Günaydın kızlar,
Biz geldik...
Ağrılardan bahsetmişsiniz benimde iki bacağım tam eklem yerinden ağrıyor, ağrıdan uyuyamıyorum. Kramplar attı , son günlerde resmen uyumak için eziyet çekiyorum, gece uyanıp 2 tur atıyorum evin içinde ancak öyle 1-2 saat uyuyabiliyorum.. Bu 3. Trimester çok zormuş
selam canımcım
yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu
ben ağustos annelerindenm
kasım annelerine bi bakaym diye uğradm senin yazını gördm..
o bacak arasndaki eklem ağrısını ben çok çektm oturarark uyuyodm bazen
yürüyünce geçiyodu biraz..
hiç bir çaresini bulamadk
gebelikte en büyük şikayetm buydu.
dayanılmaz oluyodu ağrılarm bazen.
bebeğin başı aşağıya baskı yaptığı içinmş sıkıntm
ben çok zayıftm 51 kg ile hamile kaldm sanrm o yüzden çok ağrıdı.
ama bak sana güzel bir haber vercem doğumdan çıktığın an geçiyo o ağrılar.
sanki hiç olamş gibi..
Rabbim hepinizi kolay kurtarsn sağlıkla sıhhatle versn evlatlarınızı kucaklarınıza...
Çok çabuk geçiyo zaman tadını çıkarn gebeliğin..
hayırlı cumalar arkadaşlar ...
:26:
ederiz tabi canım benim yüreğini ferah tut canım arkadaşım benim
saol cnm Allah sizden razı olsunn
dövün çok iyi olur iyice dengresizleşti herseye sinirleniyor 2 dk sonra unutuyor ama kalbim kırıdldıgıyla kalıyor
sanada hayırlı cumalar hoşgeldin canım nasılsın
selam canımcım
yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu
ben ağustos annelerindenm
kasım annelerine bi bakaym diye uğradm senin yazını gördm..
o bacak arasndaki eklem ağrısını ben çok çektm oturarark uyuyodm bazen
yürüyünce geçiyodu biraz..
hiç bir çaresini bulamadk
gebelikte en büyük şikayetm buydu.
dayanılmaz oluyodu ağrılarm bazen.
bebeğin başı aşağıya baskı yaptığı içinmş sıkıntm
ben çok zayıftm 51 kg ile hamile kaldm sanrm o yüzden çok ağrıdı.
ama bak sana güzel bir haber vercem doğumdan çıktığın an geçiyo o ağrılar.
sanki hiç olamş gibi..
Rabbim hepinizi kolay kurtarsn sağlıkla sıhhatle versn evlatlarınızı kucaklarınıza...
Çok çabuk geçiyo zaman tadını çıkarn gebeliğin..
evet canım gece kalktım patates bağladım önce bir iki defa teklif ettim kalkma dedi malum kaplumbağa gibi zor kalkıyorum ama sancıdan duramadı yap bari dedi hemen patates soydum bağladık gözüne sabah balon gibi şişdi gözler ama genede sabah kadar inledi şimdide arka balkonu yapmaya gitti kızdım bilirim diyen iş bitirmiş dikkat etsin seyma(eltim) çocuğu arka balkona yollamasın dedim çocuklar düşerse diye korkulukların boyunu uzatıyorda eşimhakikaten yağmış sizin eve haberler tatlım.. Eşinin gözlerine patates bağlasaydınız.. Bizim imalattada kaynak işleri oluyor, bu durum sık sık oluyor patates bağlıyorlar gece birde sunni gözyaşı damlasıyla rahatlıyor bir nebze göz
acılı sosum zahmetli ama güzel oluyor canım kırmızı salçalık biberleri közlüyorum önce sonra kabugunu soyuyor çekirdiğini alıyor ve robattan geçiriyorum sonra domatesileri robattan geçiriyorum daha sonra sarımsak ve cinbiberini geçiriyorumAl kızçelerini çık dışarı gez kuzucum ya takma kafana acı sosunu nasıl yaptın kuzucm bende istiyorum yapmak
saol cnm Allah sizden razı olsunn
dövün çok iyi olur iyice dengresizleşti herseye sinirleniyor 2 dk sonra unutuyor ama kalbim kırıdldıgıyla kalıyor
Selamınaleyküm kızlarrr Cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsunn
nasılsınızben kocişle küsüm canım çok sıkkın üstüne birde sevdiğim büyük sürahi kırıldıı ortalık cam parçası sinirlerim bozuldu ağladım durdum
selam hamişler cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
aysunum kocişe küsmüş sıkma canını güzelim karı koca kavgası yaz yağmuru gibidir allah geçmez gün vermesin inşş kendini üzüpde bebeğinide üzme annesikırılan cam iyidir nazar çıkar derler
burcum ağrın varmış şişlerin varmış geçmiş olsun canım kendini dün çok yordun değil mi aslında varya senin iş yerind eolman daha hayırlı biliyormusun evde olunca iyice kendini kaybediyorsun sen
beysalcım kajum sizler nasılsınız bakalım
ben bugun gezmelere gitmeyi düşünüyorum ev beni boğuyor nedense
as canım seninde mubarek olsun dualarını eksik etmeee
bende bunalıyorum nedensee :26:
kızlar bi ev begendik ama karar veremedik almak için sıfır bina değil ama manzarası muhiti güzel 4. kat bize dua edermisiniz hayırlıysa olsun hayırsızsa kalsın inşAllahh Alalh iyi komsularla karsılastırsın bunun için dua edermisiniz cuma vakti geliyor ismim aysun Allah razı olsunn
iyim cnm çok şükür bebegimde bende çok iyiz kramlar arada felç gibi etsede şükür ediyoruz :)) sen nasılsın nasıl gidio
aynısından bendede var tatlım sanki diyorum hamile olan sensin de ben seni idare edicem ama yapıyorlar işte kalp kırıyorlar zaten çok çok hassasız ama anlayacaklar inşallah kuzucum bizi
canım hoşgeldin aramıza doğum yaptın sen nasıldı doğumun normal mi sezeryanmı anlatsana bize paylaşsana bizimle
evet canım gece kalktım patates bağladım önce bir iki defa teklif ettim kalkma dedi malum kaplumbağa gibi zor kalkıyorum ama sancıdan duramadı yap bari dedi hemen patates soydum bağladık gözüne sabah balon gibi şişdi gözler ama genede sabah kadar inledi şimdide arka balkonu yapmaya gitti kızdım bilirim diyen iş bitirmiş dikkat etsin seyma(eltim) çocuğu arka balkona yollamasın dedim çocuklar düşerse diye korkulukların boyunu uzatıyorda eşim
ama gene duramadı balkonun işini bitirmeye gitti daha beter olur bugun kesin çünkü alışık değil
acılı sosum zahmetli ama güzel oluyor canım kırmızı salçalık biberleri közlüyorum önce sonra kabugunu soyuyor çekirdiğini alıyor ve robattan geçiriyorum sonra domatesileri robattan geçiriyorum daha sonra sarımsak ve cinbiberini geçiriyorum
önce cinbiberi ve sarımsağı tencerede bir çay bardağı ayçiçek yağıyla kavuruyorum daha sonra domates ve kırmızı salcalık biberi ekliyorum ve kaynatıyorum
ocaktan indirdikten sonra ise kimyon ve tuz ve karabiber ekliyorum o senin zevkine kalmış çok istersen baharatını çokda atabilirsin canım
ama görüntüsü hoş oluyor
evet canım gece kalktım patates bağladım önce bir iki defa teklif ettim kalkma dedi malum kaplumbağa gibi zor kalkıyorum ama sancıdan duramadı yap bari dedi hemen patates soydum bağladık gözüne sabah balon gibi şişdi gözler ama genede sabah kadar inledi şimdide arka balkonu yapmaya gitti kızdım bilirim diyen iş bitirmiş dikkat etsin seyma(eltim) çocuğu arka balkona yollamasın dedim çocuklar düşerse diye korkulukların boyunu uzatıyorda eşim
ama gene duramadı balkonun işini bitirmeye gitti daha beter olur bugun kesin çünkü alışık değil
acılı sosum zahmetli ama güzel oluyor canım kırmızı salçalık biberleri közlüyorum önce sonra kabugunu soyuyor çekirdiğini alıyor ve robattan geçiriyorum sonra domatesileri robattan geçiriyorum daha sonra sarımsak ve cinbiberini geçiriyorum
önce cinbiberi ve sarımsağı tencerede bir çay bardağı ayçiçek yağıyla kavuruyorum daha sonra domates ve kırmızı salcalık biberi ekliyorum ve kaynatıyorum
ocaktan indirdikten sonra ise kimyon ve tuz ve karabiber ekliyorum o senin zevkine kalmış çok istersen baharatını çokda atabilirsin canım
ama görüntüsü hoş oluyor
benm kistlerim vardı onlarnda alınması için sezeryan oldm
epidural sezeryan
doğum anı kızımın ilk ağlayışını görmek muhteşemdi
doktorumnda etkisi vardı bunda tabi
çok rahat girdm doğuma kapıda bekleyen annemi eşimi sakinleştirerek
iyiyim diyerek çıktm doğumdan.
ilk 1-2 gün yermden kalkarken çok zorlandm
ilk günler kötü geçti ama 4 yada 5. gün kendi işimi kendim yapar olmştm
en güzeli doğal olan normal doğumdur mutlaka ama sezeryan olmanz gerekirsede korkmayn
zorlanacak hiç bişi yok
dayanılmayacak bir acı hissetmiyosn...
benm kistlerim vardı onlarnda alınması için sezeryan oldm
epidural sezeryan
doğum anı kızımın ilk ağlayışını görmek muhteşemdi
doktorumnda etkisi vardı bunda tabi
çok rahat girdm doğuma kapıda bekleyen annemi eşimi sakinleştirerek
iyiyim diyerek çıktm doğumdan.
ilk 1-2 gün yermden kalkarken çok zorlandm
ilk günler kötü geçti ama 4 yada 5. gün kendi işimi kendim yapar olmştm
en güzeli doğal olan normal doğumdur mutlaka ama sezeryan olmanz gerekirsede korkmayn
zorlanacak hiç bişi yok
dayanılmayacak bir acı hissetmiyosn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?