2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allah bağışlasın kuzunu canım rabbim bizede sağlıkla doğum yapıp kavuşmayı nasip etsin

aminnnnn aminnnnn...
Rabbim sağlıkla versn kucaklarınıza sizin meleklerinizide.
bi bakmşsınz herşy gelmş geçmiş endişeler bitmiş bebekleriniz kucaklarınızda..

Hımm ben bunu not alayım köz biber yapıcam birazda bundan yaparım
köz biber yapacaksan bir tarif daha verebilirim canım köz biber yap patlıcanları küçük kareler halinde kızart közlenmiş biberleri kare kare doğra domatesi közle onuda kare kare doğra birde sarımsak yap veya yemek istediğin zamn yap közlediğin seylerle kızartdığın patlıcanı zevkine göre tuz ile karıstır ve dipfirize veya dondurucuya at kısın kahvaltılarda değişik bir lezzet oluyor canım

o zaman sen bu geceye hazırlıklı ol tatlım sunni gözyaşı damlası al.. Göze hiçbir yan etkisi yok. gece daha bir rahatlatır eşini
balkondan bakıyorum iş yapıyor içim gidiyor tuğbacım dediğin gibi bizi kötü bir gece bekliyor geneyüzüde yanmış ya çok kötü çoook

Ankara medicana hastanesinde yaptm ben doğumumu..
epidural ve spinal sezeryan da belden aşağı uyuşuyo
ancak epiduralde belinde bi katater takılı kalıyo hastanede kaldığın süre boyunca
ağrın oldkça bir düğme var ona basıyosn kataterden ağrı kesici veriliyo sana
böylelikle yaran 1-2 günde birazck düzelene kadr ağrını kendin kontrol altında tutuyosn
ayrıca anestezi sersemliği olmaması ayrı güzel genel aneztezi daha zor daha önce dizimden ameliyat olmştm ordan biliyorm

merhaba teyzoşlar..
dün biz doktora gittik bebişimizi gördük yaklaşık doğum tarihimizi de aldık...şimdilik iyiyiz...bebişimiz 1.300gr olmuş teyzeleri...bende toplamda 4,5 5 kilo almışım...doktorum gayet iyi dedi..
gelecel ay 32.haftada gidecekmişim tam 1 ay sonra yani..ama 32 den sonra 15 günde bir..
35.hafta nst bağlanacakmış bakılacakmış...
hastaneden çıkınca kızıma bişeyler aldım hastane çıkışı zıbınlar pijama takımları çoraplar çıtçıtlı bodyler..bize bunlar yeter artık çünkü ablamızında daha bir sürü giymediği ve yepyeni kalan eşyaları var...küvet salıncak makas beşik derece ana kucağı mama sandalyesi yürüteç vs..bir sürü var evde..allahtan temiz kullanmıştık...yavaş yavaş öbür ay kullanacaklarımı çıkarıp temizlerim..bugün kendimi dolap içi düzenlemesine verdim..bebeğe de yer açmam lazım şuan her yer ablasının eşyalrıyla dolu

kızlar 2 gündür korkunç bir kasık acım var? yürümekte zorlanıyorum. soğuk mu girdi bebek mi ağırlık yapıyor anlayamadım. 28. haftam doluyor 2 gün sonra. benimle aynı durumda olan var mı?

canım aynı sorunu ablam yaşadı yürüyemiyordu meğer iltihap olmuş idrar yolları, erken doğuma bile sebep olabiliyormuş dr.unla görüş istersen Allah korusun

ayy bunu da not aldım kuzucum kahvaltıda bayılırım öyle şeylere yaparım :)
maşallah bebişine canım

geçmiş olsun canım eşine. madem elinden kaynak geliyor gözlükte taksın canım. yazık fenadır onun ağrısı (((

kaynana bişi demiyorum artık. arkadaşında tez zamanda kurtulur inşallah sıkıntılarından. kadınlar kolay yuva yıkmaz, dayanılmaz oldu demek. Allah ıslah etsin.

selam canımcım

yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu

aman bu ara çok gerginler zaten. boşver, neden ağlıyorsun ki. sen onu ağlatsaydın.

hayırlı cumalar arkadaşlar ...
:26:

sanada canım. nasıl oldun iyi misin?

ne kadar güzel bir tarif bu. seneye yaparım artık yazam bir yere :))) Allah güzel günlerde yemeği nasip etsin.

sezeryan olacak arkadaşlar spinal sezaryanı tavsiye ederim...katater falanda yok bunda çok rahat edersiniz..zaten doğumdan çıkınca bir kaç saat içinde ayaklarınızın uyuşukluğu gidiyor hemşireler 3 saatte bir ağrı kesici vuruyorlar bacaktan bişey hissetmiyorsunuz..

Spinal sezeryanı ben bir sorayım doktoruma.. Teşekkür ederim bilgiler için.. Sağlıkla büyüt kuzunu canım

Benim hediyem hala gelmedi bugün gelmesse herhalde oğluşumla çatlayaacaz ortadan ikiyeeee

canım aynı sorunu ablam yaşadı yürüyemiyordu meğer iltihap olmuş idrar yolları, erken doğuma bile sebep olabiliyormuş dr.unla görüş istersen Allah korusun

yok canım yeni şeker yüklemesi sonuçlarım kan tatlili idrar tahlili sonuçlarım çıktı çok şükür dediğin tarzda şeyler yok, sadece 2 gündür ağrı var, muhtemelen baskıdan işte ama dayanılmaz olunca yürümeni bile etkiliyor

Benimkide gelmedi kuzum.. Bende çatlamak üzreyim
Kısmet değilmiş diyorum artık napıyım

geçen seferde geç gelmişti benim ben çok merak ediyorum gözüm kapıda kaldı utanmasam sokaktan geçen kargocuyu çevirip bana yokmu dicem :)

Bulemsu hediyesi gelmeyenler topiği açıcam sonunda :):) yoksa benimki şu aktif olmayanlardan mı

biz oğluşumla çok acıktık yemeğe gidiyoruz öğleden sonra görüşürz kuzular

ayy bunu da not aldım kuzucum kahvaltıda bayılırım öyle şeylere yaparım :)

maşallah bebişine canım
yap canım çok güzel oluyor değişik bir tarif ve kahvaltıda süper oluyor

canın kıymetini bilen yok ki canım karı koca canımızı sokakta bulmuşuz biz aferin delisiyiz
kız geç kalmadın şimdi bile yapabilirsin tam zamanı sağolasın canım gel konyaya beraber yiyelim

Benim hediyem hala gelmedi bugün gelmesse herhalde oğluşumla çatlayaacaz ortadan ikiyeeee
belki bugun gelebilir belkide pazartesiye kalabilir ama hediyen yolda sekerim

Benimkide gelmedi kuzum.. Bende çatlamak üzreyim
Kısmet değilmiş diyorum artık napıyım
senin hediyende yolda sekerim

benimde gelmedi yaaa
senin hediyende haftaya gelebilir canım senin gönderdiğin hediyen ulaşmıştı değil mi :26:

var yaa kargo şirketinin yazılımını sollarsın anacım bu ne sistem yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…