2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hep birlikte amin diyelim.....

Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....

Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...

Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...

Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...

Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....

hoşgeldin cnaım benim olsun son dönemeçteyiz yavrularımıza kavuşacaz artık

Amiiiin cnaım benim diline yüreğine sağlık

amin güzel dualar Allah kabul edilen dualardan eylesin

benim topuklarım ve ellerim ağrıyor ellerimi kapatıp açamıyorum resmn doktor bana bu ağrılarım için magnezyum verdi canım sen kullanıyormusun iyi geliyor

geçmiş olsun canım. magnezyum kullanıyorum, sadece kramplarımı geçirdi ((

yinede çok şükür halimize.

günaydın canım. eklem ağrıların normal, benimde arada bir oluyor. kramplar için magnezyum vermişti doktor.

geçmiş olsun canım. birkaç gündür bende çıkardım çıkaracağım.

hoşgeldin cnaım benim olsun son dönemeçteyiz yavrularımıza kavuşacaz artık

ahh canım öyle tabi ki.. Son dönemeç artık ama işte, çok zormuş anne olmak :) neyse ki bunların hepsi geçecek.. Magnezyumu da evde unutmuşum sanırım birazda ondan ağırlaştı ağrılarım (malum trafik derdine annemde kalıyorum ) :)

Selamınaleyküm kızlarrr Cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsunn

nasılsınız ben kocişle küsüm canım çok sıkkın üstüne birde sevdiğim büyük sürahi kırıldıı ortalık cam parçası sinirlerim bozuldu ağladım durdum

selam hamişler cumanız mübarek olsun nasılsınız bakalım
aysunum kocişe küsmüş sıkma canını güzelim karı koca kavgası yaz yağmuru gibidir allah geçmez gün vermesin inşş kendini üzüpde bebeğinide üzme annesi kırılan cam iyidir nazar çıkar derler
burcum ağrın varmış şişlerin varmış geçmiş olsun canım kendini dün çok yordun değil mi aslında varya senin iş yerind eolman daha hayırlı biliyormusun evde olunca iyice kendini kaybediyorsun sen
beysalcım kajum sizler nasılsınız bakalım
ben bugun gezmelere gitmeyi düşünüyorum ev beni boğuyor nedense

Anam ne oldu tatlım.. Niye küstün kocişine ? Ben sana alırım sürahi, sürahi için ağlanırmı deli ?

ohh miss.. valla kendini iyi hissediyorsan gez canım..Bizim yerimize de gez, biz ofisten burnumuzu çıkaramıyoruz şimdilik

as canım seninde mubarek olsun dualarını eksik etmeee

bende bunalıyorum nedensee :26:

kızlar bi ev begendik ama karar veremedik almak için sıfır bina değil ama manzarası muhiti güzel 4. kat bize dua edermisiniz hayırlıysa olsun hayırsızsa kalsın inşAllahh Alalh iyi komsularla karsılastırsın bunun için dua edermisiniz cuma vakti geliyor ismim aysun Allah razı olsunn

kuzuuumm kıyamam sanaaa niye kızdırdı bu kociş seniii dövelim biz onuuu ama geçer kuzucum merak etme kociş seni çok seviyoooo unutma cam da bulemsunun dediği gibi nazar o güzel gözlerine nazar değdirmişlerdir.
aman aman çok oturdun kuzum evde gez tabi gezenti hamiş seniii bende doğum iznine çıkıyım gezmek istiyorum tabi bu göbekle nerelere sığarım bilmiyorum :)

ederiz tabi canım benim yüreğini ferah tut canım arkadaşım benim

ohh miss.. valla kendini iyi hissediyorsan gez canım..Bizim yerimize de gez, biz ofisten burnumuzu çıkaramıyoruz şimdilik
kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzden kendimi evden dışarı atmak istiyorum canım
dün acılı sosumuda kaynattım sonunda çok yoruldum çok gece uyuyamadım eşimde uyuyamadı erkek kardeşine ev tasırken yardım etti kaynak makinesinden anlar bir kaç iş yaptılar balkona gözleri kocaman şişti kaynak makinesinin dumanı hem yüzünü hem gözlerini mahvetmiş o inledi ben uyuyamadım
sonracıma dün kaynanatörüme canımı çok sıktım aslında hiç kafaya takmamalıyım ama elimde değil
çok sevdiğim bir arkadaşım var dün akşam aradı 2 çocuğu vardı annesinin evine gelmiş boşanma davası acacaklarmış
resmen sıkıntı yağıyor yaniev bucak beni sıkıyor

ederiz tabi canım rabbim gönlünün muradını versin hayırlıysa beri hayırsızsa geri dursun

kız sanki evde durmadığımda gezmeyemi gidiyordum bulemsu iş peşindeydi hepbugun arkadasıma gideceğim inşş
gezersin canım evde dar geliyor o göbüşe

hakikaten yağmış sizin eve haberler tatlım.. Eşinin gözlerine patates bağlasaydınız.. Bizim imalattada kaynak işleri oluyor, bu durum sık sık oluyor patates bağlıyorlar gece birde sunni gözyaşı damlasıyla rahatlıyor bir nebze göz

Al kızçelerini çık dışarı gez kuzucum ya takma kafana acı sosunu nasıl yaptın kuzucm bende istiyorum yapmak

kızlar 2 gündür korkunç bir kasık acım var? yürümekte zorlanıyorum. soğuk mu girdi bebek mi ağırlık yapıyor anlayamadım. 28. haftam doluyor 2 gün sonra. benimle aynı durumda olan var mı?

Anam ne oldu tatlım.. Niye küstün kocişine ? Ben sana alırım sürahi, sürahi için ağlanırmı deli ?

selam canımcım

yaa babamın arabasında market poşetlerini unuttum diye bana bağırdı sinirlerim bozuldu ağladım durdum dun akşam 10 dan beri konusmuyoruz ufacık birşeyden kıyamet koparır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…