Allah bağışlasın kuzunu canım rabbim bizede sağlıkla doğum yapıp kavuşmayı nasip etsin
köz biber yapacaksan bir tarif daha verebilirim canım köz biber yap patlıcanları küçük kareler halinde kızart közlenmiş biberleri kare kare doğra domatesi közle onuda kare kare doğra birde sarımsak yap veya yemek istediğin zamn yap közlediğin seylerle kızartdığın patlıcanı zevkine göre tuz ile karıstır ve dipfirize veya dondurucuya at kısın kahvaltılarda değişik bir lezzet oluyor canımHımm ben bunu not alayım köz biber yapıcam birazda bundan yaparım
balkondan bakıyorum iş yapıyor içim gidiyor tuğbacım dediğin gibi bizi kötü bir gece bekliyor geneo zaman sen bu geceye hazırlıklı ol tatlım sunni gözyaşı damlası al.. Göze hiçbir yan etkisi yok. gece daha bir rahatlatır eşini
Siz istanbul'damı yaptınız doğumu ?? hangi hastane..
Neden soruyorum.. Epidural normal istiyorum ama olmaz sezeryan derse epidural sezeryanla ilgili çekincelerim var.. Bizim hastanede normal sezeryan olanlar çok çok memnun ama epiduralla ilgili hiç bilgi alamadım malesef
kızlar 2 gündür korkunç bir kasık acım var? yürümekte zorlanıyorum. soğuk mu girdi bebek mi ağırlık yapıyor anlayamadım. 28. haftam doluyor 2 gün sonra. benimle aynı durumda olan var mı?
ayy bunu da not aldım kuzucum kahvaltıda bayılırım öyle şeylere yaparım :)köz biber yapacaksan bir tarif daha verebilirim canım köz biber yap patlıcanları küçük kareler halinde kızart közlenmiş biberleri kare kare doğra domatesi közle onuda kare kare doğra birde sarımsak yap veya yemek istediğin zamn yap közlediğin seylerle kızartdığın patlıcanı zevkine göre tuz ile karıstır ve dipfirize veya dondurucuya at kısın kahvaltılarda değişik bir lezzet oluyor canım
balkondan bakıyorum iş yapıyor içim gidiyor tuğbacım dediğin gibi bizi kötü bir gece bekliyor geneyüzüde yanmış ya çok kötü çoook
maşallah bebişine canımmerhaba teyzoşlar..
dün biz doktora gittik bebişimizi gördük yaklaşık doğum tarihimizi de aldık...şimdilik iyiyiz...bebişimiz 1.300gr olmuş teyzeleri...bende toplamda 4,5 5 kilo almışım...doktorum gayet iyi dedi..
gelecel ay 32.haftada gidecekmişim tam 1 ay sonra yani..ama 32 den sonra 15 günde bir..
35.hafta nst bağlanacakmış bakılacakmış...
hastaneden çıkınca kızıma bişeyler aldım hastane çıkışı zıbınlar pijama takımları çoraplar çıtçıtlı bodyler..bize bunlar yeter artık çünkü ablamızında daha bir sürü giymediği ve yepyeni kalan eşyaları var...küvet salıncak makas beşik derece ana kucağı mama sandalyesi yürüteç vs..bir sürü var evde..allahtan temiz kullanmıştık...yavaş yavaş öbür ay kullanacaklarımı çıkarıp temizlerim..bugün kendimi dolap içi düzenlemesine verdim..bebeğe de yer açmam lazım şuan her yer ablasının eşyalrıyla dolu
kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden kendimi evden dışarı atmak istiyorum canım
dün acılı sosumuda kaynattım sonunda çok yoruldum çok gece uyuyamadım eşimde uyuyamadı erkek kardeşine ev tasırken yardım etti kaynak makinesinden anlar bir kaç iş yaptılar balkona gözleri kocaman şişti kaynak makinesinin dumanı hem yüzünü hem gözlerini mahvetmiş o inledi ben uyuyamadım
sonracıma dün kaynanatörüme canımı çok sıktım aslında hiç kafaya takmamalıyım ama elimde değil
çok sevdiğim bir arkadaşım var dün akşam aradı 2 çocuğu vardı annesinin evine gelmiş boşanma davası acacaklarmış
resmen sıkıntı yağıyor yaniev bucak beni sıkıyor
selam canımcım
yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu
hayırlı cumalar arkadaşlar ...
:26:
evet canım gece kalktım patates bağladım önce bir iki defa teklif ettim kalkma dedi malum kaplumbağa gibi zor kalkıyorum ama sancıdan duramadı yap bari dedi hemen patates soydum bağladık gözüne sabah balon gibi şişdi gözler ama genede sabah kadar inledi şimdide arka balkonu yapmaya gitti kızdım bilirim diyen iş bitirmiş dikkat etsin seyma(eltim) çocuğu arka balkona yollamasın dedim çocuklar düşerse diye korkulukların boyunu uzatıyorda eşim
ama gene duramadı balkonun işini bitirmeye gitti daha beter olur bugun kesin çünkü alışık değil
acılı sosum zahmetli ama güzel oluyor canım kırmızı salçalık biberleri közlüyorum önce sonra kabugunu soyuyor çekirdiğini alıyor ve robattan geçiriyorum sonra domatesileri robattan geçiriyorum daha sonra sarımsak ve cinbiberini geçiriyorum
önce cinbiberi ve sarımsağı tencerede bir çay bardağı ayçiçek yağıyla kavuruyorum daha sonra domates ve kırmızı salcalık biberi ekliyorum ve kaynatıyorum
ocaktan indirdikten sonra ise kimyon ve tuz ve karabiber ekliyorum o senin zevkine kalmış çok istersen baharatını çokda atabilirsin canım
ama görüntüsü hoş oluyor
Ankara medicana hastanesinde yaptm ben doğumumu..
epidural ve spinal sezeryan da belden aşağı uyuşuyo
ancak epiduralde belinde bi katater takılı kalıyo hastanede kaldığın süre boyunca
ağrın oldkça bir düğme var ona basıyosn kataterden ağrı kesici veriliyo sana
böylelikle yaran 1-2 günde birazck düzelene kadr ağrını kendin kontrol altında tutuyosn
ayrıca anestezi sersemliği olmaması ayrı güzel genel aneztezi daha zor daha önce dizimden ameliyat olmştm ordan biliyorm
Benim hediyem hala gelmedibugün gelmesse herhalde oğluşumla çatlayaacaz ortadan ikiyeeee
canım aynı sorunu ablam yaşadı yürüyemiyordu meğer iltihap olmuş idrar yolları, erken doğuma bile sebep olabiliyormuş dr.unla görüş istersen Allah korusun
Benimkide gelmedi kuzum.. Bende çatlamak üzreyim
Kısmet değilmiş diyorum artık napıyım
Benim hediyem hala gelmedibugün gelmesse herhalde oğluşumla çatlayaacaz ortadan ikiyeeee
yap canım çok güzel oluyor değişik bir tarif ve kahvaltıda süper oluyorayy bunu da not aldım kuzucum kahvaltıda bayılırım öyle şeylere yaparım :)
maşallah bebişine canım
canın kıymetini bilen yok ki canım karı koca canımızı sokakta bulmuşuz biz aferin delisiyizgeçmiş olsun canım eşine. madem elinden kaynak geliyor gözlükte taksın canım. yazık fenadır onun ağrısı(((
kaynana bişi demiyorum artık. arkadaşında tez zamanda kurtulur inşallah sıkıntılarından. kadınlar kolay yuva yıkmaz, dayanılmaz oldu demek. Allah ıslah etsin.
aman bu ara çok gerginler zaten. boşver, neden ağlıyorsun ki. sen onu ağlatsaydın.
sanada canım. nasıl oldun iyi misin?
ne kadar güzel bir tarif bu. seneye yaparım artık yazam bir yere :))) Allah güzel günlerde yemeği nasip etsin.
belki bugun gelebilir belkide pazartesiye kalabilir ama hediyen yolda sekerimBenim hediyem hala gelmedibugün gelmesse herhalde oğluşumla çatlayaacaz ortadan ikiyeeee
senin hediyende yolda sekerimBenimkide gelmedi kuzum.. Bende çatlamak üzreyim
Kısmet değilmiş diyorum artık napıyım
senin hediyende haftaya gelebilirbenimde gelmedi yaaa
afiyet seker bal oğluşuna löp löp et olsun canımbiz oğluşumla çok acıktık yemeğe gidiyoruz öğleden sonra görüşürz kuzular
Bulemsu hediyesi gelmeyenler topiği açıcam sonunda :):) yoksa benimki şu aktif olmayanlardan mı
yap canım çok güzel oluyor değişik bir tarif ve kahvaltıda süper oluyor
canın kıymetini bilen yok ki canım karı koca canımızı sokakta bulmuşuz biz aferin delisiyiz
kız geç kalmadın şimdi bile yapabilirsin tam zamanısağolasın canım gel konyaya beraber yiyelim
belki bugun gelebilir belkide pazartesiye kalabilir ama hediyen yolda sekerim
senin hediyende yolda sekerim
senin hediyende haftaya gelebilircanım senin gönderdiğin hediyen ulaşmıştı değil mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?