2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yok canım ya ben hiç bir hareketimi kısmadım sadece çok uzanmayı sevmiyorum kollarımı uzatmayı yani sadece artık çabuk yoruluyorum ama ilk üç ay kadar kötü değilim o zamanlar kalçam tutuluyordu şimdi ara ara karnım ağrıyo bi kaç dk sonra geçiyo. Bu arada epidural normal doğumda da önce sancıları çekiyormuşun belli bir düzene girdikten sonra epidural verilşyormuş sonra drlar elinle tutunup kendini geriye doğru çekmeni istiyorlarmış drum anlattı ve karnına baskı uygulanıyormuş bi süre nefessiz gibi kalıyormuşun...

canım kahve üzerine limon sık macun gibi oluyor onu ye 1-2 kaşık hemen ishali kesiyormuş

Ben bugün şehriye çorbası yaptım kendime nane ve limonlu iyi gelir midene

ya sorma zaten o sık sık wc ye gitmek çok sinir bozucu
beni en çok rahatsız eden başka bir yatak ve wc zaten..

aynen bende ona sayıyorum zaten :))

selam kuşummm
valla gezip durduk biz 2 gündür

sen ne zaman izine ayrılıyorsun?

selam canım;
korkma hiçbişeycik olmaz,patates haşla en iyisi bende 2-3 gün üstüste kesilmeyen cırcırla uğraşmıştım haa bi de muz ye..

selam canım kolay gelsin sana. bende çok yoğunum ama canım çalışmak istemiyor :)

geçmiş olsun canım. klima yüzünden bende bir kaç kere oldum, sürekli olmadıktan sonra bir zararı yok. kasıklarını sıcak tut canım.

evet canım, epidural böyle oluyor bende araştırmıştım. bana kalsa epiduralede gerek yok, ben en normal halini istiyorum. eşim tutturdu epidural diye. belli olmuyor ki bu işler belkide sezeryan oluruz. ben doğum konusunu aştım canım artık, hayırlısı neyse o olsun.

Teşekkür ederim canım çok acıdı korktum :2:

sana da teşekkürler canım çorbam var ama nane limon kaynatsam olmaz mı ?

Olur canım sadece benim midem nane limon almıyor ondan ayrıca evde kendine kaynamış soğmuş su şle tuzlu şekerli su yani serum hazırlayabilşrsin babam ishalden komalık olmuştu ben küçükken 2 ay komada yattı onun için ishale karşı en etkili yöntemler bilinir evde mesela pirinç lapası ağır gelşrse yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin ayrıca çorban mercimek çorbasıysa sakın içme kabız olunca drlar mercimek çorbası ve maydonoz öneriyorlar bu ikisi kötü gelir sana ayrıca kola da iyi gelir ama asitli içeçek sen sodaya limon sık iç soğuk su içme leblebi ye

ayy wc demeyiin gece 4-5 defa kendimi banyoda buluorum :) bu nasıl bişeydir yaaa :)

evet gördüm gezmişsin cok iyi etmişsin canım zaten dedenlerde toplanacaktınız onu biliodum
aile toplantıları vazgecilmezdir.. cok iyi olmuş valla..
benim belli bi tarihim yok bizimki aile şirketi oldugu için ben dogurana kadar burdayım galiba
şirketle evim arasında 2 sokak var tın tın geliyorum gdiiyorum, işimde cok rahat oldugu için
şimdilik burdayım ama ekimin ilk haftası ikinci haftası cıkarım herhalde:26:

saol burcum sana da kolay gelsinnn off benimde çalışasım yok

Kozete geçmiş olsun canım ishalden bebegine hiç bişicik olmazzzz
en iyi bildigim ççözüm 1 yemek kaşıgına limon damlat ye hemen kesiyor

Son düzenleme:

Ben dra sorma nedenim kaslarımın zayıflığından normal doğum yapamam değil mi dedim o da epidural normal yapabilir miyim diye anlattı ben de yapamıyacağıma karar vedim daha doğrusu vücüdumun sınırlarını bilmiyorum dedim o da riski almak istemedi yoksa drum normal taraftarı. Olan arkadaşlarım çok memmunlar prenses doğumdan ama benim kendi doğumum sırassında oluluşan aksiliklerden ötürü normal doğum fobim var

Hoşbulduk canımcımmm iyiyim, sağlığım, huzurum, keyfim yerinde
sen nasılsın ne var ne yok ?

ne olsun kuzum sırtım ağrıyor sadece bugün bitsin hafta sonu olsun istiyorum :) birde topici sessiz bırakmamaya çalışıyorum

ne olsun kuzum sırtım ağrıyor sadece bugün bitsin hafta sonu olsun istiyorum :) birde topici sessiz bırakmamaya çalışıyorum

iyi ediosun tatlış boş bırakma buraları bizim topicimize sessizlik yakışmazzz :)

Lavinya nasılmış neler yapıomuş ? geçmişi okuyamadım.

sırt agrısı bende de var ama gariptir ki sadece sağ tarafım agrıyor :26:
bi de gögüslerimin hemen asagısı sıkışıyor, agrıyor, sırt üstü yatınca rahatlayabiliyorum..

ayyy doğru canım ya, geçende yazmıştın. riske atma tabi canım, normalle başlayıp sezeryanla bitmesi hiç iyi olmaz. garanti olsun sezeryan olsun. benim için bu saatten sonra farketmiyor doğum şekli.

farkındayım bende sana destek veriyorum beysalım. :))

aynı benimde sağ tarafım ağrıyor böbrekten korkuyorum aslında ama bilmiyorum da
lavinya dün girmiş iyiyim demiş uzanıyorum dinleniyorum demiş güzelim bugün gelmedi

sağol kuzum sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı zaten çalışasımda yok oğlumda takla atıp duruyo

sorma canım bende öyle,uykumun en tatlı yeri bi de demek ki bebişler bizi hazırlıyorlar uykusuzluğa :)))
evet canım çok güzel geçti birarada olmayı özlemişim.

bugün de kayınvalidemlerde toplanıyoruz,onlar da izinlerini memleketlerinde geçirdiler bayramdan beri Sivas'taydılar.

-oh aile şirketi olması gerçekten büyük avantaj tatlım yaa,fazla iş yükü de olmaz üstünde en azından.son haftalar dikkat et kendine şekerim şaka maka 7-8 haftamız kaldı yaa şaka gibi...:18:

aynı benimde sağ tarafım ağrıyor böbrekten korkuyorum aslında ama bilmiyorum da
lavinya dün girmiş iyiyim demiş uzanıyorum dinleniyorum demiş güzelim bugün gelmedi

benim böbrek degil ama nedense sadece sağ tarafım ne ilginç:26:

benim işim zaten sadece bankalar ve ödemeler.. o yüzden cok agır bi yüküm yok
ama işimin sorumlulugu cok fazla...

şimdi bi müşterim geldi 3 aydır görmemişti beni şok oldu
hiç belli bile olmuyor hamile oldugunuz diyor :) bi de oturuyorum ya :)
sevindirik oldummmm

geceleri yatınca bu aralar aklıma hep dogum gelio korkmaya başladım:18:

korkmaya gerek yok ne olacaksa olacak yazılmış kaderimiz panik olup kendimizi strese sokmayalım kuzucum tabiki hepimiz tedirginiz ama rabbime dua edicez sağlıkla çok acı çekmeden yavrularımıza kavuşalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…