gule gule kullan canim cok kullanisli birseye benziyor gercekten..peki oto koltugu seklinde filan kullaniliyor mu bu?
canım benim, beğendiğine çok sevindim. güzel günlerde kullanırsın inşallah. en kışlık bunu bulabildim. baktım aldıklarına buna benzer bişi göremedim. inşallah zamanı gelince bebişine olur canım. çamaşırda bedenine göredir umarım :)))
:)))))) olmaz sende bizim kadar merak edeceksin
günaydın canım. aminnnn
vay be neler neler olacakmış :))) gelde özenme canım. çok zevkli olaylara benziyor ama baya yorucu. bu gelenekler hiç kaybolmasın. bir bebeğin dünyaya gelişi bu şekilde daha çok şenleniyor. inşallah herşey gönlüne göre olur :)
sonra sızlanma şu kadar aldım bu kadar aldım :))) bide duydum ki kilo topiğinden beni atmak istiyormuşsun, ben yemiyorum tutuyorum kendimi bedeli bu mu haa
ciicşlerrr biz çıkıyoruz annemlere gideyim annemlerde gelirler 1 saate ,inşAllahh
Allaha emanet olalımm
rabbim hepinize an kısa sürede sağlıkla evinize kavuşma imkanı versin bizede borçlarımızı ödeme imkanı inşallah gerçekten kendi evinde olduğun zaman ayrı bir rahatlığın oluyor
Günaydın tatilciler sizziiiiiiiiiii :) bende istiyorum tatilllllllllll
esram geçmiş olsun.. baş agrın için minoset kullanabilirsin diye biliyorum:26:
günaydın aysuncuk.. gözünaydın cok sevindim..
bu arada dualarında beni unutmuşsun
canım hayırlısı olsun, sıkma canını..
Allah verir kolayını elbet..
neyle gidip geliosun işe ?
Günaydın canım.. dinlendim yazmışssın sonunda ilk defa dinlendim kelimesini gördüm sende :)
Kızlar hepinize günaydın..
hiç hesapta olmayan ani bir kararla ev alıyoruz biz
kayınvalidemin yakınlarına taşınıyoruz, hala şoktayım ve mutluyummm
günaydın tatlım, evet bende rahat uyuyamıyorum dönmekten sağ sola yinede şükür çok rahatsızlık vermiyor, koltuklar felaket bütün gün oturuyoruz ya ağrı yapıyor..
aay çook sevindim kuzucum hayırlı olsun inşallah çok mutllu olun kızçenle yeni evinde kayınvalidenide seviyordun sen ne gzel olacak adına çok sevindik bitanem sedefim süslü teyzoş seniiii
günaydın canımmm... eşime dedim tatil işini "esra bi sürü işimiz var, onları halledelim" dedi ve tatil hayalimiz suya düştüama ben annemlerle giderim belki
oo canımm hayırlı olsunnnn :) ev almadan bahsederken bu konunun üzerine süper oldu bu haber....Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin innşallahh..
rabbim hepinize an kısa sürede sağlıkla evinize kavuşma imkanı versin bizede borçlarımızı ödeme imkanı inşallah gerçekten kendi evinde olduğun zaman ayrı bir rahatlığın oluyor
sedefcimmmmm önceliklee cok sevindimmm hayırlı olsun evinizzzz
özür dilerimmm
sözz 1-2 gune tekrar okurum inşAllahhh sırf senin adını söylucem
hadi sizi sefiyoruz teyzoşlar kaçtık bizzzz
ApplePay bebekim hayırlı uğurlu olsun inşallahh yeni evin sanada bebişinede huzur ve mutluluk getirir...Darısı bizim başımıza
[B]kızlar bebek arabası alacaklara tavsiyem önü tek tekerlekli olanlarıda düşünsünler kullanımı çok rahat... tek teker derken ortada birtane olanı demiyorum yine sağ ve solda tekerleri var ama çift değil ben ondan almayı düşünüyorum test ettim tek elle döndürmesi bile çok kolay aklınızda bulunsun[/B]
günaydın canımm, a-a ne güzel bir haber nasıl oldu o iş :) hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz o kadar uğraştık olmadı
oy canım kıyamam annesinin kuzusuuuu, koynunda uyuturmuşşşşşş yerim siziiiiiiiüşümez üşümez bişicik olmazzzz bakarsınız
bitmedi kuzucuğum halen toplantı salonundayız komedi :)
ben sanırım cuma günü yine izin alacağım, yıllık izin, o günde mobilyaları halledicem çalışınca böyle arada izinlerle kurtarmaya çalışıyoz :)
günaydın tatlım, evet bende rahat uyuyamıyorum dönmekten sağ sola yinede şükür çok rahatsızlık vermiyor, koltuklar felaket bütün gün oturuyoruz ya ağrı yapıyor..
bizden de selam söyleeeeee
aminn canımm.. hele istanbulda kirada oturmak çok zor gerçekten... işten ayrılmasam girerdik hemen bi eve, çok rahat öderdik ama malesef tek bir maaşa bakıcaz artık...
Rabbim hepimize yardım etsin...
olsun güzelim vardır bir hayır ne oldu senin klozet iişingünaydın canımm, a-a ne güzel bir haber nasıl oldu o iş :) hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz o kadar uğraştık olmadı
sorma sorma kuzucm ya dönme dönemiyoruz yatma yatamıyoruz :)evet canım ya millet şimdi bol bol uyuyun sonra mumla arayacaksınız diyor ama nerdeee bu koca göbüşlerle uyumak sağa sola dönemiyorsun organların çıkacakmış gibi oluyor sırt üstü yatıyorum çoğunlukla ondada tedirgin oluyorum zarar verirsem bebişe diye gelde huzurlu uyku çek
kızlarr sizlerle bir bilgiyi paylaşayım bende yeni duydum..kolay doğum olması için kimileri doğum odasına meryem ana otu asıyormuş kimileride doğuma yakın bir bardağa koyuyormuş çiçek yavaş yavaş açıldıkça hamile kadınında rahmi açılıyormuş çok ilginç geldi bana ama çiçeği nerden bulacağız denesek bişey kaybetmeyiz
Günaydın tatilciler sizziiiiiiiiiii :) bende istiyorum tatilllllllllll
Günaydın canım.. dinlendim yazmışssın sonunda ilk defa dinlendim kelimesini gördüm sende :)
Kızlar hepinize günaydın..
hiç hesapta olmayan ani bir kararla ev alıyoruz biz
kayınvalidemin yakınlarına taşınıyoruz, hala şoktayım ve mutluyummm
oy canım kıyamam annesinin kuzusuuuu, koynunda uyuturmuşşşşşş yerim siziiiiiiiüşümez üşümez bişicik olmazzzz bakarsınız
bitmedi kuzucuğum halen toplantı salonundayız komedi :)
:) burcu burcu özledik kız senin şen şakrak muhabbetleirni
bizden de selam söyleeeeee
aminn canımm.. hele istanbulda kirada oturmak çok zor gerçekten... işten ayrılmasam girerdik hemen bi eve, çok rahat öderdik ama malesef tek bir maaşa bakıcaz artık...
Rabbim hepimize yardım etsin...
fatma anamızın eli otu diye bir ot suda açılan kuzum ben annemlere mekkeden getirttim ben doğuma giderken onu suya koyacakmışım oaçıldıkça bende açılacakmışım bakalım :) deneyecem hac malzeemeleri satan yerlerde varmış sanırım kuzucm
kızzzz ne güzel bir haber bu, önce beysal şimdi sen :))) çok sevindim canım. Allah ödeme kolaylığı versin, olmayanada nasip etsin. bebişe kayınvalide bakacaktı zaten yakın olması çok iyi olmuş.
kuzum işyerindeki tadilatı sormadım, evdeki klozetten bahsediyorum. :))))
Allah keyif versinde yapalım keyifli muhabbetimizi dimi canım. bugün havadisler çok güzel, ister istemez keyifleniyor insan :))).
canım bence siz mantıklı bir karar vermişsiniz. bir bebek doğsun hesabınızı yapın, o zaman başlarsınız belki ödemelere. bebeğine uzunca süre bakacaksın bu herşeye değer bence. Allah herkesin gönlüne göre veriyor. geç olsun güç olmasın.
ayy bende bi araştırayım canım.. bide o suyu hergün içen varmış doğuma yakın acaba ne kadar doğru...erkenden açılıvermesinkullanımı tam olarak nasılmış tatlım...
kızlarr sizlerle bir bilgiyi paylaşayım bende yeni duydum..kolay doğum olması için kimileri doğum odasına meryem ana otu asıyormuş kimileride doğuma yakın bir bardağa koyuyormuş çiçek yavaş yavaş açıldıkça hamile kadınında rahmi açılıyormuş çok ilginç geldi bana ama çiçeği nerden bulacağız denesek bişey kaybetmeyiz
fatma anamızın eli otu diye bir ot suda açılan kuzum ben annemlere mekkeden getirttim ben doğuma giderken onu suya koyacakmışım oaçıldıkça bende açılacakmışım bakalım :) deneyecem hac malzeemeleri satan yerlerde varmış sanırım kuzucm
kızzzz ne güzel bir haber bu, önce beysal şimdi sen :))) çok sevindim canım. Allah ödeme kolaylığı versin, olmayanada nasip etsin. bebişe kayınvalide bakacaktı zaten yakın olması çok iyi olmuş.
Allah keyif versinde yapalım keyifli muhabbetimizi dimi canım. bugün havadisler çok güzel, ister istemez keyifleniyor insan :))).
canım bence siz mantıklı bir karar vermişsiniz. bir bebek doğsun hesabınızı yapın, o zaman başlarsınız belki ödemelere. bebeğine uzunca süre bakacaksın bu herşeye değer bence. Allah herkesin gönlüne göre veriyor. geç olsun güç olmasın.
evet güzelim hep böle güzel haberler olsun neşeli olalım rabbim huzurumuzu sağlığımızı bozmasın
bunu bende duydum canim...sanirim haca gidenlere getirtiyor cogu kisi. suya koyup suyunu iceceksin diye duydum sonra kolay dogum oluyormus...buarada hurma yiyecekmisiniz kizlar sizler? ne zaman yemeye baslayacaksiniz? ben nasib kismet olursa son 4 hafta baslayacagim.
evet canım ya millet şimdi bol bol uyuyun sonra mumla arayacaksınız diyor ama nerdeee bu koca göbüşlerle uyumak sağa sola dönemiyorsun organların çıkacakmış gibi oluyor sırt üstü yatıyorum çoğunlukla ondada tedirgin oluyorum zarar verirsem bebişe diye gelde huzurlu uyku çek
saol bitanemmm
olsun ilk fırsatta gidersiniz, şimdi daha önemli işler var önünüzde ve önümüzde :)
saol canımın içi.. evet bizimki biraz ani oldu ama güzel oldu, şükürler olsun !!!
borçlar ödenir betülüm bizde ilk defa borca girdik..
Allah bize sağlık, sıhhat, huzur versin yeter ki..
saol canım benim..
öpüyorummmm
bi daha da unutma beniiiiiiiiiiiii
inşallah canımmmm
evet yaaa yaseminim bizim epeydir kafamızda olan birşeydi ama hep erteliyorduk..
kısmet galiba kayınpederimin bi arkadası satıyordu kayınpederimde bize söyledi,
eşimde o mevkiyi cok begendigi için birden alalım dedi..
kayınvalideme daha yakın bostancı civarına geciyoruz.. 1-2 haftaya kalmaz taşınırız :)
benim oturdugum evimin kirası 1000 TL ydi canım o yüzden çok iyi oldu..
biraz borca girdik tabi, istanbulda ev almak cok zor cünkü ama elele verip geliriz üstesinden..
Allah büyüktür!
Ne kadar ugurlu geldi bebegim bize
Darısı hepinize inşallah hemde en yakın zamandaaa!
olsun güzelim vardır bir hayır ne oldu senin klozet iişin
sorma sorma kuzucm ya dönme dönemiyoruz yatma yatamıyoruz :)
entersan ilk defa duydum:26:
bende alıyım barii
evet bitanem kayınvalidem bakacak cok iyi oldu..
bebegimizin uguru galiba
AMİN, İNŞALLAHHHH
yasemin bana mail atsana ya da mail adresini gönder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?