2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çarşamba günü göndermiştim ptt gargoyla 4 günde ulaşır dedi pazartesi eline ulaşır galiba

Günaydın tatlımmm Geri geldi kabuslarımız ben de garip garip rüyalar görüyorum malesef bir de normal yaşamımda da evham başladı, sürekli bi korku halindeyim ya kocama bişi olursa, ya işe gidip gelirken bebeğime bişi olursa gibi düşünceler geliyor aklıma, kurup duruyorum :18:
Doğum izni için de doldurman gerekmiyor tatlım, mesela ben haftaya cuma tam 32 haftalık olucam ve doktora gidip yazdırcam iznimi. Sen de çalışabilir raporunu 32. haftana girdiğin gün yazdırabilirsin canımın içi

Burcumm, o dizdeki ağrının aynısı bende de oluyor tatlım, biraz fazla yürüyeyim ayakta kalayım direk çekiyor arka tarafından. Bence ödemlerle alakalı yine bu ağrılarımız da
Ben B vitamini alıyorum sırf bu ağrılar yüzünden tatlım, çok dayanılmaz hale geldiğinde de minoset (

Canımm çok geçmiş olsun, gerçekten de çok zor son 3 ay. Allahım dayanma gücü versin. Kramplar,ağrılar bir de yorgun olunca artıyor, sağolsun patronun seni şantiyelerden çıkarmadı kaç gündür Ama haftaya izne ayrılıyordun sen değil mi? Bol bol dinlenirsin artık kuzumm

Canımm gezmek iyi gelir gerçekten, evde olunca düşünüp duruyorsun çünkü. Kaygananı da Allaha havale ediyorum, nasıl bir insandır halen çözebilmiş değilim ben
Arkadaşın için de her şeyin hayırlısı olsun inşallah kuzum, kolay değil iki çocukla... Allahım eşlerimize vicdan ve Allah korkusu versin, her şey buna bağlı bence....
saol cnm Allah sizden razı olsunn

dövün çok iyi olur iyice dengresizleşti herseye sinirleniyor 2 dk sonra unutuyor ama kalbim kırıdldıgıyla kalıyor

Bebeğimmm kıyamam sana kocacığın mı üzdü seni bakiim Yaa anlamıyorum ben bu eşleri neden böyle yapıyorlar? Bir de sonradan pişman olup dolanıyorlar ya peşimizde

aktif olmayan arkadaşlar çıktıysa biz hediye alamicakmıyız
hayır canım geç olsada herkes hediyesine kavusacak

var yaa kargo şirketinin yazılımını sollarsın anacım bu ne sistem yahu
hediye gönderen arkadaşlar haberdar ediyorlar sağolsunlar canım sen pazarteside iş yerindesin değil mi olurda bugunle yarın hediyeni alamamazsan :26:

çarşamba günü göndermiştim ptt gargoyla 4 günde ulaşır dedi pazartesi eline ulaşır galiba
tamam canım

hoşgeldin canım benimmnasılsın bakıyım benim sürekli çalışmaya mahkum milonammmmm
ay evet peşimizde dolanıyorlar biz uyurken bizi seviyorlar sadece vicdnlarını rahat ettirmek için yapıyorlar bunu

neyse canlarım ben çıkıyorum aysunnn faceden mesaj attım sanabakıver
allaha emanet olun canlarım benim cuma saati yüzü hurmetine hepinizin dileği kabul olsun hastalık ve sıkıntısı uzak olsun inşşşşşş

Amin canımm.. Evet Şantiyeden çıkamadım haklısın ama burda okuduğum kadarıyla bunu doğuma kadar çekicem sanırım ben.. Ama dediğin gibi haftaya izne çıkıcam.. Önden bir rapor alıp sonrada doğum iznine çıkıcam inşallaaahh o zaman gece uyutmasa kaç yazar gündüz uyurum

p.tesi muallak canım ya ama uğrarım o kesin.. çünki doktora gidip raporumu yazdırıcam

gözün aydın canım.

geç kaldım diye değil ki, yapacak takatim yok :))) konyaya gelsem önce kaynananı yicem

selam canım, evet kabuslar arttı, akşam rüyamda kolumda derimin altında küçük bir yılan geziyordu. doktora gittim kolumu kesip yılanı çıkardı (( ne bu şimdi ya

dizim beni mafetti, şimdi daha iyi sanki yürürken acıyor sadece. 15 gün sonra doktora gitcem bakayım ne tavsiye edecek

hımm peki bakalım benimde haftaaya cuma 31+0 oluyoruz doktoru arayıp soracam ona göre gidip alacam raporumu

Evet evet tatlımmm o dediğin çalışmaya mahkum kişi tamm da ben oluyorummm
Aman hem üzüp üzüp sonra da biz uyurken sevmesinler, en başta vicdanlı olsunlar

Kuzum doğuma kadar ağrılar oluyor haklısın, benim de dizim hatta topuğum ağrıyor ama çok dayanamaz hale gelince ağrı kesici alıyorum bi sabah bi akşam, bayaa götürüyor ağrısız. offf şu hamileliğim boyunca kullanmadığım kadar ilaç kullandım

çalışmayanlardan çalışanlara haber vereyim tv de bişeycik yok aşkı memnu ve doktorlar var annemler sivasta olduğundan bulaşık ve yemek bana düştü kocama demiştim şu makineyi diz diye 2 gün boyunca dizmedi ben de uzanmaktan korktuğumdan raflara elimde yıkayacağım akşama yemek yapacağım bir yıldır nerdeyse hiç bulaşık yıkamamıştım annemin babamın tek kızıyım .... Bulaşığı yıkarken baktım ki benimle tezgah arasında koca göbeğim var :)) bu arada bulemsu yeni hediye turu gibi bişeyden bahsetmiş ben varım walla

Selam kızlar;

2 gündür evde değildim,2 gün önce eltimdeydik beylikdüzünde orda kaldık sabah kalktık hep beraber sarıyer'e kahvaltıya gittik,ordan da dedemlere bizim aile toplantısına gittik.

dedemler,halamlar,amcamlar,annemler,kuzenlerim balkona uzun bi masa kurdular söylemesi ayıp mangal vs.çok güzel çok eğlenceli bir gün geçirdik.her resmi tatilde yaparız bunu genelde..herkes izinli diye...

dedecim ve babaannem çok mutluydular bütün torunları başında diye

eve geldiğimizde temiz havası çarpmış olacak ki küt diye attık kendimizi eşimle koltuğa,erkenden de yattık..

bu arada ben hediyemi almadım henüz,ama ben yarın mutlaka gönderiyorum kargocu yarın gelecekmiş eşimin ofisine..

--ay bi de dün yürüdük bayağı sahilde çamaşırım sıkıydı çok afedersiniz dış vajina bölgeme sürte sürte tahriş etmiş deli gibi acıdı.
bephanten falan sürdüm de biraz düzeldi gibi...

:) valla yat uyu ne güzel ohh şu sıraalr evdeyken yaptığım sabah kalkıp kahvaltı yapmak biraz oyalanmak sonra yine yatmak :):)

ooh iyi gezip eğlenmişsiniz sevindim kuzucum aynı zamanda geçmiş olsun bephanten düzeltiyo ancak

Kuzumm nasıl bi rüya o öyle :18: Cnbc-e de bi dizi var cadılı madılı, aynı öyle bi sahne vardı, sen anlatınca direk aklıma geldi
Off çok varmış doktora gitmene tatlım yaa, hemen doktora gitsen diycem ama ben de gitmiyorum. Hep geçer diye sallıyorum ağrılarımı
Dün akşam kv. de yemekteydik parmaklarım uyuşuk tutmuyor ya, su istediler tam sürahiyi aldım doldururken bi elim boşaldı yemek masası tamamen su Sadece bunla kalsam iyi, sofrayı topladık buzdolabına kalan bi yemeği koyucam, açtım kapağı daha rafa yerleştirmeden hoooop yere Hem yerler hem de üstüm başım battı Ama ne yapayımmm onlar da iş yaptırmasın bana değil mii

selam canım. ne güzel zaman geçirmişsiniz. Aile sadetiniz bozulmasın hiç inşallah. bu arada geçmiş olsun. sıkı çamaşır kan dolaşımını azaltıyormuş, giyilmemesini tavsiye ediyorlar.

ben doktora sordum, hiçbir hareketin zararı yok dedi, evde özgürce iş yapıyorum, uzanıyorum eğiliyorum. ani hareket yapmamaya çalışıyorum, doktorum onunda bir zararı yok dedi. bulaşık yıkamak bence daha zor, ayakta durunca hem ayaklarım hem belim ağrıyor, hareket ağrılarımı azaltıyor.

ooh iyi gezip eğlenmişsiniz sevindim kuzucum aynı zamanda geçmiş olsun bephanten düzeltiyo ancak

Aynen canım yaa çok iyi geldi bütün ailemi de birarada görmek.bu akşam da kayınvalidemler geliyo tatilden akşam da onlardayız kısmetse.

evet bephanten iyi geldi gerçekten..

canım benim bencede iş yaptırırlarsa böle olur :)

sedefim hoşgeldin canım nasılsıın

selam canım. ne güzel zaman geçirmişsiniz. Aile sadetiniz bozulmasın hiç inşallah. bu arada geçmiş olsun. sıkı çamaşır kan dolaşımını azaltıyormuş, giyilmemesini tavsiye ediyorlar.

selam canım sorma gerçekten çok iyi geldi amiiinnn inşallah cümlemizin..

teşekkür ederim ya evet korktum bende resmen aynayla baktım yani
çok kötü olmuştu..2 gün evde olmayınca sadece günlük ped değiştirdim çamaşırımı değişemedim o yüzden mahfoldum..

amin canım.

ya dimi başkasının evinde kalınca çok zor oluyor. hamileyken hele, sık sık wc gitmek, habire su içmek. ee günlük yememiz gerekenler var onlar aksıyor (( napalım güzel geçirdiğin zamana sayalım artık.

Selam fıstıklar nabıonuzzzzzzz

ben yogun günler geciriorum sebebi malum
haftaya da bizim muhasebedeki bir arkadasımız izne cıkıyor onun işlerine de bakmam gerekecek
şirkette yogun bi hafta beni beklioooooo :126:

Dün gece "çınar ağacı" filmini izledik aşkımla ben cok ağladım
bi de 7 aydır sinemaya hiç gitmedigim için cok özledigimi farkettim:129:
Bunların dışında bebişim hız kesmeden hareketlerine devam edio :) ve herşey yolunda

selam kızlar , ben çok fenayım iki gecedir uyuyamadım yorgunluktan dün de o kadar çok yoruldum ki kendimi yatağa zor atmışım uyudum güzelce ama bütün gece üstüm açık yatmışım . sabah karın ağrısıyla kalktım çok afedersiniz ishal olmuşum sabahtan beri midem çok kötü sancı giriyor , bebeğime bir şey olmaz dimi , şimdi patates haşladım yiyeceğim ama ,aklınızda başka bir şey var mı geçmesi için canıım çok acıyorrrrr :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…