rüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz
ben başladım görmeye
nereye gidiyorsun bakalım tatlı annecikkızlarr gunaydınn bugun evde yokum o yuzden erkenden gelıp duamı edeyım dedım ıyı sohbetler canlarımm
ben iki kez gördüm hayır olsun inşallahrüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz
ben başladım görmeye
yok canım...ben akşama kadar bebek arabasıydı yatağıydı yok şampuanıydı ateş ölçerdi onalrı araştırdığımdan doğumu felan düşünmüyorum...
Allah kolaylığını veriri ya...bol bol dua edın ...meryem suresını bol okuyun...doğumu kolaylaştırımış...
ben bebeğime 2. hatimi dinletmeye başladım inşallah doğuma kadar yetişir....sizin ruh sağlığınız içinde iyidir bence...
bugün dua günü birde...kime dua edicez bakmak lazım...
bebek arabası ne aldınız kızlar?
ya da ne almayı düşünüyorsunuz?
ben kararsızım..
1.graco ultima travel..
2. graco mirage travel..
3.exor baby prostyle vip 5li set..
hala araştırma içerisndeyim o kadar çok bebek arabası baktık ki eşimle hatta sipariş verip iptal ettik renginden dolayı...
ALLAH kbul etsin cnm haklısın
ya tamam tatildekileri anladım gelmiyorlar ama çalışan kimse mi yok neredesiniz kızlar neden yazmıyorsunuz
alpella kuuzuucum nasılsın
iyiyim canım çrş günü dr.a gittim bi sıkıntı yok dedi ama yatmaya devammış doğuma kadar.. bebiş de 1100 gr.ı geçmiş ve 36 cm.. bakalım yatıyorum işte hep.. bugün kozyatağı central hospitalda gebelik eğitimine gitcem dr.dan zar zor izin aldım gelince anlatırım size ilginç bişey öğrenirsem.. sen nasılsın cnm?
iyiyim canlarım çok saolun:) dinleniyorum sürekli.... :)
canım aman bizi habersiz bırakmada dinlen uzan bebişine ve kendine iyi bak
günaydın tatilciler harici topikte kalan güzeller güzeli anneler bugün bakalım nasıl olacak topikimiz sessiz kalmasın ama ben çok üzülürüüüm
dün bütün gece terörist baskınları ile uyuyamadım rüyamda sürekli bir çatışma vardı ne oluyor bana bilmiyorum önceki gün oğluşumu gördüm aynı bana benziyordu çok sevimliydi
yarenim kuzucum maşallah aras beye çok sevindim aradın haber verdin ya bu kadar olmuş die bayıldım ısırcam o tombiği ben haberin olsunbu arada senin doktorun yine 1 ay sonramı çağırdı artık başlamıcaklarmı 15 günde bir çağırmaya ???
kızlar ya çalışabilir raporu için illa 32. haftamı doldurmam gerekiyormu sadece girmem yetmezmi ??
ooy böyle kızlar işte bugün enerjik başladım umarım böyle devam ederde rahat rahat gireriz hafta sonuna açtım metro fm i dans ediyorum
ayyy doğumdan önce geldiğini bilmiyordum
ay bide bişi dicem karnımın içinde kasılmalar oluyor
çok fazla akıntım var korkmaya başladım bilginiz varmı yaa:18:
günaydın canlar...
canım nerde oturuyıorsun ki sen...baskınlar felan...allah yardımcın olsun...
rüyanızda doğum yaptığınızı görüyomusunuz
ben başladım görmeye
kızlarr gunaydınn bugun evde yokum o yuzden erkenden gelıp duamı edeyım dedım ıyı sohbetler canlarımm
iyiyim canım çrş günü dr.a gittim bi sıkıntı yok dedi ama yatmaya devammış doğuma kadar.. bebiş de 1100 gr.ı geçmiş ve 36 cm.. bakalım yatıyorum işte hep.. bugün kozyatağı central hospitalda gebelik eğitimine gitcem dr.dan zar zor izin aldım gelince anlatırım size ilginç bişey öğrenirsem.. sen nasılsın cnm?
Günaydın kızlar,
dünden beri başlayan ağrım devam ediyor, dizimi kıvıramıyorum, işe geldim, ayağımı kırmadan yürüyorum(( gecede iyi uyumamadım, çok tuhaf rüyalar gördüm, uyandım bir ara uykum kaçti saatlerce bekledim. ellerimde ağrıyor şiş, kapatamıyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
canım iyi olmana sevindim. inşallah bebişin zamanında gelir.
günaydın canım. 32. hafanın dolması gerekiyor diye biliyorum canım. sgk dan bilgi alabilirsin.
demek oğluşun sana benziyor, güzel bir çocuk olacak. maşallah canımohhh oynayın valla
normalmiş canım.
günaydın canım. yaptın mı alışverişini?
çok görüyorum canım.
günaydın canım. Allah kabul etsin.
maşallah canım. geçmiş olsun. inşalllah sorunsuz yavruna kavuşurusun.
herkese hayırlı cumalar....
Biraz cinsim bugünlerde, hiçbir şeyden memnun değilim, herşeye ağlıyorum, her olaydan akvga malzemesi çıkarıyorum....
Ağrılarım arttı zorlanıyorum, annem de büyütme başına daha kötü bir iş getireceksin bunu arayacaksın diyor, daha beter sinir oluyorum...
günaydın kızlar 1 saat önce baktım kimse yoktu ben bugün kusarak uyandım güne şimdi çorba koydum ocağa onu içeceğim ama su midemi bulandırır diye önden leblebi yedim mide suyumu alsın diye bu arada beysal beni doktor bu hafta sonu çağırdı rapor için seninle aramızda 9 gün var raporun için bilgine...
bende istiyorum ama sakarya da bulamadım öyle bir eğitim yaaa doğumla ilgili bir eğitime gitmek istiyorum hiç birşey bilmiyorum merak ediyorum saçma saçma rüyalar görüyorum bilmediğim içinde ufff
yat dinlen kuzucum sakın yorma kendini maşallah bebişine rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar,
dünden beri başlayan ağrım devam ediyor, dizimi kıvıramıyorum, işe geldim, ayağımı kırmadan yürüyorum(( gecede iyi uyumamadım, çok tuhaf rüyalar gördüm, uyandım bir ara uykum kaçti saatlerce bekledim. ellerimde ağrıyor şiş, kapatamıyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
canım iyi olmana sevindim. inşallah bebişin zamanında gelir.
günaydın canım. 32. hafanın dolması gerekiyor diye biliyorum canım. sgk dan bilgi alabilirsin.
demek oğluşun sana benziyor, güzel bir çocuk olacak. maşallah canımohhh oynayın valla
normalmiş canım.
günaydın canım. yaptın mı alışverişini?
çok görüyorum canım.
günaydın canım. Allah kabul etsin.
maşallah canım. geçmiş olsun. inşalllah sorunsuz yavruna kavuşurusun.
bende orada olacağım işten izin aldım bunun için zaten hastanemde orası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?