
kayınvalideme daha yakın bostancı civarına geciyoruz.. 1-2 haftaya kalmaz taşınırız :)
benim oturdugum evimin kirası 1000 TL ydi canım o yüzden çok iyi oldu..
biraz borca girdik tabi, istanbulda ev almak cok zor cünkü ama elele verip geliriz üstesinden..
Allah büyüktür!
Ne kadar ugurlu geldi bebegim bize
Darısı hepinize inşallah hemde en yakın zamandaaa!
[/QUOTE]

günaydın kızlarr ,nasılsınızz..
Sedefcim cok sevındım hayırlı olsun yeni eviniz..Allah kolaylıkla tasınmanızı nasıp etsın ınsallah.
Borca gırmeden olmuyorr bızde evlenırken aldık bak 2 senesı bıttı kredının gercı kaldı 8 yıl (
bı sekılde ödenıyor kira öder gıbı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…