2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben ağustos annelerindenm
kasım annelerine bi bakaym diye uğradm senin yazını gördm..
o bacak arasndaki eklem ağrısını ben çok çektm oturarark uyuyodm bazen
yürüyünce geçiyodu biraz..
hiç bir çaresini bulamadk
gebelikte en büyük şikayetm buydu.
dayanılmaz oluyodu ağrılarm bazen.
bebeğin başı aşağıya baskı yaptığı içinmş sıkıntm
ben çok zayıftm 51 kg ile hamile kaldm sanrm o yüzden çok ağrıdı.
ama bak sana güzel bir haber vercem doğumdan çıktığın an geçiyo o ağrılar.
sanki hiç olamş gibi..
Rabbim hepinizi kolay kurtarsn sağlıkla sıhhatle versn evlatlarınızı kucaklarınıza...
Çok çabuk geçiyo zaman tadını çıkarn gebeliğin..

selam canımcım

yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu

canım hoşgeldin aramıza doğum yaptın sen nasıldı doğumun normal mi sezeryanmı anlatsana bize paylaşsana bizimle

saol cnm Allah sizden razı olsunn

dövün çok iyi olur iyice dengresizleşti herseye sinirleniyor 2 dk sonra unutuyor ama kalbim kırıdldıgıyla kalıyor

aynısından bendede var tatlım sanki diyorum hamile olan sensin de ben seni idare edicem ama yapıyorlar işte kalp kırıyorlar zaten çok çok hassasız ama anlayacaklar inşallah kuzucum bizi

selam canımcım

yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu

Hamilelik psikolojisidir tatlım... erkeklerde bizimle birlikte hamile kalıyor bizimle birlikte doğuruyor unutma.. 3 trimester'ın en büyük belirtisi neydi ? duygusal dalgalanma !! iş senin koçişte yaşıyor bunu :))Merak etme yanlız değilsin.. Bende benimkiyle küsmüştüm önceki gün, dün akşam pasta almış gelmiş

ya bebek baş aşağıda uyuyor demek... Vay sıpa !! anamı ağlatıyor geceleri
peki doğumun kolay oldumu canım yaa ?? yani hayalperest bir yaklaşımla normal doğum istiyorum (doktorum bir fikir beyan etmedi daha) hani bu kadar aşağıya baskı yapıyorsa normal doğum daha kolay olur diye bir mantık yürüttüm senin yazını okuyunca

evet canım gece kalktım patates bağladım önce bir iki defa teklif ettim kalkma dedi malum kaplumbağa gibi zor kalkıyorum ama sancıdan duramadı yap bari dedi hemen patates soydum bağladık gözüne sabah balon gibi şişdi gözler ama genede sabah kadar inledi şimdide arka balkonu yapmaya gitti kızdım bilirim diyen iş bitirmiş dikkat etsin seyma(eltim) çocuğu arka balkona yollamasın dedim çocuklar düşerse diye korkulukların boyunu uzatıyorda eşim
ama gene duramadı balkonun işini bitirmeye gitti daha beter olur bugun kesin çünkü alışık değil

Al kızçelerini çık dışarı gez kuzucum ya takma kafana acı sosunu nasıl yaptın kuzucm bende istiyorum yapmak
acılı sosum zahmetli ama güzel oluyor canım kırmızı salçalık biberleri közlüyorum önce sonra kabugunu soyuyor çekirdiğini alıyor ve robattan geçiriyorum sonra domatesileri robattan geçiriyorum daha sonra sarımsak ve cinbiberini geçiriyorum
önce cinbiberi ve sarımsağı tencerede bir çay bardağı ayçiçek yağıyla kavuruyorum daha sonra domates ve kırmızı salcalık biberi ekliyorum ve kaynatıyorum
ocaktan indirdikten sonra ise kimyon ve tuz ve karabiber ekliyorum o senin zevkine kalmış çok istersen baharatını çokda atabilirsin canım
ama görüntüsü hoş oluyor

saol cnm Allah sizden razı olsunn

dövün çok iyi olur iyice dengresizleşti herseye sinirleniyor 2 dk sonra unutuyor ama kalbim kırıdldıgıyla kalıyor

erkek milletinin hepsi aynı ya napalım idare edicez artık etrafımda o kadar çok boşanan varki üzülüorum ortada çocuk var boynuları bükük kalıyo belkide benimde başıma geldigi için

günaydın canım, geçmişolsun. neden kavga ettiniz?

başınızın gözünüzün sadakası olsun canım.

günaydın canım. gez valla canım. ayağım iyi olsa bende gezerdim fabrikada :)))

hayırlısı olur inşallah. dua ederiz tabi canım. :)

iyim cnm çok şükür bebegimde bende çok iyiz kramlar arada felç gibi etsede şükür ediyoruz :)) sen nasılsın nasıl gidio

BİZDE İYİYİZ ŞÜKÜRLER OLSUN CANIM BİZİMDE ARA ARA ŞİKAYETLERİMİZ OLUYOR AMA GÖRMEZDEN GELİP TADINI ÇIKARIYORUZ OĞLUMLA O DANS EDİYOR İÇERİDE BEN MEST OLUYORUM

aynısından bendede var tatlım sanki diyorum hamile olan sensin de ben seni idare edicem ama yapıyorlar işte kalp kırıyorlar zaten çok çok hassasız ama anlayacaklar inşallah kuzucum bizi

Alllah aakıl fikir versinnn hepsineee

günah amaaa ne geçti elinee şimdiye pişman olmustur ama kalbim kırıldı dün 2 saat agladımm yazık degil mi bizeee

kızlar ben cıkayım duş alayım biraz yasin okuyayımm sizleri sefiyorummm dualarınızı eksik etmeyin yine gelicemm

canım hoşgeldin aramıza doğum yaptın sen nasıldı doğumun normal mi sezeryanmı anlatsana bize paylaşsana bizimle

benm kistlerim vardı onlarnda alınması için sezeryan oldm
epidural sezeryan
doğum anı kızımın ilk ağlayışını görmek muhteşemdi
doktorumnda etkisi vardı bunda tabi
çok rahat girdm doğuma kapıda bekleyen annemi eşimi sakinleştirerek
iyiyim diyerek çıktm doğumdan.
ilk 1-2 gün yermden kalkarken çok zorlandm
ilk günler kötü geçti ama 4 yada 5. gün kendi işimi kendim yapar olmştm
en güzeli doğal olan normal doğumdur mutlaka ama sezeryan olmanz gerekirsede korkmayn
zorlanacak hiç bişi yok
dayanılmayacak bir acı hissetmiyosn...

Hımm ben bunu not alayım köz biber yapıcam birazda bundan yaparım

o zaman sen bu geceye hazırlıklı ol tatlım sunni gözyaşı damlası al.. Göze hiçbir yan etkisi yok. gece daha bir rahatlatır eşini

Benim kaburgam ve diaframımdaki ağrım dayanılmaz, otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum.
Sadece sırt üstü yattığımda rahatım biraz onda da nefes alışlarım düzensizleşiyor bebeğime zarar vericem diye üzülüyorum...

Aysun ben de evde durdukça saracak yer arıyorum, evimin temizliğini bile hakkıyla yapamıyorum evim sürekli pis görünüyor bana....
Derleyip toplayamıyorum bi türlü.....

Allah hayırlı komşu versin ben dertliyim bu konuda Allah kimseye çektirmesin, aman Aysun ev lacaksan komşun nasıl gürültücü mü huyu suyu nasıl iyice bir öğren....
Ben çok sormadan güvendim de aldım başıma bela almışım meğer...

Allah bağışlasın kuzunu canım rabbim bizede sağlıkla doğum yapıp kavuşmayı nasip etsin

Siz istanbul'damı yaptınız doğumu ?? hangi hastane..
Neden soruyorum.. Epidural normal istiyorum ama olmaz sezeryan derse epidural sezeryanla ilgili çekincelerim var.. Bizim hastanede normal sezeryan olanlar çok çok memnun ama epiduralla ilgili hiç bilgi alamadım malesef

Aman bu kocaların hepsi birden cozuttu mu ne?
Azıcık alttan alamıyorlar bizi, ufacık kaprisleri, nazları çekemez oldular....
Üzünce ne geçiyor ellerine, sonra sıtandart laf, bebeği düşünmüyor musun? Üzerken onlar düşünmüyor kırılınca, ağlayınca düşünmeyen biz oluyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…