2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de 3 gündür ishalim sabah akşam muz yiyorum ama banamısın demiyor bugün doktora gittim bebek iyiymiş. ishal sorun değil yani. suyu falan iyi dedi doktor.

ayaklarım şişti ama öyle çok değil evde ki herzaman giydiğim terlikler filan yine oluoy ama rahatsız ediyo tabii. bastırınca içine göçüyomu diye baktım şimdi bişey yok sadece parmaklarım biraz tombullaştı sanki bilmiyorum. ben 14 gün önce gitmiştim başı yukarda sağdaydı hiç belli olmuyo demek ki ama dönerse hissedersin aşağı ve yukarıda hareket oluyo. önceden sadece yukarda hissediyodum. seninki de döner merak etme belkide dönmüştürde çaktırmıyodur kuzum.

selam kızlar dün lansinoh un elektrıklı süt sağma makınesını aldım..benım sütüm önceki çocugumda azdı bu makınelerın sütü cogalttıgını duyunca hemen aldım bı tane ama nasıl sağıcam hıc bılmıorum yaa..google dan bakıyım dedım ama cogunlukla çalısan anneler ıcın anlatmıslar yanı 3 saatte bır felan dıyo..normalde zaten bebişlerimiz 3 saatte bır emcek sutun dahada artması ıcın ne kadar zamanda bır kaç cc sağmamız gerekıyo bılgısı olan daha önce arastıran arkadaslar varsa kaynak bıldırebılırler mı :26:

canım bende makine alacağım, philips düşünüyorum. çalışacağım için alacağım makineyi. madem 3 saatte bir sağın diyor bebek 3 saat içinde emmezse sağarsın. bebek zaten emiyorsa sağarak nasıl süt çoğalıyormuş onu anlamadım ama

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar. mucksssssssssss

canlarım merhaba, izindeyim pek giremedim nete...bugun annemle çarşıdaydık..önce gelinimizin gelinlik işlerini hallettik..sonraa kardeşimlee gelinimiz ayrıldılar yanımızdan biz annemle benim evime geldik...çay içtik karnımızı doyurduk..ordann hoppppppp bebek magazasınaa..%50 indirim vardı iç dış deri ayakkabılarda...4 çift ayakkabı aldı anneannesi kızçeme:)))) eksiğimiz kalmadı sanırım...ufak tefek benim ihtiyaçlarım dışındaa...evde olmak çok güzel...keyfim yerinde...ohh yandannn

p.tesi muallak canım ya ama uğrarım o kesin.. çünki doktora gidip raporumu yazdırıcam
canım bugun ve yarın elinde olmazsa pazartesi kesin elinde olur gibime geliyor benim inşş bir hediye kargasası yaşamayız :26:

gözün aydın canım.

geç kaldım diye değil ki, yapacak takatim yok :))) konyaya gelsem önce kaynananı yicem
kız kaynanam midene oturur ben sana ne mamalar hazırlarım sen bana gel

Evet evet tatlımmm o dediğin çalışmaya mahkum kişi tamm da ben oluyorummm
Aman hem üzüp üzüp sonra da biz uyurken sevmesinler, en başta vicdanlı olsunlar
ah kafaları dank etse ediyorlar kıryorlar sonrada yüzüne bakıyorlar üzülüyorlar eminim bir daha yapmayalım diyorlar ama nerdeeee
anaları büyütememiş güzelim bunları bizlere kaldılar resmen

ohhh sefanız olsun canım benim sen tatil olduğunda daha bir enerjik oluyorsun hilalim
düğün yakın demek telaşesi başlamış rabbim her işinizi gönlünüze göre ayarlasın inşşşşkızcende cicilerini en güzel günlerde giysin minicik adımlar atsın inşşş

evet canım haklısın aslında sveimliyiz ama işte ne bileyim ben ilgi çekicilik yok artık onu kastettim. ama ne yapalım sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bu süreç geçecek bazen böyle bunalımlara giriyorum.

ah canım hemde nasıl özlemle bekledik çok şükür bu günlerimize , o özlemle beklediğim günlerde hep karnımın şişmesini isterdim , hamilleik çok hoşuma giderdi hamilelere çok özenirdim böyle düşünceğim hiç aklıma gelmezdi , ne bileyim ben belkide eşimden fazla ilgi alaka bekliyorum onuda bulamıyorum o yüzden böyle oluyor,yapı itibari ile benim eşim pek duygularını gösteremez, ara ara bunalıma giriyorum böyle ,hep aynı şeyleri giymektende sıkıldım , sonra geçiyor gerçi ama hormonlarımızda değişti acayip duygusallık var bende hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum. canım 8 saatlik yoldan bir şey olmaz Allahın izniyle sağlıkla git sağlıkla gel.

iyi günlerde , sağlıkla kullansın miniğimiz annesi , ay evet ne güzel değilmi canım evde olmak şu 6 ay yasası çıksaydı şimdi hemen doğum iznine ayrılırdık ama bebeklerimiz için çalışıcaz , herşey onlar için

canım buraya yazdıktan sonra bıraz daha arastırdım bebek gögüsteki sütü bıtıremedıgı ıcın kalan sütü sağmak gerekıyormus ki vücut yeni süt üretmeye devam etsın. vucudun süt üretmesi arz talep meselesı yanı sen sağdıkca gögüs boşaldıkça süt üretıyo..inşallah faydalı olur bakalım :)

inş oğlum futboldan nefret eder ay içim bayıldı eşim dediki istersen içerde izleyim dedi yok dedim ama itiraf ediyorum pişmanım

iyi geceler kızlarrr nasılsınızzzz yarenimmm nereelerdesin doktora gidecektin noldu

ama kuzucugum gelır gelmez yazdım ben kaçırmışın ddmkkkı
hadı özet geceyım aras bey 1900 gr olmuş bı ayda 1100 gr almış 10 gun ılerıde cıktı
bende 4 kg almışım
her ay oldugu gıbı yıne yer değişırmış kendılerı yıne kafa ustu doğum pozısyonunu almış ama o şekılde daha rhat taşınırmış
bıdahakı aya kontroll artık 3 tanede kan tahlılı ıstedı
sen ne yaptın cnm sende durumlaar nedır benım ablam bend ondsn pek gıremıyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrr

cumartesileri topik açmak bana kısmet oluyor ne mutlu

dün akşam bebek eşyalarını yerleştirmek istedim de eşim izin vermedi (( dizim daha kötü olur diye dinlen dedi. yemek yaptı hazırladı topladı. baya dinlendim bende diz ağrım geçti sayılır ama sağ bacağım hala şiş. sabah sol taraf ile kıyasladım. iki ayrı insanın bacakları gibi duruyorlar. biraz daha dinleneyim bakayım geçer inşallah.

haklısın canım. inşallah faydasını görürsün.

inş oğlum futboldan nefret eder ay içim bayıldı eşim dediki istersen içerde izleyim dedi yok dedim ama itiraf ediyorum pişmanım

ehhh erkek çocuklar babalarından etkileniyor canım :))) inşallah birlik olup hep futbol izlemezler.

canım kardeşine mutlu bir yuva diliyorum. cicilerinide güle güle giydirmek nasip olsun. ohhh evde olmanın tadını çıkarıyorsun ne güzel :))

kız kaynanam midene oturur ben sana ne mamalar hazırlarım sen bana gel

:)))) ahhh canım ben neler hazmettim bir bilsen bana bişi olmaz yicem onu

ayyy inşallah bir gün gelirim ya, çok isterim senle tanışmak. gelmeyi istemek bile beni mutlu ediyor :)))

dün internetim bi gitti....ancak şimdi gelmiş girebiliiyorum...

güzel bı haftasonu diliyorum herkese...

burcum sana da iyi çalışmalar..

çok yorma kendını ya hamilesin sen sonuçta bide bacağın şişmiş zaten...

rapor felan alıp evde ısıtraht edemıyomusun?

bebek olduktan sonra çok yorulacaksın zaten...bari son 2 ay dinlen...

günaydın canım. internetin gidince sudan çıkmış balık gibi oldun dimi

sağol canım. evet bacağım şişmanlamış :)))) sabah baktım baktım uyku sersemi tam algılayamadım. sonra eşime sordum evet iki bacak farklı dedi. rapor alabilirim hatta işe gelmeyebilirim, rapor almadan bile. tüm gün ayağımı uzatıp oturuyorum zaten, yorulmuyorum işte. hem seviyorum işimi, evde olsam rahat duramam mutlaka iş yaparım eşimde kızar daha kötü olur (( son 1 ay dinleneceğim inşallah.

sen neler yaptın bakayım, gördüm mesajını hayırlısı olsun canım.

günaydın canım benim iyi olmuş eşin çalıştırmamış seni dinlen azcık be güzelim
valla gelmeni bende isterim canım ben gelmek isterimde uzunca bir süre imkanımız olmaz galiba :26:

aman senin işe gittiğin evde durdurduğundan hayırlı evde hiç durmuyorsun çekirge gibi ordan oraya hopluyorsun çok yoruluyorsun bacağında şiş evde tatilken oldu zaten
sudem merhaba canım

günaydın şekerim. he ya imkan olur inşallah sen gelirsin. daha iyi hem, çocuklar değişik memleket görür değil mi?

akıllı kadın seniiii, evet tatilde sözde dinlenirken dizime bişiler oldu. fazla dinlendim galiba iş benim için daha hayırlı gerçekten.

ee sen ne yaptın bakim? h.sonu geldi kaynanasız bir haftasonu mu olacak bu neler bekliyor seni bakayım?

Herkes kendini düşünür zaten, bu insanlar niye böyle

evet canım malesef o bendede var bende ekim ikinci haftada falan çıkarım diye düşünüyorum ama erken doğarda iznim yanar diye de düşünmeden edemiyorum kafam karışık

bende ekimde cıkacagım hatta belki şirketten giderim doğuma

bende çalışan anne olacağım için bana da lazım böyle bi şey:26:

Hilalim tatlımmm merhaba.. görümcelerin en tatlısıııı...
ohh ne güzel anneyle alışverişin tadına doyum olmaz :)
keyfin hep böyle olsun canım yüzünden gülücükler eksik olmasın inşallahhh

Günaydın burcummm...
bacagım hala şiş diyorsun bi doktora göstersen ?

Kezban günaydın canım özlettin kendini alışveriş canavarım benimmm

Günaydın kızçelerrrrrrr, iyi haftasonlarıııı

senın dediğini yapıyoruz artık geze geze ürün begenıyoz hatta yatagı mağazadan aldık...pratik ev.com den alacaktık şikayetım var.com da sıkıntı çok okuyunca o siteden almaktan vazgeçtik...aynı fiyata aldık...hatta eve gelıp kurduk 2 saat sonra toplayıp gidip rengını degıştırdık geldık...mağazadan almanın avantajı bu olsa gerek...

benım gunlerım azaltı canım...nerdeyse 7 hafta..

kayınvalidem bakıcaktı sözde onunda hasta tedavıye başlayabilir ALLAHA emanetiz yani...belki kadın tutmak zorunda kalırım...hayırlısı ya bebişim sağlıklı doğsun inş...bunlar gelip geçer...

günaydın fatmam...

sabah sabah napıyon kız?

kışlık hazırlıklar bıttı mi?

sedefim sanada günaydın iştemisin?

nasipde varsa gelirim inş canım büşra anasıfından beri izmiri görmeyi çok istiyor bakalım ya nasip ama sen gelebilirsin inşş ve geldiğinde beni görmeye mutlaka gel oldumu canım benimm
evetttt... sen evde durma mümkünse evde daha çok yoruluyorsun bana kızarken dinlen diye kendin dinlenmiyorsun
dün kızlarımla gezdik geldik eve geldim eşimi gördüm şok oldum rabbim yüz şeklimiiz bozmasın inşş kaynağın dumanından yüzü yanmıştı gözleri şişmiş ama öyle böyle değil sanki kaza geçirmiş gibi yüzü berbat durumdaydı
yarın kaynanmla beraber olabilirimde olamayabilirimde bilmiyorumzaten canım çok sıkkın kendisine tek benim değil eşim eltim kaynım hepimizi üzdüler gene kendilerinden baska bişey düşünmeyen ebeveynleri bahçeye gitmem mecbur olmasa yüzlerini görmemek için gitmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…