evet canım malesef o bendede var bende ekim ikinci haftada falan çıkarım diye düşünüyorum ama erken doğarda iznim yanar diye de düşünmeden edemiyorum kafam karışık
selam kızlar , ben çok fenayım iki gecedir uyuyamadım yorgunluktan dün de o kadar çok yoruldum ki kendimi yatağa zor atmışım uyudum güzelce ama bütün gece üstüm açık yatmışım . sabah karın ağrısıyla kalktım çok afedersiniz ishal olmuşum sabahtan beri midem çok kötü sancı giriyor , bebeğime bir şey olmaz dimi , şimdi patates haşladım yiyeceğim ama ,aklınızda başka bir şey var mı geçmesi için canıım çok acıyorrrrr :2::2:
güle güle kullan canım. çok sade, güzel bir beşik almışsın. ama çok yormuşsun kendini(( ayakların şişmedi mi?
benim bebiş kafayı aşağıya çevirmemiş henüz. doktora sordum bazı arkadaşlarımın bebişlerinin kafası aşağı inmiş diye. bu haftada normali budur dedi. yan yatıyordu bebeğim. daha o dediğin baskıyı hissetmiyorum canım. 15 gün sonra gidicem doktora bakalım belki döner o zamana.
selam kızlar dün lansinoh un elektrıklı süt sağma makınesını aldım..benım sütüm önceki çocugumda azdı bu makınelerın sütü cogalttıgını duyunca hemen aldım bı tane ama nasıl sağıcam hıc bılmıorum yaa..google dan bakıyım dedım ama cogunlukla çalısan anneler ıcın anlatmıslar yanı 3 saatte bır felan dıyo..normalde zaten bebişlerimiz 3 saatte bır emcek sutun dahada artması ıcın ne kadar zamanda bır kaç cc sağmamız gerekıyo bılgısı olan daha önce arastıran arkadaslar varsa kaynak bıldırebılırler mı :26:
canım bugun ve yarın elinde olmazsa pazartesi kesin elinde olur gibime geliyor benim inşş bir hediye kargasası yaşamayız :26:p.tesi muallak canım ya ama uğrarım o kesin.. çünki doktora gidip raporumu yazdırıcam
kız kaynanam midene oturur ben sana ne mamalar hazırlarım sen bana gelgözün aydın canım.
geç kaldım diye değil ki, yapacak takatim yok :))) konyaya gelsem önce kaynananı yicem
ah kafaları dank etse ediyorlar kıryorlar sonrada yüzüne bakıyorlar üzülüyorlar eminim bir daha yapmayalım diyorlar ama nerdeeeeEvet evet tatlımmm o dediğin çalışmaya mahkum kişi tamm da ben oluyorummm
Aman hem üzüp üzüp sonra da biz uyurken sevmesinler, en başta vicdanlı olsunlar
ohhh sefanız olsun canım benim sen tatil olduğunda daha bir enerjik oluyorsun hilalimcanlarım merhaba, izindeyim pek giremedim nete...bugun annemle çarşıdaydık..önce gelinimizin gelinlik işlerini hallettik..sonraa kardeşimlee gelinimiz ayrıldılar yanımızdan biz annemle benim evime geldik...çay içtik karnımızı doyurduk..ordann hoppppppp bebek magazasınaa..%50 indirim vardı iç dış deri ayakkabılarda...4 çift ayakkabı aldı anneannesi kızçeme:)))) eksiğimiz kalmadı sanırım...ufak tefek benim ihtiyaçlarım dışındaa...evde olmak çok güzel...keyfim yerinde...ohh yandannn
evet canım haklısın aslında sveimliyiz ama işte ne bileyim ben ilgi çekicilik yok artık onu kastettim. ama ne yapalım sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bu süreç geçecek bazen böyle bunalımlara giriyorum.cnm benım genelde gebelıkte olabılıyo bu tarz seyler ben sanırım ılk hamıllegımde ucundan yaşamıştım
cnm ılışkı olayı normal duşunsene eşinin durumunu ıcınde bı canlı var ve en buyuk gösterge
ben şimdiki hamıllegımde öyle bıey hıssetmıyorum can taşıyorum sonunda koca göbegımle sevımlı oldugumu duşunuyorum hatta
ama cnm bende saclarımaa gıcık oluyorum bıde palatın sarı dıplerı cıktı gercı kapalıyım ama evde oturmalarda falan acıgım kendımı mutlu hhıssetmıyorum sacımla ee bıde eskı kıyafetlerımı cokkkk özledımmmmm
ah canım hemde nasıl özlemle bekledik çok şükür bu günlerimize , o özlemle beklediğim günlerde hep karnımın şişmesini isterdim , hamilleik çok hoşuma giderdi hamilelere çok özenirdim böyle düşünceğim hiç aklıma gelmezdi , ne bileyim ben belkide eşimden fazla ilgi alaka bekliyorum onuda bulamıyorum o yüzden böyle oluyor,yapı itibari ile benim eşim pek duygularını gösteremez, ara ara bunalıma giriyorum böyle ,hep aynı şeyleri giymektende sıkıldım , sonra geçiyor gerçi ama hormonlarımızda değişti acayip duygusallık var bende hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum. canım 8 saatlik yoldan bir şey olmaz Allahın izniyle sağlıkla git sağlıkla gel.ahh canım yaa kıyamam :)
bir ara bende öyle düşünür gibi oldum. ama bu bebekleri biz çok isteyerek çok uğraşarak bulduk,ve zor süreçlerden bugünlere geldik.
soğukluk falan asla aklına getirme öyle şeyleri..
ben eşime bin kere çirkinleştim ki,kötü mü görünüyorum,diye diyee adam hergün bana çok güzelsin,sana hamilelik çok yakıştı:) kilo sende çok güzel duruyor diyoo:)) çünkü ben üzülürsem bebek de üzülürr diyorum.
arada fön çektir , makyaj yap başka da bişiy yapamazsın zaten...sen moralini yüksek tut.
ilişki biz de ilk 3 ay olmadı. o 3 aydan sonrada 7-10 günde bir oluyordu.. artık 15 güne çıkar heralde...
bunlar olası şeyler baba oluyorlar var mı ötesi
sık sık bebekten bahsettikçe koca modundan baba moduna geçiyor zaten
önümüzde ki pazartesi dr.a gidicem kontrole. sonrada eğer izin verirse 8 saatlik bir yola çıkıcam:)
kızlar bir çoğunuz bebeklerin eşyalarını,bebek arabalarını hatta beşiklerini aldınız diğer iki topiktende takip ediyorum sizii ben hala başlamadım. çok mu geçe kalıcam önümüzdeki ay düşünüyorum almayı ...
bu arada 15 gün sonra camlarımız değişecek ardından da badana olucak... biraz da o yüzden bebek alışverişini sonraya bıraktım bakalım nasıl olucak:26:
iyi günlerde , sağlıkla kullansın miniğimiz annesi , ay evet ne güzel değilmi canım evde olmak şu 6 ay yasası çıksaydı şimdi hemen doğum iznine ayrılırdık ama bebeklerimiz için çalışıcaz , herşey onlar içincanlarım merhaba, izindeyim pek giremedim nete...bugun annemle çarşıdaydık..önce gelinimizin gelinlik işlerini hallettik..sonraa kardeşimlee gelinimiz ayrıldılar yanımızdan biz annemle benim evime geldik...çay içtik karnımızı doyurduk..ordann hoppppppp bebek magazasınaa..%50 indirim vardı iç dış deri ayakkabılarda...4 çift ayakkabı aldı anneannesi kızçeme:)))) eksiğimiz kalmadı sanırım...ufak tefek benim ihtiyaçlarım dışındaa...evde olmak çok güzel...keyfim yerinde...ohh yandannn
canım bende makine alacağım, philips düşünüyorum. çalışacağım için alacağım makineyi. madem 3 saatte bir sağın diyor bebek 3 saat içinde emmezse sağarsın. bebek zaten emiyorsa sağarak nasıl süt çoğalıyormuş onu anlamadım ama
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar. mucksssssssssss
iyi geceler kızlarrr nasılsınızzzz yarenimmm nereelerdesin doktora gidecektin noldu
canım buraya yazdıktan sonra bıraz daha arastırdım bebek gögüsteki sütü bıtıremedıgı ıcın kalan sütü sağmak gerekıyormus ki vücut yeni süt üretmeye devam etsın. vucudun süt üretmesi arz talep meselesı yanı sen sağdıkca gögüs boşaldıkça süt üretıyo..inşallah faydalı olur bakalım :)
inş oğlum futboldan nefret eder ay içim bayıldı eşim dediki istersen içerde izleyim dedi yok dedim ama itiraf ediyorum pişmanım
canlarım merhaba, izindeyim pek giremedim nete...bugun annemle çarşıdaydık..önce gelinimizin gelinlik işlerini hallettik..sonraa kardeşimlee gelinimiz ayrıldılar yanımızdan biz annemle benim evime geldik...çay içtik karnımızı doyurduk..ordann hoppppppp bebek magazasınaa..%50 indirim vardı iç dış deri ayakkabılarda...4 çift ayakkabı aldı anneannesi kızçeme:)))) eksiğimiz kalmadı sanırım...ufak tefek benim ihtiyaçlarım dışındaa...evde olmak çok güzel...keyfim yerinde...ohh yandannn
kız kaynanam midene oturur ben sana ne mamalar hazırlarım sen bana gel
dün internetim bi gitti....ancak şimdi gelmiş girebiliiyorum...
güzel bı haftasonu diliyorum herkese...
burcum sana da iyi çalışmalar..
çok yorma kendını ya hamilesin sen sonuçta bide bacağın şişmiş zaten...
rapor felan alıp evde ısıtraht edemıyomusun?
bebek olduktan sonra çok yorulacaksın zaten...bari son 2 ay dinlen...
günaydın canım benim iyi olmuş eşin çalıştırmamış seni dinlen azcık be güzelimgünaydın kızlarrrrrrrrrr
cumartesileri topik açmak bana kısmet oluyor ne mutlu
dün akşam bebek eşyalarını yerleştirmek istedim de eşim izin vermedi(( dizim daha kötü olur diye dinlen dedi. yemek yaptı hazırladı topladı. baya dinlendim bende diz ağrım geçti sayılır ama sağ bacağım hala şiş. sabah sol taraf ile kıyasladım. iki ayrı insanın bacakları gibi duruyorlar. biraz daha dinleneyim bakayım geçer inşallah.
:)))) ahhh canım ben neler hazmettim bir bilsenbana bişi olmaz yicem onu
ayyy inşallah bir gün gelirim ya, çok isterim senle tanışmak. gelmeyi istemek bile beni mutlu ediyor :)))
aman senin işe gittiğin evde durdurduğundan hayırlı evde hiç durmuyorsun çekirge gibi ordan oraya hopluyorsun çok yoruluyorsun bacağında şiş evde tatilken oldu zatengünaydın canım. internetin gidince sudan çıkmış balık gibi oldun dimi
sağol canım. evet bacağım şişmanlamış :)))) sabah baktım baktım uyku sersemi tam algılayamadım. sonra eşime sordum evet iki bacak farklı dedi. rapor alabilirim hatta işe gelmeyebilirim, rapor almadan bile. tüm gün ayağımı uzatıp oturuyorum zaten, yorulmuyorum işte. hem seviyorum işimi, evde olsam rahat duramam mutlaka iş yaparım eşimde kızar daha kötü olur(( son 1 ay dinleneceğim inşallah.
sen neler yaptın bakayım, gördüm mesajını hayırlısı olsun canım.
günaydın canım benim iyi olmuş eşin çalıştırmamış seni dinlen azcık be güzelim
valla gelmeni bende isterim canım ben gelmek isterimde uzunca bir süre imkanımız olmaz galiba :26:
aman senin işe gittiğin evde durdurduğundan hayırlı evde hiç durmuyorsun çekirge gibi ordan oraya hopluyorsun çok yoruluyorsun bacağında şiş evde tatilken oldu zaten
sudem merhaba canım
benim eylül sonunda gerçekleşecek bir denetimim var. onu bekliyorum canım. 1 ay daha nasip olursa çalışacağım.
burdakiler gelip gelip ağlıyor bana, biz sensiz ne yapcaz diye. kimse el kadar bebeği nasıl bırakcan demiyor
evet canım malesef o bendede var bende ekim ikinci haftada falan çıkarım diye düşünüyorum ama erken doğarda iznim yanar diye de düşünmeden edemiyorum kafam karışık
selam kızlar dün lansinoh un elektrıklı süt sağma makınesını aldım..benım sütüm önceki çocugumda azdı bu makınelerın sütü cogalttıgını duyunca hemen aldım bı tane ama nasıl sağıcam hıc bılmıorum yaa..google dan bakıyım dedım ama cogunlukla çalısan anneler ıcın anlatmıslar yanı 3 saatte bır felan dıyo..normalde zaten bebişlerimiz 3 saatte bır emcek sutun dahada artması ıcın ne kadar zamanda bır kaç cc sağmamız gerekıyo bılgısı olan daha önce arastıran arkadaslar varsa kaynak bıldırebılırler mı :26:
canım bende makine alacağım, philips düşünüyorum. çalışacağım için alacağım makineyi. madem 3 saatte bir sağın diyor bebek 3 saat içinde emmezse sağarsın. bebek zaten emiyorsa sağarak nasıl süt çoğalıyormuş onu anlamadım ama
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar. mucksssssssssss
canlarım merhaba, izindeyim pek giremedim nete...bugun annemle çarşıdaydık..önce gelinimizin gelinlik işlerini hallettik..sonraa kardeşimlee gelinimiz ayrıldılar yanımızdan biz annemle benim evime geldik...çay içtik karnımızı doyurduk..ordann hoppppppp bebek magazasınaa..%50 indirim vardı iç dış deri ayakkabılarda...4 çift ayakkabı aldı anneannesi kızçeme:)))) eksiğimiz kalmadı sanırım...ufak tefek benim ihtiyaçlarım dışındaa...evde olmak çok güzel...keyfim yerinde...ohh yandannn
günaydın kızlarrrrrrrrrr
cumartesileri topik açmak bana kısmet oluyor ne mutlu
dün akşam bebek eşyalarını yerleştirmek istedim de eşim izin vermedi(( dizim daha kötü olur diye dinlen dedi. yemek yaptı hazırladı topladı. baya dinlendim bende diz ağrım geçti sayılır ama sağ bacağım hala şiş. sabah sol taraf ile kıyasladım. iki ayrı insanın bacakları gibi duruyorlar. biraz daha dinleneyim bakayım geçer inşallah.
haklısın canım. inşallah faydasını görürsün.
ehhh erkek çocuklar babalarından etkileniyor canım :))) inşallah birlik olup hep futbol izlemezler.
canım kardeşine mutlu bir yuva diliyorum. cicilerinide güle güle giydirmek nasip olsun. ohhh evde olmanın tadını çıkarıyorsun ne güzel :))
:)))) ahhh canım ben neler hazmettim bir bilsenbana bişi olmaz yicem onu
ayyy inşallah bir gün gelirim ya, çok isterim senle tanışmak. gelmeyi istemek bile beni mutlu ediyor :)))
dün internetim bi gitti....ancak şimdi gelmiş girebiliiyorum...
güzel bı haftasonu diliyorum herkese...
burcum sana da iyi çalışmalar..
çok yorma kendını ya hamilesin sen sonuçta bide bacağın şişmiş zaten...
rapor felan alıp evde ısıtraht edemıyomusun?
bebek olduktan sonra çok yorulacaksın zaten...bari son 2 ay dinlen...
senın dediğini yapıyoruz artık geze geze ürün begenıyoz hatta yatagı mağazadan aldık...pratik ev.com den alacaktık şikayetım var.com da sıkıntı çok okuyunca o siteden almaktan vazgeçtik...aynı fiyata aldık...hatta eve gelıp kurduk 2 saat sonra toplayıp gidip rengını degıştırdık geldık...mağazadan almanın avantajı bu olsa gerek...günaydın canım. internetin gidince sudan çıkmış balık gibi oldun dimi
sağol canım. evet bacağım şişmanlamış :)))) sabah baktım baktım uyku sersemi tam algılayamadım. sonra eşime sordum evet iki bacak farklı dedi. rapor alabilirim hatta işe gelmeyebilirim, rapor almadan bile. tüm gün ayağımı uzatıp oturuyorum zaten, yorulmuyorum işte. hem seviyorum işimi, evde olsam rahat duramam mutlaka iş yaparım eşimde kızar daha kötü olur(( son 1 ay dinleneceğim inşallah.
sen neler yaptın bakayım, gördüm mesajını hayırlısı olsun canım.
günaydın canım benim iyi olmuş eşin çalıştırmamış seni dinlen azcık be güzelim
valla gelmeni bende isterim canım ben gelmek isterimde uzunca bir süre imkanımız olmaz galiba :26:
aman senin işe gittiğin evde durdurduğundan hayırlı evde hiç durmuyorsun çekirge gibi ordan oraya hopluyorsun çok yoruluyorsun bacağında şiş evde tatilken oldu zaten
sudem merhaba canım
nasipde varsa gelirim inş canım büşra anasıfından beri izmiri görmeyi çok istiyor bakalım ya nasip ama sen gelebilirsin inşş ve geldiğinde beni görmeye mutlaka gel oldumu canım benimmgünaydın şekerim. he ya imkan olur inşallah sen gelirsin. daha iyi hem, çocuklar değişik memleket görür değil mi?
akıllı kadın seniiii, evet tatilde sözde dinlenirken dizime bişiler oldu.fazla dinlendim galiba iş benim için daha hayırlı gerçekten.
ee sen ne yaptın bakim? h.sonu geldi kaynanasız bir haftasonu mu olacak buneler bekliyor seni bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?