2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
rüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz

ben başladım görmeye

yok canım...ben akşama kadar bebek arabasıydı yatağıydı yok şampuanıydı ateş ölçerdi onalrı araştırdığımdan doğumu felan düşünmüyorum...

Allah kolaylığını veriri ya...bol bol dua edın ...meryem suresını bol okuyun...doğumu kolaylaştırımış...

ben bebeğime 2. hatimi dinletmeye başladım inşallah doğuma kadar yetişir....sizin ruh sağlığınız içinde iyidir bence...

bugün dua günü birde...kime dua edicez bakmak lazım...

bebek arabası ne aldınız kızlar?

ya da ne almayı düşünüyorsunuz?

ben kararsızım..

1.graco ultima travel..

2. graco mirage travel..

3.exor baby prostyle vip 5li set..

hala araştırma içerisndeyim o kadar çok bebek arabası baktık ki eşimle hatta sipariş verip iptal ettik renginden dolayı...

ALLAH kbul etsin cnm haklısın

ALLAH kbul etsin cnm haklısın

ben kraft atlanta modelini aldım canım turkuaz gri

güldeen hoşgelidn nasılsın nerelerdesin çok gelmiyorsun yanımıza bebişin nasıl

günaydın herkese kızlar..
evet o rüyalardan bende sık sık görüyorum bebeğim oluyo okadar tatlı ki anlatamam sonra gerçek zannediyorum falan..

ya tamam tatildekileri anladım gelmiyorlar ama çalışan kimse mi yok neredesiniz kızlar neden yazmıyorsunuz
alpella kuuzuucum nasılsın

ya tamam tatildekileri anladım gelmiyorlar ama çalışan kimse mi yok neredesiniz kızlar neden yazmıyorsunuz
alpella kuuzuucum nasılsın

iyiyim canım çrş günü dr.a gittim bi sıkıntı yok dedi ama yatmaya devammış doğuma kadar.. bebiş de 1100 gr.ı geçmiş ve 36 cm.. bakalım yatıyorum işte hep.. bugün kozyatağı central hospitalda gebelik eğitimine gitcem dr.dan zar zor izin aldım gelince anlatırım size ilginç bişey öğrenirsem.. sen nasılsın cnm?

bende istiyorum ama sakarya da bulamadım öyle bir eğitim yaaa doğumla ilgili bir eğitime gitmek istiyorum hiç birşey bilmiyorum merak ediyorum saçma saçma rüyalar görüyorum bilmediğim içinde ufff
yat dinlen kuzucum sakın yorma kendini maşallah bebişine rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar,

dünden beri başlayan ağrım devam ediyor, dizimi kıvıramıyorum, işe geldim, ayağımı kırmadan yürüyorum (( gecede iyi uyumamadım, çok tuhaf rüyalar gördüm, uyandım bir ara uykum kaçti saatlerce bekledim. ellerimde ağrıyor şiş, kapatamıyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

iyiyim canlarım çok saolun:) dinleniyorum sürekli.... :)

canım iyi olmana sevindim. inşallah bebişin zamanında gelir.

günaydın canım. 32. hafanın dolması gerekiyor diye biliyorum canım. sgk dan bilgi alabilirsin.

demek oğluşun sana benziyor, güzel bir çocuk olacak. maşallah canım ohhh oynayın valla

ayyy doğumdan önce geldiğini bilmiyordum

ay bide bişi dicem karnımın içinde kasılmalar oluyor

çok fazla akıntım var korkmaya başladım bilginiz varmı yaa:18:

normalmiş canım.

günaydın canlar...

canım nerde oturuyıorsun ki sen...baskınlar felan...allah yardımcın olsun...

günaydın canım. yaptın mı alışverişini?

rüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz

ben başladım görmeye

çok görüyorum canım.

kızlarr gunaydınn bugun evde yokum o yuzden erkenden gelıp duamı edeyım dedım ıyı sohbetler canlarımm

günaydın canım. Allah kabul etsin.

maşallah canım. geçmiş olsun. inşalllah sorunsuz yavruna kavuşurusun.

benim topuklarım ve ellerim ağrıyor ellerimi kapatıp açamıyorum resmn doktor bana bu ağrılarım için magnezyum verdi canım sen kullanıyormusun iyi geliyor

Herkese hayırlı cumalar....
Biraz cinsim bugünlerde, hiçbir şeyden memnun değilim, herşeye ağlıyorum, her olaydan akvga malzemesi çıkarıyorum....
Ağrılarım arttı zorlanıyorum, annem de büyütme başına daha kötü bir iş getireceksin bunu arayacaksın diyor, daha beter sinir oluyorum...

Günaydın kızlar,

Biz geldik...

Ağrılardan bahsetmişsiniz benimde iki bacağım tam eklem yerinden ağrıyor, ağrıdan uyuyamıyorum. Kramplar attı , son günlerde resmen uyumak için eziyet çekiyorum, gece uyanıp 2 tur atıyorum evin içinde ancak öyle 1-2 saat uyuyabiliyorum.. Bu 3. Trimester çok zormuş

canım benim hepimizin sorunları var bu dönem malesef hormonlarımız oynuyor bu oyunu bize ama sonucu düşünmemiz ve bebeğimize ve kendimize zarar vermemek adına sessiz sakin olmamız lazım yıpratma kendini kuzucum ne olur bebişini düşün

günaydın kızlar 1 saat önce baktım kimse yoktu ben bugün kusarak uyandım güne şimdi çorba koydum ocağa onu içeceğim ama su midemi bulandırır diye önden leblebi yedim mide suyumu alsın diye bu arada beysal beni doktor bu hafta sonu çağırdı rapor için seninle aramızda 9 gün var raporun için bilgine...

bende orada olacağım işten izin aldım bunun için zaten hastanemde orası :))

Canım benim patates haşla isterrsen yiyebilirsen iyi gelir

amin cnm hepimize inş.. ben gelince anlatırım inş bu benim 2. eğitim olacak not alcam bu sefer

amin cnm hepimiz inş..

bende orada olacağım işten izin aldım bunun için zaten hastanemde orası :))

aa evet süper!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…